Last news in Fakti

31 Август, 2016 15:40 5 222 16

Марешки ще отвори бензиностанция и в София

  • марешки-
  • бензиностанция-
  • софия
Марешки ще отвори бензиностанция и в София - 1

Докато, без въобще да се вълнува от проблемите на българския народ, политическият картел умува как да реши вътрешните си проблеми и кои да са кандидатите му за предстоящите в началото на ноември президентски избори, бизнесменът и независим кандидат за държавен глава Веселин Марешки ще опита да влезе в Книгата за рекордите на Гинес с поредното си добро дело за родния потребител - най-новият от своите обекти, съобщават от пресцентъра на Марешки.

Бензиностанцията на VM Petroleum  в столицата е планирана да бъде една от най-големите в света, като се разгледа критерият - брой коли, зареждащи едновременно. От екипа на предприемача вече са се свързали със запитване с хора от Книгата на рекордите и очакват да се дадат точни инструкции какви са критериите за определяне на най-големите бензиностанции в света. Очаква се на столичния обект на Марешки да могат да зареждат между 45 и 50 автомобила едновременно.

Дългоочакваната бензиностанция в София в момента е на етап проектиране, като разработения план за стартиране е в първите дни на ноември 2016 година. От екипа на кандидата за президент обясниха, че въпреки че са лидер в класацията по ниски цени на горивата в България, софиянци все още не са усетили удоволствието да зареждат във VM Petroleum. Затова и ще бъде перефразиран слоганът на компанията - "Споделяме радостта от ниските цени със столичани."

Горивата на него ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към дата 31.8.2016 година те са 1,71 лв. за литър дизел, 1,78 лв. за литър А95, 0,74 лв. за литър газ и 0,79 лв. за килограм метан. За сравнение - в столицата и голяма част от страната дизелът се продава на 1,99 лв. за литър, бензинът за 2,02 лв за литър А95, газта - за 0,99 лв. за литър, а средната цена на метана в страната е 1,22 лв за килограм.

"Това, което правим ние в сферата на горивата е само една ръка, жест, подадена на изстрадалия български народ. Показахме, че може да се работи на цени, които съответстват на джоба на хората. Най-важното - те самите усещат веднага промяната, в рамките на едно зареждане. Затова и ни наричат освободители - появяваме се в някой град, и цените на горивата моментално падат драстично", коментира Марешки. Той и екипът му твърдят, че са намерили решения за подобряване на лошия икономически статус на българина, при това бързо и лесно.

"Едното решение го показахме с горивата. Без нашите бензиностанции в момента потребителите щяха да плащат и досега с около 50 стотинки повече за литър бензин и дизел. Практиката ни показа, че много бързо и лесно може да се повиши покупателната способност на сегашните заплати на хората и едновременно с това да се търси решение как да се вдигнат. Ако един човек спести 50 лв. от гориво месечно и взима заплата 500 лв., реално тя се е повишила с 10%", обясни още независимият кандидат за президент.

Още няколко обекта на VM Petroleum ще бъдат оттворени в цялата страна до края на годината. В момента варненската компания има 10 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.

Веселин Марешки и екипът му продължават работа по проекта Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Сдружението е основано, за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция, контрабанда и други пороци на обществото с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ. Структури на организацията вече има в Разград, Варна, Сливен, Свищов. Предстоят Плевен и Шумен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 0 Отговор
    Той хубаво го мисли това с рекордите, ама прави ли сметка ако наистина продължи да държи по-ниски цени и тази бензиностанция се напълни какво бедствие ще е за пътя на който бъде сложена - цяла София ще се изсипе там.
  • 2 Янко

    0 0 Отговор
    Марешки президент!!!
  • 3 111

    0 0 Отговор
    Много зависи къде ще е, защото аз от Бояна няма да се грабна до Ботевградско да заредя...1 час път. Няма да е толкова лесно а се съборят цените на всички бензиностанции, а и много е важно качеството да не е за сметка на цената. За това, хората, които зареждат от неговите бензиностанции могат вече да кажат.

    Коментиран от #5

  • 4 АрапДойч

    0 0 Отговор
    А100 не предлага ли г-н Марешки?
  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "111":

    Ми кой ти е виновен,че живееш на село?
  • 6 Хахо

    0 0 Отговор
    Аз заредих веднъж от марешки еми нафтата нестава
  • 7 hmhmhm

    0 0 Отговор
    Аз като Софиянец чакам отварянето на бензиностанцията. Имам 2 автомобила и 2 скутера като единя автомобил е с два вида горива бензин и газ. Най - верояно ще дам около 250 лв. за всичко на макс заредено.
  • 8 tati

    0 1 Отговор
    Аз зареждам отскоро и има разлика ! На Марешки дизела в Разград е по добър от дизела на Еко във Варна ! Камиона ми върви със половин предавка повече на Девня при изкачването посока Варна !
  • 9 onq s konq

    0 0 Отговор
    В моя град всеки момент ще отварят Марешка бензиностанция,но понеже все още не функционира попитах в аптеката му дали не продават поне дизелова добавка "Лики моли".Казаха че не продават нефтопродукти.
  • 10 Варненец

    0 0 Отговор
    От миналата година досега съм спестил около 400 лева благодарение на Марешки - каквато и да му е целта - обикновения човек печели !!! А монополистите да го ду.ат !!!
  • 11 Ще си го преместя

    0 0 Отговор
    Някой серозно се е нашмъркал с бензинови пари! Всичко е политика, но няма кой да чете макар че в края на статията има жокер. Дали са кебапчета, агнета или нефтопродукти все тая, ама кой ти гледа, винаги става въпрос за едно и също - политика = власт = богатство!
  • 12 Бай хой

    0 0 Отговор
    Олеле козячетата се притесниха че чак и змийчета взеха да бълват. Споко, нищо не се е променило. Това се прави само за улеснение на туристите. На капъла чарши и досега се търгува и в рубли и в левове.
  • 13 Харлей

    0 0 Отговор
    Браво!
  • 14 123

    0 0 Отговор
    Да сте чули някой освен Марешки да повдигне въпроса за горивата ,нещо повече цените падат там където той стъпва, пука ми за политиката, важно цените да станат поносими .За качеството пък не дейте отваряйте воняща уста--досега сте плащали -хем скъпо ,хем менте.Плащаме на различни комисии пари за да контролират монополии от този бранш, но на всички е ясно че те плащат на тези от КЗК и всичко О.КЕЙ
  • 15 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    голяма грешка ще е това
    нека види историята марешки
    който отваря в софия какво му се случва
    а и отдавна не зареждам вече от него
    развали горивото и вдигна цените
  • 16 Стефито

    0 0 Отговор
    Качеството на горивото искате да знаете? Той го купува от Нефтохим Бургас следователно е същото както в лукойл( нарочно е с малка буква), обаче цената не е същата. И на другия край на София да отвори бензиностанция, пак там ще ходя....