30 Септември, 2016 19:17 2 226 2

Белгийската банка КВС иска да купи ОББ

  • обб-
  • квс-
  • банка

В България KBC притежава СИБанк и застрахователната компания ДЗИ

Белгийската банка КВС иска да купи ОББ - 1

Белгийската банка КВС е проявила интерес да придобие четвъртата по големина банка в България – Обединена българска банка, съобщава в. „Лез еко”.

От КВС дори са наели JP Morgan да им помогне в сделката.

ОББ е четвъртата по големина банка в България с активи от 7 млрд. лева (€3,57 млрд.) в края на юни, показват данни от БНБ.

ОББ е част от финансовата група на Националната банка на Гърция. В България KBC притежава СИБанк и застрахователната компания ДЗИ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Да ни купуват цялата ДЪРЖАВА и да се приключва, веднъж за винаги. Остана ли нещо българско? Тръгнали някои хора да говорят че Русия ще ни купи. С такива продажници като нас, руснаците няма да се занимават повече.
  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Кой,кой,кой,кой ли беше в Си Банк???Нещо познато ми се върти в главата .Нещо общо с Боко ли беше ????