7 Октомври, 2016 11:51 1 718 0

Създават нова авиокомпания в Европа

  • авиокомпания-
  • европа-
  • нова

Etihad Aviation Group и TUI AG водят преговори за създаването на нова европейска авиокомпания, която ще е специализирана в полети на къси разстояния между известни туристически дестинации. Плановете са в компанията да бъдат привлечени хора и самолети от airberlin group и германската TUIfly.

Новата авиокомпания ще извършва главно полети между Германия, Австрия и Швейцария. Техническата поддръжка на новия авиопревозвач ще се прави от Etihad Aviation Group, която към момента е най-бързо развиващата се авиационна група в света. От своя страна, TUI group ще се грижи за организацията на туристическите пътувания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА