3 Декември, 2011 07:19 1 999 0

Родни продукти на изложение в София

  • българско производство-
  • произведено в българия-
  • бтпп

Поредно издание на „Произведено в България“

Родни продукти на изложение в София - 1
Снимка: БГНЕС

Търговското изложение "Произведено в България" ще отвори врати в 11.00 часа в столичната зала "Универсиада". Там ще бъдат представени 150 фирми. Входът е свободен, а часовете за посещение са от 10,00 до 19,30 часа и ще продължи до 11 декември. На откриването на изложението ще присъства Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата.

През годините „Произведено в България“ се е доказало пред потребителите като изложението с изцяло български продукти и стоки, където фирми от малкия и среден бизнес излагат своите стоки и търсят мнението на потребителите. За изминалите 17 години, откакто се провежда изложението "Произведено в България", са участвали над 2000 български фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА