Last news in Fakti

21 Май, 2012 08:01 3 233 3

БАН с прогноза за икономиката ни

  • бан-
  • икономика

Годишен доклад за икономиката на България през периода 2010-2011 година и перспективите за развитие в средносрочен план ще представи Институтът за икономически изследвания на БАН.

Докладът проследява основните тенденции и динамика на макроикономическите параметри, влиянието на провежданите политики върху развитието на регионите и на бизнес средата, както и очакванията за икономически растеж до 2014 година.

Специален фокус е поставен върху конкурентоспособността на българските предприятия, съобщиха от БАН. Анализът на икономическата политика и оценките за развитието на реалния сектор, фиска, банковата система, структурата на потреблението, доходите и заетостта, регионите, институционална среда и условията за правене на бизнес са дело на авторски колектив от 12 научни сътрудници от различни секции на института.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феодал

    0 0 Отговор
    "Исках да бъда слаба като балерина, но бях пухкаво италианско момиченце. Кюфтетата на баща ми всяка вечер бяха на масата"
    Лейди Гага
  • 2 кукувейка

    0 0 Отговор
    То няма икономика, те - доклад...
  • 3 филанкишия

    0 0 Отговор
    Има и то добра икономика ама принципа и е близо до феотдалния да не остава нищо за работещия ,след плащане на минимални разходи...