Last news in Fakti

26 Юни, 2012 12:32 1 551 1

„Булгаргаз“ може да остави София без топла вода

  • булгаргаз-
  • газ-
  • топлофикация

 

"Булгаргаз" постави ултиматум на "Топлофикация София". Ако до 2 юли ТЕЦ-ът не погаси задълженията си, доставчикът ще спре подаването на синьо гориво и така софиянци ще останат без топла вода.

Това заяви изпълнителният директор на Булгаргаз Димитър Гогов по време на общественото обсъждане на новите цени на природния газ, парното и топлата вода от 1 юли.

"За съжаление съм неприятно изненадан. Изпълнителният директор на "Топлофикация София" казал, че той си бил заплатил всичко и че не го интересуват задължения, които са формирани преди неговото назначаване. Казвам ви, че дължат 154 милиона лева. Това не е във възможностите на "Булгаргаз" да го носи като тежест. Ние категорично държим задължението да бъде върнато поне на нивото на 1 октомври - веднага, моменталически", категоричен е Гогов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    цирк и рекет