Last news in Fakti

27 Юни, 2013 07:41 2 695 0

Green Day Forum се провежда в София

  • зелен бизнес

Заместник–министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев ще участва в откриването на международния форум Green Day Forum „Зелени стратегии и устойчиви бизнес решения“. Предвидено е форумът да започне с видеообръщение към участниците на европейския комисар по околна среда Янез Поточник.

На конференцията ще присъстват посланикът на Кралство Дания в България  Коре Янсон и Щефан Гебесхубер, търговско аташе към посолството на Австрия,  които ще представят опита на датската и австрийската страна в прилагането на зелени политики.

Конференцията ще акцентира и върху развитието на зеления бизнес у нас.

Форумът е заключителна част на националния конкурс „Най-зелените компании в България”,  който се организира от b2b Media за трета поредна година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА