Last news in Fakti

25 Септември, 2013 23:20 1 302 2

100 нови фирми на Пловдивския панаир

  • международния технически панаир-
  • изложение-
  • пловдив

На 69-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив ще вземат участие над 1300 фирми от 41 държави. От тях 100 ще представят своята продукция за първи път на най-голямото изложение за инвестиционни стоки и технологии в югоизточна Европа. Силно застъпени са машиностроенето, строителството, енергетиката, екологията, електрониката и електротехниката заради добрите перспективи за развитие на тези отрасли.

Особено важно е участието на Индия, която за пръв път ще вземе участие на Пловдивския Панаир. 20 компании от областта на машиностроенето, автосервизното оборудване, строителството, химията и енергетиката ще търсят партньори за бизнес у нас и в ЕС. С официални участия са 7 държави: Австрия, Аржентина, Гърция, Индия, Полша, Република Южна Африка, Словакия.

Български и чуждестранни компании ще покажат близо 70 иновации, от които десет световни и десет европейски.  За трети път присъства инициативата Дни на зелената енергия, организирана съвместно с Енергийна агенция – Пловдив (ЕАП).

Тази година се очакват Панаирът да бъде посетен от близо 45 000 гости от страната и чужбина. Палатите ще бъдат отворени от 30 септември до 5 октомври от 9 до 18 часа, а на 5 октомври – до 14 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5386

    0 0 Отговор
    Koga se otkriva?
  • 2 qwerty

    0 0 Отговор
    na 30 septemvri