Last news in Fakti

8 Ноември, 2013 14:15 1 343 2

Отстраняват шефа на "Булгаргаз"

  • отстраняват-
  • шефа-
  • булгаргаз

Самият Димитър Гогов все още не е уведомен за това

Шефът на "Булгаргаз" Димитър Гогов изненадващо е осовбоден от поста изпълнителен директор, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на Димитър Гогов.

Около 13 часа за рокадата информираха и от Министерството на икономиката. От ведомството уточниха, че до излизане на решението от Търговския регистър, Гогов ще продължи да изпълнява длъжността си. Едва след това ще бъде оповестено името на наследника му.

По неофициална информация това е Шишман Чаушев, бивш регионален директор в НАП - Видин.

Димитър Гогов уточни пред Нова, че в Търговския регистър е подадено заявление за смянмата, но допълни, че няма представа какви са причините и никой не го е информирал за това.

Именно бордът на Българския енергиен холдинг трябва да вземе решение за промяна в ръководството на държавната газова компания и да го впише в Търговския регистър.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 динко желязков

    0 0 Отговор
    Време е за нашия човек!!!
  • 2 Ivan Dobrev

    0 0 Отговор
    Изключително правилно
    гледах го, дълго продължително
    но не веднъж
    и установих:
    - Изключително подходящ за ръководител на 400 овце
    а и много ще му ПОДХОЖДА