Last news in Fakti

9 Март, 2024 09:00 5 018 15

Българският клиент е незаменим

  • туристи-
  • хотели-
  • бранш

Хотелските услуги са поскъпнали доста умерено

Българският клиент е незаменим - 1
Снимка: БГНЕС

Ще се отрази ли цената на цацата и шопската върху броя на туристите у нас? Къде е най-евтино да почиваме в България? Свършиха ли промоциите за лятото? Отговорите на тези въпроси дава управителят на туристическа агенция, представител на голям германски туроператор у нас и член на Асоциацията на incoming агенциите Венцислав Танчев.

„Българските хотелиери разбраха, че българския клиент е изключително ценен и незаменим. Това даде възможност да преосмислят ценовата си политика. В момента цените, които имаме за български граждани не се различават от тези за останалите ни пазари”, поясни Танчев, цитиран от Нова телевизия.

Според него поскъпването на хотелските услуги тази година е доста умерено. „В сравнение с това, че миналата година сезона по морето, макар и успешен не беше достигнал предпандемичните нива от 2019 г.”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 охааа

    32 9 Отговор
    В Бургас ви чакат червена, синя и зелена зона за паркиране, елате да ви съдерат кожите. Пристанището е за наши хпра, останалите си плащат. цацата е замразена... млада 20 годишна, натъпкана със сол като мумифициран фараон.
    Елате, елате.

    Коментиран от #13

  • 5 Къпан пор

    32 9 Отговор
    Който веднъж е ходил на почивка в Гърция и Турция,на нашето море не стъпва.
  • 6 хе хе

    28 7 Отговор
    По-евтино ми е с Райън еър до Кипър, отколкото с колата до Бургас. Чакайте ме. Шъ дойда на лайноморието, ама друг път.
  • 7 Васил

    29 9 Отговор
    Канят ни на бетон и фекално спа какво изобилие от изкусителни предложения как да откажеш?
  • 8 Барман

    18 7 Отговор
    Хайде идвайте, чакаме ви !!! Фризерите ни са пълни с прясно уловена цаца и свежи пържоли още от миналото лято. Е, някои са от по - предни години, но всичко е прясно, още мърда… Е може и да си платите прескъпо за диарията и летния "грип", ма ко от туй !!!
  • 9 Гърция

    26 8 Отговор
    То и чайките вече не искат да ходят на бетономорието. Балъците свършиха.
  • 10 Най-евтино е

    17 10 Отговор
    в Албания и Турция, но аз лично предпочитам в Гърция. Там порция калмари е колкото порция цаца на нашето кафявоморие...
  • 11 Доко

    18 7 Отговор
    Голяма грешка беше миналото лято да пусна децата с дядо и баба да ги водят на нашето море. На третия ден почивката им приключи някъде между леглото и тоалетната. 20 дни след това потопа в Странджа изрови тръбите от плажа на който бяха.
  • 12 Морето ни е гот

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мда":

    Морето ни е прекрасно, плажовете - неповторими, но цените в хотелите и по ресторантите са недостижими. Качеството им отвратително. Затова - на море с пълен багажник с домашна храна и малък хладилник в колата! Къмпингите на юг от Бургас все още са на добри цени - в сенките под дъветата, каравана с бунгало на юг от Приморско, побиращи 5-6 човека е на цена от 150-180 лв. При това с всичко необходимо - хладилник, котлони, фурна, кафемашина.....
    От години ходим там с приятели и тази година също сме резервирали отрано. На хотел - никога!!!!!
  • 13 Аз Кочо

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "охааа":

    Че то вече и в Каспичан си имаме чевена, сина, зелена зона и дори мислим за черна зона. Народът е стадо, затова ще го ограбим до просешка тояга. На народа не му ли се плати - не протестира.
    А, що се отнася до Бургас, то по-хубав град на Балканите - няма. Възхитени сме!
  • 14 Безпартиен

    2 3 Отговор
    От 87- забрави какво е почивка! А от 2002-ра бях"демократичната" тр ъстика в ЕС!
  • 15 Гост

    1 0 Отговор
    Щом цените се качват значи търсенето нараства. Икономика първи урок. А повечето коментари тук звучат като лафа на Йоги Бера: "вече никой не ходи в тоя ресторант - просто е прекалено е тъпкано!"