Last news in Fakti

14 Март, 2024 10:21 1 414 4

Услугата YouTube Premium вече и в Казахстан

  • казахстан-
  • youtube premium-
  • достъп-
  • услуга

Мусин: Обсъжда се възможността за развитие на цифровата икономика и подкрепа на създателите на местно съдържание в страната

Услугата YouTube Premium вече и в Казахстан - 1
Снимка: Shutterstock

Google отвори достъп за абонамент за услугата YouTube Premium в Казахстан, съобщиха от пресслужбата на Министерството на цифровото развитие, иновациите и космическата индустрия на републиката.

Отбелязва се, че възможността да се абонирате за услугата бележи значителна стъпка в развитието на цифровата инфраструктура на Казахстан и нейната интеграция в глобалната мрежа.

Използването на YouTube Premium, наред с други неща, осигурява неограничен достъп до видео и музикално съдържание без реклама, възможност за изтегляне на съдържание за гледане офлайн и слушането му във фонов режим, например, успоредно с използването на други приложения.

Ръководителят на Министерството на цифровото развитие Багдат Мусин отбеляза в своя канал в Telegram, че в момента се обсъжда възможността за развитие на цифровата икономика и подкрепа на създателите на местно съдържание в Казахстан.

При абониране за YouTube Premium за нови потребители, няма такса за първия месец. От втория месец използването на услугата ще струва 2,7 хиляди тенге (около 6 USD) месечно. Освен това има възможност за записване на семеен или студентски абонамент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опорка

    6 1 Отговор
    Страшно важна новина
  • 2 Пилотът Гошу

    3 1 Отговор
    Ще се избият да се абонират... Едвам дишаха без нея ... 😂😂😂
  • 3 Краварска медия

    1 2 Отговор
    Най после!!!!
  • 4 от кога чакаме

    2 1 Отговор
    От години се будя рано сутрин и си задавам въпроса - КОГА?!? КОГА?!? ще им пуснат на казахстанците Youtube premium??? Кога тези хора ще могат да гледат там без реклами?!? Доживяхме, народе!!! Това е ново начало!!! Поклон пред Факти, че отразяват новината на месеца...