Last news in Fakti

14 Март, 2024 15:43 2 614 31

Южното Ченоморие с нов начин за привличане на туристи от Западна Европа

  • туризъм-
  • българия-
  • представяне-
  • южно черноморие

Общините на най-известните морски курорти представят най-доброто в туризма във видеоклип

Южното Ченоморие с нов начин за привличане на туристи от Западна Европа - 1

Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен видеоклип, насочен към пазари Великобритания и Централна Европа и цели да представи възможностите за туризъм по Южното ни Черноморие. Клипът е реализиран по „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“ на Министерството на туризма и бе представен по време на най-голямото туристическо изложение у нас Ваканция & СПА Експо 2024.

Атрактивното видео представя красивата ни природа, богатата история и възможностите както за семейна почивка така и за туристите търсещи адреналин.

Събитието се състоя на щанда на Община Бургас в присъствието на бургаския заместник-кмет по спорт и туризъм Манол Тодоров, директорът на Общинско предприятие „Туризъм“ Радосвета Стюърт, кмета на Община Царево Марин Киров и представители на общините-партньори по проекта Поморие, Приморско, Царево. В него участват още Несебър и Малко Търново. Видеото разкрива потенциала на региона и предлагане на уникален туристически продукт, обединяващ района на Странджа и морските общини.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 089954

    20 5 Отговор
    Не ме интересувате с вашите надути цени . Пак ще сме в Гърция !

    Коментиран от #5

  • 2 честен ционист

    18 12 Отговор
    Западнякът идва само за секс и алкохолен туризъм. Шляпа-шлюпа не го интересува.
  • 3 хххх

    25 3 Отговор
    Все корумпирани общини. Нищо не става от тях. Ако излъжат някой лятото-излъжат. Цените им са по-високи от на Тенерифе.
  • 4 факуса

    8 2 Отговор
    в туркие чакат неколко милиона туристи,ще ви ги пратят за постоянно
  • 5 Нас

    10 16 Отговор

    До коментар #1 от "089954":

    Пък не ни интересува , че сте бедни , и пак ще се свирате по гръцките села ! Гърците са стари тарикати , и всички техни отходни тръби са директно по вашите плажове там ! Но , какво ли не правят бедните , за един безплатен шезлонг !?

    Коментиран от #10, #12

  • 6 Сталин

    20 5 Отговор
    Най добрата реклама е чалга,алкохол и проституция,то и без това други не остана на бетономорието,само мазохист и може да ходят още на л@ йноморието
  • 7 Мичурин

    9 2 Отговор
    Със селския туризъм в южното черноморието от запада освен алкохолици и дъртия кочове няма кой да привлекат. Да се възползват от старата си слава от преди 89та, семейства с деца от бившия източен блок, те ще се радват на спокойствие и идилия, но искат и забавления - близки евтини екскурзии.
  • 8 Българин

    10 3 Отговор
    Не знаят, как се прави туризъм, ако знаеха, България щеше да е топ дестинация в световен мащаб.

    Коментиран от #13

  • 9 никола гешев

    12 6 Отговор
    Селяндурите хотелиери в следващите години ще трябва да очакват само цигани-гастарбайтери. Трябва да си мазохист за да ходиш на почивка в български туристически комплекс. Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Хрватска са с класи пред нас по условия, качество на услугата, а и по цени в сравнение с измислените " бизнесмени"( а все съвеЦки милиционери) назначени да се занимават с туризъм. Питане: моля някой от "професионалистите" да ми посочи един ресторант в БГ в който има по-хубава скара от колкото в най-обикновено кръчме в било кой град на бивша Югославия. Софиянци са с предимство в отговорите!
  • 10 никола гешев

    8 9 Отговор

    До коментар #5 от "Нас":

    Абе глупав, знаеш ли къде е Егейско и къде е Черно море? Отходните тръби са ти в изпиленият от домашна ракия мозък!
  • 11 младеж

    11 5 Отговор
    Нощувка за двустайно жилище на 200 метра от плажа , ми е между 30 или 40 евро на вече в Гърция , зависи къде и за колко нощувки . Айде сега познайте дали ще отида на Приморско с нощувки от по 120 лева
  • 12 Бедняк

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Нас":

    Така сме ние, бедните. Аз ходя където е най-евтино. На плаж в Гърция и Испания (непременно в селата). Пия си кафето в Истанбул, Казабланка и Маракеш. Ходя на ски в Лили Хамер. На лов ходя в Нгоро Нгоро. На риболов пък всяка година съм в Куба. Абе, навсякъде е по-евтино от България. И ко да прая? Качвам се на самолета и отивам.

    Коментиран от #18

  • 13 и по-добре

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    така
  • 14 Вас

    13 1 Отговор
    Всеки си ходи където му е добре . Лятото са препълнени нашите курорти . Има си хора за всякъде . Само не разбирам , защо е тази злоба към хората от морските градове ?

    Коментиран от #17

  • 15 сав

    8 2 Отговор
    Защото са обирджии , затова ! Може ли такива цени по нашите курорти , то бива бива , ама чак толкова ! Нека първо си оправят цените , обслужването , отношението към българите и чак тогава може да ги поканят на море .До тогава , българина вече се научи да ходи и в Турция и в Гърция и в Хърватия и на много други места

    Коментиран от #20

  • 16 бай Даньо

    1 2 Отговор
    Mиcиpkата ако ще правите реклама на българския туризъм пишете каквото пишете но е най важно да не оставите да се вихрят под такива статии антибългaрите , а вие ги насърчавате като nзриeте мен ... познах нали!?
  • 17 бай Даньо

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Вас":

    Защото злобата е тъканта която изгражда темела на българската душевност и след темела друго няма .
  • 18 Ииии...

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бедняк":

    Жена ти като те извърти с тигана по главата , почваш да си кашляш ракията през носа , и хукваш да напасеш стадото!
  • 19 ЦЕНИ В КЕРАМОТИ ЛЯТО 2023г...ГЪРЦИЯ

    8 0 Отговор
    Кафе пластмасова чашка....2 евро, минерална вода 0.500...3 евро, кока кола 0.500.....4 евро, бира обикновена 0.500....5 евро, две пълнени чушки с кайма и заливка....9 евро, салата морски дарове 0.400 гр.....18 евро, пица триъгълно парче...4 евро. Отива е в селските капанчета на улицата. При по големи заведения умножи цените по две...минимум....Тва ли ви е евтинията в Гръцко.

    Коментиран от #21

  • 20 Прочети коментар 19

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "сав":

    И сам си направи сметката.
  • 21 ЦЕНИ НА СЛЪНЧАКА В МАЛКИ КАПАНЧЕТА 2023г

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "ЦЕНИ В КЕРАМОТИ ЛЯТО 2023г...ГЪРЦИЯ":

    Кафе в пластмасова чашка...2 лв, минерална вода 0.500...5 лв, кока кола 0.500....6 лв,бира обикновена 0.500...6 лв, салата морски дарове 0.400...17 лв,триъгълно парче пица....5 лв.....Сравни с цени в СЕЛО Керамоти в Гърция.
  • 22 С КРЕНВИРШИ И ЛЮТЕНИЦА

    6 1 Отговор
    В селските курорти на Гърция.....
  • 23 Алкохолния Туризъм си остана най

    2 2 Отговор
    Ключовия начин за Превличане на туристи на нашето Черноморие!!

    Коментиран от #25

  • 24 САНТОРИНИ...ГРЪЦКАТА ПЕРЛА

    9 0 Отговор
    Скъпотия до шия и ......каменисти вулканични плажове, с всякакви водорасли......нямат тоя фин златист пясък като на Сънито, Златните или Албена

    Коментиран от #27

  • 25 СТИГА БЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Алкохолния Туризъм си остана най":

    Пълните хотели не са само с алкохолици....много млади семейства с деца идват тук, възрастни двойки, групи. Слънчака се пълни заради шоуто и непрестанният купон....има всичко за всички по българското черноморие, колкото и да го плюем, това е истината.
  • 26 Покажете им руските мини

    1 5 Отговор
    Поканете ги да вземат участие в разминиране на руски мини. Ще бъде силно усещане. Те по това си падат. Първо им дайте да се насърбат, а после - .....бум....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Миcиpkaта без мoзък която тpиe , къде точно е плажа на Санторини как се казва да се песмеем ... или щом е гръчко трябва да има плаж не сме ходили ама сигурно има ...

    Коментиран от #29

  • 29 ВЛЕЗ В ГУГЪЛ

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "бай Даньо":

    Чукни ...САНТОРИНИ ПЛАЖ....и виж каменистите им вулканични плажове.

    Коментиран от #30

  • 30 бай Даньо

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "ВЛЕЗ В ГУГЪЛ":

    Точно за това говоря, това не е плаж в смисъла който влагаме ние българите защото сме виждали Слънчев Бряг . То и на Хавай брега в 90% е нащърбени черни вулканични скали но никой не им казва плаж ...
  • 31 Десислав

    0 0 Отговор
    Ще дойде ден (който не е далеч) и областите и общините по черноморието първи ще поискат и ще станат част от Турската федерация.
    Няма кадри за работа,няма бюджет,няма училища където да се учат.Скоро ще е .