Last news in Fakti

10 Май, 2024 12:30 3 972

NEXT BASKET започва нова ера с иновативна SaaS платформа за електронна търговия

NEXT BASKET обяви стартирането на своя нова платформа за електронна търговия, която съчетава най-съвременни технологии и обширна експертиза в онлайн продажбите

NEXT BASKET започва нова ера с иновативна SaaS платформа за електронна търговия - 1

Тази революционна система е разработена с цел да предостави на електронните търговци удобен, интуитивен и ефективен начин за изграждане и управление на онлайн магазини. Това включва увеличаване на видимостта и максимизиране на продажбите в дигиталното пространство.

Какво предлага NEXT BASKET?

NEXT BASKET въвежда решение тип Software as a Service (SaaS), което улеснява както миграцията на съществуващи онлайн магазини, така и създаването на нови е-магазини от нулата.

Тази платформа използва напреднали софтуерни технологии и услуги от компании в структурата на NEXT BASKET, които се предлагат срещу фиксиран месечен абонамент. Създаването на нов онлайн магазин може да бъде завършено в рамките на само 72 часа, което е идеално за светкавичен старт на бизнеса.

Партньорите на NEXT BASKET могат да се възползват от богат набор от специализирани услуги в областта на онлайн търговията, включващ стратегическо планиране, дигитален маркетинг и техническа поддръжка. Някои от тези услуги се предлагат безплатно в зависимост от избрания абонаментен план, предоставяйки добавена стойност и гъвкавост на клиентите.

Ключови ползи от продукта на NEXT BASKET

1. Пълна прозрачност при плащания: Не съществуват скрити такси при онлайн транзакции, което укрепва доверието и честността в отношенията с клиентите.

2. Индивидуален подход: Всеки партньор се ползва от персонализирано обслужване и постоянна поддръжка.

3. Подпомагане чрез AI: Вградените AI търсачки и чат ботове подобряват взаимодействията с клиентите и повишават удовлетвореността от обслужването.

4. SEO оптимизация за високи резултати: Платформата е създадена така, че да осигурява максимална видимост в интернет без допълнителни разходи за реклама.

5. Непрекъсната техническа поддръжка: NEXT BASKET гарантира бързо и ефективно отстраняване на всякакви технически проблеми.

Допълнителни функционалности и услуги

Автоматичното скалиране на сървърите осигурява стабилност дори при голямо натоварване, особено по време на натоварени продажбени периоди като Коледа, началото на учебната година, черни петъци и т.н. Сертифицирането от AMATAS потвърждава надеждността и защитата срещу хакерски нападения.

Вградените SEO инструменти на платформата помагат за достигане на водещи позиции в търсачките, което допринася за увеличение на продажбите без нужда от допълнителни инвестиции в реклама.

NEXT BASKET също така предлага интеграция с различни платежни системи и куриерски услуги, което улеснява управлението на продажбите и логистиката.

Как изглежда партньорството с NEXT BASKET

Преди окончателното решение за покупка, партньорите на NEXT BASKET имат възможността да използват платформата през тестов период. Този период е специално предназначен за тестване и оценка на функционалностите и възможностите на системата, преди да се премине към ангажимент с месечен абонамент.

През този период, потребителите имат достъп до всички дизайнерски теми, инструменти за управление на съдържанието и други персонализирани функции, които могат да бъдат адаптирани според специфичните нужди на всеки бизнес.

За да направи изпробването още по-привлекателно, NEXT BASKET предлага стартов пакет, който включва няколко безплатни месеца при подписване на годишен абонамент. Тази оферта позволява на нови клиенти да плащат месечен абонамент само за определен брой месеци, докато реално ползват платформата през цялата година, което значително намалява началната инвестиция.

В допълнение към това, NEXT BASKET предлага 30-дневна гаранция за възстановяване на платените суми, ако клиентите не са напълно удовлетворени от функционалностите или обслужването. Тази гаранция осигурява допълнителна сигурност и показва увереността на компанията в качеството на своите продукти и услуги.

NEXT BASKET също така предлага гъвкави опции за персонализация на платформата в тестовия период, позволявайки на потребителите да конфигурират функции като електронна търговия, управление на клиентски поръчки, и интегриране на различни платежни системи. Това дава възможност на бизнесите да изпробват различни сценарии и да видят как платформата може да бъде оптимизирана за техните специфични нужди преди окончателното внедряване.

Освен тези предимства, NEXT BASKET разработва и предлага индивидуални обучения за всички нови клиенти по време на тестовия период, за да гарантира, че те могат да извлекат максимална полза от всички функционалности. Обученията се провеждат от опитни специалисти и могат да бъдат адаптирани към конкретните нужди и предпочитания на клиента.

Така NEXT BASKET не само предоставя мощна платформа за електронна търговия, но и осигурява пълна подкрепа и гъвкавост на своите клиенти през целия процес на тестване и имплементация, което спомага за безпроблемния преход към успешно онлайн присъствие.

Заключение

Чрез новата си платформа, NEXT BASKET се ангажира да предложи на своите клиенти възможности за интеграция на различни външни услуги, което им позволява да се фокусират върху ключовите аспекти на своя бизнес без технологични бариери, подпомагайки растежа и успеха на тяхната онлайн търговия.