Last news in Fakti

17 Март, 2014 19:33 1 492 0

Софийска вода поиска увеличение на водата

  • софийска вода-
  • поиска-
  • увеличание-
  • водата

Предвидените инвестиции за две години са 80 милиона лева

Софийска вода внесе ценово предложение в ДКЕВР  за увеличение на тарифата с 14 стотинки на куб/м от 1 юли, в съответствие с разчетите си за 2014 година.

ДЕКВР поиска от ВиК операторите в края на миналата година да подготвят разширен двугодишен бизнес-план за периода 2014-2015 г. със съответни указания как да бъде разработен. Както и останалите ВиК оператори в страната, „Софийска вода” АД подготви и представи в изискания тримесечен срок бизнес плана си за текущата и следващата година.

Предвидените инвестиции за двете години са 80 милиона лева.

Цената на ВиК услугите се явява единственият източник за инвестиции на компанията. От началото на концесията до момента вложенията са за близо половин милиард лева, заявиха от Софийска вода.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА