Last news in Fakti

23 Април, 2014 10:52 3 016 5

Откриват най-скъпия ресторант в света (ВИДЕО)

  • ресторант-
  • ибица-
  • sublimotion

Той ще се намира в хотел Hard Rock Hotel Ibiza на средиземноморския остров Ибица. Главният готвач на Sublimotion – името на ресторанта, обяснява: „гастрономите, използвайки новите технологии ще създадат едно незабравимо емоционално предложение – уникално по своите вкусови качества”.

В новия ресторант посетителите ги очаква пътешествие в света на вкусовете, благодарение на невероятното меню: като се започне от специалистите на Северния полюс, атмосферата, която ще бъде представена посредством студени закуски и се стигне до изискваните френски блюда на Версай. „Подобно „пътешествие” едва ли ще е по джоба на всеки. Средно по 1500 EUR ще трябва да заплати човек, решил да опита да кулинарните шедьоври на главния готвач Пако Ронсеро, който е носител на две звезди Мишлен.

Досега най-скъпият ресторант в света беше японския Kitcho, където човек спокойно можеше да се нахрани срещу 450 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЕГАТИ И ГРОЗНИКА ЧЕ НЕ СЕ Е И ОБРЪСНАЛ
    ТО НА ЧОВЕК ЩЕ МУ СЕ ОТЯДЕ
  • 2 nikis72

    1 0 Отговор
    ще фалира за 2 месеца,тия луди ли са за 1500 евро ще изкараш една седмица на ибиса
  • 3 Borislav Krumov

    2 0 Отговор
    Човек спокойно можеше да се нахрани за 450 евро!Г-жо Богданова,явно сте объркали сайта.Тези новини са за други държави.В България с идването на пролетта масово се консумира лапад,копривка и др.растения със зелен цвят и този небръснат иберийски м....л едва ли би ги сготвил по-вкусно от баба Пена!
  • 4 Borislav Krumov

    0 0 Отговор
  • 5 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    "... остров Ибица" - Ibiza, а дали пък на български не се пише ИБИЗА.
    А иначе да им п...я на ресторанта - за средния българин, а и за млко по-заможните изкараващи си парите с труд 1500Е са твърде много пари за едно ядене.