Last news in Fakti

2 Юли, 2014 12:06 22 699 18

Мотоциклетист загина на място, дъщеря му бере душа

  • загина-
  • мотоциклетист-
  • опасност за живота

Тежкият пътен инцидент е станал на АМ Хемус близо до Нови пазар

Мотоциклетист загина, а дъщеря му е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от Областна дирекция на МВР - Шумен.

Около 13.57 часа вчера в оперативната дежурна част на ОДМВР – Шумен, е получен сигнал от център 112, че на автомагистрала „Хемус” на територията на община Нови пазар е възникнал тежък пътен инцидент.

На място е изпратен полицейски екип. В хода на проведените първоначални мероприятия е изяснено, че мотоциклет Yamaha с разградска регистрация, управляван от 50-годишен мъж от град Разград, движещ се в посока Шумен, е напуснал пътното платно и се е ударил в еластичната ограда, разделяща платната.

Водачът е загинал на място, а 19-годишната му дъщеря, която е пътувала с него, е настанена за лечение в МБАЛ - Шумен. Тя е с множество наранявания и опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Цветанов

    8 3 Отговор
    Защо ли е напуснал платното този 50-годишен мъж,сигурно не е заради това,че някой "батка" с черен МЛ е решил да смени кючека с друг,заедно със смяната на лентата за движение

    Коментиран от #4

  • 2 жоро бекъма

    6 0 Отговор
    Нека почива в мир и дано детето се оправи
  • 3 алкап

    3 0 Отговор
    историйте се повтарят всяко лято и българи вече не сотанаха
  • 4 Иван Петров

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Димитър Цветанов":

    Понеже мотористите са най-прилежните шофьори ли?
  • 5 Ludmila Ivanova

    2 0 Отговор
    stiga tapotii s tezi motori ne vi li idva na akula che nashite putishta ne sa za da karash s 250km na 2 gumi jalko za 2ta osobenno za momicheto

    Коментиран от #11

  • 6 Ludmila Ivanova

    6 1 Отговор
    mnogo me e qd na lepenkite pazi motorista kak da go pazish kato toi sam ne se pazi?????????

    Коментиран от #9

  • 7 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Тъжна работа, човека е можел да живее още доста а сега , ще го ядат червеите !Дано дъщеря му поне оцелее!! Не се знае какво е станало, но наистиона мотористите карат доста разюздано!
  • 8 Елисавета Николова

    5 2 Отговор
    Защо в такива моменти търсите как да обвините някого. Приемете го! И вместо да обвинявате човекът, който вече не е сред живите, помислете малко какво нещастие е това и колко е тежко на семейството му. Мислите ли, че на ВАС не може да ви се случи нещо подобно?! Недейте да пишете такива неща, защото никой от нас не е застрахован от беди.
    Дано момичето е добре, защото я познавам и ѝ желая доброто, но и да не я познавах - пак бих се надявала на това.
    Ако сте толкова смели, когато изказвате мнение - правете го от регистрация, нека всички знаем кой е написал този коментар. Или просто си драскате под статиите в свободното време!
  • 9 Веселин Христов

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ludmila Ivanova":

    ти си погледни в огледалото преди маневра , другото не го мисли
  • 10 dhcp

    1 1 Отговор
    Хората са го казали... "станеш ли шофьор си с единия крак в затвора, а с другия в гроба". Лека му пръс на човека и дано дъщеря му се управи!
  • 11 Веселин Христов

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ludmila Ivanova":

    На аутобана не катастрофират!

    Коментиран от #12

  • 12 Иван Петров

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Веселин Христов":

    кажи го на Дими от Сленг..
  • 13 Иван Господинов

    2 2 Отговор
    Да бе точно с дъщеря си на задната седалка сигурно е карал като луд .... изобщо мислите ли ? 100% някой ги е изблъскал нарочно и го е убил щото знае, че ще му се размине. Сега си седи вкъщи хапва си сладко сладко и се готви за сън а отвътре му е едно такова палаво. Трепят ни по пътищата защото може. Утре като ви се качат децата на мотори ще почнете да мислите по-трезво защото може и да не се върнат щото на някой бек му е голямо егото а като седне зад волана се възпалява съвсем. Ама какво да се прави еволюцията изисква жертви. Това че държавата е пълна с идиоти няма да ме спре да си карам мотора
  • 14 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Ми карайте си ги моторите , никой не ви пречи , но не е нужно да се самоизчиствате!Аз не съм видял почти моторист да спазва ограниченията за скорост.Всички карат все едно полицията ги гони.Не може в населено място да карат с 150км в час и после да се оплакват ,че някой ги е засякъл.В края на краищата живота е един и всеки си го консумира както намери за добре.

    Коментиран от #16

  • 15 ivaylo mihaylov

    1 1 Отговор
    Не съдете прибързано моториста, щом е на магистралата има пълното право да се движи със скорост до 140км/ч и всички участници трябва да се съобразяват с останалите, без значение на колко гуми са. Факт е,че повечето мотористи нарушават ограниченията, не си поддържат моторите изправни и не са със защитно облекло. В случая не се знае каква е ситуацията, нито дори какъв е модела на мотора, може човека да си е карал нормално някой турър и да е нямал никакъв шанс да предотврати катастрофата. Мир на праха му и дано дъщеря му се оправи.
  • 16 comment

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Иван":

    Байно, не ръси мозък без мисъл моля! Аз правя разработка на моя мотор и в момента , пък и в следващите около 1000 км. няма начин да развия повече от 55 км./ч. Това обаче не пречи да ми се изправят косите, когато някой глупак на 4 колела решава, че трябва да ме изпреварва на средата на кръстовище при положение, че съм дал ляв мигач и завивам. Преди 3 дни ми се случи отново. Ако беше станало мазало и четяхте за мен тук, вероятно пак щяхте да ръсите същите простотии, колко съм щял да си бъда сам виновен. Аман от бездушници и разбирачи.

    Коментиран от #18

  • 17 Ivo Ivanov

    5 0 Отговор
    Значи и мотористите са виновни и автомобилистите,аз съм шофьор от лични впечатления,преди няколко дни карах по магистралата и изпреварвах един тир аз карах с 120 км в час в изпреварващата лента нямаше никой и изведнъж гледам на огледалото за задно виждане един моторист които караше сигурно с 180,мина на няколко милиметра от ляво докато изпреварвах тира,аз го видях и му направих място да мине отидох малко към тира,ми не дай си боже да него бях видял и ако бях леко кривнал защото на този участък имаше дупки ми той щеше да се забие в мантинелата,трябва да се внимава,аз съм шофьор и карам и кола и мотор,най-важното е да внимаваш не знаеш този отпред какво мисли и този отзад.
  • 18 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "comment":

    По скоро ти ръсиш епитети без да мислиш.Смяташ ли ,че някой го интересува колко време , ще разработваш твоя мотор и с колко го караш? Карайте с разумна разрешена от закона скорост мотопедите си и , ще живеете по дълго!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове