Last news in Fakti

22 Юли, 2014 15:44 989 5

Волен Сидеров: Подигравка с България ще е, ако предложат Вигенин за еврокомисар

  • атака-
  • волен сидеров-
  • вигенин-
  • еврокомисар

Лидерът на АТАКА обикаля села и градове където българинът живее истинския живот

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви, че ако слуховете за номинацията на външният ни министър Кристиян Вигенин се окажат верни, то това е равносилно на подигравка с България.

Сидеров се срещна на 21 юли с граждани на гр. Шумен. Той заяви, че ще обиколи както областните градове така и по-малките селища, там където българинът живее истинския живот, най-често в недоимък и мизерия. Сидеров добави, че този живот е много различен от живота на олигарсите и политиците, които се събират при президента и умуват как да спасяват банки, вместо да мислят как да помогнат на здравеопазването, доходите на пенсионерите, образованието.

Пред жителите на Шумен, лидерът на националистите заяви, че има важни събития не само в България, но и в международен мащаб - има изостряне на конфликта в Украйна, като това е прелюдия към Трета световна война. В Украйна се бият на практика САЩ и Русия, а САЩ използват инструмента на украинската хунта – бандитска групировка, която е взела властта в Киев, и която е легитимирана от българския външен министър Кристиян Вигенин.

Сидеров добави, че се чува, че Вигенин ще бъде предложен за еврокомисар. „Ако това не е подигравка с България, аз не знам какво друго е. Кристиян Вигенин е абсолютно несъстоятелен външен министър, който лично няколко пъти подканих да подаде оставка още когато отиде да легитимира киевската хунта, след което каза, че не приема референдума в Крим, след което каза, че е „за“ разширяването на НАТО“. Сидеров подчерта, че няма разлика между мисленето на Вигенин и предишния външен министър Николай Младенов, защото и Вигенин прави това, което му диктуват от американското, израелското или турското посолство.

Лидерът на АТАКА коментира изказването на Плевнелиев за инцидента с малайзийския самолет, в което президента нападна Русия, и го определи като една от най-глупавите му постъпки и пореден гаф, който е надминал всичко. Сидеров отново обърна внимание, че президента се е показал като слуга на Вашингтон и е тръгнал да обявява Русия за агресивна държава с епитети, които са недопустими за държавен глава спрямо чужда държава. Той определи поведението му като жалко и инфантилно и призова българите да мислят, когато пускат бюлетината.

Сидеров отново припомни предложението на АТАКА да има образователен ценз и задължително гласуване, но народното събрание не е приело предложението. Лидерът на АТАКА добави, че сговорът между ДПС, БСП и ГЕРБ е довел до там да се спасява една банка с 3,5 млрд.лв., и той е против да бъдат спасявани банки и да бъдат изплащани милионите на Вежди Рашидовци, които са се полакомили от високата лихва.

„Против съм тази банка да бъде спасявани с парите на народа. Защо не намериха 3,5 милиарда за повишаване на пенсиите, когато аз настоявах за това по време на това и на предишното народно събрание“, попита Сидеров и припомни, че същите ДПС, БСП и ГЕРБ са казали, че няма пари, а сега с президента са намерили тези 3,5 милиарда.

Лидерът на националистите заяви, че шансът на България е в това всички българи да отидат да гласуват, за да не бъдем жертва в ръцете на цигански босове, туркофилски партии и чужди посолства. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    Това предполагам е платен репортаж?
    Кой уважаващ себе си (най вече) журналист би написал подобно творение.
  • 2 Петя Червенкова

    1 0 Отговор
    враг N 1 на България е "Българският депутат", който успешно замества всичките ни външни врагове.
  • 3 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Лидерът на националистите заяви, че шансът на България е в това всички българи да отидат да гласуват, за да не бъдем жертва в ръцете на цигански босове, туркофилски партии и чужди посолства. В това изречение е казано всичко необходимо. НАЦИОНАЛИЗЪМ не е лоша дума. Българите не трябва да я забравяме!
  • 4 Maria VM

    0 1 Отговор
    Абсолютно- не стига , че семейството на т.нар. лидер на "партията"съсипа собствената си партия, не стига, че се окопа в ЕС, не стига друго.., ами и сега си взима и приятелкчето.И кандидатурата на Кристалина Георгиева не просто е безспорна, но и е одобрявана от всички в ЕС.Крайно време е да се мисли кой и къде представлява България, а не "дай да уредим другарчето".
  • 5 Веселин Желязков

    0 1 Отговор
    каквото и да говориш Волене,кой ли те слуша,а едва ли има кои да ти повярва-ти вече си изигра картите.Бягаш бос по пясъка,но ще станеш,като Яне Янев-извън борда
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове