Last news in Fakti

26 Юли, 2014 12:41 21 575 19

Нови жертви на тежка катастрофа край Варна (обновена)

  • катастрофа-
  • загинали-
  • жертви-
  • хемус-
  • младежи

Жертви на пътния инцидент са двама младежи - момче и момиче

Нови жертви на тежка катастрофа край Варна (обновена) - 1
Снимки: Варна утре

Зверска катастрофа на АМ „Хемус“ отне живота на още двама души, а други петима са ранени, съобщиха от МВР. Поредният тежък инцидента стана на входа на Варна.

Mикробус Volkswagen Transporter с германски транзитни номера, управляван от А. А., на 45 г., блъска спрял в аварийна лента л.а Honda с молдовска регистрация.

Жертви на пътния инцидент са 26-годишна жена и 30-годишен мъж, молдовски граждани. В болницата, със съчетани травми, с опасност за живота  са Т. С., на 32 г., който е бил водач на л.а. Honda и Н. С., на 34 г. – пътничка в колата, молдовски граждани.  

Сигналът за произшествието е подаден малко след 11 часа днес.

От „Спешна помощ” потвърдиха, че загиналите са двама, а пет са тежко ранени. Варненският сайт "Варна утре" съобщава, че на място са загинали двама от пътници от Honda-та - момче и момиче, а други двама са в болница. Ранени са и трима души от буса. 45-годишни мъж и жена и дете. Мъжът е бил контактен, но жената и детето са откарани в тежко състояние в болницата. 

С опасност за живота, в тежко състояние в болница  е и  7-годишно дете, което е пътувало в микробуса, 35-годишна жена – също пътничка в микробуса е с черепно-мозъчна травма и комоцио, а водачът на микробуса е с травми на глава и контузии на лява ръка и гръден кош, няма опасност за живота му.

Пострадалите са в много тежко състояние и са откарани в МБАЛ „Св. Анна”. Сред тях има две жени, една от които майка с малко дете както и двамата шофьори на колите.

Три екипа на пожарната са на мястото на тежката катастрофа на магистрала "Хемус".

Образувало се е задръстване, тъй като движението се извършва само в едната лента.

Това е поредната тежка катастрофа, станала в рамките на денонощието. Тази нощ, около 04:50 часа, две момчета загинаха на пътя между Разград и Гецово.

На правия участък лек автомобил Volkzwagen 3 навлязъл в насрещното платно, напуснал пътя и се ударил в крайпътно дърво. На място загиват две момчета - на 18 и 22 години.

При друга тежка катастрофа вчера край Карнобат смъртта си намериха четирима младежи.

Войната по пътищата у нас е по-страшна от военните действия в Украйна или Ивицата Газа. Всеки ден на пътя, заради несъобразена скорост загиват младежи. Само за два дни пътни инциденти отнеха живота на 8 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алкап

    3 2 Отговор
    kolani , farove i lepenki markiran da nqma po kolite. takav e zakona
  • 2 Бай Иван

    3 2 Отговор
    Ей изпотрепаха се.Трябва да наслагат пак камери за скорост на всеки ъгъл,че ако така продължава наесен няма да има кой да гласува!

    Коментиран от #8

  • 3 Иван Иванов

    5 1 Отговор
    Хубавите и бързи коли много надъхват някои младежи с малко опит.да карат безразсъдно,но под влияние на емоцията и адреналина не осъзнавт какво може да се случи.Една катастрофа на пътя променя живота и съдбата на много семейства ,а не само на един човек.Много колеги водачи на МПС трябва да си го запишат и да си го спомнят всеки път що се качат зад волана. Културата на шофирние се изгражда още докато човек е нов водач и мисля ,че за хора коита са с под 5г.шофьорски стаж глобите трябва да са поне двапъти по високи за превишена скорост специално.
  • 4 dhcp

    4 2 Отговор
    Лека им пръс на децата... Скоростта не прощава, но макар да го знаем си позволяваме да "настъпваме" бараките си...

    Колкото до авторката на статията нека иде да се ограмоти малко, че е смешно да изписваш тотално объркано името на такава популярна марка!
  • 5 Красо Зелето

    6 1 Отговор
    Защо, всички ние, знаем какво ни чака, като шофираме с повишена скорост, по скапаната ни инфраструктора (Пътища) кози пътеки, и пак продължаваме да правим глупости и да потдържаме черната статистика?! Не мога да си го обясня! Когато и да тръгна да пътувам за някъде, просто ме е страх! Не съм аматьор зад волана, преценявам ситуацията, и когато не съм сигурен, не се надценявам. Но всеки прави грешки. Но масово се кара над 120км/ч защо? За къде бързаме
    Никой не е безгрешен, но явно съдбата ни е таква, да страдаме докато сме живи! Или да се самозаличим от картата или от планетата! Адски жалко, чак сърцето ме боли когато видя такава статия :( Нека се замислим, и да шофираме по-разумно, но не само когато има катастрофа, а постоянно! 10 минути по-рано няма да ни оправят положението, разберете го! СЪщо така, тези които карат пред вас, с по-малка скорост, не ги ругайте, всеки има собствен стил на каране, и не всеки може да кара бързо, защото ако караха всички бързо, няма да има кои да изпреварваш!

    Коментиран от #6

  • 6 EMSKI

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Красо Зелето":

    Браво,съгласен съм с теб!!!!
  • 7 Златин Славчев

    0 2 Отговор
    tova e tochnata tema za povecheto komentirashti kadeto vikat che triabvalo da se kara sas 290 ako moje i poveche
  • 8 Златин Славчев

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Иван":

    te sega da ne sa malko kamerite tova nishto niama da promeni ,dori naprotiv shte se panikiosash poveche , kameri li da gledash za peshehodci li za legnal policai li za policai li

    Коментиран от #9

  • 9 hienata

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Златин Славчев":

    Напротив малко са. В Гърция им много от 10-15години и статистиката сочи, че катастрофите предизвикани от превишена скорост са намалели с 40%.В Англия са страшно много и там статиатиката сочи ,че нарушенията от общ характер (не само превишена скорост) са намалели в пъти, не с % а в ПЪТИ. Парите които се прибират от глоби не трябва да отиват за заплати и премии, а за ново оборудване. Просто едни политици НЕ ИСКАТ да го направят поради причини известни само на тях.

    Коментиран от #11

  • 10 Симеон Тасев

    0 4 Отговор
  • 11 Бай Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "hienata":

    Абсолютно съм съгласен.Трябва да има хиляди камери на всякъде буквално във вратовете да ни дишат иначе гледайте какво става!
    И всичко това е заради превишена скорост.
  • 12 Пламен Пепелов

    2 2 Отговор
    кви бързи колици, кви младежи, поредният с микробус, 99% от водачите на бусове и баничарки са абсолутни шизофреници, коеф. на интелиг. -4327894%, откакто имам по-сериозен автомобил усещам разликата, има лек респект, кво танк ли да си купя, ако имах кинти в джоба, с удволствие бих си купил нещо ново, голямо, тежко и мощно, за да блъска силно, я Рейндж, я С, я ЕксДжей, Я С/А8 и някъде, като ми прикипи да отнеса някой отворко, който си мисли, че е безсмъртен и се бъзика с хорската съдба и животи, хич няма да ми мигне кьоравото оченце

    Коментиран от #13

  • 13 hienata

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пламен Пепелов":

    И на мен ми минава подобна мисъл, само че ще си взема едно ВОЛВО от по-старите 850. Правя му пълно каско и се впускам в лов на купени книжки. Това паркинги на големи магазини (никой не спазва правилото на дясно стоящия), това центъра с еднопосочните, това околовръсното с бързите Голфове с регистрация СО. Свии му ламарината на олигофрена и да плаща. Мечти няма да го направя, но доста хора си го заслужават.

    Коментиран от #18

  • 14

    1 2 Отговор
    Пак трябва да има мобилни камери, кво значи не важяли снимките в съда. Откакто ги няма всички почнаха да карат по бързо[включително и аз] и се увеличиха жертвите на пътя.
  • 15 Atanas Nikolov

    3 0 Отговор
    ...та..миналата година се явявам за Е-категория....отивам на листовки и там окло 15-20 лапета около 18-22,23 годишни...докато чакахме да влезем за изпита,ги слушах ка с насмешка всички като че ли се хвалеха.....мен ме късат за 3-ти път....мен за 4-ти...за 5-ти и все такива идиотчета...направете си сметка те какво самосъзнание имат особенно на пътя..и въобще кокло им влиза в кухите картунки....ма те от къде да знаят кой с предимство и кой не....това е....размните пазете се...себе си..децата си които имат...че и тези келеши...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Maurice

    1 2 Отговор
    Нали искахте без полиция по пътищата?! Нали и камерите казахте, че са незаконни. На ви сега анархия. Нямам нищо против всеки, който иска да се убива да го прави, но поне не взимайте невинни жертви. Трябва сега тиквеника от буса да бъде пуснат в Молдова в някое гето и да му скъсат халкидика, после да го залеят с горещо олио и да го оставят да умре от болките си. Прост народ-слаба държава!

    Коментиран от #19

  • 18 Пламен Пепелов

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "hienata":

    13, аз съм с такова, но според мен не е достатъчно, пък и твърде добре изглежда за годинките си, че да размажа някой цървул с нея, иначе 1.5т добре ще го връхлетят
  • 19 Златин Славчев

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Maurice":

    i s kameri i bez koito si kara taka shte si kara i 10000000 kameri az poznavam takiva hora
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове