Last news in Fakti

5 Октомври, 2014 13:57, обновена 5 Октомври, 2014 16:57 32 135 33

Трима младежи загиват в катастрофа в Пловдив

  • пловдив-
  • катастрофа
Трима младежи загиват в катастрофа в Пловдив - 1
Снимки: Нова телевизия

Непълнолетен тийнейджър предизвика катастрофа в Пловдив, при която загинаха трима младежи, съобщиха от пресцентъра на МВР - Пловдив.

Сигналът за жестокия инцидент, станал в жк „Тракия” в Пловдив, е получен в неделя около 11.40 часа. Според първоначалната информация лек автомобил BMW, който се движил по ул. “Цар Симеон”, се ударил в пясъчен насип, след което последователно се блъснал в дърво и стълб.

В резултат на удара колата навлязла на кръстовището с ул. “Цар Борис І” и се врязала странично във втори стълб. На място са загинали трима пътници на видима възраст около 20 години.

Шофьорът на колата – 16-годишен неправоспособен пловдивчанин, е откаран в болница с опасност за живота, взета му е кръвна проба за алкохол.

В. „Марица“ съобщи, че 16-годишният Атанас Т. откраднал ключовете от семейната кола, в която загинаха тримата му съученици.

Атанас е спортист, тренира академично гребане, предполага се, че и останалите момчета са гребци.

Четиримата са спортисти, снощи си направили купон в апартамента в „Тракия” и сутринта решили да се разходят. Родителите били на село и момчетата използвали празния терен. Не са пили, защото спазвали режим, пише в. „Марица“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    7 1 Отговор
    Някой лъже. В друг сайт пише, че колата се ударила в стълб > полетяла > ударила се в друг стълб и толкоз. Тук се споменава за дърво, пясъчен насип и т.н.

    Също така, някак си не мога да чувствам съжаление за такива индивиди.
  • 2 Мони НСА

    7 1 Отговор
    трагедия пълна
  • 3 димитров

    5 4 Отговор
    аз също не мога да съчувствам защото държавата ни ако може да се нарече такава е пълна с такива безразсъдни и некадърни шофьори които застрашават живота и здравето на другите заради ниската си култура и ефечене. Не разбирам за какво да ми е жал.Жалко само за невинните и за семействата им

    Коментиран от #7

  • 4 кай

    3 4 Отговор
    не са за оплакване

    Коментиран от #13, #19

  • 5 жоро бекъма

    1 3 Отговор
    а на кой му пукаше ще се продава алкохол в ден на национален траур и в деня на размисъл? Нека обявим война на алкохола така ще спрем войната на пътя !
  • 6 баба Гуна

    4 2 Отговор
    Този който е трябвало да умре е останал жив?Дано сега поне го вкарат в затвора поне за 20 години защото е погубил живота на 3 млади хора!
  • 7 comment

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "димитров":

    Некадърни биха били, ако бяха поне шофьори. Това са непълнолетни , тоест деца. Жалко за тях. Но родители масово предоставят МПС на децата си, а после всички и всичко са им виновни.
  • 8 Красимир Димитров

    3 2 Отговор
    Това са последствията от големите права които се дават на децата и лошото възпитание на родителите им.Нямат респект от нищо и от никой,а това е много лошо и води до такива трагедии.
  • 9 дженев

    3 1 Отговор
    станалото натъжава.......но да оставиш ключовете на мощна кола и отключен сейф с оръжие на "непълнолетни"......това са последиците
    родители..родители сами сте си виновни
  • 10 kotkata

    2 1 Отговор
    Днес случайно минавах от там,гледката беше ужасяваща просто настръхнах. А тези човечета, които казват че децата не са за оплакване и не могат да съчувстват по никакъв начин, просто да не дърпат дявола за опашката. Бог да ги прости момчетата
  • 11 bonev68

    1 1 Отговор
    Трагедия е това,както за загиналите,така и за оцелялото дете.
  • 12 Красо Зелето

    3 1 Отговор
    Много голяма трагедия, точно в деня на изборите. Много жалко за тези млади момчета, за жалост каквото и да си говорим, на никой не му пука за никой в тази държава. Само родителите ще страдат за тях. Приятелите само ще говорят, а останалите ще констатират. А точно какво е станало, само те в колата са знаели. Затова нека не ги накърняваме, в последния им миг в този живот. Лека им пръс, на починалите момчета, а на шофьора карал колата, дано има късмет и прескочи трап-а, и за напред, повече да мисли, преди да предприема каквато и да е рискова дейност. Хората са го казали, три пъти мери, един път режи. Същото е с колата. 5 пъти мисли, 1 път действай. Спонтанните неща не водят до нищо хубаво. Много жалко, защото ни напуснаха 2 поколения ;(
  • 13 Мони НСА

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "кай":

    не те е срам
  • 14 Иван

    4 1 Отговор
    Жалко за момчетата,макар и постъпили доста безразсъдно...Жалко,че още 3ма млади българи са починали...
  • 15 стийв

    2 3 Отговор
    Добре че не са помели и друга кола.
    Келеша е взел на тати БМВ-то и дай да се изфука колко много върви на тати баракатаи ето ти беля
  • 16 гошо прупрунков

    3 3 Отговор
    ИНТЕРЕСНО , ОБВИНИХА ПОЛИЦАИТЕ ЧЕ НЕ ДЕБНАТ , СЕГА СЪС СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТЕ ОТНОВО СЕ ВЪРНАХА В ХРАСТИТЕ И ПАК ПЪЛНЯТ ГЕРБЕРКАТА КАСИЧКА С НЕ ДО ТАМ ЗАКОННИ ГЛОБИ ОБАЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ СЕ РЕШАВА ПАК ИМА ШОФЬОРИ БЕЗ КНИЖКИ И ПАК ИМА МЪРТВИ ДЕЦА ЗНАЧИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ЩЕ ГЛОБЯВАТ ХОРАТА С КНИЖКИ СЛЕД КАТО ТИЯ БЕЗ КНИЖКИ СА НЕДОСЕГАЕМИ
    МИР НА ПОЧИНАЛИТЕ ДЕЦА, И ЛИНЧ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ОЖИВЯЛОТО ДЕТЕ
  • 17 Driver

    2 3 Отговор
    Сигурно вина имат и този и онзи .....

    Но не забравяме ли хилядите сайтове и реклами, които рекламират и дискутират най-вече мощните автомобили?

    Не стана тази марка нарицателно ? Яко е да караш бмв, яко е да си лошо момче...
  • 18 1912

    0 3 Отговор
    ДА МАЙ ТИ СИ ЗА ОПЛАКВАНЕ МИСЛЯ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пакман

    2 1 Отговор
    Много жалко, наистина. Но защо пак виждам бмв. Ето това исках да кажа и в предната статия. Само коли от тази марка виждам по катастрофите, сякаш им вдъхват някакви лъжливи възможности на водачите които в този случай и без това са непълнолетни. Нека всички се замислят преди да взимат ключовете независимо каква кола е.
  • 21 вуяя

    1 1 Отговор
    от прости к...та кво очаквате....жалко за невинните момчета
  • 22 човек

    1 0 Отговор
    Всичко идва от низката култура-тази,когато си на пътя,е следствие на другата ,с която си възпитан...Жалко за България-управляват я ид..ти избирани от други подобни,а на останалите 60% изглежда не им пука щом ги търпят вече 25 г-ни демокрация...Е да си сърбаме попарата и да измираме по пътя-то вече никой не ни брои за нация!
  • 23 Shmeker

    1 1 Отговор
    Да почиват в мир!

    Абе никой ли не е виновен, за това че има купчина пясък на пътя???
    Преди много години чичо ми на магистралата беше минал през купчина пясък и колата му беше литнала във въздуха. За щастие пада на гуми и продължава.

    Коментиран от #28

  • 24 Кобрата

    0 1 Отговор
    Как може на 16 години да му дават да кара кола по централния път
  • 25 вуяя

    0 2 Отговор
    когато тези пишлемета осъзнаят че да управляваш МПС по улиците е много голяма отговорност както към тях,така и към останалите водачи,и започнат да се опитат да мислят с главите си,тогава може да има резултат.....но това едва ли ще стане....
  • 26 PROFESIONALISTA

    2 1 Отговор
    това трябва да е е.аси проклятието върху този младеж.... Да убие трима и да оживее, след което да се лекува с години по болници от травмите, след което да го съдят за нанесени щети и за кръвнина на убитите и нито лев да не види от застрахователя- защото е неправоспособен- след което ако още е останало нещо от него, да живее с тази мисъл до края на живота си. Няма нормален човек, който да го понесе. Значи или трябва да се гръмне, или да стане пълен дебил с помощта на "лечение" с психотропни лекарства, което услужливо ще му бъде предложено. Но той така или иначе не може да не се е възползвал вече от една камара химия, щом се е стигнало до тук...
  • 27 kiro

    5 0 Отговор
    в този момент патрулиращите автомобили вместо да са в града и да следят за такива водачи , стоят на някоя права с ограничение 50 и чакат някой да им даде лев !
  • 28 deviant

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Shmeker":

    Тва от Transporter 3 ли беше...?
  • 29 ПОТЪРПЕВШИТЕ

    1 0 Отговор
    Има много причини това нещо да се случи, но основната е че такива автомобили се оставят в ръцете на неопитни младежи. Събота вечер бях на гости на семейството си в Пловдив /родителите ми живеят в района на ВСИ/, като в 03:45 сутринта в неделя се чу страхотно бърз автомобил, който летеше по Източен с над 200 км/ч. Този автомобил 10000% е управляван от млад човек, който си мисли, че е хванал вятъра. Докато не се вземат адекватни мерки от полицията, с помощта на нас потърпевшите,защото ние сме такива, ще продължава да има такива нещастия не само по пловдивските улици. Бог да ги прости децата и нека почиват в мир!!! НЕКА СПРЕМ ВИНОВНИЦИТЕ!!!
  • 30 nikolov

    1 0 Отговор
    след като през лятото загинаха на морето 4 ма юнощи три месеца не се взеха мерки
    има страни където и на 16 получават щоф книжка
    ново рещение е само система с елктроника
    1 въвеждане на цифров код кода може да го въбеде само родител
    второ ако юноща си доближи ръцете до волана или до таблото системата разпознава дактилоскопните му отпечатъци и колата блокира
    и включва аларма има вече такива коли и в България иначе в щвеция дават книжка след 21 годищна възраст без тия нови мерки пак ще рискуваме Ник.техници Read
  • 31 nikolov

    1 0 Отговор
    след като през лятото загинаха на морето 4 ма юнощи три месеца не се взеха мерки
    има страни където и на 16 получават щоф книжка
    ново рещение е само система с елктроника
    1 въвеждане на цифров код кода може да го въбеде само родител
    второ ако юноща си доближи ръцете до волана или до таблото системата разпознава дактилоскопните му отпечатъци и колата блокира
    и включва аларма има вече такива коли и в България иначе в щвеция дават книжка след 21 годищна възраст без тия нови мерки пак ще рискуваме Ник.техници Read
  • 32 dimodimov

    1 0 Отговор
    след като през лятото загинаха на морето 4 ма юнощи три месеца не се взеха мерки
    има страни където и на 16 получават щоф книжка
    ново рещение е само система с елктроника
    1 въвеждане на цифров код кода може да го въбеде само родител
    второ ако юноща си доближи ръцете до волана или до таблото системата разпознава дактилоскопните му отпечатъци и колата блокира
    и включва аларма има вече такива коли и в България иначе в щвеция дават книжка след 21 годищна възраст без тия нови мерки пак ще рискуваме Ник.техници Read
  • 33 Rado

    0 0 Отговор
    Много хора (младиежи) токущо взвли книжка не си дават сметка,че това че си взел книжка ги прави добри едвалине професионални шофиори си отиват от този свят (на който сме за малко) и карат безрасъдно, дори и в състояние (пияно) в което трябва да не се качват на автомобила,а да викнат такси.Дори на 21 г. да си ако си безразсъден пак ще пострадаш.НАМАЛИ СКОРОСТТА,СПАСИ ЖИВОТ!!!ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ!!!АКО СИ ПИЛ..ВЗЕМИ ТАКСИ ИЛИ ДРИНК АНД ДРАИВ!!!НО НЕ СЯДАИ ЗАД ВИЛАНА !!!ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК ПОМИСЛИ ДОБРЕ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове