Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 19:02 2 294 0

Жена загина, 4 деца са ранени при катастрофа

  • жена-
  • загина-
  • 4 деца-
  • ранени-
  • катастрофа

33-годишна жена от Неделино е убита на място, а четири деца в автомобила й са ранени при зверски удар на лек автомобил и микробус край Златоград, съобщи "24 часа".

Снежана Карафеизова возела децата на плуване от Неделино в Златоград, когато микробус засякал колата й. Починала е на място. Ранените деца са нейни и на съседката й. Всички на възраст от 6 до 11 години са откарани в болницата в Смолян, по първоначални данни няма опасност за живота им, каза шефът на ОД на МВР - Смолян Николай Димов.

От децата в по-лошо травматично състояние е 6-годишно дете, което има черепна травма. Всички деца са в шок. Пътят между Златоград и Неделино бе затворен за часове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА