Last news in Fakti

3 Март, 2015 18:27 3 695 55

Хиляди на шествието на "Атака"

  • хиляди-
  • шествието-
  • "атака"-
  • освобождението-
  • волен сидеров-
  • депутати-
  • руската дума-
  • анатолий карпов-
  • роман худяков-
  • нато

На проявата присъстваха и депутатите от руската дума Анатолий Карпов и Роман Худяков

Хиляди на шествието на "Атака" - 1
Шествието на "Атака". На другия кадър: прочутият шахматист Анатолий Карпов и роман Худяков, руски депутати. Снимки: БТА

Над 10 000 българи под знамената на „Атака“, по изчисления на пресцентъра на партията, отбелязаха 137 години от Освобождението на България от турско робство. Шествието на патриотите мина под наслов „10 години „Атака“ – 10 години битка за България! От турско иго ни освободи Русия, не ЕС“. То тръгна от пилоните на НДК, водено от лидера Волен Сидеров и народните представители от партията. По покана на Сидеров специални гости и участници в митинга бяха Анатолий Карпов, депутат от руската Държавна дума от управляващата партия „Единна Русия“, и Роман Худяков, депутат и зам.-председател на фракцията ЛДПР.

Многохилядното шествие мина по централните софийски улици, а към него се включиха стотици столичани. Под звуците на патриотични песни множеството стигна до президентството. Там Сидеров поиска оставката на държавния глава Росен Плевнелиев, заради вкарването ни във война с освободителката ни Русия и скандалните му изказвания относно санкциите срещу Русия, които вредят на България. „Плевнелиев може да бъде портиер, но не и президент. Той е слуга на чужди господари“, заяви Сидеров, след което множеството скандира "Оставка“ и „Мафия".

Следващата спирка на шествието бе Руската църква „Свети Николай Чудотворец“, където Сидеров и депутатите Карпов и Худяков запалиха свещ в памет на руските освободители.

С възгласи „Атака-победа!“ и „България“ хилядите стигнаха до площада пред храм-паметник „Св. Александър Невски“. На голямата сцена руският депутат Анатолий Карпов поздрави българите за националния празник.

Русия даде много жертви през тези години в борбата за освобождение и нашите общи жертви, нашата обща борба, нашата обща победа предопределиха добрите отношения между народите на България и Русия. Ние всички с вас сме за развитие на онези добри отношения и традиции, които са започнали през 19 век . Ние сме за сътрудничество в хуманитарната сфера. Ние сме за развитието на тесни икономически връзки и политически отношения“, заяви световноизвестният шахматист и настоящ депутат Карпов. Пред събралите се хиляди българи той прочете приветствие от председателя на федералното събрание на Държавната дума на Руската федерация Сергей Наришкин.

След Карпов руският парламентарист Худяков също поздрави българския народ за празника. „Наши братя, искам да ви кажа, че ви нося благодарствено приветствие от Владимир Волфович Жириновски. В него пише: „От името на партийната група на ЛДПР (Либерално-демократична партия на Русия) ви поздравявам с годишнината от Освобождението на България от османско иго. Стотици години България се е намирала под турско господство. Руската империя подкрепи народа на България и неговата националноосвободителна война... Днес мнозина биха искали да издълбаят пропаст между нас, да посеят вражда между нас, но народите на Русия и България трябва да са заедно въпреки всичко. Нас ни свързва много от миналото, ние имаме обща култура и традиции. Нека покажем, че никой не може да ни раздели. Русия и България ще бъдат заедно“, каза Худяков.

Вечна памет и поклон пред всички руски офицери и войници, пред всички български опълченци, пред всички герои, които проляха кръвта си, за да се освободим от турския гнет. Вечна памет на героите!“. С тези думи започна речта си лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Пред хилядите българи Сидеров каза, че е научил, че Цветан Цветанов и Радан Кънев били в Брюксел. „Там празнуват Освобождението на България? Не, те са там, за да получат нови инструкции, за да вкарват България във война с Русия, но ние няма да го позволим“, категоричен бе националистът.
„Този народ, ако не се събуди, ще бъде в робство отново за много по-дълго. Днес той е потъпкан, поробен не от османците, а от западняците“, продължи Сидеров.

Той направи забележка, че държавниците ни не споменават от какво сме освободени. „Освободили сме се от турско робство. България никога не е воювала да завладява други държави и да ги колонизира, като Англия, Америка, Франция, като този Запад, който сега ни сочат за център на демокрацията. Ние от Запада на демокрация няма да се учим. Не искаме да бъдем атлантици. Каня всички честни българи, независимо към коя партия са, да се присъединят към нашия мощен съюз, с който да кажем – не на членството в НАТО, стоп на агресията на НАТО на българска земя!“, подчерта лидерът.

„САЩ вкарва братски народи в братоубийствена война, разпали пожар в Украйна. Сега искат да сложат натовски бази, техника и войски у нас. Искат да променят закона, така че български военнослужещи да бъдат командвани от чужденци на наша територия. Турски офицери да командват български войници и офицери на българска земя – позор! Българи, събудете се, сложете начело на България хора, които да могат да посочат правилния път и не ги е страх, че Брюксел щял да ги напляска. Които имат пред себе си примера на Левски, Ботев и всички, които умираха за нашата майка-родина, безсмъртната България“, призова Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mims

    1 1 Отговор
    волен - платена руска к..ва! мишки!

    Коментиран от #3

  • 2 5егъ

    1 1 Отговор
    към 10млн. човека бяха и пицариите едвам им смогваха...
  • 3 сдфгхй

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Mims":

    haha е стига вече са идвали американски посланици
    нека и руски да видим хаха
    американофилите умряха напрао голям събор на атака при.ра им са хахаха

    То и Плевню плю по Русия доста ама днеска добре набижа крака пред паметника на цря освободител хахахахахаха

    Между другото Плевню обратен ли е наистина .. няма ли поне вднъж да покажат някоя жена уж че му е супруга

    Коментиран от #25

  • 4 асдфгхй

    1 1 Отговор
    хаха да ся соросидите ...ранобудните студенти интелигентните се събудха ...проспаха 16 те милиарда загробващ дълг ....

    ама видяхаголямо събиране на атака ииииии вметсо американски сенатори както е от 25 г видяха руски сенатори и им са пре.ра хахаххаа

    браво Волене

    а и най големия ужас хилядите скандираха ,,РУ СИ Я,, за ужас на разни Асен Геновци , ТИЦИН, ИНДЖЕВ И цялата кохорта лизачи на Барак хюсеин
  • 5 роро

    2 0 Отговор
    да Плевнелиев уж много плюе по Русия а набива краче пред паметника на Руснаците освободители..
    Като си Русофоб и Българофоб не празнуваш 3-ти март , отиваш като БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ в Брюксел и празнуваш от фейсбук хахахаха

    жалка картинка герб
  • 6 тими

    2 1 Отговор
    хахаха да мно яко как Волен докара 2ма доста значими руски политици
    единия Карпов е съветник на Путин ...
    ХАХА Американското посолство газ пикае , още не са се справили с Атака
    хахахахахахахахахахахахахахахаха

    Коментиран от #9

  • 7 ДФГХЙ

    1 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне
  • 8 10000

    1 0 Отговор
    САМО НАПРЕД ,БРАВО СИДЕРОВ ПОКАЖИ КАК СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА .
    ДЕНЯТ ЗА РАЗПЛАТА ИДВА ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ ОТ КАКВО ТЕСТО Е ЗАМЕСЕН ,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРАЗНОГЛАВЦИ.ЗАВИЖДАТЕ ТО ДРУГО НЕ ВИ ОСТАНА.
  • 9 8362

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "тими":

    Карпов е презрян евреин, известен като политическа проститутка и човек без съвест и чест. Където го духа файдата, той е там да търси кирия на аванта. Американците са доволни, че техните хора са присъствали в редиците на партия, която се опитва да покаже че е проруска, а всъщност е ПРОТУРСКА!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #13, #14

  • 10 стратокастър

    1 1 Отговор
    Сидеров ,Сидеров руснаците днес са в Украйна утре може би във Варна?

    Коментиран от #11, #12

  • 11 ДФГХЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "стратокастър":

    дай боже да ни освободят от американско робство и колонизация и да си изнесат 4те бази
    и д ане неи пречат на енергийните проекти и да командват правителството ни
  • 12 вертъ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "стратокастър":

    тос пък ... Украйна е древна България а след това Киевска Рус от там тръгва Русия ..
  • 13 ттт

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "8362":

    явно немцов е по презрян -иритан от парламента като Костов ..4е и застрелян хахахаха
    а любимеца ви на туркофилоамериканофилите Соломом Паси кав е будист ли хахахах
  • 14 сетъ

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "8362":

    че ти ако не си разбрал до сега че Атака е проруска хаха значи оследните 10 г си бил на марс ...

    а Герб, дпс,рб и другите кви сте проамерикански подлоги ...
    е нека и една про руска да има хахахаха

    дай боже и процент като сириза да вземем и тя е про руска хихихи квото каже народа пич
  • 15 onq s konq

    1 3 Отговор
    Пристигнаха руските господари на волен эа да видят как се ополэотворяват парите им эа руската кауэа и що да видят:Раэнебитена партия със эатихващи функции от гладни лумпени които не гласуват эащото нямат постоянен адрес!А със тая "сволач" как се отстояват руски имперски интереси в Български парламент?!...Ну давай водка,потому что мне стало очень тежелое на душу!:)

    Коментиран от #17

  • 16 стратокастър

    1 0 Отговор
    Когато на 09 09 44г ни" освободиха"руснаците бяхме пет пъти по-голяма икономика от Гърция !!!

    Коментиран от #18

  • 17 верт

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    супер стига с аидвали вече евро и американски господари 25 г .. стига толкос нека единпът и руски да дойдат ..що трява са американски все незнам
  • 18 ерт

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "стратокастър":

    бяхте вие една държава хубу че тодор живков и брежнев ва направиха народ и индусриана държава

    видяхме до каъде стигнахме за 25 г с американско лизане на задници
  • 19 тото

    1 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне
  • 20 стратокастър

    0 2 Отговор
    То Брежнев и Хонекер направиха и Източна Германия" индустриална"държава но народа бягаше все на ЗАПАД?

    Коментиран от #24

  • 21 Монго

    0 0 Отговор
    Хайде поне днеска да не се дракаме по форумите и да забравим кой е ...фил и кой е...фоб.
  • 22 909

    2 1 Отговор
    ЕВАЛА НА АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ ! ЧЕСТВАХА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО ! А ДРУГИТЕ МИКЕРЕТА ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПАРТИЯГЕРП СА американски МИШКИ , ПУГАНЦИ !!!
  • 23 о о б

    0 0 Отговор
    о о б организация обединени българи е за русия

    Коментиран от #26

  • 24 американците

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "стратокастър":

    е ся след Брежнев и Живков те 25г ся на опраиха ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ и вече никой не бяга нали хахах 2 милиона бг по малко в бг

    Коментиран от #28

  • 25 сдфгх

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "сдфгхй":

    3-ти март не се празнува в брюксел като БОКО , ЦВЕТАНОВ И РАМАЗАН КАНЕВ ... тва е все едно Путин да е в Куба докато честват победата над фашизма хахаха

    БРАВО НА АТАКА ПРАЗНУВАХА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ С ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ ...Жлко че не поканиха повече руски дипломати

    аман от американски сенатори тука вече
  • 26 дфгхй

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "о о б":

    герб -граждани като роби на брюксел

    Коментиран от #29

  • 27 Ник

    1 1 Отговор
    В Куба ходи Болен а не някой друг затова може да го духа колкото иска ....
  • 28 стратокастър

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "американците ":

    Двата милиона по-малко хранят останалите 5-6 милиона останали защото руснаците изсмукват и изтощават българската икономика !Справка Русия -Украйна.

    Коментиран от #30, #33

  • 29 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "дфгхй":

    Голяма е разликата когато ставахме роби-васали на Русия ,тогава бяхме окупирани а когато отидохме в Брюксел ,почукахме и питахме
    може ли?
  • 30 Напи

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "стратокастър":

    За Украйна си го имам и проза

    http://i.imgur.com/vM4GhHO.jpg

    Коментиран от #38

  • 31 Провинциалист

    0 2 Отговор
    България е член на Европейския съюз и НАТО!500г.турско и 70г. руско робство-стига толкова.Време е да станем свободни и независими.Позор за Атака,БСП и ДПС-предателите на България!

    Коментиран от #32

  • 32 ддфг

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Провинциалист":

    kato e wreme , skandiraj protiw twa amerikanski poslanici da idwat w bg i da zapovqdvat.. i da si mahnat voennite bazi ot tuka

    haha gerberaska podloga
  • 33 сдф

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "стратокастър":

    ква справка ве ква Украйна
    справка Американските тецове дето смучат от нек и дунфи прешас американска дето ни копае златото
  • 34 ррр

    0 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне
  • 35 ффф

    1 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне..
  • 36 асд

    1 0 Отговор
    да 5-6000 митинг ..нова тв бтв и канал 1 не ги забелязаха и отразиха

    американците владеят изцяло медиите смятай ква американска колонизация , военни бази , икономиката и медиите заграбиха тотално

  • 37 ВЕРТЪУ

    1 0 Отговор
    да иначе цяла година отразяваха платените протести на ония друсаните със слушалките в газа 50-60 4овека дето скачаха срещу 1 милард дълг на Орешарски А ПРОСПАХА ТОЗИ ЗА 16МЛРД
  • 38 стратокастър

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Напи":

    Ако не ви е ясно какво става в Украйна /и не ви е къса паметта /спомне ете си Чехия,Унгария.....!?
  • 39 mediator36

    1 0 Отговор
    Оказва се, че Сидеров е прав за много неща. След като ГЕРБ тегли 16 млрд. заем, се замислям какво ни очаква като държава и като народ.
    Дано в следващия парламент АТАКА + НФСБ + ВМРО бъдат над 20 %.
  • 40 чибурашка

    0 0 Отговор
    перхидроленото човече злоупотребява със страха на червените бабички и по -неуките и непросветени хора за да ги подкара като стадо овчици на неговия митинг във възхвала на сибирския му работодател

    Коментиран от #46

  • 41 българин

    0 0 Отговор
    затвор за руския шпионин и националист долен сидерофф който се стреми да подари българия на руския си работодател който му плаща с куфари рубли така както тодор живков предлагаше българия да стане република на съветския съюз

    Коментиран от #45

  • 42 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ СРЕЩУ ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ КОЯТО СЕ ВОДИ ОТ РУСКИЯ ШПИОНИН ВОЛЕН СИДЕРОВ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА

    Коментиран от #44

  • 43 вер

    0 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне..

    Коментиран от #49

  • 44 дрт

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "БЪЛГАРИН":

    първо да почне от Митов, боко и другите които са на път да ни превърнат в 51вия щат на америка

    ко прай шефа на цру в бг днес ...що не е тука шефа на кгб хахахаха

    герберасти смотани
  • 45 аер

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "българин":

    а боко ко предлага да станем 51 щат на америка
    станахме де вече жалка картинака сенатори на сащ командват премиера президента ..сега шефа на цру се домъкна

    съд за герберастите
  • 46 асд

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "чибурашка":

    платените лумпени сус слу6аллки в ушите , умни интелгентни ранобудни студенти наркоманчета гербераски соросоидни ---цяла година подскачаха срещу 1 милард дулг на Орешарски

    ама ся 16 те милиарда ги проспаха маи

    само народен съд на предателите лапачи от сорос
    сащ империя на злото
  • 47 верт

    0 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне..
  • 48 българин

    0 0 Отговор
    ама вие май наистина си вярвате перхидролчовци вашето боядисано джудже-вожд пак ще ви обере членския внос да си направи екскурзийка с харема си в лошата европа а вие ще му плащате сметките в хотелите и дамските превръзки
  • 49 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "вер":

    "Плевлю"както го наричаш си е спечелил изборите и си върши работата а перхидроления какво прави освен да се отърква в панталоните на Доган и на Путин?

    Коментиран от #50

  • 50 ертъ

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "стратокастър":

    ПЛЕВНВЛИЕВ ИЗБРАН С ИЗМАМА

    "Медиана": Обществото няма доверие в управлението.

    Образът на Русия като агресор, а САЩ и НАТО като радетели на мира, справедливостта и демокрацията не издържа критиката на общественото мнение. Отговорността за събитията в Украйна се открива в много по-голяма степен в САЩ, отколкото в Русия - без последната да е оневинена изцяло, посочи социологът. Съответно нагнетяването на напрежение в отношенията с Русия засилва анти НАТО настроенията, посочи Колев.

    Според 33 на сто при евентуален конфликт НАТО-Русия България трябва да напусне блока, а според 9 на сто - че страната ни трябва да остане в алианса. За бази на НАТО в страната се обявяват 14 на сто, против са 52%.

    Коментиран от #54

  • 51 еерТ

    0 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне..
  • 52 сдфгх

    0 0 Отговор
    да срамота празнуваме благодарност към Русия че ни е освободила..а продажните американоислямски власти у нас не поканиха един руски дипломат
    добре че атака ни отсрамиха пред освободителите

    дават на атака 5 % официално ..като съдим пропорците от преди какво и дават и колко взема значи минимум 9-10 % ще вземе винаги двойно о малко и дават отколкото взима
  • 53 стратокастър

    0 0 Отговор
    Каде е измамата! Може би под масата която носеше /криеше се перхидроленото джудженце/?
  • 54 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "ертъ":

    С измами си служат тия дето не си плащат сметките в ресторантите?
  • 55 вертъ

    0 0 Отговор
    добре че Атака направиха митинг... че да разберат малките деца какъв ден е.
    Четох на Борисов словото по фейзбук понеже в чужбина празнува той националния празник....хаха и не разбрах нито от какво семсе освободили нито кой ние освободил..
    Сега гледам Плевню са плюнчи и чете от един лист някво слово и пак не став аясно кой ни е освободил и от какво

    хахаха жалка картинка тцтцтц тия хора деца нямат ли пред тях да се засрамят поне..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове