Last news in Fakti

16 Май, 2015 05:01 16 066 12

Махат проститутките край морето

  • варна-
  • полиция-
  • проституция-
  • проститутки

Варненската полиция ще противодейства на проституцията с масирани полицейски операции. Това обеща пред в. „Монитор” директорът на ОД на МВР във Варна старши комисар Даниел Пашов.

„Лица с този профил притесняват чужденците и доста често дърпат туристите, които се движат на групи или със жените си”, коментира полицай №1 на Варна. Според изготвения анализ през светлата част на денонощието жриците се подвизавали на територията на Четвърто РУП, на стария път Варна- Бургас. До момента там са проведени 3 полицейски операции. През активния летен сезон същите проститутки пък заработват през нощта в курорта Златни пясъци и се позиционират на Втора алея. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 assd

    2 0 Отговор
    ами да махнат и алкохола и хотелите.И заведенията да затворят ,да забранят музиката след 8ч и да чакат да има туризъм......
    вие за какво мислите че идват чужденците в БГ?

    Коментиран от #2

  • 2 Танас

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "assd":

    Чужденците тези дрипави циганки въобще не ги гледат, не им и трябват. Ако търсят жени то българките са доста лесни и достъпни
  • 3 я съм от село

    1 0 Отговор
    да им направят хотел със сауна и джакузи и на входа да им сложат и касов апарат и са шес отвсякъде
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Я не съм село, но съм за идеята да се легализира проституцията и да се въведе адекватен здравен и данъчен контрол над тези заведения. Всяка година от данъци по една детска градина във всеки град могат да правят. А ако увеличат акциза на цигарите с един два лева и спортни игрища във всеки град ще има. Като изключим поголовните кражби и вечното оправдание "няма пари"(защото са откраднати) и покровителстването на контрабандата и трафика на хора от политици, депутати и всякакви други псевдо институционални управленци. Вие какво си мислите, че полицаите не минават на промоция :) ?
  • 5 Иван Димитров Берлин

    1 0 Отговор
    Какви са тези циркове в България нали точно полицията ги пази.Сляп да си ще го видиш,нали точно полицията получава пари от тези жрици на любовта.Плащат си за да са на улицата а, на кого плащат на полицията и по канален ред нагоре.Това сигурно е новост и изненада за шефа на варненската полиция,къде стоят проститутките на града?!Новост за тях е сигурно че,нападат и обират хората а,най-малкото е че,ги притесняват!Варненската полиция и по принцип институциите в България са винаги изненадани и незнаещи какво се случва.Типично по български и затова всеки ден много хора напускат България и никога няма да се върнат назад!Докато българските политици мислят само за себе си и алчността им няма граници резултат е на лице!
  • 6 шутколизач

    1 0 Отговор
    А ве те луди ли са, аз сега как ще ги яхам, плащам си и имам пълна програмка. А и с аверите си падаме по оргии, що материал сме хвърлили.
  • 7 554236

    1 0 Отговор
    ТИМ няма да позволят това да стане
  • 8 МАСЛО

    0 0 Отговор
    МЪЖО Е КАТО МОТОРА,
    КОЛКОТО ПО-ЧЕСТО МУ СМЕНЯШ МАСЛОТО,
    ТОЛКОЗ ПО-МАЛКО ПРОБЛЕМИ ИМАШ ПОСЛЕ.
  • 9 mediator37

    0 0 Отговор
    Да вземат да махнат и плажовете, щото пък там се давят хора.
  • 10 беден прос удобен и грозен

    0 0 Отговор
    в правовите държави проституцията е законен бизнес който пълни хазната с данъци а медицинския контрол и скрининг пази народа от болести .най голяма демагагия е не легализирането на проституцията държавата губи милиарди.същото е и с наркотиците -мнима фалшива борба и забрана-пълна демагогия.те трябва да се продават в специализирани аптеки изписани на рецепти от лекари психиатри и невролози.строг контрол на качеството и на контингента който ги употребява,регистрация и периодични медицински прегледи с цел дрога високо качество,медицинско наблядение и 50 процента данък на всяка сделка-за хазната за детски градини и магистрали толкос по тос въпрос
  • 11 анонимника

    0 0 Отговор
    Стига сте били прости отворете очите и повярвайте....първо това няма как да се случи да махнат проститутките край морето,защото се правят много пари на черния пазар с тях и полицията е замесена и работят с тях...те си плащат на полицията за да ги пази и да не ги закачат и това,че не се легализира проституцията е защото им е по добре да лапат под масата пари и да влезнат в определени джобове отколкото да е законен бизнес,иначе до сега да са го направели ако са искали,просто не е в тяхна полза,защото си работят с тях и лапат големи пари и са доволни от това,лесно просто и елементарно точка.

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "анонимника ":

    Пич, нещо си скаран със законите и йерархията в една държава. Много филми гледаш нещо, но законите не се приемат от ченгетата, а от депутатите. И ако си мислиш, че там е пълно с ченгета, по-добре е да се осведомиш, че 80% са адвокати!!! Сега се замисли кои са по-богати - куките или адвокатите и кои имат по-голяма полза от нелегалната проституция?
    Мислете малко преди да пишете!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове