Last news in Fakti

25 Май, 2015 11:40 9 817 25

Календерска е щастлива с Бареков, нищо не може да ги раздели

  • календерска-
  • бареков-
  • щастлива-
  • раздели

Не бих се отказала от него дори да стане беден като църковна мишка, твърди тя

Календерска е щастлива с Бареков, нищо не може да ги раздели - 1
Снимка: bTV

Щастлива съм с Николай Бареков, чувствам се подкрепена от него. Това призна пред Кристина Патрашкова по bTV жената до Бареков и член на КС на „България без цензура“ Мария Календерска.

Дори Николай да бъде беден като църковна мишка, това няма да е причина да се откажа от него, категорична е тя.

Календерска за първи път говори публично и без цензура за личните си отношения с лидера на ББЦ.

„Реших да говоря за нашите отношения публично, защото станаха твърде много линковете, които ми пращат приятели на публикации в жълтата преса, станаха твърде много вестниците, които носят на баба ми, с които журналистите са се опитали да запълнят празнотите, които ние сме оставили в нашите отношения. Затова реших да задоволя, доколкото ми позволява, вътрешното усещане, любопитството на хората, за да можем да продължим на чисто и да работим за това, което наистина искаме да постигнем, а и да живеем ние двамата по-спокойно. Надявам се да съм успяла да кажа всичко за последно и повече да не ми се налага да се връщам на тази тема“, каза тя.

Календерска призна, че с Бареков се карат, защото и двамата са много темпераменти.

„Смятам обаче, че сме много добър отбор. Не виждам нещо, което би могло да ни раздели отвън, докато се обичаме. Не сме женени, но той знае защо е с мен, а аз – защо съм с него. Той е свободен да прави това, от което се чувства добре. Аз съм свободна да преценя дали това, което прави е достатъчно за мен. В момента съм щастлива, подкрепена и винаги бих подкрепила Николай в това, което прави“, заяви тя. Аз имам принципно правило – на него мога да му кажа всичко, но пред всички други хора ще бъда до него, категорична е тя.

Каледнерска сподели, че винаги е търсила до себе си партньор и се е опитвала да бъде партньор, а не майка или баща. Разказа, че с Бареков са работили заедно 3 години преди той да й признае чувствата си към нея.

„Поне няколко месеца ни трябваше да свикнем с тази метаморфоза. Не започна спонтанно и лесно нашата връзка“, разкри тя.

На въпроса на Патрашкова, дали изпитва угризения за тази връзка заради факта, че Бареков все още не е бил разведен, Календерска отговори, че когато връзката им е започнала, Николай вече е бил разделен с бившата си жена и не е живеел с нея. Сподели и разочарованието си, когато се появили в медиите сензации, че Бареков има тайна любов и си крие гаджето.

„Никога не сме се крили. Тогава разбрах, че индустрията „първа страница“ няма нищо общо с реалния живот“, коментира тя.

Призна, че е работещо момиче, което е ставало в 4 часа сутринта и е оставало на работното си място до късно вечер, никога не се е възползвала от никого.

„Човек, когато е с известен мъж, не е нужно да бие тъпана и да си прави реклама. Аз винаги съм се чувствала по-добре отзад и това, че съм била по-неизвестна ми е давало известно предимство“, посочи Календерска.

Тя разкри, че раждането на детето им е планирано. Два пъти са правили опити за това с Бареков и за щастие вторият е бил успешен. „Бременността беше желана и чакана. Когато той ме покани да живеем заедно ми каза всичко, което бих искала да чуя и което ми е достатъчно и до днешна дата. Кога той е успял да оформи своя развод, няма общо с нашите отношения“, категорична е тя.

Жената до Бареков разкри, че не се чувства по-самотна от другите майки, задето мъжът й работи в чужбина. Стига й, че когато е у дома приспива малкия, а сутрин го взима и двамата заедно я будят. Трогвали я малките жестове като този, когато в почивката по време на мач на малки вратички той е брал цветя от градината за нея, а не я примамват скъпите подаръци.

„Аз съм ревнива самоуважаваща се жена, но смятам, че човек трябва да ревнува тогава, когато има повод. Когато усещам, че нещата са наред – те за мен са наред“, коментира тя спекулациите в пресата за мними връзки на мъжа й.

„Николай често е обект на различни набези, но това не може да се отрази на това, което имаме вкъщи. Ако на човек му е достатъчно това, което има, не търси нищо навън“, отговори твърдо тя.

„Ние сме такива, каквито сме – просто Николай и Мария, с нашето дете. Правим съвсем нормални неща. Първият му син често ни гостува. Мислим за второ и трето дете, когато му дойде време“, разкри Календерска.

Тя обяви, че единственото, което не би простила на мъжа си е да започне да мисли за себе си повече, отколкото за семейството им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Календарски

    4 0 Отговор
    Календерска,църковните мишки са богати духовно,а вие политическите мишки сте бедни духовно,заради стремежа за материални богатства!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Гюдерия
  • 3 тето

    2 0 Отговор
    Смърт за Бареков, на клада
  • 4 iwan

    2 0 Отговор
    Ако искаш правда,
    ало търсиш ред,
    гол и бос ще ходиш,
    братко, по тоз свет.
    Всичките минуват
    у нас със лъжа,
    само тез добруват,
    що пият кръв'та
    на своите братя,
    на своят народ,
    и са отгояват
    от чуждият пот.
    Искаш ли да станеш
    човек ти богат?
    Продавай народът,
    беси своят брат!
    Що ти трябва правда,
    свобода и ред,
    напълни си джебът,
    дор е Петко слеп.
    Знам ги азе тези,
    що и ден и нощ
    бълнуват свобода,
    борят са за ред, -
    мъчат са да бъде
    народът добре,
    да няма тиране,
    нито робове, -
    сичките са голи,
    нямат ни пара,
    ходат гладни, боси,
    газат из кальта.
    Секи за тях казва:
    "Луди са глави;
    така ли ще ходат
    да бяха добри?
    Нямат дреха, риза,
    нямат ни пара, -
    зеле да нареждат -
    управят светът."
    Ако искаш и ти
    да станеш кат тях,
    мисли за свобода -
    ще станеш за смях!
  • 5 Бичето

    2 0 Отговор
    Няма да я върнем ..има доста секс в това момиче
  • 6 gost

    2 0 Отговор
    " Разказа, че с Бареков са работили заедно 3 години преди той да й признае чувствата си към нея. " там където работиш , оная работа не си я вадиш .
  • 7 Кобрата

    2 0 Отговор
    Календерска е щастлива с Бареков, нищо не може да ги раздели

    - Дреме ми на шнура...
    И този излъга хората, че ще направи промяна към по-добро. На приказки всички го докарват, ама накрая народът им рине л.....а
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кмета

    0 0 Отговор
    абе канито ще ти оправи климатика стига си ревал .
    аз кат нвм ко.
  • 10 БРО

    1 0 Отговор
    Е как пък поне веднъж тези засуканите не харесаха един шлосер или заварчик.
  • 11 кеко

    1 0 Отговор
    Тая като и гледам инфантилния поглед и дебилско излъчване... може да е доволна от всичко. Барека е особено големо леке - не е нужно да го познавам лично, за да съм си направил преценката по фактите. И жена дето би делила всичко с него, не е за завиждане. Да се оправят там - не ни занимавайте с глупости. Не ги плащам и двамата!
  • 12 Dimitar Nikolov

    2 0 Отговор
    Ама разбира се, че ще си с него и да е беден като църковна мишка, дори и ако един ден се окаже виновен за длъжностно присвояване в особено големи размери. За 2-3 години изпълнителен директор на тв 7 стана милионер, спонсорира си евродепутатската кампания, междувременно тв 7 фалира, погнаха ги съдии-изпълнители, а този к...т си пие уискито в Брюксел ни лук ял ни лук мирисал и най-вероятно разполага с политически имунитет - какво да не му харесваш на тоя . Харесвам си и народа глъмав, че за 2 кабабчета и 5 лв в джоба праща такива в Брюксел а не в затвора.
  • 13 stanichev

    1 0 Отговор
    Календерска Баречето ако беше без два лева ,щеше да го подминаваш като пътен знак ...хахх ама нали пред хората да се направим на готини
  • 14 ккк

    1 0 Отговор
    Лека жена,като 60% от съвременните българки, за огромно съжаление.
  • 15 Дърабъра

    2 0 Отговор
    Думи за наивници. Няма начин да не са заделили нещичко за черни дни щом ги говори такива. Ако нямаше нищо едва ли щеше да се изхвърля. Впрочем той е на евродепутатска заплата засега освен всичко, нали?
  • 16 ert

    0 0 Отговор
    Питайте я същото ако бареков стигне то там да взима 300 лева, а не сега като глупаците които гласуваха на него го пратиха в Брюксел и си взима 15 хиляди евро заплата.
  • 17 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Крокодил голям е тая...
  • 18 айде бе

    0 0 Отговор
    самия факт, че си с тоя профан, достатъчно говори за теб.
  • 19 Аз

    0 0 Отговор
    бараков е ДОДУК,а за долната кощрамба коментар нямам.
  • 20 хехее

    0 0 Отговор
    тая македонка ще му разкаже играта..
    на тая снимка я бива, ама я вижте други..
  • 21 Diavolo1899

    0 0 Отговор
    Много се радвам като видя коментари из подобни сайтове. Всеки знае всичко, ето сега всички знаят финансите на Барека по-добре от него. Затова такива няма какво да ги мислиш, те явно се оправят перфектно със своите финанси.
  • 22 абе

    0 0 Отговор
    абе, хубава е!
  • 23 ато гос

    0 0 Отговор
    Е вие какво искате да каже в предаването?- "Като свърши парите ще го оставя!" Дудука е най-гледания българин по чуждите сайтове след Стоичков и Валентина Хасан с Кен Лий. Само защото е с него вече ще я има в новините, а това е по-важното.
  • 24 Николай Николов

    0 0 Отговор
    Всичките така казвате но Доган като спре да снася пари или по-точно той вече спря и когато вече не е евродепутат,друго ще запее!
  • 25 дудко

    0 0 Отговор
    Календерска - .аси фамилията. Ма се чудим дали Барекова е по-добре?
    Май и двете фамилии са един дол дренки!
    Най-добре Барека да ми даде всичките си пари и имоти безвъзмездно. Така, ще бъде сигурен дали Календерска го обича заради дудучето му.. или сичко е било за мангизи.

    А с парите на Барека, ще си купя един харем к..ви - дето нема ми пука за кво са с мене, щото аз ще знам за кво съм с тях!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове