Last news in Fakti

22 Септември, 2015 10:38, обновена 25 Септември, 2015 11:52 22 167 26

Един загина в тежка катастрофа

  • двама-
  • тежко-
  • ранени-
  • жестока-
  • катастрофа-
  • бгнес

Журналистите от БГНЕС спират работа за деня

Един загина в тежка катастрофа - 1
Снимки: БТА

Тежка катастрофа е възникнала и тази сутрин към 8.45 часа на пътен възел Абланица, съобщиха от МВР.

По първоначални данни инцидентът е станал между два леки автомобила „Peugeot Partner “. При удара пътниците и шофьорите на двете коли са се оказали заклещени вътре, което наложило спешната намеса на спасители и пожарникари.

Четиримата ранени били откарани в Ловешката болница, където малко по-късно е загинал единият от ранените. Медицински екипи се борят за живота на други двама пострадали от тежката катастрофа. На място е извършен оглед, причините за инцидента са в процес на изясняване. 

Единият автомобил е служебна кола на Информационна агенция БГНЕС, а шофьорът е сред ранените.

Около час след възникаването на катастрофата, журналистите от БГНЕС обявиха, че спират работа за деня. В съобщението на агенцията се казва, че при катастрофата са ранени "техни колеги". Загиналият в катастрофата мъж е фотографът от БГНЕС Петко Налбантов, на 32 години. 

Малко по-късно през деня от агенцията съобщиха:

"Фотографът от агенция БГНЕС Петко Налбантов загина при тежка катастрофа на разклона „Абланица“ край Ловеч. Шофьорът на агенционния автомобил Любомир Янев и другият член на екипа ни – операторът Светломир Генов, са настанени в болницата в Ловеч. Те са в критично състояние с многобройни счупвания и увреждания в резултат на катастрофата.

Инцидентът е настъпил след челен удар на главния път София-Варна между колата на БГНЕС и друг автомобил. Поради трагичната загуба на колегата ни Петко Налбантов и тежкото състояние на другите ни двама колеги агенция БГНЕС днес няма да публикува новини. Всички от агенция БГНЕС изказваме искрени съболезнования на родителите и близките на загиналия ни фотограф Петко Налбантов."

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщават, че движението по пътя, на който стана катастрофата, в посока Варна се отклонява при пътен възел "Абланица" - през с. Българене - до разклона за Дъбрава и отново по път I-4.

Трафикът в посока София се отклонява при разклона за Дъбрава - с. Българене - пътен възел "Абланица" .

Екипът на Факти.бг изказва искрените си съболезнования на екипа на БГНЕС и на близките на загиналия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    1 0 Отговор
    Къде е разклона за ловеч на Е79, пияни ли сте?
  • 2 369

    0 0 Отговор
    ей батман нещо се кефиш на катастрофата ли?

    Коментиран от #8

  • 3 ru13

    0 0 Отговор
    Да позираш пред катастрофирали автомобили за фейсбук.Много интересен ставаш.
  • 4 я съм от село

    0 0 Отговор
    тоз Рамбо кво ша прай ша ходи да бие репортера ли кво
  • 5 toni

    0 0 Отговор
    този рамбо е Теди Джорджио :)
  • 6 Джорджи

    0 0 Отговор
    Че и точно на празника...
    Лека им пръст на загиналите
  • 7 Ото Кардано

    0 0 Отговор
    За пореден път самонадеян шофьор катастрофира...За пореден път редакторите пишат глупости...Е79 къде е...
    А ако това на втората снимка е Джорджо да му благодарим, че не си е направил селфи!!!
    И да попитам компетентните органи...това дискотека ли е, че качват снимки по фейсбука...и дали публикуването им не представлява закононарушение...само да попитам...нищо повече...
    Бог да прости загиналия, ранените дано се оправят...ама като гледам оправия май няма!
  • 8 CCCP

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "369":

    2 баничарки на баница.
  • 9 PlimP

    1 0 Отговор
    по ирония на съдбата и двете колици са еднакви, а тоя дето е върху мантинелата се е мислел са Фитипалди
  • 10 КАТ

    3 0 Отговор
    Карат като луди!Тази трагедия е причинена основно от високата скорост с която е карал поне единия от автомобилите.Лошото е ,че загиват и невинни хора! По пътищата няма полицейски контрол и това също е една от причините!Трябва да има мобилни радари навсякъде! Трябва по някакъв начин да се отурвем от тези убийци по пътищата!Трябва да се внесат и промени в наказателния кодекс и такива престъпления да се криминализират! Не може той да кара със скорост в пъти над разрешената и това да остава ненаказано!
  • 11 ПЕТКАН

    2 0 Отговор
    не съжалявам никой!!!!! може да е грозно, но това е . ТОВА ОТ СНИМКИТЕ Е НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ И НИЩО ДРУГО. ТОЧКА
  • 12 1234

    3 0 Отговор
    Това са две непрекъснати линии.По пътищата шофираме ние и нашите деца...м..ка му докога нарушаването на правилата за движение не е престъпление......

    Коментиран от #22

  • 13 1234

    2 1 Отговор
    и .......още или е имало тир или камион ръждясала ламарина или някой охльов кара на осовата линия, или в момента като тръгнеш да го изпревариш даде газ,или смотана циганска каруца или много безумни и орлигофренски ракции, или мвна на диска в колата, или детето квичи отзад, или сме без колани, или каранме бързо , или , или или ,,,,,, но това в вкрайна сметка не оправдава навлизането е насрещното.. !!!!!!!!!!!!!
  • 14 abv

    3 0 Отговор
    Вчера един идиот с черно BMW между Нареченски бани и Асеновград направи четворно изпреварване , а ние бухме над 20 коли в колона.Ако не бях го пуснал пред мен преди завоя щеше да има много жертви защото от завоя излезна тир.Ще напиша и номера на колата СМ 6995 АН черно BMW тройка. Този е пълен идиот. Докато такива карат на пътя ще има много жертви ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ноа всички останали нормални водачи и пешеходци.
  • 15 1234

    2 0 Отговор
    Нека да правим снимки , видеоклипове и да казваме номерта на автомобилире на КАТ на ологофрените по пътищата,,,,,,,за по сугурно да ги ги засичаме и да ги изхвърляме от пътищата..... защото утре ще се правята намъже и на нашите деца,,,,,,.и най мраззя притискане , каране броня в броня, святкане с фарове,,,,,,вместо да гледаш напред гледаш в огледалото и изпускаш пътя,,,,,В такива случаи спирачки и гледай как се изпотил за 1 секунда....
  • 16 BMW

    0 4 Отговор
    Абе май мразите всички дето карат коли като BMW. Май някои нарочно не дават път на такива коли и нарочно карат бавно в лентата за изпреварване .Абе само злоба и завис има в Българина.

    Коментиран от #18, #19

  • 17 морски

    4 0 Отговор
    не , мразя само простаците в потури дето се мислъат за батмани.
  • 18 Маурчи IV

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "BMW":

    То следващите малумници след шафьорите на бмв са тези на служебните баничарки.

    Като ги гледам тия как са се размазали само по правилата и с разрешена скорост са карали.
  • 19 abv

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "BMW":

    Явно и ти си като него .Чети внимателно какво съм написал и тогава пиши кой какво мрази.Мразя бунаци които като се качат в някоя по мощна таратайка и започват да си вярват повече откоилкото трябва във шофьорските способности и накрая правят белята.
  • 20 Jap

    0 0 Отговор
    Жалко за хората - страшен челен удар!
    Mай ще се купува XC90,да пази Господ!
  • 21 Дядо поп

    3 0 Отговор
    Трябва да взимат книжката след изчерпване на точките,а
    не дадеш някой лев и пак на пътя.Две години возене в
    икарус действат много възпитателно.Освен това трябва да
    стане като в Сърбия,караш ли с по-малко от допустимата
    скорост да си длъжен да даваш път на решилия да те
    изпреварва,въобще някой даде ли мигач за изпреварване
    да си длъжен да го пуснеш.
  • 22 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    12, така ще е докато карането без светлини денем е съзимеримо с минаването на червено или простащина от снимките по-горе, щото оня ден един се възмути, че не съм спря на пешеходна пътека, а същият този го засякох да кара, като олигофрен извън града, че даже един човече в буквалния смисъл спря, за да не се блъснат, продължавайте да ми се правите на "културни" европейци
  • 23 алфа

    0 3 Отговор
    карането с фарове си е доялка на КАТ поне да пише в закона габарити а не къси както е сега пълна доялка е за мене този закон не сме полярна държава
  • 24 Волен Сидеров

    0 2 Отговор
    НЕ ХОКАЙТЕ САМО ТЕЗИ КОИТО КАРАТ бързо, НО НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ КОИТО КАРАТ прекалено бавно И ИЛИ ГОВАРЯТ ИЛИ БЛЕЯТ НА НЯКЪДЕ ИЛИ СА ПОД НАРКОМАНСКИ ИСТОРИИ не са малко такива.защо ли-ами когато се образува колона зад този който кара 60-70-80- при възможност да подържа 90 или 100 за да не бави мощните коли или по нервните припряни шофьори и да НЕ КАРА НА СРЕДАТА НА ПЛАТНОТОа да си наблюдава огледалата и да дава на тези отзад път-нямаше да има такива случаи или щяха да са рядко.Всеки бърза,всеки е изнервен,всеки е замислен -а нямаме никаква ТОЛЕРАНТНОСТ един към друг-бъдете себенаблюдателни и по остъпчиви на пътя-нека който бърза да върви-дайте му път ,а не го пцувайте и да го обръщате на инат-КАКТО СЕ СЛУЧВА ТОЧНО ТУКА В ДОЛНИТЕ МНЕНИЯ .....МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ БЪРЗО КАРАЩИТЕ ПЪТЯ Е ЩИРОК-утре вие може да сте в това положение....А ФАРОВЕТЕ-ТОТАЛНА НЕДОМИСЛИЦА-през лятото трябва да не е задължително през деня-но няма пари в полицията и трябва от някъде да се скубе народа

    Коментиран от #25

  • 25 бай Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Волен Сидеров":

    Волене, ти луд ли си или като бебе майка ти те е изпуснала на главата бе? Как може човек който кара бавно да убие друг?Що не се събудиш бе брадъре!Докато не се отървем от тези боклу..и които карат с шпревишена скорост все ще е така!Трябва за превишена скорост да вкарват за 10 години в затвора защото това е умишлен опит за убийство!Полицията трябва да сложи на колене тези нещастници коиот се е.а...т с живота на децата и семейството ни като цяло!
  • 26 ГЕОРГИ ЦОЛОВ ВРАЦА

    0 0 Отговор
    ей незнам кво да кажа а и да кажа има ли файда случвало ми се и на мен да давам газ но май се пречупих стига толко кръв и трупове аз съм късметлия но други не са тва е трепна ми ние сме гости тук нека да е за по дълго
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове