27 Септември, 2011 14:25 2 537 0

Шофьорът на буса съзнателно е прегазил Ангел

  • катуница-
  • ангел-
  • бус
Шофьорът на буса съзнателно е прегазил Ангел - 1
Снимка: БГНЕС

Симеон Йосифов съзнателно и целенасочено е прегазил Ангел Петров в Катуница. Направил го е привечер. Все още не е било тъмно, а Йосифов е форсирал буса си срещу 19-годишното момче със запалени фарове и с ясна цел- да го гази. Така, 55-годишният жител на Столипиново бе оставен в ареста от пловдивския окръжен съд, съобщи podtepeto.com.

В буса убиец имало още четирима души. След като минали през Ангел и го влачили близо 15-метра, бандата е отишла при Кирил Рашков, за да коментира ситуацията с боса. После избягали към Пловдив. Симеон старателно е гарирал буса си в гараж и е забегнал за Турция. „Няма данни да е имало нападение над хората, които са се возили при Йосифов”, отбеляза съдията по делото Красимира Костова. Не е ясно и дали наистина е имало помен, заради който ромите твърдят, че са били в Катуница. Хората от селото са категорични, че такъв помен е правен преди това.

Обвиненият за убийството на Ангел не го бил видял


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА