Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 13:20 3 594 15

Убит човек след саморазправа

  • убит-
  • човек-
  • саморазправа-
  • устина

Друг е тежко пострадал, с опасност за живота

Един човек е убит,  а друг е тежко пострадал след нанесен побой, съобщиха от прокуратурата в Пловдив, която наблюдава случая. 

През нощта на 7 срещу 8.02.2016 г. двамата пострадали проникнали в селско – стопанска ферма в близост до село Устина, обл. Пловдивска. 

На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой. 

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност. В резултат на причинените на пострадалите телесни увреждания, единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.   

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за срок от 24 часа по реда на ЗМВР, в рамките на които наблюдаващият прокурор, след преценка на събраните доказателства, ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димо

    0 0 Отговор
    Добре де! Докога трябва да галим тези, които навлизат в нашата собственост с желание да ни навредят? Ако заплашат живота на децата ни, нима трябва да ги чакаме да направят нещо непоправимо? Когато някой отива да краде или уби, той е подготвен за това, а ние не можем да се отбраняваме. Какви са тия л..няни закони?
  • 2 jp power

    0 0 Отговор
    Нека позная, пострадалите са крадливи цигани...
  • 3 чико

    0 0 Отговор
    комунистически закони

    Коментиран от #9

  • 4 Митко

    0 0 Отговор
    Против насилието съм,но тази новина много ме изкефи.Каквото са търсели са си го намерили.Евала.
  • 5 Бай Гог

    0 0 Отговор
    Това е трябвало да се случи. Майка си ли търсят там. Бой и това е.
  • 6 Дахау Освоенцимер

    0 0 Отговор
    "Убит човек след саморазправа" - изцяло подвеждащо заглавие....
    Първо - не е убит човек, а крадец-м...л!
    Второ - това не е саморазправа, а самозащита при нахлуване и кражба от частен имот!
    Трето - пострадалите от дръзката кражба собственици трябва да ги наградят и компенсират, а не да бъдат задържани те вместо престъпниците!!! По този начин ще се осъществи и превенция спрямо следващи престъпления - като видят, че властта и хората не си поплюват, крадците ще си помислят дали наистина да рискуват толкова много!
    Четвърто - имам служебно оръжие и ако ми се случи такава случка, няма да убивам, но със сигурност ще ги оставя без поколение (което също ще е едно добро дело за България)....

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Георги

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "чико":

    През комунистическо дори ни си заключвахме домовете, ама ти откъде ще знаеш, е по-важно да плюш.
  • 10 иии

    0 0 Отговор
    Има закони за нормални хора,за други само привилегии и социални помощи...но все ни им стига и пипат чуждото...ето ти резултата...но в повечето случаи изроди избягват наказанието..благодарение на нашата продажна съдебна система..
  • 11 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    тес м...сти бас ловя че са изтърбушили тея хора с набези преди да се стигне до убийство
    никой не убива за 1 краставица- тва е било ежедневие от демокрацията насам и са ги хващали и пескали както м...стите дето ми гепиха акумулатора разбивайки колата.... ми щетата е под минимума пускаме ги .....и на 97 ия път убийството е станало заради десетилетно абдикирала държава. ако беха в затвора щеха са живи
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    не е трябвало да се обаждат на властите
  • 13 До 12 номер

    0 0 Отговор
    Абсолютно си прав
  • 14 555

    0 0 Отговор
    Дай на проститутка 1млн. лева тя пак ще излезе на магистралата.... Дай на циганина 1млн. лева той пак краде...Циганин който не краде ...не е циганин.....- с малки изллючения...
  • 15 abv

    0 0 Отговор
    Който влезе в чужд имот с цел кражба трябва да си получи заслуженото.Явно чашата е преляла ,след като държавата не може да озапти със законови средства апашите.