Last news in Fakti

9 Февруари, 2016 09:21 15 344 91

Слави Трифонов: Зад мен е истината

  • слави трифонов-
  • истината-
  • референдум

Шоуменът иска НС с по-качествени 120 депутати, които идват на работа с колело

Слави Трифонов: Зад мен е истината - 1
Снимка: БТА

Това, което стои зад гърба ми, е истината. Не желанието ми да прецакам системата, не тарикатщина, не политическа амбиция, не да спечеля нещо, каквото и да е било то. Това каза в ексклузивно интервю за bTV телевизионният водещ Слави Трифонов, след като инициираният от неговото шоу референдум за промяна в политическата система беше подкрепен от подписите на над 678 000 души.

„Зад гърба ми стои истината, тоест аз това нещо го правя от морални съображения. Всеки един може да каже всичко, всеки един може да направи всичко, но няма много истини, няма много гледни точки към истината. Истината е една. Всеки може да се опитва да реализира какви ли не планове, интриги, мръсотия, но истината е тази – аз не съм подправял подписи, не съм правил нещо в интерес на някаква собствена тарикатщина”, каза Трифонов.

Той подчерта, че зад подписите стоят личности и затова нарича парафите „съдби и мечти”. „Как ще излезеш реално срещу тези 700 000 души – какво ще кажеш? Ще им кажеш „Вие не съществувате, тези подписи са нереални”?”, попита водещият.

По думите му говоренето за подправени подписи в крайна сметка удря не по него, а по тези, които са го подкрепили и това ще има ясен резултат: „Просто българският манталитет е такъв – търпи, търпи, търпи, един ден избухва и измита всичко”.

Слави Трифонов подчерта, че не вярва в морала на българските политици, но вярва в логиката, а тя е категорична – „не може 240 срещу 700 000”

Той заяви, че към момента няма политически амбиции, но и каза, че „пак ще говорим” след една година. „Какво значи политика? Ако аз, като си казвам мнението, съм политик – то значи съм политик”, коментира Трифонов.

По отношение на самите точки от референдума, водещият изрази мнение, че трябва да можем да избираме пряко местните полицейски шефове. На въпрос как гражданите ще преценяват кой е най-подходящ за един професионален пост, той запита как избираме депутати, от които не зависи по-малко.

Референдумът, тръгнал от „Шоуто на Слави”, поставя и въпроса за намаляване на броя на депутатите до 120. „В Холандия са 130 за 17 млн. и, знаеш ли, че всеки ден ходят на работа с колелета – не е като за като закон прието (...) Харесва ли ти в България да има депутати на брой по-малко, но за сметка на това да са по-качествени и да ходят на работа с колелета?”, попита Трифонов.

Няма ли при 120-местен парламент вътре да влизат само големите партии? „Защото сега, като са влезли малките партии, пък е толкова хубаво, че ми иде да пляскам с ръце и да пея песни”.

На въпрос дали има достойни политици, Слави Трифонов отговори, че „има достойни млади хора”. „Нормални и свестни хора, много по-различни от тези, които ни отвращават всеки ден от новините с твърдението, че правят политика”, уточни още той.

Шоуменът призна, че рокадата в МОН, след като Меглена Кунева вече и просветен министър, го отвращава. В същото време, „Шоуто на Слави” застана зад лидера на ДБГ през 2011 г., когато тя се бореше за президентския пост.

„Направили сме го, защото ситуацията беше такава – тогава чакахме с месеци (Бойко Борисов) да посочи кой ще е президент. Знаеш ли как се дразня от такива неща – да чакам някой да посочи нещо на други хора. Това е много мерзко. (...) Тя ми е изглеждала като противовес”, разказа Трифонов.

По повод коментарите на Кунева, че вижда прилики между себе си и Маргарет Тачър, той отбеляза: „Виждал съм много хора в дългата си практика, бидейки популярен, които са абсолютно убедени, че говорят с извънземни. (...) Меглена Кунева може да вижда прилики между себе си, Тачър, извънземните... и Хелмут Кол”.

Как ще прекара Слави Трифонов предстоящия Свети Валентин? „Може би с този, с когото имам възможност да празнувам, няма да имам тази възможност, защото той се страхува от мен, но, де да знам, може да му дойде друга идея”, каза водещият, като уточни, че става дума за издателя Недялко Недялков.

Двамата влязоха в открит конфликт, след като сайтът на Недялков обяви Трифонов за гей. В отговор последният използва трибуната на шоуто си, за да се „обясни в любов” на скандални издател.

„Това е много странно. Как може да не те викат, когато в сайта, който притежаваш, пишеш такива гнусотии за толкова много хора и нарушаваш толкова много съдби? Когато излезе информацията, че аз съм гей и аз правя секс с малки ромчета, които ми води Камен Воденичаров, разбрах, че съм стаявал дълго време своята хомосексуалност. Реших да не нося тая тежест и да я споделя, както и да споделя, че съм активен хомосексуалист и моята страст е насочена към Недялко Недялков, който вярвам, че е пасивен хомосексуалист. Всичко се завъртя и се стигна до разпити... пък аз изпращах цветя”, разказа Трифонов и уточни, че в селото му четният брой карамфили (20 за Недялко Недялков) е свързан с погребение, само ако цветята са до 10 на брой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 подкрепящ каузата

    1 6 Отговор
    Слави великан си !

    Коментиран от #11

  • 2 Лицемер

    4 2 Отговор
    Зад теб е опростачването, мутизацията и чалгализацията на мнлдите !
  • 3 Риалити чек

    3 3 Отговор
    Нека да видим какво ще стане .Факта че се стигна до тук показва ,че народа иска промяна толкова силно че е склонен да вярва на Слави .Надявам се че няма да ни подведе .Злобните коментари си ги запазете за себе си, комплексари вземете направете нещо голямо по мащаб като това и тогава имате право да говорите !
  • 4 ицо

    4 1 Отговор
    зад тебе стои ИЦО ПЕТРОФФФФФ !
  • 5 мда

    4 3 Отговор
    Не ви ли стига Боко , че сега и тоя да се упражнява на вас бе!
  • 6 БАЙ ГАН4О

    3 2 Отговор
    Още един мераклия
  • 7 мухаха

    7 0 Отговор
    Представяте ли си пеевски на колело.:)))))Мъка, мъкааааа.
  • 8 Патриот

    3 3 Отговор
    Лъжата стои зад теб чалгар поредната поръчка ти си последната крепост на лъжата ако и ти минеш значи това изключително прост народ
  • 9 гневен

    1 4 Отговор
    А какво направихте Вие за доброто на държавата, хейтърчета?! За промяната на статуквото към по-добро, а? Плюйте, но внимавайте, че и по Вас капе...
  • 10 Гост

    2 3 Отговор
    Похвално е, че се търси промяна на сегашното свръхкретенско и нагло управление. Жалко е, че нещата отдавна са подсигурени със угодни закони това да не се случи!
    При гласуване за парламент и с 30% от гласовете на суверена, се взема абсолютната власт, а ако на референдум гласуват 40%, то вотът не е със задължаващ характер!
    Какво значение има дали директорите на обласните дирекции на МВР ще се избират от народа, като нищо не зависи от тях? Много по-важно е да се избират от хората районните прокурори и съдии, защото те са представители на съдебната власт - власт, която никой не избира, а му се налага!!!
    Най-полезно за мен от предложение на Слави, би било наистина мажоритарния вот и електронното гласуване - не е идеалното, но е далеч по-правилното от сегашното престъпно партийно разпределение!
  • 11 морския

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "подкрепящ каузата":

    Учиндолски л...нар.Опитва се да влезе в политиката.Втория к....т!
  • 12 deroni

    2 1 Отговор
    Еййй тоз Славун, за една градинка там с Боко се скараха и глей ся ква злоба кво нещо.Да му беше дал там да строи,какво толкова егати...ама и Боко е виновен.Славчо винаги е бил комунист и с комунистите и винаги,когато нещо ства,се случва веднага кани Първанов на гости.Абслолютен БКП-еец е.Просто се прави на ударен,прави уж бъзици с комунисттие,а той е просто един от тях и винаги е бил, а и парите са му от там.Плащат му да клати и той държавата и то яко.
  • 13 Ник

    1 3 Отговор
    Виждам тежки реплики от коментиращите. Някои от тях разбирам други не! Без значение да ли харесвам Трифонов или Борисов, това което инициираха в крайна сметка е някаква форма на граждански контрол. Добра или лоша - това е форма. Едва ли някой ще отрече, че онези в НС се самозабравиха. Трябва ли им контрол- Да, трябва ли да бъдат изхвърлени част от тях - да!
    Ако някой може да се справи по- добре - ще го подкрепя

    Коментиран от #17

  • 14 Койчо

    4 1 Отговор
    Учиндолския вече няма никакво развитие в телевизията.Защо не го съдят за екплоатация ба деца? По просташко от Слави е само куманизъмъ....

    Коментиран от #15

  • 15 Дан

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Койчо":

    Защото Койчо,те "работят"с одобрението на родителите си....чат ли си?

    Коментиран от #16

  • 16 Койчо

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дан":

    Е и, ако ги карат да нося чували с одобрение на родителите си как ще е тогава а?
    И това не променя мнението ми за учиндолския, само да е гледаем да използва даже и деца...пфууу отврат!!!
  • 17 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ник":

    У нас депутатите се преброиха по въпроса за задължителното гласуване през 2006 година при гласуване преди президентските избори. 27 се обявиха “за”, 110 гласуваха против, 10 се въздържаха. Това не е математиката на истинското отношение към проблема, а на отношението към вносителя на предложението “Атака”. НДСВ е все по-заявено “за”. ДСБ ще става все по-твърдо “за”, СДС е склонен да обмисли. През февруари Цветан Цветанов беше “по-скоро не”. “Задължителното гласуване в България ще изиграе обратния ефект”, каза Цветанов, но не той е кръчмарят в тази сметка. БСП е в коалиционен ступор и по този въпрос. ДПС е категорично против задължително гласуване за целия електорат и също толкова категорично следи за задължителното гласуване на своя електорат.

    Това не е идея на славоселянина. В 33 държави е задължително гласуването, който го интересува може да прочете какви са последствията за не гласувал. В Бразилия, не е задължително гласуването от НЕГРАМОТНИ И НАД 70ГОДИНИ. Гражданите над 65 години в Люксембург също могат да избират дали да гласуват, за останалите е задължително.
  • 18 qwertyuiop

    1 0 Отговор
    Ако и тоя алчния учиндолски вземе да улезне у парламентот, язе се махам за винаги от тая територия и ще си продам паспорта или направо ще го подаря на някой кандидат от някоя далекоизточна страна ако иска да става българин... еб.х тоз алчен народ на който акъл не му дойде.

    Коментиран от #20

  • 19 qwertyuiop

    1 0 Отговор
    Отгоре на това, ако мераците му на тоя кратун са наистин атакива, че иска да влиза в хазартния бизнес и да окупира ефира на НоваТВ с лотариини игри и да конкурира Дебелеевски и оня Черепа... струва ми се, че там вече може да замирише на учиндолки труп!

    Отгоре на това, действията му показват, че тоя наистина е много нагъл и алчен...

    Г.З ГЛАВА ЗАТРИВА, Славчо-главчо!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Койчо

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "копеле":

    Всички като дългия, виновни за чалгализирането и опростачване на нацията, са насионални предатели и трябва да се бесят за назидание на другите.

    Коментиран от #32

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 чичо

    1 1 Отговор
    Чета тук коментарите на някакво, кръстило се Койчо! Постащина! Войнстваща простащина! Койчооо! Койчооо! При толкова злост и толкова просташки речник.....!!! Колкото до Слави - ами евала! Има мнание човекът и се бори за него, а не се свива по дупките като повечето мишоци. Бил чалгализирал нацията! Ми слушайте рок бе Койчовци, мислете с главите си, вземете и свършете нещо умно и полезно. Те така се бори чалгаризацията, а не с висене и плюене по форумите!

    Коментиран от #28

  • 24 Койчо

    1 0 Отговор
    Не е проблем, че Славеят от село и сценаристите му са тъпани, проблемът е,че постоянно го доказват!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Петър

    0 5 Отговор
    Слави,първо честита Победа,защото за мен това си е победа наша,на народа и по точно на повече млади хора!!!!Това е прекрасно!Ти винаги си отвазявал новини и събития истински,с добър хумор и си бил реален,за мен е така.Но винаги ще имаш врагове и плюещи защото те са като задник-измиеш го,ама той пак си мирише!Продължавай напред и знай,че много народ ще е стеб,независимо някои тъпаци какво се опитват да навредят,те ще са в миналото и никой няма да си спомня за тях след време!Ние сме с теб и ще воюваме заедно!!!

    Коментиран от #31, #35

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 чичовите червенотиквеничета

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "чичо":

    Save the Planet, Kill Yourself
  • 29 turbotomket

    1 0 Отговор
    Браво ! Българи... Ценз и възрастова граница - задължително !
  • 30 Койчо

    3 0 Отговор
    Голяма победа!?Всички избягаха от шоуто му и сега е заприличало на детска градинка. Който за нищо не го бива става политик, а Славчо даже не е женен, а може би чака да се омъжи! Хахаха
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Михо Михов

    3 1 Отговор
    Слави е една от най големите злини за България.

    Коментиран от #37

  • 35 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #26 от "Петър":

    браво!!!
  • 36 Бай Коста

    0 2 Отговор
    По-спокойно хора. Нищо лошо в един референдум. А ако Славчо си мисли, че е станал любимец на народа, ще отрезнее на избори. Не забравяйте, че богатите и властните се радват, когато се караме.
  • 37 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Михо Михов":

    ЕВАЛА ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР
    СЛАВИ ВЗЕ ПАРИ ОТ ВАСИЛЕВ И ЩЕ СВАЛЯ БОЙКО
    ТОЗИ Е ПОРЕДНИЯ БАЛОН КАТО БАРЕКОВ
    ИСТИНАТА БИЛА ЗАД НЕГО
    ИСТИНАТА Е ЧЕ ДЯВОЛА Е ЗАД НЕГО
  • 38 Петър

    2 3 Отговор
    Vasik Atanasova -много елементарно изказване.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Той

    2 0 Отговор
    Леле много се активирахте партийните гномове ,тролове и др. приказни герои да плюете като чухте за референдум. ГОЛЯМ СТРАХ. Не ви е страх от Слави, а от мнението на хората. Българската политика се изплаши от демокрацията !!! ХА-ХА.

    Коментиран от #42, #51

  • 41 Мишка

    0 1 Отговор
    Бареков проправи пътя сега Трифонов го утъпква.А кой ще е следващия провалил се шоумен дето ще го асфалтира?
    Може би Азис?
  • 42 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Той":

    че кой го страх от селския тарикат славчо, най-много да ми върже една мартеничка на дедовия. И за каква демокрация говориш, американската или европейската, я бягай в африка......
  • 43 Роман Ценов

    4 0 Отговор
    Слави е едно рекламно л...но.
  • 44 Петко Воивода

    0 4 Отговор
    Сега разбирам защо 7–8 заптиета са превели Левски през половин България и никои не му е помогнал и защо Ботев е убит от свои.Слави е направил стотици левове дарения на нуждаещи се болни деца, помагал е и на доста млади и талантливи хора.Сигурен съм ,че повечето от вас които плюете по него сте засегнати от него поради факта че е казал истината за любимата ви партия, а вие самите се замислете какво смислено сте направили в живота. Само профан и роб ще бъде против да си каже собственото мнение и сам да си го завира отзад, и ако е така честита ви робия тя ви се полага и си я заслужавате.Прост и злобен народ слаба държава.

    Коментиран от #49

  • 45 гост б

    0 3 Отговор
    Евала на СЛАВИ.ДАНО ГИ ИЗМЕТЕМ ТЕЯ Б....ЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.Съгласем съм с-; Петко Войвода; и неговия пост.
  • 46 реалист

    1 0 Отговор
    Всички които си мислят,че предлаганите от Трифонов промени ще имат някакъв ефект да гледат неговото предаване с гост- доцент Иво Христов.Там човека много добре обясни как тези промени няма да имат ефект а точно обратното.Това е човек,който не говори празни приказки,за разлика от Славчо,който явно е новия проект на олигархо-политическата клика в страната.

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 999

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "реалист":

    Кой беше този Иво Христов ,че не се сещам, повече от нещата които Слави предлага работят в повечето държави в Европа.И за твое сведение те не са на първо място по смъртност ,бедност ,корупция,мизерия,не не потъват банки и държавите им не са на изчезване.

    Коментиран от #53

  • 49 Мишка

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "Петко Воивода":

    Жалко че ползваш името на тоя велик Българин за псевдоним а си слеп като къртица.Омръзна Ми да Ме правят на глупак а на Теб незнам.Погледни Бареков.Тоя е следващия но се казва Трифонов.Всичко е поредното лицемерие и замазване очите на такива като теб.
    Левски и Ботев намесваш.Ами добре.Но те не са били чорбаджий и не са имали какво да губят освен омразния живот като роби.
    Всички тия на който чакате ДА ВИ ОПРАВЯТ имат много за губене и са зависими от собствения си егойзъм и властолюбие.
    Народа трябва да стане Аз Ти и всички ние за да се оправим.
    Но това няма да стане защото Трифонов и за това не е прав че няма такава държава.Аз казвам НЯМА ТАКЪВ НАРОД.

    Коментиран от #58

  • 50 reigan

    1 0 Отговор
    Не се питайте кой е слави то е ясно,запитайте се кои са :гражданско движение днес:и от къде произлизат и за кой работят
  • 51 не мерси

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Той":

    Проблемът ти явно е,че не виждаш по далечко от нослето си,затова и ще те водят за него пич.Теб и такива като теб,които информацията,която получават най често по националните медии, директно я попиват,без да се замислят изобщо така ли е не е ли,много честичко тази информация води до манипулация,така че въобще не ми говори за мнението на хората.
  • 52 БАБА ГЕНА

    1 0 Отговор
    ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ОЧЕРНЯТ СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЕГОВОТО ШОУ.НО ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ МНОГО ХОРА СЕ ПОИЗПЛАШИХА.ПОДКРЕПЯМ РЕФЕРЕНДУМА И СЛАВИ.ЗАЩОТО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА.

    Коментиран от #56

  • 53 реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "999":

    Ми като не се сещаш поинтиресувай се,а не ми говори празни приказки,за повечето европейски държави,защото ако попрочетеш малко повечко ще видиш дали е така.

    Коментиран от #61

  • 54 БАБА ГЕНА

    0 1 Отговор
    когато попитат някого харесва ли ти ябълката а той отговаря че краставицата съдържа 97 процента вода.или пък пак попитате този някой си за морков или домат и пак получите същия отговор за краставицата .и какво ще си помислите -----стабилни отговори но за някои само.........
  • 55 аз ас

    0 1 Отговор
    Някой давали си сметка ,че продължавайки по този начин на управление България изчезва така,че ако не можете да помогнете то поне не пречете на Слави да опита нещо да промени.
  • 56 Мишка

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "БАБА ГЕНА":

    Ние на село боклука го изхвърляме с вили и лопати.Пробвахме с референдум но боклука си остава в двора.Не стаааа брат ми сака яки мищци яка лопата и малко ъкъл у главата.
  • 57 раптър

    2 0 Отговор
    До Михо Михов #34
    Слави не е злина. има ли значение какво мислиш за него , вникни в това което пише: Исканията са супер добри , реалистични и приложими. Стига българите да си повярваме ,да престанем с психиката на гяури!
    Фактите
    Богата и просперираща Германия -1,5евро за глас/3 лв
    Данък върху лихвите в Германия- за влогове над 80 000евро
    Цена на минерална вода/ газирана, негазирана, овкусена с лимон и тнт и тнт - 1.5 литра -19цента
    Щатите/ не че ги обичам/! - избират шерифите си!
    Най-добрия обществен модел -Швейцария- референдумна демокрация
    КОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА Е НЕДОСТИЖИМО ЗА НАС?
    И ЗАЩО? --- Решението е - БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!
    Крадът ни , грабят ни , трупат огромни дългове на наш гръб и гърбовете на децата ни СЪБУДЕТЕ СЕ ! ТОЗИ ЖИВОТ Е НАШ!
    ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО ЗАВИСИ САМО ОТ НАС!
    ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ТАКИВА , ЗАЩОТО СИСТЕМАТА КОЯТО СА СИ ИЗГРАДИЛИ ЗА НЕДОСЕГАЕМОСТ, трябва да се разруши ! ОТ НАС ТРЯБВА ДА ЗАВИСЯТ ТЕ !!!!
  • 58 Петко Войвода

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Мишка":

    Слави е един от най големите дарители в България и данъкоплатци. 1.Той не обещавал нищо 2.Предложените неща от него работят добре в много държави. 3 Никои не чакам да ме оправи а искам да се чува народната дума, демек да има референдуми защото последният е проведен преди 67 г. от недемократичните комунисти. 4.Слави е помогнал на толкова хора изпаднали в беда, че ти сигурно нямаш толкова познати. 5.Означавали ,че ти като не си сляп се примиряваш с факта,че България няма да съществува след 30г. аз не. 6.Аз предпочитам да съм излъган отколкото примирен демек мишка.
  • 59 Мишка

    1 0 Отговор
    Нито Съм примирен а още по-малко искам да Съм лъган.
    На 48г Съм и Съм бил на почти всички протести дори и на барикада.Има Ме и по Телевизията.Не точно Мен а Моя камион препречил пътя.ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛЪЖИ И МАЗНИЦИ.За това казвам трябва лопата голяма здрава лапата.Но тоя народ няма да я хване.
    За това да Ви е честит референдума и новия бардак със старите но гримирани к....ви.

    Коментиран от #62

  • 60 Борката от Банкя

    0 0 Отговор
    Няма как зад теб да е истината,защото ти, нито си пророк, нито си човек ,който иска нещата да се случат реално!Това ,което правиш в момента си е чист пи-ар!Толкова години ти имаше най-голямото оръжие срещу политическата система в държавата-телевизията!Ти и твоите сценаристи се опитвате да втълпявате на хората ,че сте някакъв коректив,но за съжаление сте едни кученца ,които лаят покрай кервана,без да правят впечатление!В село Бохот-Плевенско им викат Боотски Поткаручници!И пак стигаме до старата максима ,кучетата си лаят,кервана си върви!
  • 61 999

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "реалист":

    Германия 82.милиона население 622 депутати 82 милиона субсидии . На един депутат се падат 131832 души. България 7.2 милиона които са под съмнение 240 депутати 86 милиона субсидии. На един депутат се падат 30000 души. повече няма да влизам в обяснителен режим, човека които трябва да се интересува и образова си ти ако искаш да си отговаряш на името.

    Коментиран от #63

  • 62 Петко Воивода

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Мишка":

    А на теб да ти е честита робията.

    Коментиран от #65

  • 63 КАН

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "999":

    Китай имат 750 депутата на 1,5 млрд, население...

    Коментиран от #64

  • 64 999

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "КАН":

    Да и корумпираните политици ги екзекутират на площада.

    Коментиран от #68

  • 65 Мишка

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Петко Воивода":

    На Мен може да Ми предстои робство но Ти отдавна Си роб макър и да не Си го осъзнал още.

    Коментиран от #72

  • 66 Мишка

    0 0 Отговор
    Ами то ако се приложи това при Нас няма да остане ни един политик.Пък и в армията няма толкоз патрони бре.Ще трябва да правим спешен внос.
  • 67 реалист

    0 0 Отговор
    Качеството,а не количеството е важно приятел,120 добре,ама силно се съмнявам в качеството на депутатите,аз не твърдя,че нашата партийна система е добра,а твърдя че и тези които се предлагат в крайна сметка няма да променят нещата при нас,нима мажоритарният вот не може да бъде купен?????
    Или не може да бъде манипулирано много по-лесно електронно гласуване?????Виж колко от развитите европейски държави използват мажоритарната избирателна с-ма,а и в крайна сметка това ли са най важните и първостепенни промени,които трябва да се направят в тая държава,просто се отклонява вниманието на хората с неща,които няма да бъдат от полза.След като харесваш Славчо толкова много,а и обичаш да проверяваш какви са фактите,тогава провери ако обичаш,кои бяха спонсорите му в началото,в кои кръгове гравитираше той и с кои босове беше близък.
  • 68 реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "999":

    Качеството,а не количеството е важно приятел,120 добре,ама силно се съмнявам в качеството на депутатите,аз не твърдя,че нашата партийна система е добра,а твърдя че и тези които се предлагат в крайна сметка няма да променят нещата при нас,нима мажоритарният вот не може да бъде купен?????
    Или не може да бъде манипулирано много по-лесно електронно гласуване?????Виж колко от развитите европейски държави използват мажоритарната избирателна с-ма,а и в крайна сметка това ли са най важните и първостепенни промени,които трябва да се направят в тая държава,просто се отклонява вниманието на хората с неща,които няма да бъдат от полза.След като харесваш Славчо толкова много,а и обичаш да проверяваш какви са фактите,тогава провери ако обичаш,кои бяха спонсорите му в началото,в кои кръгове гравитираше той и с кои босове беше близък
  • 69 ку ку

    0 0 Отговор
    Номер 3 в исканията е за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗБОРИ??????
    За каква свобода става на въпрос, за каква демокрация, когато едно нещо е задължително?
    Изборите са СВОБОДНИ и за това се казват ИЗБОРИ, т.е. имаш ПРАВО НА ИЗБОР!!!!!!
    Точно тази точка е гвоздеят на програмата на шоумена на ДС!
    Много хора не са наясно кой какъв е.
    Дългия започна, като ШУТ в предаването Ку-Ку, което е проект на Държавана сигурност, режисьора Нидал Алгафари е от ДС.

    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%BB_%D0%90%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B8

    Отново шоумена ви въвлича в поредния проект на ДС!?
    Не ви ли за омръзна 25 години да ви лъжат? Гледам, че народа пак се хваща на въдицата, за пореден път!
    Този тип е Бюреков номер 2! След, като не успяха да подготвят добре почвата за задължителни избори, сега пускат шоумена да привлича народното внимание.
    Само в държава, като България някакво развлекателно предаване може да внася петиция в Парламента.
    Няма такава държава!
    Бтв разследва убийства и кражби, Господари на Ефира разследват злоупотреби, Шоуто на Слави се занимава с промени в Конституцията????????????
    България е абсолютна пародия на държава, това е цирк.

    И за наивниците:
    Ако мислите, че мажоритарните избори ще променят статуковото много се лъжете!
    Нищо няма да се промени! Ако Шоуто на Слави променяше нещата, щяха или да го забранят или да го убият.:)
    Направо нямам думи, колко наивни и елементарни хора има в Чалгария!

    Коментиран от #70

  • 70 999

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "ку ку":

    Да обаче ако гласуват всички Българи то ДПС тогава няма да са в парламента и след като сме овце значи ни трябва обор.

    Коментиран от #73

  • 71 Баба Славуца

    0 0 Отговор
    -Аз обичам славка трифонова и цялото и шоу щото е от село.
  • 72 Петко Воивода

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Мишка":

    Дай боже на всекиму моето робство, обиколил съм света и винаги съм си носил българското знаме в багажа а ти сигурно го нямаш и в вкъщи. Никога няма да се примиря с унищожаването на България и ако трябва ще прегърна и дявола за да я спася. Ако и Трифонов се омаскари ще го плювам и кълна като сегашните престъпници.

    Коментиран от #74, #91

  • 73 ку ку

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "999":

    Стига бе! Ти сериозно ли си мислиш, че ако гласуват повече хора ще изчезне ДПС от Парламента?
    ДПС е проект на службите. Ятагана е агент Сава, сещаш ли се?
    Всичко е подготвено предварително по сценарии! Целият "преход" е един сценарии.
    Реално те управляват ПАРИТЕ и хората с пари, а това са бившите номенклатури и агенти на 1-во, 6-то, УБО и т.н., не ги знам колко са още. В България има ХИЛЯДИ АГЕНТИ, техни доверени лица и парите са разпределени между техните хора!!!!!
    Парламента е само ТЕАТЪР за наивници. ;)
    ДПС никога не е бил определящ и решаващ фактор в управлението на България!
    Дали ще се казват ДПС ли ДСС, какво значение има?
    Просто се експлоатира етническия въпрос, създават се "плашила", за да могат хората да вземат "правилните" решения, а именно да бъдат задължени да гласуват!
    Чрез задължителното гласуване отпада необходимоста от купуване на изборите, пък и хазната може да се понапълни от ГЛОБИ, от такива, които не са гласували, сега схващаш ли логиката?
    Задължителното гласуване ЛЕГИТИМИРА властта!
    Какво им трябва на онези с ПАРИТЕ?
    Трябва им легитимация! Ето:"Вие ни избрахте", "Всичко е законно", "Народа избира".
    Изборните закони са такива, че случайни играчи да не могат влезнат, т.е. слагат си само техни хора и те задължават да гласуваш за един от тях, така, че който и да избереш си прецакан.:)
    Хората, които стоят зад театъра са едни и същи.:)
    Всичко е само спектакъл.
    Приятно гледане.:)

    Коментиран от #85

  • 74 ку ку

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Петко Воивода":

    Това, че си обиколил света, дали те е направило по умен?
    Ти пътешественик ли си или откривател?

    Коментиран от #75, #84

  • 75 jp power

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "ку ку":

    Тоз е от някакъв пътуващ цирк.
  • 76 Бунаци

    0 0 Отговор
    От 75 коментара повечето настояват да кротуваме щото нямало да стане нищо или пък че Слави искал да ни преметне или пък друго. Абе не виждате ли че сме на дъното бе. Няма лида почнете да ритате към повърхността или ще се удавите. Като се на.ере Слави като Бареков ще си е за негова сметка защото има да губи повече от всички . Да сте чували нещо за Барека ? Май всички сте на принципа "покорна главица ятаган не я сече"!!! Да не мърдаме щото ще ни влезе повече , тъй ли да направим ?
  • 77 ку ку

    0 0 Отговор
    Добре бе, защо Славка, народния трибун не зададе въпроса за КТБ? Кой окраде България? Над 7 милиарда измъкнаха! Кое е по важно, задължителното гласуване или обявяване на ИМЕНАТА на крадците източили КТБ?
    Защо се мълчи по въпорса за КТБ, след като има изнесен доклад от международно разследване и има ИМЕНА!?
    Защо в петицията на Слави няма нищо за прокуратурата, за съда за следствието?
    Нали се сещаш, че никакви мажоритарни избори няма да оправят нещата, щото рибата се е вмирисала от главата.;)
  • 78 стратокастър

    0 0 Отговор
    Без механизъм за отзоваване на депутати -нищо не правим!
    Без недопускане на не грамотни до изборния процес -нищо не правим
    Без радикални мерки като платено от ДЪРЖАВАТА гласуване -нищо не правим по 10-20 лева са 60-120 милиона не са кой знае колко но ще се постигне над 90% избирателна активност!
  • 79 Койчо

    0 0 Отговор
    Трифонов е поредната кукла на конци на Доган, макар и дълга.
  • 80 stalin

    0 0 Отговор
    аааиде и славчо политик и тоя му требат парии малллеее направо и я тогава ке стано
  • 81 муравей

    0 0 Отговор
    Аз пък мисля, че все пак референдума е някакво начало. Нещо, което по една или друга причина не се е случвало изобщо у нас. Абстрахирам се от това, благодарение на кого се е стигнало до внасянето на искането, но все пак това е организаторска и нелека задача. От само себе би няма как да се случи, така че е добре, че все пак някой се е наел, бил той и Слави. Не мисля, че референдума е част от играта на ДС - защо, да се мъчат да разбутват перфектно смазаната 26-годишна лъжа и пионки и да я подменят с нещо, което тепърва да настройват? Евентуалният успех на референдума може да бъде използван от вносителите му като актив, но сам по себе си референдума няма пряка връзка с тях. Не виждам нищо лошо в това, но смятам, че едни нови правила определено биха изпотили и притеснили сегашните играчи. Така, че съм "ЗА" опита за някаква промяна. Няма как да се случи, каквото и да било, ако поне не опитаме, нали?! :)
  • 82 Иван

    0 0 Отговор
    Баш тва с по-малкото депутати си е за улеснение на олигархията и диктатурата, по-малко опозиция, по-лесно мнозинство. Електронното гласуване нема да го манипулират ич, вервайте си... И дали Кунева е била по-добра 2011-а, или Уляна е казвала така в слушалката?
  • 83 стефан

    0 0 Отговор
    На който не му харесва референдума ами да го бара.
    Този е начина да се промени нещо а не като се пише само по сайтовете
    всеки иска някаква промяна а си седи в къщи, плюе и чака бай иван да го оправи
  • 84 Петко Войвода

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "ку ку":

    Мисля ,че съм значително по умен от теб, а патриот също.
  • 85 999

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "ку ку":

    А ти на кой си проект ? Хора които толкова ожесточено плюят и лаят обикновено са платени, а ти.
  • 86 слави селския

    0 0 Отговор
    а ти с колело ли ходиш на работа, или с правиш на ретро мутра! а че си тъпоъгълен е ясно защото се вижда не само от екрана но и в живота,,,кой си мислиш че си ти, селски,на какъв се павиш,искаш депутат с колело а ти прост водещ с кордон от коли?!?!?!?!? кой си бе еййй, самозабравил се!!!
  • 87 муравей

    0 0 Отговор
    Не мисля, че зависимостта на олигархията спрямо парламента е въпрос на 240 Х някакви пари. По-скоро зависимостта е партии/олигарси. От тази гледна точка няма кой знае какво значение колко "народни" избраници имаме в парламента, тоест по-малкият им брой няма да рефлектира върху по-малко подкупи. По-малко опозиция? И тук не съм съгласен много - законите се приемат пропорционално, така, че не е важен абсолютният брой гласували, а процентното им разпределение. По-малка опозиция, но и по-малко управляващи. Една точка обаче би променила коренно ситуацията - отзоваването. Така олигарсите и политиците доста биха внимавали как точно да реализират плановете си, защото за едните инвестицията би била доста рискова и несигурна, за другите кариерата би била под въпрос. Особено важи за мажоритарно избраните - току виж, без гърба на партията, някой дори в затвора могат да го вкарат. Електронното гласуване не знам как точно би се реализирало, за да се предотвратят измами, но пък би било в пъти по-лесно да се открият манипулации. Данните си стоят и са достъпни за всички с определена оторизация, включително външни анализатори и наблюдатели, тоест би било много по-прозрачно от сега действащата избирателна система, в която на всяко ниво може да се манипулира всичко,а наблюдателите виждат и разсъждават само спрямо крайният резултат.
    Разбира се, всичко написано по горе е само разсъждение. Действителността в България подлага на съмнение всяка логична прогноза в дадена посока, което донякъде обезсмисля всичко. Така, че времето ще покаже. Трябва да се опита. Какво толкова можем да загубим? Нима и в момента не можем да загубим всичко.
  • 88 софия

    0 0 Отговор
    слави, мнооого си прост бате, а и вече не е модерно да се правиш на мутра, а па за такива като тебе даже е задължително да се правиш на некой и нещо защото си кръгла нула от време оно, още от кога уж беше баскетболист при шогъна, или си забравил,,,колко удобно,,поредната селска изява.....хората не сме прости,славчооооо, беше голУем приятел и на Бойко,ама като разбра че нема да си развяваш задник както искаш почна да плюеш, е голем си мъж,освен без токи и жена, явно и без позиция в живота!!!! да са живи и здарви сценаристите,иначе две изречения неможеш да кажеш,,,факт!!!
  • 89 свадба

    0 0 Отговор
    хора,турете си го тоя на самолетоносача,както казваше БАТЕТО,,,,,тоя е такава карикатура, и понеже вижда че не вече, а изобщо е никой почна да се бута в политиката,,,абе еййй поредния бюрекоффффф, айде стига,моля,моля,,,,,аман от ръбове без грам умствен багаж,а с написано акуратно и мислено от куп хора,,,,,смешник!!!!
  • 90 Мишка

    0 0 Отговор
    Патриотите отдавна ги обесиха в София, застреляха на връх Вола, умряха на Шипка,както и 1923 и 1944г..
    Като гледам коментарите, вече знам защо нито веднъж не Сме се освободили сами от тираните.
    Защото на 100 Българи 95 са баби и кръчмарски патриоти, а от станалите 5, трима са провокатори и доносници.
    Нема такъв народ.
  • 91 Мишка

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Петко Воивода":

    Патриоте и 10 знамена да носиш и да плюваш и да кълнеш нищо няма да постигнеш.Такива патриоти на България не са нужни.Хващай и ти пътя по европа като всички останали "патриоти" и ни остави Нас Мишките да си подредим хралупката.Пък после може и да те пуснем в нея на топличко и чисто.Защото тогава сигурен Съм ще дойдеш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове