Last news in Fakti

2 Май, 2016 17:15 15 612 34

Нападнаха катаджия при проверка

  • проверка-
  • търговище-
  • катаджия-
  • пътен полицай-
  • нападение

40-годишен мъж е нападнал пътен полицай при извършване на проверка на лек автомобил

Пътен полицай е бил нападнат в Търговище, след като поискал да направи проверка на автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Инцидентът е станал около 16 часа в неделя на ул."Кюстенджа" в града.

40-годишен жител на Търговище, който пътувал в спряния за проверка автомобил, излязъл от превозното средство и нанесъл множество удари на единия от полицаите.

Служителят на реда е с наранявания, но не се е наложило да остане в болница, потвърдиха от полицията.

Нападателят е задържан за срок от 24 часа. Случаят е докладван на Районна прокуратура – Търговище и е образувано наказателно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    2 0 Отговор
    Това ако се случи в USA този бабаит,вече , щеше да е в моргата!

    Коментиран от #3, #6, #14

  • 2 Тит

    3 0 Отговор
    Задължително застрелване на улицата и след това изтегляне за двата крака да не пречи на движението!
  • 3 УУУУУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    Само че в САЩ не спират на поразия ...само ако си направил нарушение..и при Рутинен преглед.За какво го е спрял ...да му прави техничесли преглед...или да му изнамери повод за Глоба...Само в България не отвикнаха да спират за щяло и нещяло.Крият се като маймуни в храстите за да издебнат някой сиромах и да събират Парса за Мутрата.Утре мутрата като ги насъска срещу протестиращи тогава ще разберете кого защитавате

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "УУУУУУУ":

    Ти май не си в състояние да разбереш,че спряното МПС може да е "кола-бомба",може да се управлява от циганин без книжка и да е неизправно технически,може шофьорът да е кьор-кютюк пиян и да се вреже в насрещно движеща се кола...Аз на мястото на катаджията бих стрелял без да се замисля!!!

    Коментиран от #7, #10

  • 5 Гост

    0 1 Отговор
    Те да направят окончателно билета в София 1 и 60
    тогава ще почне Баш "Войната"
  • 6

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    Със сигурност.....
  • 7 УУУУУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    По тази ,,Конска логика" излиза че в в БЪЛГАРИЯ има най много КОЛИ БОМБИ, В българия Могат да ви правят по 100пъти технически преглед включително и от ченгета, В българия има най фалшиви книжки,карат най пияни и по какво ченгото е разбрало че този е пиян не споменаха да е карал на зик- заг . Явно този водач е спиран за пети път и накрая не са му издържали нервите като на оня дето удари Волен Сидеров или ВОЛЕН може да го Удрят а Ченге не може....Истината е само една Тиквата за да умилостиви ченгетатапри пореден спор им дава направление ПЪТИЩАТА СА ВАШИ...ТОВА НЕЩО Е САМО В МУТРИНСКА БЪЛГАРИЯ
  • 8 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Така е днес в България, решиш ли да направиш нещо законно, независимо дали си полицай или бръснар - ще ядеш тояга - не до посиняване, а до почерняване, а може и до почерняне на близките ти. Така е, защото тук няма закони, или ако има НЯКАКВИ, то няма кой да ги спазва.
  • 9 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Нямам обяснение защо най-много пишат във форумите лица, на които им тежи законността и създадените все пак някакви правила, които трябва да се спазват. Ами контролните органи ще проверяват, те за това са контролни органи. Не съм съгласен с реакциите на 3,5,6 и 7 - а бе хора, вие какво искате - да нарушавате правилата и да ви предупреждават , че ще ви проверяват, НОРМАЛНИ ли сте ? Проверката е ПРОВЕРКА, защото ти не я очакваш, а при нас най-лошото е, че знаеш , че нарушаваш и се сърдиш, когато те спрат за констатирано нарушение.

    Коментиран от #16

  • 10 xXx

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    хехе, колата бомба е тази със задно предаване на лед, чиито водач няма парички за зимни гуми. А ти няма как да си на мястото на катаджията, защото си с психични отклонения, а такива нямат работа на пътя :) Удри дий на магарето и се вози на коруцата, тя поне ти отива :))
  • 11 ГОСТ

    0 0 Отговор
    а другия КОЛЕГА де е дремал че не е стрелял в нападателя???
  • 12 аг01

    0 1 Отговор
    Браво! Кютек за тия!
  • 13 ГАВА

    0 1 Отговор
    БРАВО
  • 14 Карли

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    БРАВО СЕ КАЗВА НА МЪЖКО МАГАРЕ. Гледал съм как в Италия спират коли карабинерите и в Германия как спират цивилни полицаи -като горили. Защо този келеш не излезе да се разправя срещу ония, а налита на нашите поплювковци. За какво му е този патлак, затова циганите ги наливат като боксови круши. Какъвто министъра, такива и полицаите. Жал ми е за тях.Когато през 90-години в Пазарджик циганите изнасилиха и убиха едно момиче, тогавашния шеф на БАРЕТИТЕ назначен от елитните кашишки части на МО в 3 ч. през нощта влизат в циганската махала предварително завардена и почва жестока сеч, трепане на поразия, арести иззети оръжия- няма продажни журналисти и радетели на Хелзински комитети и прочее педали за демокрации. И от там насам знаете резултата- БУРКИ, ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, СКЪПО ПЛАТЕНИ АДВОКАТИ . Тази измет от продажни цигани, които бяха Евангелисти, а сега купени и то много добре като крайни ислямисти с помощта на Турция и Саудитска Арабия. "И така браво и кютек за тия !", ще дойде и вашето време ! каквото пожелаваш, такова и ще получиш!
  • 15 а така

    1 0 Отговор
    Излязъл от колата и му нанесъл множество удари.........обаче не знаем преди това какви реплики са се разменяли, щото бъдете сигурни че е имало някакъв разговор. Едва ли е станало както пише в статията(която пък е отражение на полицейската сводка, която пък е въз основа на обясненията на двете ченгета)Много по-удобно е за ченгето да каже - Ами ние го спряхме за проверка, а той излезе от колата и просто ей така почна да ме налага(а другото ченге кво да каже, ще потвърди "историята")
    ........нещо не ми се вярва да е станало точно така. Явно бития полицай нещо много се е разприказвал, шофьора се е изнервил и му е фърлил един бой, а после се праят на ощипани моми.
  • 16 УУУУУУУ

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГОСТ":

    Спиране за проверка и спиране при констатирано нарушение са две Много различни неща .В САЩи всички Бели страни Спират при констатирано -извършено нарушение и много рядко рутинен прегледслед извършено тежко пресъпление в ДАДЕН РАЙОН...В Милиционеро мутринска България спират за ПРОВЕРКА на ПОРАЗИЯи без извършено престъпление.На няколко пъти с нов правилник или закон се опитваха дасе забрани да не се спират коли неизвършили нарушение но Ченгетата си го преместиха на другия край . Да видим сега кой нарушава законите...МНОГО БАБЕРЕК ПО ТЕЗИ ПЪТИЩА БРЕ...
  • 17 сори

    1 0 Отговор
    Полицаите са спрели колата дано открият нарушение щото имат план с глобите и тъй като не са открили човеко ги е съжалил и е натупал единия полицай за да изнамерят накрая нарушение - побой над полицай., на пътя....
  • 18 Киро

    0 0 Отговор
    Във всяка бяла страна за такова нещо бабаитът ще лежи ефективно!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 хХх

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Киро":

    Въс всяка бяла страна, не биха допуснали такъв премиер, вице премиер, камоли президент.
  • 20 сори

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Киро":

    Във всяка бяла страна ,,бабаитът'' няма да бъде спрян ако не нарушава правилника.Там проверки се правят само при извърш. тежко престъпление в дадения район. Там ченгетата не ги задължават с ЛИМИТ на ГЛОБИТЕ. А бе ние БЯЛА страна ли сме.

    Коментиран от #21

  • 21 Джими

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "сори":

    Ти да не си си объркал хапчетата бе? Ми това си е проверка на пътя! Нали затова е проверка, защото полицая се е усъмнил в теб, ти какво искаш полицаите да те проверяват на пътя само с разрешение от майка ти ли?

    Коментиран от #22, #25

  • 22 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Джими":

    Най накрая едно свясно изказване. Статията обаче не е коректна. Защо полицаите, не са обяснили, защо спират колата?

    Коментиран от #29

  • 23 гостььь

    2 0 Отговор
    Само тупаници ги оправят тия Еничари,аз поне съм бил в техни школи и мога да ви кажа че едва 10 процента ще си покрият норматива.Пак да не говорим за психо теста и теста за интелигентност.
  • 24 Ники

    0 0 Отговор
    То това град ли беше Търговише ?
  • 25 сори

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Джими":

    Само в България ли се осъмняват.Тия Американци много прости бе .Изобщо не се усъмняват в водачите когато си карат по правилата.Значи в българия се работи на принципа ПРОБА - ГРЕШКА Днеска като ме спрат 5 ченгета при по дълго пътуване кой ще ми въстанови загубеното време без да съм виновен.Само в България не можаха да ги отучат ни с нови правила ни с закони да не спират ако не се нарушават правилата.Утре може да се усъмнат че носиш експлозиви и да те гръмнат без да разберш..Не можаха да се откажат от тези вредни навици останали от милиционер - социализма .Може би Тиквата ги изпраща на пътищата да си отработат заплатата с глоби или повишението на заплатата да си го търсят там. Той пари за по високи заплати няма

    Коментиран от #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 владислав

    0 1 Отговор
    Абе, чудя се защо в щатите не бият полицаите и не ги нападат, какво ли щеше да се случи с тоя нерез там, в Англия или Германия

    Коментиран от #28

  • 28 сори

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "владислав":

    В Щатите полицаите ако си превишат правата не ги бият ,направо ги гърмат.и също онези полицаи не са кокшкари като нашите имат и Авторитет и Респект.Там ако хванат полицай в корупция остава без работа и БЕЗ ПЕНСИЯ.Тук в българия на корумпираните им увеличават заплатите за да бъдат по малко корумпирани...
  • 29 бивш полицай

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "незнайко":

    На теб ли да обясняват защо са я спрели? Аз бях катаджия, но напуснах, защото тази система е мъртва. Всеки ден съм имал среща с най-тъпите люде на България. Кола без нарушение почти не съм спирал! В белите страни, както казвате не спират, защото проверяват в движение. В БГ е невъзможно да те проверят в движение, защото патрулките нямат бензин да обикалят и стоят като паметници. В САЩ съм бил, там се крият в храстите повече от колкото в БГ. Там ползват цивилни коли и т.н. Беше ми омръзнало от фразата "с моите данъци ти плащам заплатата". Аз моята заплата си я изработвах, а с вашите данъци плащате социалните помощи на циганите. И накрая, тази статия нямаше да я има, ако Бойко и сие не бяха ликвидирали МВР. Системата се ръководи от п..ки и п...ли, активни членове на п..лското сдружение БХК. Всеки полицай ударил м...л бива съсипван. Моя началник ми казваше: "Ако трябва като п..ка ще си на пътя, само не искам да пускат повече жалби срещу теб!" Аз не мога да мълча на п..рунгели, още по-малко да бъда п..ка, затова се махнах и си много добре от тогава.
  • 30 Ката

    2 0 Отговор
    Какво ми давате Америка за пример!? Няма как да се сравняваме с тях! Там ако те спрат с изгоряла крушка на фара ти пишат само предписание и я сменяш и при първия полицай на улицата, представяш предписанието и показваш, че фара ти е със сменена крушка и не работи и веднага се унищожава този документ и не търпиш никакви санкции! В България, ако те спрат с изгоряла крушка на фара, ти пишат АКТ и без значение, че имаш крушка и я сменяш на момента... просто през деня няма как да разбереш, че е изгоряла (говоря за по-старите автомобили)! Давайте такива сравнения! Защото в БГ всичко е направено за пари и КАТаджията винаги може, да ти напише акт, дори и без причина!
  • 31 някой

    0 0 Отговор
    ай де стига бе щатите това тука онова ,никой не ни е виновен ,че си мълчим вярно е нашите катаджии и полицаи работят при мизерни условия това е така да,но и аз работих в чужбина и то десетилетия и там никога при проверка от полицай не съм чувал репликата ( икво ша праим ся да пиша или ша почерпиш,еее ма нй сме двама бе) а ту кова го имаме като нещо обикновенно ,и най лошото е и дори да се оплачеш никаква промяна няма
  • 32 Джими

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "сори":

    В Америка тези хора стрелят без предупреждение!Приеми го като въпрос на вкус! И знаеш ли, аз ги оправдавам!В България има страшно много боклуци които си го просят и полицията трябва да си върши работата.Нищо лично!

    Коментиран от #33

  • 33 сори

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Джими":

    В америка всеки втори има законно оръжие , за незаконното да не говорим и затова полицията има повече права и е по безкромпомисна. Защо не споменават името на Побойника.марката на колата Може би може да местен Велможа не дай си боже и да е от управляващата партия...Много опростял народ...
  • 34 Грег

    0 0 Отговор
    У нас много обичаме да умуваме колко е подредено в другите държави. Но всички са на принципа, че законите са хубаво нещо но да не важат точно за тях. Е.... докато е така няма да се оправим.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове