25 Юни, 2016 20:56 1 288 10

Алтернативата на управлението на Борисов - само БСП

  • нинова-
  • алтернативата-
  • управлението-
  • борисов-
  • бсп

Нинова помоли да не я номинират за президентските избори

Алтернативата на управлението на Борисов - само БСП - 1
Снимка: БСП

„България чака от нас алтернатива на управлението, няма кой друг да я даде“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в аула „Максима“ на УАСГ, където тя проведе среща със социалистите от столичната организация на левицата.

Пред събралите се тя обясни какво ще очаква от всички, за да помогнем на страната си. „Обещавам ви работа, пот и сълзи, но вярвам, че накрая сълзите ще бъдат от радост от победата и радост от това, че ще променим България и ще и дадем надежда и перспектива на хората“, категорична бе тя.

Пред събралите се социалисти Корнелия Нинова обясни целите на БСП. „Едната е да превърнем БСП в сила, като я променим, а втората е променената и силна левица да промени България“, обясни тя. 

По думите й членовете са истински важни за партията. „Вашият глас ще определя ключови политики в БСП. Затова стартирахме и вътрешнопартийното допитване за президентската кампания, за да може всеки от вас да си каже мнението. Приемете президентските избори като трамплин за предсрочни парламентарни избори, че нашата победа на президентските е трамплин, за да победим и на парламентарните“, категорична бе Нинова.

Тя помоли членовете да не я номинират за президентските избори, защото е поела ангажимент, ако бъда избрана за председател на БСП, да изведе левицата до победа на парламентарния вот. „Аз съм последователен човек и няма да се отклоня от поетия ангажимент. Няма да гоня лична кариера и да оставя това, което съм обещала пред цялата партия“, категорична бе тя.

„На Конгреса казахме, че ще направим комуникационна революция, което означава да отворим партията към всички, които представляваме, към работници, млади хора, студенти, майки“, заяви председателят на БСП. Тя обясни, че към момента са проведени над 20 срещи с различни структури, като в тези срещи е търсена подкрепа и експертиза. „За да може да предложим алтернатива на това управление“, категорична бе тя.

Нинова коментира и актуалния въпрос с референдума във Великобритания. "БСП уважава решението на британските граждани. Това е урок за ЕС – обикновения гражданин не го приема в сегашния му вид и съюза трябва да се промени. Ние искаме от нашето правителството анализ за въздействието на случилото се върху страната“, подчерта лидерът на левицата.

„За нас оттук нататък е важно само едно – пътят, по-който БСП поема да е пътят, който да изведе партията до първа политическа сила в държавата“, заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов по време на срещата със столичните социалисти. 

Паргов посочи редица държавни проблеми, които са се натрупали, благодарение на управляващите. „Дългове, безработица, липса на перспектива, невъзможност да се решават проблемите на хората“, подчерта той. По думите му управляващите занимават всички със скъпия си ПР, който обаче ние плащаме. „Последният пример е учителския събор на министър Меглена Кунева в зала Арена Армеец“, каза Паргов. 

Той бе категоричен, че един от митовете за управляващите вече е рухнал. „На тях им ги спират, а на нас ни ги пускат еврофондовете – този мит на ГЕРБ вече рухна“, коментира председателят на БСП-София. По думите му Европа вече е проумяла как не може повече една шепа хора да забогатяват на гърба на бедните. 

Калоян Паргов каза още, че Европа, от която сме част, вече е разтревожена от излизането на Великобритания от ЕС. „Нужен е бърз анализ и защита на националните интереси, предвид очакваните финансови последствия и последици за сигурността на съюза“, завърши той. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе да

    2 0 Отговор
    Има си хас! Ами, че те са единствени и неповторими, все са най-, най-, най- и най....
    ...винаги са за социално равенство, щото се смята за по-равни от другите...
    Справка: "активни борци", "класово-партиен подход", "диктатура на '''пролетариата''''".. и прочее уйдурми за простия народ, който да ги хрантути и да им ръкопляска...
  • 2 пича

    2 0 Отговор
    я си докажи доходите МА, само за пари мислите, какви хора, какви идеали , какви работещи само тоалетите и гримовете ви са за 2-3 мин работни заплати, на няма лошо които ви вярва да си гласува ----- обещала - на койй - обеща - на СТАНИШЕВ на КОСТОВ на -ОВЧАРОВ за когото и работиш- - едно и също се повтаря с години докато не дойдат млади хора с друго мислене ще си има ДИЙ ВОЛЕ ДИЙЙ - и ще си орем с белчо и сивушка на полето
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 javorrrrr

    2 0 Отговор
    Хахахаха - алтернатива, ама пъро трябва някой да гласува за Вас комуняги :)
  • 5 keiti

    0 0 Отговор
    Нинова е лидерът, който ще върне вярата на хората в БСП . Тя е млад, опитен и борбен човек, човек с достойнство. Младите трябва да намерят място под нейното крило, да трупат опит и да поемат щафетата, защото няма по-социална партия от БСП, която да защитава народа.
  • 6 Кукуда сан

    1 0 Отговор
    Алтернативите ги помним - архивите и спомените са живи: "Гласуваш за БСП и получаваш ДПС" !!!
    Съсел ефенди беше най-нелепият кадър на партията за който можеха да се хванат и те изтеглиха НЕГО. Затова пък Тиквата го претупа за няма и 6 месеца и после избухна с голема преднина от 8 МЛРД. € кредити; огради с Турция, дето ги изкрадоха и сега хората сами залавят бежанците със свински опашки за 2лв. килото; Южни потоци; загубени фондове по € проекти, че и ни осъдиха за АЕЦ БЕЛЕНЕ...
    А да ви кажа ли и другия резил, че Дънди прешъс вече са на 0.5% комисионна от златото, което изкопават в България, че и 2 проекта за нефт в Черно море са вече "изпечени"
  • 7 до кукуда сан

    0 0 Отговор
    Ако не спрем да се връщаме все назад, без да гледаме напред, да не вярваме на никого, а все да ровим и търсим с какво да оплюваме , няма да стигнем до никъде. Видяхме как скачаха и крещяха най-вече младите преди 26 години и какво се случи, все повече затъваме. Ето защо трябва да се опитаме да повярваме, че все пак младите хора в БСП няма да позволят да допускат грешките на предишните, които се пребоядисаха в други партийни краски, но доказаха, че не мислят за народа. Виждаме, че в БСП все повече млади хора излизат на предни позиции.
  • 8 наблюдаващ 2

    0 0 Отговор
    пишете неверни неща.сегашните нали са от същото котило бе хора.може и да са грабили тия от бсп ,но сегашните какво правят,това никога не е било.те грабят като за последно.за втори път правят правителство,обещаваха все хубави работи ,но нищо такова не се случи.а сега Нинова е упорита и и енергична,да поведе БГ напред.да и дадем шанс да го направи.
  • 9 Маурчи IV

    2 0 Отговор
    Убавица мамина сладка!
    Съсъпахте толкоз ора и целата държава и още искате.
  • 10 4Х4

    1 0 Отговор
    Дано да успее,тя е перфектен политик.В началото на демокрацията курнелия на трибуните подскачайки в синьо заклейми живков щастлива,че един комунист е изключен от бкп и заслужено ще бъде съден.След личен катарзис тя е е дясна ръка на другия вожд на столетницата сергея,който я изгонва незнайно защо(за далавери несподелени с ръководсвото може би).Днес е начело на партията поднася цветя на паметника на големия БГ политик живков отчита грешките на сергея.Призовава младите в бсп,старите се радват на младия си вожд (девойка ама старша възраст).Всичко на ред,всичко е розово.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове