Last news in Fakti

29 Юли, 2016 08:54 13 945 59

Трифонов: Зорлем ме тикат към политиката

  • слави трифонов-
  • зорлем-
  • тикат-
  • политиката-
  • референдум-
  • конституционния съд
Трифонов: Зорлем ме тикат към политиката - 1

Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти ме тикат към нещо, което се двоумя, аха да си разказвам вицове, но когато някой си го проси си го получава. Така отговори Слави Трифонов на въпрос влиза ли в политиката в сутрешния блок на bTV.

Той коментира обявяването на противоконституционност на трите въпроса за референдума за електронното гласуване, намаляване на депутатите на 120 и назначаване на полицейските началници чрез мажоритарен вот.

Конституционния съд е слуга на политическата класа. Отношението им е като на аристократи към плебеи, но хората искат да бъдат питани. Не смятам, че може да еквилибрираме с пряката демокрация. Не казвам, че е незаконно това, което направиха, аз спазвам законите. Но това е непочтено и мерзко. Комсомолци, гласуват по разпоредба. Ако някой гласува против народа, е против него. Този референдум е подкрепен  от 700 000 души, в Швейцария са нужни  15 000, заяви Слави Трифонов. Той припомни, че назначенията в Конституционния съд са на следния принцип  - четирима от квотата на президента, четирима от тази на Народното събрание  и четирима от общото събрание на съдиите.

Най-висшият съд е българският народ, конституционните съдии не са хора,  които Зевс ги е назначил, каза Трифонов и добави, че не желае съдбата му да се решава от тях, а  от българския народ. Който каквото иска да казва, бил съм популист, каза Трифонов.

Решението за обявяване на противоконституционни на трите въпроса, Трифонов определи като фарс,  водевил. Плевнелиев след като стана ясно, че няма да е президент, намериха начин как да спре трите въпроса. Говорим за шест въпроса, които по смисъла на закона 700 000 души искат да бъдат питани, допълни Трифонов.

Вносителят на искането за противоконституционност е конституционния съдия Кети Кръстева, която е от квотата на президента. Това не е ли гротеска, попита Трифонов.

Той се закани, че това не е финала. В личен план аз съм гражданин. Като гражданин имам моите права и понеже ги имам ще ги използвам. Въпросите ще имат тежест , когато отидем на референдум и има резултат, каза Трифонов.

Трифонов се определи като гневен, заради това, което се е случило. Ще се състои  референдума с трите въпроса заедно с президентските избори. Тази забрана ще амбицира голямата част от българския народ и той ще гласува, прогнозира Трифонов. Той се закани, че ще има концерт на Орлов мост.  Ще го задръстя заради тази блатна история. Точно това ще се случи, каза Трифонов. Ако концертът му бъде забранен, то тогава щяло да  стане по друг начин, каза той.

Трифонов сподели, че и той е бил излъган в годините след големият син митинг на Орлов мост, но най-голямото му  разочарование за тези години – е  ето това, което се случи - решението на КС за референдума.  Хората трябва да осъзнаят силата си и в политическата класа ще го научат по болезнен начин, заключи той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gladio

    0 0 Отговор
    Благодаря на факти, че винаги точно и безпристрастно отразяват събитията в България и Света.
  • 2 Бл Благов

    2 3 Отговор
    Народът решава ,а не някакви си марионетки! Защо не пуснаха референдума и ако той реше какво да бъде тогава този съд да се произнесе!?Шубето е голям страх!Без да съм фен на Трифонов смятам ,че искането му за референдум във всичките му точки не е популиско както искат да го представят!
  • 3 Refdum

    2 3 Отговор
    Боят настава, тупкат сърца ни -
    ето ги близо наште душмани.
    Дързост дружина вярна, сговорна -
    ний не сме веке рая покорна.
    Дързост дружина вярна, сговорна -
    ний не сме веке рая покорна.

    Коментиран от #9

  • 4 Добре ли е

    4 1 Отговор
    Не съм съгласен друг да взима решения. Толкова народ се е подписал за подобно нещо. Явно гласоподавателите имат акъл и разумен избор само когато избират управляващата хайка. От там вече дума нямаме и сме некомпетентни да изразим какво желаем. Е.асимо и демокрацията..
  • 5 антон

    4 0 Отговор
    подкрепяме всички прояви на желание за справедливост!!!!!
  • 6 GOST

    4 2 Отговор
    Ей прост учендолец, брей! Ами тези педер..гели - твоите тъй наречени сценаристи, наистина са ти промили мозъка, дето го нямаш. На коя планета живееш байно? В кои свят - в хубавото си жилище в затворен комплекс, с охранители( да те пазят от народната любов???) или със банковите си сметки в офшорни зони? Ей, всенародният любимец - навий си калтърмите и беж обратно на село и си намери някоя и мома и се погрижи да се увеличи броя на българското племе! Хайде със здраве.

    Коментиран от #8

  • 7 cornholio

    4 1 Отговор
    Горканчо... зорлем го бутали :D
  • 8 Петров

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "GOST":

    Ти явно не си много умен. Референдума ни дава право да изразим мнение по въпросите, които касаят нашето и това на децата ни бъдеще. Какво се промени от началото на т.нар. демокрация в България? Нищо за обикновения друдовак и трупането на огромни капитали за тези в уютния ни парламент. Аз казвам за себе си: СТИГА ТОЛКОВА. Не искам децата ни да емигрират и да бъдат роби в сърцето на Европа. Искам да бъдат спокойни тук, където са родени.

    Коментиран от #10

  • 9 дядо Стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Refdum":

    Рая покорна сме си. Думичката "рая" е много точна.
    Башибозуците, дето са в София показаха, че са по-сербез от цял народ. Сега Славито, милия, се жалва, че зорлен го карат да станел башибозук и той.

    Някога, преди 200 г. имало и друг "башибозук" - Осман Пазвантоглу. Намалил данъците на раята, раздал оръжие, свалил полумесеца от джамиите във Видинско и го заменил със сърце ( демек Аллах е за всички ). Раята му избачкала победа над султана и му утвърдила пашалъка. После Османаа и хората му взели ятагана и започнали да си колият раята ( както си му е бил редът тогази ), започвайки със самия митрополит у църквата му.

    Тъй де, стар съм и разправям приказки.... абе раята трябва три пъти да си опича акъла, преди да рипне след който и да е.
  • 10 GOST

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Петров":

    Петров, айде не слагай по-голяма лъжица в устата си, отколкото можеш да лапнеш. Този ли ще управи България, а Славчо ли? С кои пари ще го направи - на Цветан Василев или друг олигарх. Много си зле Петров - за съжаление и ти си лапнал въдичката......

    Коментиран от #18

  • 11 БАЙ ГАН4О

    3 2 Отговор
    Положението няма да се оправи докато в България не настъпят събития от рода на тези в Румъния през 90 те години.Спомнете си за Чаушеско
  • 12 стратокастър

    4 2 Отговор
    Станиславчо, не знам кой какво ти тика зорлем,но Станислав Трифонов в политиката ще е голям сеир !Не сравнимо по -голям от тоя по БТВ!!!
  • 13 бббббб

    3 2 Отговор
    Точно за теб си мислех....стигат ни тези в момента .Та още един комплексар с амбиции да задоволява егото си,а не хората.
  • 14 Киро

    2 1 Отговор
    Славчо, седи си на г.за!
    Достатъчно направи - инициира референдума, не храни партийните тролчета с влизане в политиката, че те само това чакат да принизят референдума!

  • 15 бай Пешо

    2 3 Отговор
    Да става щом го влече той поне има нещо зад гърба си и нема да влезе гол като пушка в политиката той поне 20 години като телевизионер е научил нещо за разлика от повечето настоящи политици ако се кандидатира за квото и да е аз ще гласувам за него поне нещо знам за него а не като 99 процента от сегашни и бивши управляващи дето изникват от нищото вижте как влизат в политиката повечето гледат като първолаци облекли костюми които на повечето от тях може би и са им единствени и като минат 4ри год. излизат от парламента мазни и охранени все едно циганин от кръчма току що преял с кебапчета така че по добре той отколкото някой дето не виждал град и като дойде в София да си носи хляб по джобовете за да храни трамваите за да не го хапят
  • 16 Косматия

    5 0 Отговор
    То в българия сичко може да се случи.
    Та в тоя ред на мисли кво пречи и слафчо у политиката да улезне.
  • 17 Сериозен

    3 2 Отговор
    Нещо много на сериозно се взима този водещ на някакво шоу. Значи Конституционния съд е негоден и той, с всичките си знания и умения, както и на неговите смешници-сценаристи (те пък направо се взеха за величия и мъдреци), ще оправят Бг? Не, благодаря! Вече сме ги ручали тези жабета. И други българолюбци ни помагаха, като например: Жорж Ганчев, Волен Сидеров, Слави Бинев, Николай Бареков, Росен Петров и много други знайни и незнайни герои на нашето съвремие. Айде, като си пък чак толкова мераклия, вземи се нареди и ти до тях...
  • 18 Петров

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "GOST":

    GOST, ти си крайно органичен. Идеята на референдума е да се пита суверена. Ти имаш право да отговориш, както искаш, а можеш и да не отидеш. До момента имаше много кандидати, които щяха "да оправят държвата", но крайния резултат не е тайна за никой. Факт е, че всички до момента усраха. GOST, пропускаш и една важна подробност: Трифонов събра 700 000 подписа за този референдум, което значи, че са останали мислещи хора, които не искат да бъдат овце. Ако не теб ти харесва е друг въпрос.
  • 19 ZAPRINOV

    1 0 Отговор
    Vreme e narodat,t.e.nie grajdanite na BALGARIA da se sabudim.Narode zabranyavat ni izkonnoto pravo da reshavame sami koi i kak da ni upravlyava.SLAVI deistvai.Nie po budnite sme s teb i ekipa ti.AZ SAM OT PANAGYURISHTE,i tova me zadaljava da sam neprimerim sas svoevoliyata na uj demokratichnata ni barhujka.
  • 20 БайХуй

    2 1 Отговор
    Кой се е намесил във властта и се е оял, все се е на.рал...
  • 21 УФФФФФФФФФ

    3 2 Отговор
    ЗОРЛЯМ, НАЧИ, А?! И КОЙ ТОВА?! ТОЯ КОЙТО ПЛАЩА ЗА СКАПАНОТО ШОУ- ДЕТО НИКОЙ НЕ ГЛЕДА, ЗОРЛЯМ КАЗВАШ- СЛАВ, ЩО СИ НЕ СТИШ В ЖАБУНЯКА. ЗНАМ ЧЕ ТИ СИ ИСКА- ЕДНИ СТАНАХА ХИДРОФИЛОСОФИ, ДРУГИ АРХИТЕКТИ, ТРЕТИ АКАДЕМИЦИ, ЧЕТВЪРТИ ГРАБИХА, А СЕГА ИЗЛИЗА ЧЕ СА ЧИСТИ ЗЪЛЗИ- С ПАРИ МНОГО НЕЩА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ, АМА ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА БЕ СЛАВ- ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА КЪТ ТЕБ.
  • 22 Киро

    2 4 Отговор
    Слави събра не 700 000, а 1 000 000 подписа за референдума, просто останалите 300 000 дойдоха след крайния срок!

    1 милион българи! И това при изцяло информационното затъмнение за референдума! Много хора не разбраха какво ще има и какво цели.

    А разни тролчета на хранилка се се включили да съскат и "мнение" да изразяват, разбира се без един истински довод, защото страха е голям!
  • 23 Хитрото

    3 2 Отговор
    Самовлюбен, алчен , користен иска само да лапа и не траещ чуждо мнение - тахтаба

    Коментиран от #24, #29

  • 24 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Хитрото":

    Всъщност умира да е президент , да се прави на умен и да бърбори тъпизми и да му се любуваме на плешивата грозна картуна с обичка , ако може и докато сме в тоалетната
  • 25 наблюдаващ 2

    2 2 Отговор
    не разбрахте ли ,че всичко се решава в полза на сега управляващите.а СЛАВИ АКО СЕ КАНДИДАТИРА за президент ,много народ ще го подкрепи,включително и аз.защото може да е богат,но с честен труд.нито е откраднал пари от държавата,нито е обирал банка,нито е толкова прост и неук ,а напротив,интелигентен, образован и умен.и най-важното---народен човек.
  • 26 Сланчо

    2 2 Отговор
    Слави е гадина , само ако можехте да видите договорите с родителите на децата в неговите прочути конкурси за талантливи деца
  • 27 Митко

    2 2 Отговор
    Слави е измамник - скара се Боко за един терен в София - искаше да лапа а Боко му резна мераците
  • 28 Янчо

    2 2 Отговор
    Слави и честен труд - всичко в него е само интереси и измами
  • 29 реформатор на деформаторите

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Хитрото":

    Хитро, много си просто! И елементарно! Какво значение има лич ността която е инициирала, важно е съдържанието на въпросите.
    А то отразява в голяма степен това което българския народ мисли за политическата класа-Долна измет!!! Гнусно е , назначен от суверена си/ Конституционния съд , а иначе Дванадесетте прислужници на политическата мафия/ , да му забраняваш да каже мнението си по въпроси , които го вълнуват и по пари , които се удържат от него ! Ако това не е мафия, здраве му кажи! Иначе си на някоя политическа хранилка, няма как трезво мислещ българин да каже това , което казваш ти !

    Коментиран от #31, #54

  • 30 реформатор на деформаторите

    1 2 Отговор
    Българите са на път да направят нещо историческо- Референ думът с който да покажат на властимащите отношението си към тях! и от това ги е страх тези в парламента! Затова с прислуж ниците си от Конституционния съд бързат да задушат гласа на народа!!!" Ненавиждаме ви Депутати! Ненавиждаме ви , политици ! Или поне 3/4 от вас! За 27 години освен че сте гнус@ни тунеядци ,нищо друго не показахте!Перманентно незачитане волята на тези които ви избират, само лобистки поправки на законите, ощетяващи народа и работещи за олигарсите, ! С какви олигарси ни плашите! Че вие освен да работите за тях , какво за тези 27 години друго показахте? Заробващи договори с чужди монополи, продавахте интересите ни , С ЦЯЛАТА си политика, прогонихте от домовете им 2 000 000 българи - толкова , колкото не сме губили и по време на война!И постоянно - нови непопулярни реформи / разбирай в наш ущърб и в полза на МОНОПОЛИТЕ! С какви олигарси ни плашите , вие не сте спирали да работите за тях, получавайки заплатите си , изтръгнати от орязаните пенсии на родителите ни! СЛЕДВАЩА СТЪПКА - РЕФЕРЕНДУМНА ДЕМОКРАЦИЯ И МАКСИМАЛНО ОБЛЕКЧЕНА ПРОЦЕДУРА ЗА ОТЗОВАВА НЕТО ВИ. Кой от вас , освен Сидеров има доблестта да каже в очите на европосланниците истината! Кой има смелостта да поиска връщането на НЯКАКВА печалба от Мариците ,от златото ,в ръцете на Българската държава , за да има пари за пенсии, наука, здравеопазване ? А искате от нас да изкопчите всичко! Костовци ,Борисовци ,Станишевци, Местановци - все сте срещу нас! Посмяхте в наглостта си да отмените чрез конституционния съд НАМАЛЯВАНЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ! Референдумът е най-висшата демократична норма, , а не Конституция създадена от тези ,които 27 години ни грабят! Иначе наистина трябва да последва революция! Вие по друг начин няма как да се отучите да крадете.

    Коментиран от #35

  • 31 наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "реформатор на деформаторите":

    Запомнете добре, никакви избори иили референдуми могат да променят статуковото в България, която си е ТОТАЛИТАРНА република имитирщата демокрация.
    За да има ДЕМОКРАЦИЯ, а не ДЕКОРАЦИЯ трябва да има на ПЪРВО МЯСТО едно нещо:
    Разделение на властите!
    Законодателна, изпълнителна и съдебна, а в България такова нещо има само на хартия, не и фактологически.
    В България НЯМА независими власти, а всичко е пряко подчинено на интересите на група хора, върхушка, която притежава целият финансов ресурс на държавата и се разпорежда с него, както намери за добре.
    Върхушката може да прави абсолютно всичко, тъй, като нейните действия не подлежат на санкции, т.е. те имат абсолютната и безгранична власт и точно на това сме свидетели последните 25 години.
    Примерно решават да фалират държавата, да оберат спестяванията на гражданите, да фалират банки, пенсионни фондове и ГО ПРАВЯТ и никой не може да ги спре или да ги санкционира за тези действия.
    Това означава, че реално държава НЯМА, има само територия, която подлежи на контрол.
    На фона на фактите е нелепо и наивно да си мислим, че някой народен "трибун" ще "оправи" нещата или, че с гласуване ще принудим олигарсите и върхушката да се откаже доброволно от взетите пари, а още по наивно е да считаме, че върхушката сама ще се осъди, просто няма как да стане, поне по тези пътища по, които вървим.
  • 32 999

    1 2 Отговор
    Никои не трябва да се чуди защо сме били 500 години под Турско робство.Тук става въпрос за допитване до народа, а ма дего този народ? Къде беше този народ когато лъсна грабежа КТБ?Цанков камък?АЕЦ Белене? ограбване с приватизация и много подобни. Никои не пита дали харесваш Слави и ли не а дали искаш да престанат политици да те изнасилват. Не знам дали друг човек в България може да събере на едно място 100000 хиляди за 5 дни? Да не говорим ,че за разлика от всички други не обещава нищо а напротив винаги е казвал ,че силата е в народа и политиците трябва да му слугуват ама не като Пеевски!!!

    Коментиран от #34

  • 33 Христо

    1 1 Отговор
    Може и да съм наивен, но ако Слави се кандидатира за президент, смятам да гласувам за него.
  • 34 като гост

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "999":

    Тук сме бе, народа... ти какво ни обвиняваш, че сме мърди? ами прав си! ала защо е така? защото сме орел рак и щука! Всеки тегли чергата към себе си, а тя се къса.... ами нека Слави се кандидатира, аз ще гласувам за него! По-добре е той, отколкото Плевнята, Първанов, Стоянов, все мейсънчета или слуги на враждебни нам директиви. Слави не го зная каква политика би провеждал, но поне ще е интересна личност като проявлрения. представям си как на празниците излиза с музика под съпровода на Куку-Бенд, а балет "Магаданск" го извежда и той отдава чест на цецка Цачева и генералите...абе голям кеф ще е ако стане без майтап. Ако е да се трепем, като постигане на свободата от мафията, аз бих воювал, но като гледам и мойте чичовци кви са враждебни и предатели към нас а сме роднини, не вярвам вече и на никого приятелю. А и много колеги са ме топили на началството, как да вярвам и се боряс такъв и за такъв народ? бих утрепал някой рецидив ако го видя да тормози човек, но за война не ме търси - там свестните често са прецакани заради кукловоди. как да зная кой какъв е и какъв ще излезе после? често гледаш ченгета под прикритие са мафиоти, а мафиоти са ченгета на постове? а върви воювай като не знаеш кой какво е? тоя свят е твърде оплсеетен. аз бих арестувал всички политици и бих ги затворил в секцията на изнасилвачите в затвора... Там геьовете и лесбийките политици ще са на седмото небе от щастие. А които не са, ще станат геьове и лесбийки. И ще ги оправят.... Абе той и Левски е предаден от свои хора, не от поп Кръстьо. зарад златото на Рев. Комитет да знаеш. За това къде е скрито са знаели трима души. абе тук е двама души чета с предател. не можеш да вярваш на Ганьовец може да те прецака и предаде във всеки миг. по-скоро Зоро ще стана и ще трепя гадини сам, поне да зная че или или?, отколкото да повярвамв на партии, дружини, началници и политици вече. яко съм сърбал попарата в тоя свят, за да вярвам вече на клишета... да магаре съм, глупав съм, но не съм страхлив. просто вече не вярвам на хората, често са ме прекарвали. А и ме вярвах. малцина не са ме предали и прецакали. затова не ме обиждай не защото не си прав, а защото вие хората ме направихте неверник вече. а как да вярвам, като постоянно някой ме прецаква?
  • 35 стратокастър

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "реформатор на деформаторите":

    Това е проблема на тоя референдум, че не решава нито един проблем в тая държава!

    Какво като са 120 а не 240 особено ако вземат двойни заплати.....???

    Защо въпроса за отзоваването им не беше поставен? Защо въпроса за гласуващите не завършилите осми клас който е задължителен по конституция не беше поставен?

    Както се казва с нето и без него /референдума на Слави/ все тая!!!
  • 36 ани

    1 1 Отговор
    Тоя па, тикали го в политиката. Един кресльо подобен вече го имаме за пример- Бареков, този почва същата кампания. А за тези дето се прехласват, искам да ги питам кога ще почнат да мислят с главите си, а не да допускат разни, безобразни да им формират мозъка и действията?
  • 37 велилав

    1 0 Отговор
    О, боже господи! И този с мъка и без желание ще трябва да влиза в политиката. Що за тъпо изявление не мога да разбера.

  • 38 Тошибиян

    1 0 Отговор
    Поредния дето е кандидат да става милиардер и да ни дои но видите ли това е нещо много лошо и мръсно ама го права зарад вас
  • 39 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Новото активно мероприятие "Славчо Трифонов" ли ще се казва, пак ли се търси сценарии като явлението "цар" и "генерал"? "Спасителя" от Учиндол така ли? Много елементарно бе другари, 25 год. не сменихте плочата, предсказуеми сте вече, обиждате ни, то вярно народа е прост ама...
  • 40 saeid mohammadpourkarkaragh

    1 0 Отговор
    Като ви чета коментарите все повече се убеждавам,колко е "СПРЯЛ" народа.Българина предпочита да седи на л..ната и да се жалва,колко е зле и само да се появи някой който иска да промени нещо става бърше л..ната от задника си и започва да плюе и да се бие в гърдите,колко е велик,след което си сяда пак в л..няното място и отново започва да се жалва как нямало кой да ни оправи!
  • 41 мъжкар

    0 0 Отговор
    БЕЛИ ПТИЦИ И КУРШУМИ КАПКИ ВИНО ВЪВ ПРЪСТТА НАД НАС!!!!!
  • 42 1234

    1 2 Отговор
    Славеее,тия и с фадрома не можеш ги изхвърли от народното събрание бе.Те така са се окопали,така са се награбили,че са готови да убият всеки който посегне да ги махне от държавната хранилка.Не виждаш ли,че винаги променят исканията за референдума и така го обезсмислят,че дори и да се проведе да не бъдат засегнати ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ,ТЯХ НАРОДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИЗОБЩО,това са хора способни да потопят кораба на който се возят,но да не отстъпят от това което са заграбили.Славе,знаеш ли,че парите развалят само простия човек!Много по важно е душата на човека,защото парите са нещо преходно,днес ги имаш,утре ги нямаш,а човешката душа е вечна,вярно,парите ти дават някакво предимство,някаква гордост и привилегии,но колко пари му стигат на един човек през живота?А другите които останат след смъртта на този човек на кого са??Колко души е оставил гладни за да има той по вече, и по вече.Бог да му е на помощ на такъв,що има да пати...
  • 43 Бени Хил

    1 0 Отговор
    КЛОУН...
  • 44 Волен Сидеров

    1 0 Отговор
    Е айде де-влизай -па да гласуваме и за тебе и твоите хора-па да видиме колко и вие струвате и ще има ли резултат-Ако сте мъжки момчета взимайте нещата в ръце и измъкнете тази България от 26 годишните и мъки и най вече на Народа и.Пътищата добре хвърлят пари и се хвалят-НО КАТО ВЛЕЗЕМ В КОЯ ДА Е БОЛНИЦА И СЕ ПОЧВАТ ЕДНИ НЕДОМИСЛИЦИ СЪС ЗДРАВНИТА КАСА,СЪС САМОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ НА ПРАКТИКА.уж трябва да се лекуваме или да стопираме дадена болест -а то само бюрокрации със здравната каса и оялите се чиновници и болестта напредва или пациента си отива.Здравето трябва да е приоритет и второто нещо Инвестиции да има -за да са ангажирани хората в работа-да има доходи от там ще има и данъци и децата ни щесе върнат от чужбина.Това са основните неща.Нека всеки който отвори фабрика тука да има доверие в държавата и съда ,че всичко ще ОК за парите му-Както и да дават достойни заплати на работниците си като В Германия например-нали сме едно.....това очаквам от тебе Слави -действай-нали за това се биеете по гърдите-не тръгвайте да наказвате някой или да си отмъщавате или да крадете-а първо мислете за народа си.....
  • 45 богатбеден

    1 0 Отговор
    Зорлем го тикаме в политиката за да влезе в парламента и да изтегли 10 -15 милиарда заем ,от които ние нищо няма да усетим....
  • 46 5677

    0 0 Отговор
    Слави,
    най добре се пенсионирай рано и не си мисли за глупости.
    Ако нямаш пари да ти съберем помощи ,но не се захващай с глупости.
    Политиката е за алчни ,
    без морал хора.
    Ако се хванеш,само за 4 години ,,ДС,,-тата ще те компрометират тотално и край.
  • 47 азас

    0 0 Отговор
    Пълен фарс Бойко управлява цялата държава с 900 000 гласа,като половината от тях са ромски.ТОВА Е РЕАЛНОСТА

    Коментиран от #51

  • 48 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Да,депутатите не трябва да са 120,трябва да са 960 да
    може всеки депутат да си назначи още трима свой хора
    да правят каре за белот,е ще вдигнат малко данъците,
    ама пък ще си имаме повече дупки по пътищата,по-малко
    доктори,даскали ,и много,много чиновници да ни
    гарантират стабилността безопасността и просперитета.
    Тъпи хора не могат да проумеят,че качеството на живота
    зависи от броя чиновници на глава от населението,и
    колкото повече чиновници толкова по-лош живот,и всеки
    враг на чиновниците е приятел на народа.
  • 49 заедно

    0 0 Отговор
    И ново народно събрание в партийният дом за 23 000 000лв!
  • 50 Стойчев

    0 0 Отговор
    Мисля си , че Слави има достатъчно пари и то изкарани с честен труд предполагам. Надявам се, че ако влезе в политиката, даже и да краде, няма да е толкова много. Освен това, зад него стои един доста добър екип от хора. Поне такива впечатления съм си изградил от телевизионното му предаване. Може и да съм наивен, но сигурно и аз ще гласувам за него ако се кандидатира за президент.
  • 51 Амъна койдум

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "азас":

    Депутатите не са 240 от днес за утре, момчета и момичета! Броят депутати не е творение на Бойко Б., а само следствие от утвърденото през годините. Трябват ли ни толкова?! Ами, не, въобще не! Трябват ни максимално 60 депутата и колкото по-малко чиновници, толкова по-добре за ежедневния ни живот и бизнеса! Всъщност, най-добрият вариант е пряка демокрация на всяко ниво - както в Швейцария, гласуване по Интернет и електронно, и намален брой на партиите. Само че, не както сега - гласуват изселници, гласуват живеещи постоянно в чужбина граждани, а реално нито плащат данъци, нито живеят тук поне половин година, нито плащат осигуровки... Какви граждани са тези? Мъртви души, пълнещи списъците и избиращи някой друг.

    Естествено, аз също ще съм между отрязаните от правото да гласувам, защото също живея постоянно в чужбина - не съм се връщал вече 10 години. Но аз и не смятам, че някой като мен трябва да определя на останалите в страната какво да правят с живота си и кого да избират за публичните длъжности. Това обаче трябва да важи и за изселниците в Турция, които не е тайна, че се натъпчат в автобусите и идват да определят вота в България. България на живеещите в България!

    Слави е любимец на публиката! Слави не е бунтар, нито критикуващ системата! Слави е човек, който използва популизма в своя полза, за да оправдае собствените си недостатъци. Сами виждате, че не е никакъв певец, но пък е завършил Консерваторията и не му пречи да има над 40 албума! Влезе ли в политиката, то няма да е за общественото благо, та нали всички с тези думи влизат, а за собственото му благополучие. Смешно е да очакваме за пореден път спасител на държавата - Царя, Ив. Костов, Бойко, Станишев... В развитите страни хората нямат представа кой е министър-председател, просто защото политиката малко влияе на бизнеса. Тук е обратното...
  • 52 onq s konq

    0 0 Отговор
    Най-интересното в тоя референдум на Слави е,че стана приблизително ясна бройката на хората които вярват че Президента може да промени по някакъв начин социалното им положение.Добре е да се знае,че не е ли страната ни "Президентска република"/а тя не е/,ролята на Президента е почти същата като на тая на Омбутсмана- най-много да даде някой закон за тълкувание на Върховния съд...и до там!А съдилищата в БГ са на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ-нищо че са "независими",така че...:)Другото схващане е,че Слави си изкарал парите с "честен труд".Ама няма на света "големи пари" с честност беее!А иначе играта на това Учиндолско говедо е повече от елементарна- от една страна сключва суперплатени договори със собственика на БТВ,като задължението му е да осигури максимална гледаемост на предаванията си с цел да вървят рекламите в тях НА ВСЯКА ЦЕНА...и се справя години наред доста успешно с всякакви клоунади,цинизми,простотии,сексапилни танцьорки-все неща близки до определена огромна прислойка от изнурения простоват народец.От друга страна обаче освен поканените стойностни гости в предаванията,"шоуто" изобилства с ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ от богатите партии за омаскаряване на този или онзи неудобен опонент,което се осъществява или от добре пресметната покана на определен "гост" с режисирани въпроси и отговори,или от "коментариите между другото" от самия водещ!В момента си спомням просташките подигравки в едно от предаванията относно дъщерята и зета на царя.Естествено после последваха извинения и и "съжаления" че думите му били погрешно изтълкувани,но задачата/поръчката/ беше изпълнена и парите за това бяха прибрани. А иначе клиенти в БГ на Слави -дал господ,при това сериозно платежоспособни.

    Коментиран от #59

  • 53 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    проблема ти е, не че си алчен, а МНОГО АЛЧЕН !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 тошибиян

    0 0 Отговор
    до кога ше се кандидатират клоуни за политици?то не беха тикви, милиционери цигулари барабанжий и секви шибеци.....нормално ли е тв водещ да се вози с 2 жипа охрана? номерата са му 78 78 преди бяха ленд ровери сега единия пак е последен модел ленд ровер другия е г 63 последен модел или г 65 беше
  • 56 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Всеки човек не е длъжен да обича всеки друг. Но когато това се преплита със завист и смърди от злоба ..... това вече не е хубаво. Нито го познавам С.Трифонов, нито му гледам вече /от година и половина насам/представлението. Понякога е прекалено пошло-- че чак ми се гади! ОБАЧЕ,Референдумът,който предизвика /НЕ ТОЙ/, а неговия екип, който събра близо милион подписа, показва,че хората искат истинска промяна на нещата. Бюрократичната машина обаче държи здраво юздите и не дава да им се бутнат и с пръст привилегиите. ОСТАВЕТЕ ГО СЛАВИ НАСТРАНА !! Какво се предлага в искания от хората референдум? Защо Президент, Парламент и всеки що има малко власт в тая /ужким/ държава скочи срещу ..? Защо "независимите" от т.н. КС застанаха срещу...? Сега дейстуващия парламент, може/ и си позволява/ да изземва функциите на Велико Народно Събрание и това е и законно, и конституционно!?!? ГОСПОДА ЧОРБАДЖИИ, КЪДЕ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ????
  • 57 Анализатор

    0 0 Отговор
    Слави трябва да се приземи на земята и да разбере, че въпреки безобразното използване на национална медия за политически цели няма шанс да излъже целия народ с популистките си методи на зомбиране. Той надъхва хората за неща, които в други страни могат да бъдат добри, но в България и за нашия манталитет са неприложими. Естествено, че иска мажоритарно гласуване защото тогава ще влезе в Парламента със сигурност както и Азис, Преслава, Митьо Очите и още един куп подставени лица на олигарсите и бандитите. Не му стига това ами иска те да си назначат и полицейските началници за да им затвърдят феодалното владичество. Прикритата лична полза на Трифонов вече се вижда от повечето хора и дори най-върлите му последователи не са достатъчни за да успее в политиката. Предаването му на моменти е с добри попадения, но поради честото си излъчване все повече се изчерпва и на моменти е трагично. Нервното напрежение от всичките тези години също му се отразява здравословно и явно той бърза да използва тази медийна известност за политически цели преди предаването напълно де се изчерпило и свалено от екран, защото много добре му е известно, че още на първата година след това ще бъде забравен и изместен от други звезди.
  • 58 Добронамерен

    0 0 Отговор
    Но негово място един умен човек би се оттеглил за да си гледа преди всичко разклатеното здраве а не би харчил парите си за политически фантазии и то в утопичен стил. Човешката лакомия няма граници, но само умните го проумяват!
  • 59 999

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "onq s konq":

    Да ама не изключва АБС а за да пести спирачки като теб А ,че си кон с капаци и ,че си много умен нямаше нужда да ни го доказваш за пореден път.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове