Last news in Fakti

30 Август, 2016 14:01, обновена 30 Август, 2016 16:35 5 534 24

Паркира ли нагло Каролев /Снимки/

  • нагло-
  • паркиране-
  • моторист
Паркира ли нагло Каролев /Снимки/ - 1
Снимка: Факти.бг

Неправилно паркиран мотоциклет затруднява движението по софийска улица. Мотоциклетът е с регистрационен № СХ 0894. Паркиран е на ул. „Уилям Гладстон” на тротоара пред сграда №59 Б. Превозното средство престоява на улицата от 10,00 часа тази сутрин, съобщиха читатели на Факти.бг.

Паркира ли нагло Каролев /Снимки/
Снимка: Факти.бг

Недоволни граждани са подали сигнал в Градска мобилност, тъй като мотоциклетът затруднява движението по тротоара. До там се е стигнало след  като било видно, че мотоциклетът е предпоставка минаващите да бъдат наранени. 

Забелязани са майки с колички, които слизали опасно на платното, за да могат да преминат, а и малко момче се ударило на степенката.

Паркира ли нагло Каролев /Снимки/
Снимка: Факти.бг

От градска мобилност обяснили на подалите сигнала, че не могат да репатрират превозни средства от клас А и за това нищо не могат да направят.

Към 15,19 часа хората продължаваха да заобикалят мотоциклета, за да могат да пресекат.

Към 16,00 часа председателят на Комисията за защита на потребителите /КЗП/ Димитър Маргаритов също се "сблъска" с мотора. Веднага вдигна телефона и позвъни някъде, след като се ядоса.

Още в 14,00 часа граждани позвъниха и на 112, но никой не си помести пръста.

В 16,15 часа най-сетне собственикът на мотоциклета се появи. Оказа се, че е добре известен икономист и политик - Владимир Каролев. Близо 5 метра вървя с каска и ни лук ял, ни лук мерисал яхна мотоциклета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    да рокера големи грижи е създал на
    общината
  • 2 фен на танас

    0 0 Отговор
    Каква поредна драма. Гледам гиляди хора се блъскат и точно този мотор им пречи. Някой тъпак дето е с кола и не си е намерил място го е хванало яд и се прави на отворен. Пък момченцето дето е ритнало стъпенката да внимава да не се блъсне в страничните огледала да, че ще му запаля вратните жили. Пълна пародия на статия. Майката дето не е можала да мине на тротоара е била или пияна или с количка за 6знаци.
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Хахахах това е мотора на Владимир Каролев.... айде да видим кой ще го премести.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aprilia

    0 0 Отговор
    Я да видим - дупка на платното, дведе стърчащи тръби зад мотора, грозни драсканици на стената. Shiver-чето ми се струва най-малкия проблем в тази кочина.
  • 6 бг идиотизъм

    0 0 Отговор
    Егати, всичката им наред та мотора им пречел. Улицата е достатъчно широка, за да минават хората от там, включително и майки с колички. Все пак като критика към колегата моторист(щото и аз съм такъв)мога да кажа че трябваше да го спре на по-тясната част от тротоара, тази дето е между колчетата и улицата. Пак щеше да се събере, и щеше да остане повече място от другата страна за да може и ТИР да мине ако трябва.......явно не е съобразил човека, пък се е замотал и повечко време, а БГ злобарите не спят........но и от другата страна да го беше спрял сигурно пак щеше да се намери някой "съвестен" гражданин да запали телефоните на общината.
  • 7 Azззззз

    0 0 Отговор
    Затова сме на това середже ,езарди такива лапати
  • 8 Azззззз

    0 0 Отговор
    Ще си паркира мотора на третоара ли ....1000 лв глоба
  • 9 КомисаркиЯ Поп

    0 0 Отговор
    Вие не сте в ред!
    Ако този нагъл нещастник беше паркирал така в някоя цивилизована държава, а не в БантустанЯ, вече щяха да го засипят с призовките за граждански дела от всеки пешеходец на който му стигат времето, парите и желанието, за да го осъди за проявената глупост! Общината нямаше да остане по-назад, а медиите щяха яко да раздуят историята, за назидание на други такива тарикати!
    Само се замислете - в СИНГАПУР глобата да се изплюеш на обществено място е 500$ !!!!! От летището ти дават едни флаери с особеностите на закона и ти напомнят, че всичко се наблюдава с камери 24/7
    Тоя ако беше паркирал така ТАМ, щеше да послужи за исторически пример на цяло поколение и да го има в учебниците, колко е платил или лежал!

    Вие сте направо жалки да го защитавате тоя наглец и да се подигравате на възмущението, което е предизвикал!

    Статията показва НАГЛО И ОПАСНО НАРУШЕНИЕ, пред което градска мобилност е безсилна!!!
    Това вероятно ви оставя с утехата, че живеете в една дисциплинирана, уредена и безопасна държава в която културата на обществото е много висока...
    Поздрави от Папуа Нова Гвинея!
  • 10 фен на танас

    0 0 Отговор
    "КомисаркиЯ Поп" я по добре си ходи в Сингапур и не ни занимавай с глупости. Не разбрах какво е това опасно нарушение. На тротоара има право да се спира ако оставиш 1,5 метра разстояние за преминаване. Гледам и не вярвам на очите си какъв проблем стана.
  • 11 Азаз

    0 0 Отговор
    Ми като толкова пречи един шут отстрани на донорското превозно средство и като падне на ушицата няма да пречи вече на пешаходците!
  • 12 Ганчо

    0 0 Отговор
    Девойчето на последната снимка има целулит, но не е от голямо значение.
  • 13 венчи

    0 0 Отговор
    За тях може,ако бе някой обикновен човек да са го изяли с парцалите.
  • 14 гоги

    0 0 Отговор
    абе хора вие нормални ли сте да звъните на полиция и на 112 да ги занимавате с такива работи нали знаете че не могат нищо да направят
  • 15 ьдм

    0 0 Отговор
    А защо някой просто не го премести? Да не е танк? Мрън-мрън и цяла статия :)
    Иначе Каролев си е леке, дори и правилно да паркира.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ина

    0 0 Отговор
    Нарушение ли е, нарушение.Ами да спазва закона тоз смотаняк
  • 18 ussr

    0 0 Отговор
    Да,има целулит.
  • 19 Хондата

    0 1 Отговор
    Браво крарай мотора бързо.Паркирай където ти падне не е проблем.
  • 20 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо всички виждат мотора, който пречел на майки с деца на колички а никой не вижда бетонираните тръби зад мотора. Те са точно по средата на тротоара и трябва да пречат повече, защото са постоянно там. Българите сме гадно племе, което гледа да се заяжда без да мисли. Може би моториста затова е паркирал там.

    Коментиран от #21

  • 21 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "незнайко":

    евала добре го каза
  • 22 Iordanov

    0 0 Отговор
    Аз живея на тази улица и искам да кажа че същият мотор е собственост на този политик Каролев. Постоянно го спира там и въобще не му пука че минават майки с деца или възрастни хора.Правили сме му множество забележки но същият се държи нагло и се пресмива на всички.Ако това е истинското лице на хората които са във власта и самите те се подиграват със законите и се чувстват над самия него , мога да кажа само две думи !!!!!! Няма такава държава .
  • 23 Потребител

    0 0 Отговор
    Какво си байите главите,мотора днес пак ще е там и никой няма да реагира. И на Арменския поп да се обадите се таз .
  • 24 Анастас Анастасов

    0 0 Отговор
    Не, немога едно да си обясня.Как така градска мобилност нямат възможност да репатрират МПС от категория (А) че това е пропуск във някакъв закон ли било или наредба.Аз като шофьор на лек автомобил го считам като дискриминация, за едни участници в движението се санкционират а други не . Без думи нататък.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове