Last news in Fakti

9 Октомври, 2016 10:54, обновена 9 Октомври, 2016 20:27 2 339 9

Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре

  • генерал румен радев-
  • бсп-
  • президентски избори

Кандидатът на БСП посети родния Димитровград

„Ако всички се обединим ще преборим страха. Няма какво да ни спре, когато насреща са интересите на България, а те за нас са най-важни. Това заяви в своя роден Димитровград кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев.

„Моето послание е кратко и просто – време е за промяна, промяна за доброто на България“, заяви генералът.

Той подчерта, че основно за него по-време на кампанията е да чуе проблемите на хората, за да знае, когато заедно с тях спечели изборите и стане държавен глава, с какво може да им помогне и какво има да се направи, за да се постигне желаната промяна.

Ген. Радев заяви, че като президент ще следи главно за спазването на интерсите на българския народ във вътрешната политика на страната, така както и във външната. "Категорично съм против подписването на споразумения като TTIP, които са в разрез с тях. Това споразумение не само, че се подготви на тъмно, но дава изключителна власт на корпорациите“, поясни кандидат-президентът.

На срешата присъстваха десетки членове и симпатизанти на партията и граждани.

По-късно през деня Радев посети още Харманли, Любимец, Симеоновград и Хасково. Там той се срещна с граждани и се запозна с проблемите на региона.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Вече 25 години се говори за промяна, която никога няма да стане. НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ, НЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАВЯМЕ.
  • 2 Сакатичък ли мама те роди

    1 0 Отговор
    Радев, какъвто генерал ти бе, такъв и политик ще си! Като чучило - плашило в служба на партията която те ползва за примамка - стръв за шарани. Под това партийно знаме, програма и идеология ти си като да хвърлиш семе в задния двор и да чакаш реколта! Не чуваш пртела защото си йордек, НУЖНАЕ НОВА ПАРТИЯ С НОВА ПРОГРАМА КЪДЕТО ГЛАВЕНАЦЕЛ е ИНТЕРЕСА на НАРОДА. И народа да решава собствената съдба! Радев, защо ти е трудно да застанеш под знамето Народно?БСП няма нищо общо с онова от което народа се нуждае, Ще изгориш бадева ! Език ти за хубостта Марийке!
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    Направил си е сметката генерала бивш и настоящ пенсионер-КАКВОТО ДАДАТ ОТ ТИЯ 40000ЛВ ДЕТО ГИ "РАЗДАВАТ"-ДОБРЕ ДОШЛО.Важното е че ЩЕ БЪДЕ НА ИЗБИРАЕМО МЯСТО ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!...И ТОЧНО ТАМ е целта на визьора:)
  • 4 тервел

    0 0 Отговор
    Не Радев, ами Радевица да докарат, хората вече не искат рубладжиите!
    Да живеят всички БКП-та, по всички земни кълбета!
    Аре марш в Сибир комунистически тарикати!
  • 5 селяндурин

    0 0 Отговор
    Не зная кой е най-доброто за нас от кандидатите, но във всеки случай генерал Радев е по-доброто за нас според мен от Цецка Цачева. Поне така усещам инстинктивно и логически нещата. А и Цура и мафиая многократно доказаха че ни будалкат и прецакват законодателно и буквално са престъпници дори и зарадии това са за пандица, а не за Дондуков! Но тук е Абсурдистания. Ами генерале, обединете се! Но гледам патриотите си шетат на акъла по старовремски - казарма та казарма, задължително гласуване и други простотии такива? Ами то от ДС ченгета не може да станат динамични военни способни да ни защитят, нищо че плямпат красиви лозунги. Ние сме НАТО част. ИСкаме добри отношения и с Россия, без да се караме с ЮеСеЙ нито с Джермани и останалите. Но крайните нитереси на тоя и оня ни цакат. А външните интереси пак. Ами те общите приказки не им вярвам вече. Кажи колко рецидива и корумпирани чиновника ще разстреляш като бройка защото са хиляди, за министри да не броим и ако ми хареса цифрата ще те вотна! но гледай да са над 365 - по един да има за всеки ден... от годиината! Абе не вярвам никому от вас вече. Аман от демагогия и общи приказки!
  • 6 мъжкар

    0 0 Отговор
    Говорим за промяна но това са може би поредните популистки приказки целящи да заангажират вниманието на вече и без това смазания българин.Дано само не са приказки с които една партия иска да се добере да власт в тази държава.И след като се говори за промяна да се изтъкнат ред по ред пред народа първо второ трето нещата които трябва да се направят за да се измъкне народа от това блато.А аз освен приказки за промяна нищо конкретно като мерки не виждам само че тука не говориме за някакви ала бала мерки так вече трябва да се говори за драстични мерки като арестуване и прибиране по затворите на всички олигарси в България както и на приближените им кръгове.Конфискуване на имуществото им както и на парите им защото тия пари са натрупани като капитал в следствие от безплатния труд на хората в техните фирмички.Отделно външно политическия фактор също трябва да бъде контриран като вече условията за членство в ЕС трябва да ги поставя България а не ЕС ако не им харесват нашите условия просто напускаме този пхрестъпен съюз.Другото което трябва се вземе като мярка е изгонване на американските войски от България и закриване на базите им както и отмяна на перстъпната приватизация която ликвидира българската индустрия.Изгонванве на представителите на чуждия капитал като Дънди Прешъс метълс и други международни фирми които изсмукват парите на хората към чужди икономики.И крайната мярка е възстановяване на армията и засилване разко на отношенията с Русия във всякъкъв план и
  • 7 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    РАДЕВ Е СЪВСЕМ НОВО ЛИЦЕ КАТО КАНДИДАТ -ПРЕЗИДЕНТ.А ТЕЗИ ,КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ ДА СИ ГЛАСУВАТ ЗА ДРУГИ---ТОЛКОВА МНОГО СА.А ЗАЩО И БАТКО ИМ Б.Б.ТЪКМО ЩЕ МУ ПОМОГНАТ МНОГО В ЛИЧЕН ПЛАН.
  • 8 Мършата

    0 0 Отговор
    Ех има и по-зле от тука например в Африка някои държави и Афганистан май са по-зле, и отчасти Украйна е по-зле
  • 9 Nasko

    0 0 Отговор
    Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове