15 Октомври, 2016 09:57, обновена 15 Октомври, 2016 11:32 2 912 1

Запалиха колата на кмета на Панчарево

  • запалиха-
  • колата-
  • кмета-
  • панчарево

Огънят е избухна около 5:30 ч.

Запалиха колата на кмета на Панчарево - 1

Автомобилът на кмета на Панчарево изгоря снощи.

По информация на СДВР две коли са изгоряха рано тази сутрин в столичния ж.к. „Младост 1“. Огънят е избухна около 5:30 ч., между бл. 29 и бл. 30. На място веднага е изпратена пожарна която го е потушила.

Едната кола е на кмета на столичния район Панчарево Димитър Сичанов, съобщи БНТ. Тя е била запалена от неизвестни към този момент лица. Разследването по случая продължава.

В четвъртък говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че от 5 месеца тече разследване за имотна измама в Панчарево. Междувременно и кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова нареди проверка на администрацията в Панчарево и Бистрица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasikov

    0 0 Отговор
    Очакваше се нещо такова след разследването на btv за имотните измами в бистрица и панчарево.Бая народ са ощетени и не малко хора са замесени в измамите!