Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 09:48 2 156 24

ГЕРБ категорично няма да участва във властта, ако изгуби изборите днес

  • борисов-
  • герб-
  • категорично-
  • властта-
  • изборите

Мисля, че българите имат инстинкт за самосъхранение каза още премиерът

ГЕРБ категорично няма да участва във властта, ако изгуби изборите днес - 1
Снимка: БТА

ГЕРБ категорично няма да участва във властта, ако изгуби изборите днес. Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като гласува на балотажа на президентските избори.

Нали не си представяте ако това се случи утре да изляза и да се отметна от думите си, каза премиерът. Той заяви категорично, че ще подаде оставка. Аз съм човек с морал и достойнство, подчерта премиерът.

Ако желаят хората ще има политическа криза, ако не няма да има, отговори Борисов на въпрос дали сме изправени пред прага на политическа криза. Това зависи от тях, подчерта той. Мисля, че българите имат инстинкт за самосъхранение каза още премиерът.

"Гласувах за най-доброто. Не съм притеснен, трябва да се притесняват тези, които правят напразни обещания. Нашето е видимо", коментира Бойко Борисов.

Ние сме хора в ГЕРБ, които разчитаме сигналите. Разчетохме сигналите и за референдума. Трябва да има 0 лева субсидия. Нека играем на чисто, никакви субсидии, каза той.

Когато учих в това училище, никога не съм мислил, че ще бъда премиер, нито съм си мечтал за това. 2017 трябва да има пълно спокойствие, от 1 януари до август 2018 до края председателството ни и как ще се представим в Европа. Категорично няма да участваме във властта. И пожелавам приятна игра на агнешките главички, каза в заключение премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гербер кеф

    0 0 Отговор
    Аз само да кажа, ако Цецка загуби изборите и Бойко спази обещанието си да подаде оставка, министрите на г-н Пеевски (Влади Горанов, Божо Лукарски и Лилето Павлова) ще загубят министерските си кресла? Кунева, Москов и Ненчев и те изхвърчат? Как да не гласуваш с кеф за генерал Румен Радев.

    Коментиран от #6

  • 2 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Този ни е заложил бомба и нарочно иска да се махне от властта но с финес

    Коментиран от #20

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 аз съм

    0 0 Отговор
    25 години го слушаме и гледаме тоя палячо. Този лумпен единствено може да се свърже с разрухата , ограбването и упадака на държавата ни -най бедната и корумпирана държава в европа.
  • 5 Гого

    0 0 Отговор
    Това ще ми е най щастливият ден ако Рапончо си подаде оставка как да не гласуваш за Радев. Винетки транспорт горивата си останаха цените същите картелите си бачкат без спирка има ли причина да гласувам за Герб май не!
  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гербер кеф":

    Ако Цачева загуби изборите,ББ подава оставка 100%.Така,както го направи преди Тройната коалиция.Не знам колко са хората като тебе в България които все още не са сигурни че "оставка" на едно правителство значи подмяна на всички министри,но все пак друго си е по някое време в живота да откриеш топлата вода.Наистина не разбирам какво те топли оттеглянето на ББ ,след като със сигурност който и да дойде,няма да ти сложи и стотинка в празния джоб?!Но...явно си от хората които живеят с принципа "я съм добре,кога Нане е зле".А тия министри не ги мисли-те са си осигурили средства за десет живота напред.По-скоро гледай себеси,защото Европа неминуемо ще ни накаже с изолация и спиране на еврофондовете,което пък ще изхвърли от работа доста такива като тебе!

    Коментиран от #8, #24

  • 7 Уууууу

    0 0 Отговор
    Тиквата се отметна първия път...не е изключено пак в,, името на нещо "да измами отново българите
  • 8 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Никой няма да ми даде стотинка...никой спечелил няма да ми даде 5лв да се почерпя че е спечелил но и никой не ми взема повече в пъти от другите чрез глоби за какво .ли не Такси като МАРОДЕРА Б.Б.ННали си е мутра вместо да върти бухалка рекетира с МУТРИНСКИ ГЛОБИ и ТАКСИ ДАЙ НА МУТРАТА ВЛАСТ И СИ ГЛЕДАЙ СЕИРА...
  • 9 тиквофил

    0 0 Отговор
    нито морал имаш, нито достойнство, само наглост, просташки шегички и лъжи слушахме до сега,Боко.
    до кога ще ти гледаме заобленото тяло по вестници и ТВ и ще слушаме самохвалните ти истории
    стига
  • 10 Guesr

    0 0 Отговор
    Само че никой не може да задължи депутатите на ГЕРБ да не си изберат ново Правителство с Патриотите, като преди това бият шута на Шефа, нищо че ги нарича "моите депутати", все пак не са му роби.
  • 11 Пиже инкасаторо

    0 0 Отговор
    Ако това не е политическа агитация в деня на изборите, здраве му кажи. И то от премиера. Ако някой не е разбрал, че нямало да ни управлява, днес да му се напомни. Смешен плач от човек който изгуби голяма част от електората на партията си. Дали ще спечелиш г-н Борисов или ще загубиш, Народа вече не ти се хваща на
    тарикатлъците. Млдите хора едвам чакат да завършат средното си образувание и тръгват по света да търсят по добър живот от този който живеят родителите им, през твоето управление. Ти обаче ще ги заменяш с така наречените мигранти, които са си потенциални терористи. Дали тия дни или след два, три месеца, предсрочните избори са неизбежни. На Народа му писна да бъде унижаван от политици, олигарси и картели, взети всички заедно, пиете и последната капка кръв на хората. Взимате сухия залък на пенсионера, за да може да си попълвате банковите сметки в чужбина. Нагледахме се и на тебе г- н Премиере. Нищо по различно не си от тия които непрекъснато плюеш. Същия си, та даже и по лош.
  • 12 Колев

    0 0 Отговор
    Прост народ заслужава комунистическо+турско управление

    Коментиран от #14

  • 13 555

    0 0 Отговор
    МУТРО ТИКВА и МОРАЛ..смях в залата
  • 14 семи проф

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Колев":

    Цяла Турция гласува за Цецка пък и си Комунистка от което не се срамувала...за нея ли става въпрос..щото ще трябва да се отблагодари на Ердоган...
  • 15 Само да не се обаждат простаци

    0 0 Отговор
    Аз ще гласувам за Цачева за да мълчат песовете на простолюдието

    Коментиран от #16

  • 16 Б.Борисоф

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Само да не се обаждат простаци":

    Браво моето момче!Браво!!!Ти си достоен бълХарин!!!Ти си проС аз съм проС така че - напред към светли бъднини!!!
  • 17 ТиквоФоб

    0 0 Отговор
    Ааа тва е супер виц - браво Тиква, и Слави не може да разказва такива!
  • 18 ДОЛУ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    А ДАНО ГИ ЗАГУБИТЕ ! ГЕРБ ОКРАДИ ДЪРЖАВАТА И Я ПРОДАДИ НА САЩ ! УСПЕХ НА РУМЕН РАДЕВ !!! ДОЛУ ГЕРБ !!!

    Коментиран от #19

  • 19 КОмчии

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ДОЛУ ГЕРБ":

    Само БСП
  • 20 Цеко цървула

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошибиян":

    Съгласен! Прекалено е ухилен, за да не са в комбина със Задкулисието и външни шефове? Няма начин някой висш ДС ДРУГАР да не му е намекнал, че е време за смяна, понеже народо прецакван от тия и предните вече не може да ги гледа. И сега проекта Радев е на ход. И понеже Радев е завършил американо академия, а там не биха допуснали проверен човек склонен да слуша и изпълнява, най-вероятно мормоните от Пентагона да са подшушнали на Винет, да се маха вече и да ходи да харчи "усвоените" говори се 3-4 милиарда народни пари и юрофуундс и да лови риба и да рита с нечии тигри, а новото протеже дженерала да ни поведе към "светлите" бъднини? Това е единият вариант? Другият е, Радев да не е тотална марионетка, но ме съмнява - в кочината тук от 72 г. насам само марионетки на НЯКОЙ са на власт. Но мисля, че си прав....

    Коментиран от #22

  • 21 семи проф

    0 0 Отговор
    приятна игра на агнешките главички ....много умна тази тиква а ма само той си го знае ЧОВЕК С ДИАГНОЗА
  • 22 Про

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Цеко цървула":

    Н е вярвам Тиквата да остави властта докато има европейски плащания голяма част от които Боко Т. заделя за себе си ...Ще хариже власта на друг когато няма нищо за крадене т.е. 2020г.

    Коментиран от #23

  • 23 торнадо

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Про":

    Ако не спрат да крадат и да убиват бижифолка, ще тръгна да ги диря... И ще стане тежичко за тия крадливи човечета...като тръгна тта кораби влача камо ли тикви... Тогава ще ги взема с мен на небето и там ще ги съдя пред свети Петър и Павел. И за всяка лъжа и кражба, света Топузкова ще им удря по един тиган от Инокс в тиквите. Сам познай колко дрънчене ще бъде...бая са лъгали и крали....
  • 24 999

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Еееее наглец защо не видиш какво пишеше до вчера. Ти си като твоят бог Б.Б. хората го плюят а той дъжд валяло. България си пати от цървули за пари и хастара си обръщате. Много хора си изкарват честно парите и разчитат на собствените възможности а не им слагат стотинки в джоба заради продажно лаене и скимтене което ти е познато на тебе. Недей да съдиш за хората по собствената алчност и про.....я. А сега може вече да цвилиш колкото искаш защото ти секва кранчето и ще клатиш глава като кон на празна ясла . Да ти е честито.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове