Last news in Fakti

17 Януари, 2017 14:22 1 885 1

Задържаха таксиметров шофьор, блъснал жена

  • такси-
  • шофьор-
  • жена

Столични полицаи задържаха таксиметров шофьор, напуснал пътнотранспортно произшествие, съобщиха от полицията.

На 15 януари, малко след 19.00 часа, в полицията постъпил сигнал за пътно произшествие в ж.к. „Люлин 5”. За инцидента съобщила пешеходка. Тя обяснила, че, докато е вървяла с детето си, е била блъсната от таксиметров автомобил, а водачът е напуснал местопроизшествието. Незабавно натам били насочени екипи на полицията и на Бърза помощ. На място потърпевшата отказала да бъде прегледана, но по-късно сама потърсила медицинска помощ в болнично заведение. За щастие, детето не е пострадало.

Служители на отдел „Криминална полиция” при СДВР предприели бързи оперативно-издирвателни действия по случая. В резултат е установен и задържан напусналият пътния инцидент мъж - В.В. /26 г./ от София. Той е отведен в ареста с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работа по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишо Бакшишо

    0 1 Отговор
    Щом ги е блъснал на зад нека сега някой ром да го "блъсне" отзад!