Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 22:15 1 198 19

Стефан Данаилов: Издигаме нови лица

  • бсп-
  • избори-
  • стефан данаилов

БСП знае откъде ще вземе средствата, за да се изпълнят предложенията в платформата

„В листите на БСП има много нови лица. Хората искат промяна и подмладяване на партията. Ние се отваряме и търсим обновление”. Това заяви пред бТВ проф. Стефан Данаилов, водач на листата на „БСП за България” в 24 МИР-София и Варна. Той подчерта, че има над 50 предложения за гражданска квота. „Има и много деца на наши другари, които тръгват и прегръщат лявата идея. Това е бъдещето”, допълни той.

„Патил съм от много обещания. Участвал съм в много политически битки”, каза още проф. Данаилов. По неговите думи много обещания не са се осъществили, но сега в платформата на партията има много интересни решения, например в сферата на икономиката и образованието. „Всичко е изчислено на база на БВП, който се очаква България да има тази година. Сега се знае откъде ще се вземат средствата, за да се изпълнят предложенията”, подчерта той.

„В политиката съм хвърлил много енергия, работил съм много и съм преживял много страстни моменти”, сподели кандидатът за народен представител. Той припомни, че се е включил активно в президентската кампания. „Във Варна се явявам, за да помогна за партийните проблеми в града. Трябва да се свърши работа, защото сега е моментът”, заяви той. По неговите думи нещата са се оправили, защото Борислав Гуцанов е оттеглил своята кандидатура от листата. „Това му прави чест, защото има нужда от хора, които да работят в партията”, допълни той. Проф. Данаилов коментира, че Варна е прекрасен град, но според класация на градовете в България от второ място тя е паднала на пето. „Много харесвам този град. Искам да върнем достойнството на Варна, защото заслужава”, категоричен е Стефан Данаилов.

На въпрос какво е общото между театъра и политиката той отговори, че и на двете места има викане, пляскане, конфликти, задкулисие, но не могат да се сравняват.

„Марешки може да задвижи двигателя на ГЕРБ, но не и нашия. Но да минат изборите, защото ще е отвратително, ако влезем в спирала на непрекъснати избори”, каза още проф. Данаилов. Той е на мнение, че ако всички, които обещават, се замислят за България и за националния интерес на страната, ще трябва да се стигне до решение.

По повод днешния ден проф. Стефан Данаилов коментира, че портретът на Левски е закачен в много кабинети, но тези, които стоят на бюрото пред него, не осъзнават отговорността. „Когато влязат, поглеждат го, казват си нещо за чиста и свята република, сядат и почват да работят. Много българи живеят с мисълта за Васил Левски, но има и такива, дето ако няма някаква дата, не се сещат за него. Дела трябват, а не думи”, заключи проф. Данаилов.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    13 4 Отговор
    До сега няма един избран от Варна, който да се застъпил за града ми, поради което няма да дам гласа си за Софиянец...
    27 години София обира града ми, а последните 10 години Борисов реши и да се пробва да го унищожи.
    Така, че няма да гласувам за човек-кандидат, който не е от собственият ми град. Варна е третия по големина град а в парламента няма хора от Варна.
    Стига толкова! - Темата приключи!
    Ням ГРЕБ, няма БСП, нама който и да е!
    Не е ли от града ми да върви на.......!

    Коментиран от #7, #12

  • 2 мъжкар

    16 3 Отговор
    Тоя архаичен старец що не си гледа пенсията ами се занимава с работи дето не са негова работа.
  • 3 Варна2

    4 2 Отговор
    Прав си. Какво правим като в държавата има само един град, и всичко е за него.
  • 4 гост

    7 1 Отговор
    Ха, ето, че и бат Сергей се нарисува, целия в грижи, как да повдигне благостоянието на родината !? Е, няма такъв артист !
  • 5 Реалист

    6 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пооомооощ ще повърна,познавам "интелектуалната"групичка,начело с п...ла Любчо Ковачев,който е играл в 2 филма и е завършил неизвестна школа за артисти,после се правеше на жиголо,белкем му дадат някоя роличка.За Нонето,нямам коментар,всички я знаете на Богито красавицата,така му се пада!Но къде е Деси Тенекеджиева,да завърши този невероятен избор на гурото-синът на генерал Ламбов-Стефчо Данаилов,който пише неграмотно-ЗБОГОМ!!!
  • 6 Другар

    8 2 Отговор
    Майко мила,другарите пак се стягат да ни оправят!Ама този път начело с другарката Курнелия,която преди години явно е била"другарка под прикритие" в СДС.Дааам наглостта им,е безкрайна!Другарят,генералски син Данаилов,по баща Ламбов,първо да се научи да пише-"ЗБОГОМ" и тогава да дава акъл на останалите другари и така пишеше,когато беше министър на културата,представям си сега как пише и взимаше командировъчни в Италия от нас данъкоплатците,докато снимаше и взимаше хонорари в евро,а официално се водеше,че министъра е на конференция в друга държава!Новите лица са върха-на Ламбо послушниците!
  • 7 София

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Съгласен съм,че София не е България,а е една трета от нея,но само не си мислете,че това е приятно!За последните 20 години тук се напълни с провинциалисти с техните неподражаеми,манталитет,нрави,бит и обичаи!

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Е да ама не

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "София":

    София не е България .Но се препълни с нормални хора хора с коври и с селтаци от цяла България.
  • 9 АЗ САМ

    5 0 Отговор
    Корни :"До 3 депутатски мандата"...и Миков.Мержански.Я.Стоилов идр. са АУТ. А сега 8 кандидати с над 3 мандата а Данаилов -6 ! Това се казва...."КОРвенски номер"....типично за БСП !
  • 10 Артисти

    8 0 Отговор
    Голям смях ще падне на тези избори, БСП с новите лица, поне да ги бяха поизмили малко. Мръсни лица, празни глави, алчни мозъци това са те. При толкова откраднати пари през годините нито един нямаше малко мозък да построи и управлява едно работещо предприятие, а тези на които им подариха фабрики и заводи ги нарязаха за скраб, а с получените пари бетонираха черноморието, така че и то да не става за нищо.
  • 11 Чичо доктор

    8 0 Отговор
    Не е ли време професора да се погрижи за тремора, който го мъчи. Скоро и алцхаймера ще го посети.
  • 12 Другата Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Даааа, тук се съгласих напълно - докато Гуцанов крадеца е начело във Варна никога няма да повярвам на дитирамбите на Стефчо Д.
    "Ние сме на всеки километър" сега ни го играят във римейк "Ние сме на всички избори"...
    Едни и същи червени мутри - свинаря Гергов, Гуцанов, РОвч "... И ТАКАААА ДО КРАЯ НА СВЕТАААА" - нали така се пееше във филма.
    А Курнелия е начело...
  • 13 Варна

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "София":

    Причината приятелю пак идва от София! Когато харчиш бюджета на страната изключително за този град няма как да бъде друго!
    Ако София спре да харчи парите на страната за себе си тези, които са дошли там ще си тръгнат. Ако София спре да прецаква другите градове за сметка на себе си, хората няма да се изнасят!
    Давам пример:
    Арена Армеец бе построена с помощ от Бюджета на страната. На откриването и кметицата Ви излезе и най- нагло заяви, че повече няма да се играе волейбол във Варна. (има го на запис)Така и стана!
    Борисов затвори ТЕЦ Варна. Уволниха над 600 души енергетици
    София спря проекта за ново пристанище във Варна - Борисов го спря през първият си мандат
    София отвори път към Солун и сега товарите от Варна и Бургас се разтоварват в Солун. Резултат хиляди хора останаха безработни!
    Вместо да се направят пречиствателни станции във Варна, Зл.Пясъци и Дружба, тръбите бяха заустени с още 20 метра напред. Резултата от това е по малко посещение на плажовете. Това важи за цялото черноморие...
    Примери приятелю колкото искаш!
    Варна бе градът който носеше най- много пари в РБ до 2005год. А по времето на СОЦа от тук идваше основната част от приходите в чужда валута. София събори Коробостроителницата, завода за КММ и продаде БМФ на свой човек - Домусчиев...
    Къде да отидат да работят хилядите хора които останаха без работа? За тежката индустрия на 30 км. от града няма да говоря. София еба мамата на цялата страна.
    За това всеки, който дошъл в моя град да и

    Коментиран от #16

  • 14 чичо Пенчо

    2 0 Отговор
    Кой ти е новото лице, бре Стефчо ,че не разбрах ??? Онова, Тома Томовото, дето е по дърто и от теб, ли ???И дето татенцето му е колело и бесело в Белене нашите дядовци и бащи ли ??? И дето и то продаваше татковината си на руските фашаги?? И не само родината си.... Море , що и тебе да не .......сещаш се, нали !!
  • 15 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    ЖИВЕЙ СИ СПОКОЙНО СТАРИНИТЕ ВЕ СТЕФАНЕ
  • 16 София

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    Сега,нека да боравим само с фактология:Първо не съм ти приятел,примерите Ви са безкрайно неточни да не казвам чисти измислици,София е най стария град в България-справка с чичко Гугъл,тец Варна затвори заради непокрити еко норми,никога Варна не е била1ва по брутен продукт от глава на населението,това винаги е била община Несебър!София няма индустрия и свободни работни места,но ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ,продъжават да я разпъват по шевовете,мечтаейки си за по добър живот и я првърнаха в кочина,действителноста се промени тотално и няма как да има само път до Варна,а не и до Солун,само в България,озлобени хорица като Вас господине са създали тази така измислена пропаст между столица и провинция,за да оправдаят собствената си несъстоятелност.Всеки Софиянец мечтае да се премести столицата извън София,за да не гледа протестите на всички провинциалисти тук!А за доста от бедите на Варна са виновни ТИМ!
  • 17 Варна2

    0 0 Отговор
    До София. Като сте толкова силни на думи, вдигнете се като Варна и се борете за по-добър живот.
    Но маи Ви е страх да не останете гладни. Едно е да говориш опорни точки,друго е действителноста.
    Да си жив,да дишаш прахоляка на София.
  • 18 Г(Е)РОБ

    1 0 Отговор
    И новите лица се оказват стари ЗАДНИЦИ
  • 19 Гласоподавател

    0 0 Отговор
    Ей, Бай Ламби,
    и ти си в листите... едно ново лице:)))
    Нищо не става с тази вътрешна реформа в БСП.
    Мирише на формалин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове