26 Февруари, 2017 17:23 1 397 20

Борисов: Винаги сме искали най-доброто

  • герб-
  • избори-
  • кампания-
  • бойко борисов

ГЕРБ откри предизборната си кампания в София

Борисов: Винаги сме искали най-доброто - 1

Винаги сме се опитвали да направим най-доброто, ако сме сгрешили, било е неволно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водач на листата на партията в 25-и избирателен район в столицата на откриването на кампанията на ГЕРБ в София.

Борисов поиска прошка от българския народ и посочи, че Господ прощава неволните грешки. Той подчерта, че опонентите му от БСП упорито се опитват да наложат, че нещо много лошо има в държавата и ако дойдат най-лошите, то ще стане добро. Има една философска максима - лъже ли лъжецът, когато лъже или казва истината, посочи лидерът на ГЕРБ.

Той допълни, че може да има много грехове, но не може да лъже. Икономическият растеж сега пада. Според него проблемът не е дали ГЕРБ ще дойде на власт, а връзката на партията с народа. При първото разклащане на доверието в нас, връщаме властта на народа, каза Борисов.

Той попита какво построено и какви решени проблеми БСП може да покаже. Два пъти бяха на власт - ако искаха да са строили "Белене" и "Южен поток". Проектът "Южен поток" обаче го прекрати Драгомир Стойнев по времето на БСП, подчерта Борисов.

Борисов: Винаги сме искали най-доброто

Той опроверга вчерашното твърдение на Корнелия Нинова за спрени еврофондове. Искам експерти да ни покажат документи, това не е вярно. Те няма какво да покажат, на тях им трябва кавга. И това им е опорната точка - лъжа, лъжа, лъжа, каза Борисов.

Нашият проблем не е идването на власт, а това което ще правим, когато трябва да управляваме, посочи водачът на листата на ГЕРБ в 25-ти район в столицата.

Водачът на листата на 23-ти МИР Томислав Дончев също поиска прошка от симпатизантите си за всяка волна или неволна грешка. В политиката най-тежкият грях е увереността в собствената си непогрешимост. Нашата цел е по-тежка, освен този стремеж имаме и други предизвикателствата. Трябва да кажем, че сме по-добрите, а не че другите са по-лоши, допълни Дончев.

Борисов: Винаги сме искали най-доброто

Владислав Горанов, водач на листата на ГЕРБ в 24-ти избирателен район в столицата заяви, че промяната, която предлагат опонентите на ГЕРБ, е фалшива - вълкът кожата си мени, но нрава не. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски, не ми се иска да добавяме и името на Нинова сред неуспешните премиери, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 9 Отговор
    Горанов най точно го каза. Айде сега ТРОЛОВЕТЕ плюйте но срещу фактите и боговете мълчат

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Така е-и боговете мълчат,но наглите лумпени-русофили си решават че това мълчание е за да им се даде възможност да си кажат ценното мнение и като вземат думата...чак забравят да я върнат!

    Коментиран от #7

  • 3 Mikert

    13 7 Отговор
    Мдаааааааа най-добро за ГЕРБ като партия, за кликата на ръководните ви кадри, за всичко което е далееееч от народа. Тук остана само територия, те се сетили !!!! Ххахахаххахаха Да ви няма от БГ!!!!!!!!
  • 4 приказки под магнолиевия храст

    14 6 Отговор
    След първото изречение за "неволните грешки" на Боко силно ми се догади и не можах да дочета надолу, но предполагам каква помия са ни поднесли гербасите!
    Боко любезния лос - пук !
  • 5 Поп Грую

    13 5 Отговор
    И го постигнахте - България излезе на първо място в света по смъртност и стана най-бедната страна в Европейския съюз!
    Хвала на Боко Рапоня! Хвала на Цецо Пъпеша! Хвала и на Цеца Секса, че ги набута в политиката и продължава да ги крепи!
  • 6 обективен

    8 5 Отговор
    От зала "Армеец-ТИМ" ,гербавите крадци се свряха в миша дупка.Следващата спирка е Софийски централен!Никаква прошка за убиеца Борисов /уби Чората с гранатомет ,скрит зад БТР/ и предателите от ГЕРБ!
  • 7 оня с магарето

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Да не чувам истерично конско цвилене ако обичаш

    Коментиран от #10

  • 8 истината

    7 4 Отговор
    "отличното" управление на Гроб Плашеща статистика за бизнеса! Бум на фирмените фалити през миналата година - двойно повече отколкото през кризисната 2008 г., сочат данните на Агенцията по вписванията. Икономистите пък вече виждат спад в броя на заетите с около 20 000 души. Странното е, че държавата отчита по-добра среда. Собствениците на компании обаче са категорични, че малкият и средният бизнес още в затруднение."Кредитите допълнително утежняват ситуацията, банките ни притискат”, казва собственик на фирма пред bTV.
  • 9 СЕКРЕТНО

    9 4 Отговор
    секретното досие отнасящо се до някои факти от политическата активност на Бойко Борисов, председателя на ГЕРБ, някои кратки откъси от този документ:
    Стр 2: Агент А докладва: „Нашето разследване показа, че Бойко Борисов се е провъзгласил за баща на нацията. Група депутати от БСП, обаче, искат катодоказателство резултат от тест за бащинство. Не може една нация да има двама бащи, твърдят те.””
    Стр. 5: Агент В докладва: „Бойко Борисов има тесни връзки и широк бизнес с медийния олигарх Делян Пеевски. „Докторе, май нещо не съм наред”, се оплаквал той на личния си психолог, „защо като се оглеждам в огледалото в къщи виждам само половината Пеевски, а целият Пеевски ми се появява само на голямото огледало в Министерския съвет?”
    Стр. 52: Агент Ф докладва: „На два пъти се опитва да управлява държавата, но това не се оказва по силите му. Оказaло се доста по-трудно от това да управляваш мафия.”
    Стр 111: Агент Ъ докладва: „Инициативен комитет от граждани на Банкя е подел инициатива за откриване на паметник на Бойко Борисов по случай третото му избиране за министър-председател. Вежди Рашидов е дал съгласието си безвъзмездно да сътвори този шедьовър. Това ще бъде първата в света скулптура от асфалт.””
    Запитан за коментар, вечният кандидат за премиер, Бойко Борисов, заяви в интервю за официалния орган на ГЕРБ, в-к „Герб и чук”: „Е па какво секретно има тука. Това и децата го знаят. Влез в Интернет и ще намериш сто пъти повече „секретна” информация. Българска работа!
  • 10 onq s konq

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "оня с магарето":

    А честито-най-после си си измил ушите!Бе кога ли ше те сапунисаме целия...
  • 11 тигър

    7 4 Отговор
    Баце взимай си най-крадливия кмет на Пловдив и изчезвай
  • 12 РЕАЛИСТ

    7 4 Отговор
    А къде е майката на нацията баба Цура Стругарката?Ами Искра Фидосова?Идва Видовден за всички герберунгели!Прошка няма да има!Въпрос на време е Бай Хой да си получи заслуженото за милиардите които открадна от асфалта ,стиропора и заема от 20 милиарда ,които бяха за КТБ.А и самия грабеж на КТБ , организиран от Бай Хой.
  • 13 раптър

    5 4 Отговор
    Не Др. Стойнев , а ти ,Тикво проста, се хвалеше че си спрял три руски проекта. Лъжеш на всяка крачка!
  • 14 Dimitar Petrov

    7 4 Отговор
    Защо човек,който е бил 2 пъти премиер иска отново власта?
    Може би ,за да съгреши ,,неволно,,...
  • 15 Скорпион29

    6 4 Отговор
    Така ви се пада глупави хора преди 7г.всички гласувахте за тоя измамник сега олеле докато не се научите да мислите ще е все така кой каквото си посее това ще жъне честит да ви е дон Бойко няма отърване
  • 16 нхнхн

    6 3 Отговор
    Сгрешили сте неволно, като повече от три четвърти от парите от Европа за строителство на магистрали и други отидоха в чужди джобове! Сгрешили сте неволно като вдигнахте винетките с над 40% и билетчето за градския транспорт с 60% - не подобрихте нито транспорта нито пътищата! Сгрешили сте неволно като направихте болниците с пръстов отпечатък и сега тези отпечатъци могат да се ползват от всеки за всичко! Също така сте сгрешили неволно като взехте заем колко милиарда който ние сега волно - неволно трябва да връщаме! Хайде моля стига с тези неволни грешки за всяка грешка трябва да се плаща - лошото е че вие няма да плащате а ще плащаме ние - НАРОДЪТ!
  • 17 peev

    3 6 Отговор
    БОЙКО ПОНЕ ИСКА ПРОШКА -ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ДА Е ПОИСКАЛ .И КАК ДА ИСКАТ КАТО ТЕ СА АТЕИСТИ.
  • 18 klklk

    4 0 Отговор
    Еми дай да те обера и да те пребия и после може и друго да ти направя, а пък след това, ще ти поискам прошка!
    Ще ми простиш ли?
    -
    Айде тая демагогия на Бойко сме я гледали да смени филма или да купи други марионетки да му се кандидатират...
  • 19 герб мафия

    1 0 Отговор
    Защо не публикувате снимките с целуването на ръката на Боко мафиота, вчера на заговезни. Всички се изреждат от Цецо до кмета на Сандански. Само Афера са посмели за разлика от другите подлоги на Боко. Вижте снимките, все едно гледаме сцени от мафиотски филм. Пфу, резил
  • 20 Гого

    0 0 Отговор
    Най доброто ама за собствените си сметки но не и за народа който едвам свързва двата края!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове