Last news in Fakti

26 Февруари, 2012 08:00 978 1

Официално посещение на премиера Бойко Борисов в Тунис

  • борисов-
  • тунис
Официално посещение на премиера Бойко Борисов в Тунис - 1
Снимка: БГНЕС

Днес премиерът Бойко Борисов и водена от него правителствена делегация заминават на тридневно официално посещение в Тунизийската република, съобщават от правителствената пресслужба. 

Програмата предвижда срещи на българския министър-председател с премиера на Тунис Хамади Джебали, с президента Монсеф Марзуки и с председателя на Учредителното събрание Мустафа Бен Джаафар. По време на визитата си г-н Борисов ще присъства на откриването на тунизийското Училище за политика и ще се срещне с представители на българската общност. В рамките на посещението ще се проведе и съвместен българо-тунизийски бизнес форум. Основна тема на официалните разговори по време на визитата ще бъде състоянието на двустранните отношения и конкретните стъпки за тяхното развитие.

В българската делегация са включени министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нема икономика

    0 0 Отговор
    Кажи им как да си стопят резерва бате :-)
    ти си ЕКСПЕРТ