17 Май, 2012 15:33 1 334 0

Поглеждаме към Китай с търговия

  • бтпп-
  • китай
Поглеждаме към Китай с търговия - 1
Снимка: БТПП

Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с главния секретар на Българо-китайската търговско-промишлена камара Стефан Кинов, съобщиха от пресслужбата на БТПП.

Организацията съществува от 2010 г. и има за основна мисия насърчаване на българо-китайските икономически отношения.

В рамките на срещата бе обменен опит как да се ускори разширяването на търговските отношения с Китай и да бъде насърчен българския износ за азиатската страна.По думите на Стефан Кинов, това може да бъде сравнено с обръщането на пясъчен часовник.

Беше договорено БТПП и Българо-китайската търговско-промишлена камара ще предприемат съвместни действия, които включват организиране на делегации и посещения в Китай и България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА