Last news in Fakti

26 Май, 2012 10:03 15 843 8

Мъж и жена пострадаха при тежка катастрофа (Обновена)

  • катастрофа
Мъж и жена пострадаха при тежка катастрофа (Обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

29-годишният Димитър Г. от Симитли е най-тежко пострадалият след жестока катастрофа тази сутрин край Благоевград, предаде БГНЕС.

С политравма Димитър Г. е транспортиран веднага за "Пирогов". С гръдна травма в отделението по хирургия на болницата в Благоевград е приета 32-годишната Юлияна Г. също от Симитли. Тя се качила в Симитли на автостоп в автомобила на Димитър. Той е шофирал катастрофиралия Фиат "Браво".

При изпреварване на прав участък, движейки се в посока Благоевград, 29-годишният водач на мокра настилка се удря в мантинелата. След това се завърта, при което в него се блъска Опел такси. То било със свалена табелка и пътувало в посока Симитли, управлявано е от Георги П.

От жестоките удари водачът Димитър се озовал на задната седалка, което наведе присъствалите на ПТП-то на мисълта, че катастрофиралият автомобил е управляван от първата транспортирана в болница пострадала - 32-годишната Юлияна.

15 минути бяха нужни на екипа на РС ПБЗН, за да го извадят от смачкания след катастрофата автомобил.


Тежката катастрофа затвори за два часа и половина натоварения трафик по Е-79 между Благоевград и Симитли. Той бе пренасочен по обходния маршрут жк "Струмско"-Долно Церово и обратно.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 16 тежки ПТП с 21 ранени, съобщиха от СБА. В района на София са станали 45 леки и 2 тежки ПТП с 4 ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Кисьов

    1 0 Отговор
    /оффтопик/ добре , не мога да разбера едно нещо - защо всеки път когато нямате конкретни снимки от случилото се, в статиите си слагате снимки, каквито ви падне /тая съм я виждал поне още 3-4 пъти/ - " Fiat Bravo с благоевградска регистрация " на снимката шкода с великотърнвоска !??! WTF ?!? по-добре не слагайте нищо от колкото само да шашкате хората видели тая снимка в първия момент
  • 2 Сашо

    1 0 Отговор
    Напълно съгласен с Пламен !! Т`ва е е всичко друго но не и Фиат Браво
  • 3 Мария Атанасова

    2 0 Отговор
    Здравейте, Пламен,

    За съжаление снимките идват малко по-късно при нас от новините /които са лоши в случая/, затова и ги публикуваме със закъснение.
  • 4 Пламен Кисьов

    0 0 Отговор
    /офф/
    Евала Марийче !! да, новините с катастрофи винаги са гадни ... единствената полза от подобни инциденти е, че добиваш представа коя кола, при дадени условия - колко се смачква - грубо прозвуча тва, ама от край време съм повлиян от тоя целия медиен негативизъм .. скоро не съм чул/чел нито една позитивна новина, без значение с какво е свързана - политика .. социална .. ако щеш и за времето дори / няма ли да спре да вали бее???/ .. тва радио, телевизия, интернет и пр. само умопомрачителни неща бълват :(
    още веднъж браво !! за навременната реакция .. ;]
  • 5 hishnik

    0 0 Отговор
    това е рено клио а таксито е опел зафира
  • 6 Филип

    0 0 Отговор
    Много зле се шофира , супер неадекватни шофьори ... Вчера ходих от СФ до Пловдив в най-големия дъжд и над 120-30 не смеях да дигна а имаше дето си фърчаха с едно 170-80 и после единия даже го видях в канафката та спрях да видя дали е ок всичко. Бая имаше влезнали по канафките ама за радост всички бяха живи и здрави. Тия хора не виждат ли кви потоци се движат по магистралите и какъв зверски аквапланинг се получава или никога не са карали коли ... То не е да караш с 60 ама все пак си трябва да се съобразява човек.

    П.с. колата ми е 300 коня и съм с 17-ки с 255 гуми отзад и 245 отпред и грам нямаше сцепление на моменти. Не знам тия хора и с по-малките коли как се кефеха да хвърчат в тоя дъжд. Капка разум няма в главите на тия хора. Не го пиша това за да се хваля, колата е стара , но си ми харесва.
  • 7 Влади

    0 0 Отговор
    Приятели , ако се загледате в мигача на калника , багажника и предният капак , където се очертава контура на фара ще видите , че колата е Фиат Браво ;)
  • 8 karaitesnovigumi

    0 0 Отговор
    Който кара с регенерати и втора употреба галоши така става.