Last news in Fakti

7 Юни, 2012 16:59 40 721 72

Двама шофьори загинаха при жестока катастрофа

  • катастрофа-
  • стара загора-
  • шофьори-
  • загинали-
  • ранен
Двама шофьори загинаха при жестока катастрофа - 1
Снимка МВР

Двама шофьори загинаха при жестока катастрофа в Стара Загора. В реанимацията на болницата в Стара Загора е настанен 56-годишен пътник. Причина за произшествието е предприет обратен завой от автомобила.

Инцидентът стана около 09.20 ч. по старозагорската улица «Патриарх Евтимий”, срещу дом № 3, разположен северно от бензиностанция “ЛУКОЙЛ”. Лек автомобил ВАЗ “2104”, със софийска регистрация, управляван от 48 годишния С.М. от Стара Загора, предприема “обратен завой”, в резултат на което в него се блъска движещия се зад него мотоциклет “Сузуки”, със старозагорска регистрация, управляван от 28 год. Т.М. от Стара Загора. От челния сблъсък между мотоциклета и лекия автомобил, “ВАЗ”-а се обърнал по таван и преустановил движението си в източното полуплатно.

При катастрофата на място са загинали : водачите на автомобила и мотоциклета, а пътуващия във “ВАЗ”-а – Г.Г., 56 годишен от Стара Загора е с диагноза”политравма”. Той е откаран в отделение “Реанимация” на МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тм

    0 1 Отговор
    ka mojahte da kachite takiva snimki
  • 2 Bobi

    1 0 Отговор
    мале, мале... доколкото виждам двойна непрекъсната линия, следователно забранени всякакви подобни маневри като изпреварване и обратни завой; без колан; висока скорост на мотора.

    снимките са потресаващи, но смятам, че точно по този начин хората ще се стреснат и ще си дадат реална преценка за последствията! не просто да гледаме смачкани железа.
  • 3 do 1

    2 0 Отговор
    Налага се да се качат такива снимки, за да може на бантускотовете да им дойде акъла в главата. Не искам заради мотористи и разни пишман-шофьори да стана на кайма.
  • 4 Кисс

    1 0 Отговор
    Не винаги са виновни мотористите...винаги 1во това ви е в устата...от моторист до моторист има разлика..
  • 5 Crusible

    0 1 Отговор
    Катастрофата няма какво особено да се коментира, класическа ситуация :(((( Лека им пръст!

    Друго, МОБИЛЕ.БГ, как не ви е срам да публикувате тези снимки!!!! Първо никъде не сте предупредили че публикувате смърт, което е меко казано НЕДОПУСТИМО! Второ, загиналите имат близки, приятели, роднини, все пак следва да имате елементарна етика!
  • 6 JOE

    2 0 Отговор
    Тоя с мотора май не е карал с 50 км !!!
  • 7 Владо

    3 0 Отговор
    в много държави всяка вечер има подобни снимки и репортажи с цел превенция . Подкрепям изцяло показността на тези безумия
  • 8 187

    3 0 Отговор
    прав си, ама в случая, с колко трябва да се е движил мотора, че да обърне колата?
  • 9 prostotii

    0 2 Отговор
    prostete no tezi snimki ne mislq 4e mqstoto im e tuk ...

    Коментиран от #10

  • 10 Тони Николов

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "prostotii":

    Напротив,точно тук им е мястото,но да не са цензурирани.Да видят последствията и малко от малко да се поуплашат или да се замислят "абе това може да съм и аз" дори на билборди трябва да се качат да се виждат постоянно
  • 11 ддд

    1 0 Отговор
    Точно тук им е мястото, да видят какви са последствията, жалко само че не могат да видят и почустват какво реално става по време на катастрофата в автомобила и как едвам дишаш приклещен и се молиш на Бог някой да ти помогне!!!
  • 12 zсссс

    2 0 Отговор
    ГЛЕДАЙТЕ СИ В Ш ...НИТЕ ОГЛЕДАЛА И СПАЗВАЙТЕ МАРКИРОВКАТА!!!

    ДВЕ НЕПРЕКЪСНАТИ ЛЕНТИ ИМАШ, КАКЪВ ОБРАТЕН ПРАВИШ БЕ?!
  • 13 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Само едно ще кажа: Миг невнимание и цял живот мъртъв. Браво за снимките, нека хората се замислят малко като шофират.
  • 14 Snake

    2 0 Отговор
    До № 12
    Според теб , когато моториста настигне ладата щеше ли да спази маркировката или щеше да изпревари ?!
    Мир на праха им !
  • 15 фв гост

    2 1 Отговор
    Аз съм карал зад ладички,които няма значение дали са дали мигач или не,толкова са им бледи стоповете,че не се вижда дали мъждука или не.А и повечето завиват без мигач.В понеделник карах зад един такъв,който на два поредни завоя отне на мен и на друг автомобил предимството.А беше възрастен,трябва да има опит.Лошо за момчето,че живота е бил пред него.Преди карах точно такъв мотор,сега на тези пътни условия и неграмотни водачи не се чувствам сигурен.Няколко познати изгубиха живота си поради комбинация от висока скорост и неправилна маневра на другия. Докато не се появи нормален контрол над МПС и водачи риска е твърде висок и скъпо се заплаща.
  • 16 Дидката

    4 0 Отговор
    Каквато и разлика да има ,ако имаш малко мозък в главата , си ще ти стане ясно че мотористът не е карал с 50 60 или 70 км/ч.Преобръща кола след удара ,ти си направи сметка с каква скорост е карал.И двамата са виновни и си теглят от случката и то най-тежкото възможно!
  • 17 Дядо поп

    2 1 Отговор
    Хайде да си имаме уважението.Този моторист просто си е намерил това което е търсил след като е карал с такава жестока скорост в населено място.Жалко за невинния човечец.Е извинявайте ама дори и да го е видял едва ли е предполагал с каква скорост се движи.А и той ако е карал с 50км щеше да спре нали.
  • 18 чичо поп

    4 0 Отговор
    Ей , как ще прави обратен завой на един от най натоварените булеварди в стара загора и то точно в час пик, и ми кажи как ще е карал мототриста с висока скорост като на 150метра има светофар, както и да го погледнем ако ще и с 200 да е карал моториста шофиора на колата няма право да прави обратен завой там и ако се беше огледал в огледалото преди да предприеме маневрата сега всичко щеше да е ОК, малко след самия удар минах от там и гледката беше пократителна, отвратителна и ми стана гадно едно младо момче загинало заради един миг не внимание

    Коментиран от #52

  • 19 mac 666-81 AFFA suppotr

    2 1 Отговор
    какво да кажа тук....... всеки си има мнение , всеки всичко знае , всеки е осведомен !
    истината е/ единия се мисли че е сам на пътя , моториста е винаги виновен , по принцип !
    така и ще е версията от раследване в КАТ .
    та да си дойдем на думата ..... дравници и тапаци по пътя много , искам само да кажа на колегите мотористи , бадете внимателни момчета , и момичета , ние сме винаги виновни и единствените донори на тая ш...на държава , няма тук справедливост , никога няма да я намерите , винаги ние сме виновни а 4/ри колесните са прави , така и ще ни избият до крак !
    нямам какво повече да коментирам!
  • 20 vrod

    1 0 Отговор
    Трагичен инцидент, при който коментарите са излишни.
    Само не мога да разбера как така мотоциклетиста се е движел зад колата, а се е ударил "челно"...
  • 21 Rosko

    3 0 Отговор
    Катастрофи винаги ще има.Има ги навсякъде дори и в най развитите общества.Човеците не сме съвършени и правим грешки.Колкото и да си говорим, че трябва да внимаваме на пътя, винаги ще има хора които се опитват да спечелят някоя и друга секунда залагайки най-ценното което имат.Лошото е, че твърде често и невинни заплащат за това.Жалко за хората.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 520 zender

    1 0 Отговор
    Обръщам се към мотористите.ЯСНО Е ЧЕ ЛАДАДЖИЯТА Е ВИНОВЕН.НО ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ.МОТОРИСТА Е КАРАЛ С ПРЕКАЛЕНО ВИСОКА СКОРОСТ.АКО ПОНЕ ТОЙ СПАЗВАШЕ МАКСИМАЛО РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ ПОСЛЕДСТВИЯТА НЯМАШЕ ДА СА ТОЛКОВА ЖЕСТОКИ.НЕ ОНЕВИНЯВАМ НИКОЙ ОТ ДВАМАТА.И ДВАМАТА СА ВИНОВНИ.НО ЗА МЕН Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СЕ КАРА В НАСЕЛЕНО МЯСТО СЪС 70-80-100 И НАГОРЕ.
  • 24 Пеш0

    2 0 Отговор
    Напротив ... снимките трябва да стоят ! Трябва да се пропагандира с такива снимки постоянно !!! .. Нека виждат как стоят нещата и малкода слязат на земята...
  • 25 JOE

    3 0 Отговор
    В случая смъртоносна се оказва високата скорост на моториста, в града често се случва да те засечат и отнемат предимство, за това хората са наслагали ограничения на скоростта. Човека с ладата, че е направил голямо нарушение направил е. Аз в града много се оглеждам за мотористи, защото често се случва да ме изпреварват о всевъзможни страни, но въпреки никога не е гаранция, че няма да се разсея за миг и да се случи грешка, както беше писал някой по надолу все пак сме хора не машини, за това мисля че ако всички спазват ограниченията и знаците ще е по безопасно по пътищата !!!
  • 26 ония 6 по 3

    0 2 Отговор
    и какво , удрял съм се челно и то с 20 клм.в ч. пак съм прелитал кола , да блъскал сам се и с 60 и пак се е обръщтала кола , кво от това , каде е логиката драги ми коментатори ___?
    никой не знае как е било и кво е станало , прав е колегата , ние мотористите сме винаги готови за поемане на вината , вечните донори , нямам думи за вас който си мислите че карането с 60/70 е така добро , а ако и тои е с поне 20 клм.в час , килограми , завива , колата има наклон , точка на колебание в шасито иииии са и нуйни само едно камаче да я обърне , та за това ли говорите тук всички , кой е учил физика тук, кой може да ви каже как стоят нещата,-------------- никой .....!
  • 27 popay

    2 0 Отговор
    Моторджиите-с колко е карал този че да обърне колата?По-долу четох че мотористите са винаги виновни-е не винаги но във85% от случаите си търсят белята мислеки си че са винаги с предимсто в предвит факта че са на 2-е колела и по-маневрени.Само че съдбата ги слага там където им е мястото.
  • 28 ludcifer 666

    0 1 Отговор
    еййййййй popay каффффф нагал си , хората ти онбисняват а ти им даваш некви си ш...ни приценти тук , не ти ли стига че и двамата са мартви , кво жаден си за още кръв ли!
  • 29 HHZZ

    1 0 Отговор
    ЯСНО Е ЧЕ ЛАДАДЖИЯТА Е ВИНОВЕН. Но на гроба на моториста ще пише: "Убит на път с предимство!"
    Ако беше карал малко по-бавно, сега можеше да вечеря със семейството си.
  • 30 тц тц

    2 0 Отговор
    До - ludcifer 666 - По-неграмотно писание не съм чел от 3-и клас, когато се опитах да препиша от Пепито в час по български.Иначе жалко за момчето и шофьора на колата.За мъртвите или добро ли нищо.
  • 31 na mars !

    1 2 Отговор
    щеше да вечеря с сина си , който няма и 3 годинки , да с йена си , която е с незнам колко кризи в минута , щеше ...... щеше , а вие драги ми писатели събрани тук да драскате на чуждите неволи , търсейки сензация и обосновавайки се на едно правило , кой е по добър с кометара , искам всеки от вас да обясни на тва 2,8 годишно дете каде е баща му , и какво ще стане с неговия живот от тук напред , кажете му и с колко километра е трябвал да кара баща му , макар че самия мотор е с засекан километраж 47 клм. , та кажете му господа всичко знаещи.........!
  • 32 34 67

    2 0 Отговор
    С 47 км. е блъснал и обърнал 1 тон кола ??? Водача на Ладата е виновен, спор няма, но.......
  • 33 !!!!!!!!!!!!!

    0 2 Отговор
    КАК НЕВИ Е СРАМ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТАКИВА СНИМКИ ОТКЪДЕ ИМАТЕ ТОВА ПРАВО КОЙ ВИ РАЗРЕШИ ТОВА СА МЪРТВИ ХОРА А ВИЕ ИМ КАЧВАТЕ МЪРТВИТЕ СНИМКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #48

  • 34 ззз

    1 0 Отговор
    Възможно е да е карал с 47км помислете ако мотора е 300 килограма с водача при 47км има силата да обърне колата, ако + това водача на ладата е направил рязък завои колата допълнително се е наклонила навън... но това вече не е важно, които и да е виновен дори 1-вия да е на 100%, станала е белята.Всеки на пътя трябва да се съобразява с другите.
  • 35 TSS

    1 0 Отговор
    http://vbox7.com/play:d6c3b2f9ed
    ето една подобна ситуация ... правете си изводи ... късмет или умения ...
  • 36 Тони

    1 0 Отговор
    Еми, направи си сметка с колко е карал за да не види, че тоя пред него набива спирачки и не само не може да спре, ами и така го удря, че преобръща колата. И само не разбрах, как така е виновен този който го удрят отзад?!?!?!
  • 37 ssa

    1 0 Отговор
    Не е карал с 47 км.Подобен удар с много повече км.
    http://fakti.bg/avto/40275-za-polzata-ot-motocikletnata-kaska
    Кой крив,кой прав - няма значение.И двамата са виновни в различна степен,и двамата си поеха тежкия дан.Дано снимките ни стреснат ВСИЧКИ нас и се замисляме повече на пътя.
  • 38 очевидец

    1 0 Отговор
    Именно свръх високата скорост на мотора е довела до смъртта и на двамата водачи. Очевидци на катастрофата, твърдят че мотора се е движил с над 160км/ч. Дори и шофьора на колата да се е огледал преди да предприеме маневрата ,мотора е бил толкова далеч , че шофьора на колата най-вероятно не го е видял. Едно е сигурно мотора се е движил супер бързо. Едно трябва да е ясно на колегите мотористи, качат ли се на пистарката са с единият крак в ковчега. Аз бях на мястото на произшествието 10 мин. след удара. Кой е по-виновен е трудно да се каже, но е сигурно, че ако моториста бе карал поне по човешки нямаше сега да коментираме тук тази жестока катастрофа. Лека им пръст. Амин.
  • 39 goshko

    1 0 Отговор
    Пътят не е космос
  • 40 Kristian

    0 0 Отговор
    az bqh svidetel na katastrofata smisal motora mina pokrai men i se blasna sled maximum 100metra az bqh na raota mina nai mnogo s 70km pokrai men sled tova dade gas no 4ak s 160km ako kara gratsko s 160km nqma da vidqt izob6to teq o4evidci
    nqkade okolo s 100km stana cqlata raoto ama to dostata4no
  • 41 Варна

    1 0 Отговор
    По принцип се въздържа от коменатари , но този път не се получи. Маневрата за обратен завой е предприета явно0 на непозволено място0 (вижте снимка 1 , двойна непрекъсната) нека да се научим да правим маневрите на определените за тази цел места.... Второ алооо очевдците къде са ви радарите... при удар със 160 КМ този ще е разчлененнннн.. Всички сме виновни затова , което се случва!
  • 42 Просто Гост

    2 0 Отговор
    И 2-мата водачи са починали и лека им пръст на хората не мисля ,че има смисъл тука да се търси вината... дано близките им са живи и здрави и дано с времето мъката да отихне поне малко... Спрете да се правите всичките на специалисти..като чета тука коментарите все едно съм в селската кръчма и всеки акъл дава как е станало и какво е станало... До кога Българина ще разбира от всичко не мога да си обесня... Само наливате масло в огъня с тия идиотски коментари...Причинявате още мъка на хората ако четат тук затова мълчете и отдайте нужното уважение на починалите! А не да обвинявате и да се правите на големи специалисти. Има си хора за тая работа учили и работили тая професия. Стига сме били Българите разбирачи и професори по всичко ! Аз съм карал и кола и мотор и това прави тези хора мои колеги на пътя. Нека почиват в мир и спокойствие. Амин
  • 43 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Не е въпроса в това,че всеки дава акъл Просто мотористите трябва да разберат,че улиците особено в големите населени места не са писта.Трябва да се научат да подтискат спортните си страсти и да спазват закона ако не за друго то поне да не зачерват по този нелеп начин младите си семейства.В повечето случаи катастрофите с мотоциклет при висока скорост водят до смърт и дано снимките които са качени много правилно според мен да накарат особено младите мотоциклетисти да отпуснат газта и да спазват ограничението от 50км в час.Ако този мотоциклетист беше карал с 50км в час сега щеше да е в болница,но жив.
  • 44 карака

    1 0 Отговор
    абе тия не разбраха ли, че улиците не са писта бе..
    Яд ме е и за двамата ,че са загинали ама карайте по леко бе хора оня ден един ме задмина с бесна скорост и на 30 м пред мен се изпожули в мантинелите . даже не спря да види какво е станало а си продължи какъв народ сме бе .
    не карайте като за последно бе ние децата си возиме в колите спрете малко ,че вече ни е страх да тръгнеме на работа .че човек незнае да не му изкочи некой ненормалник и да се наниже в него !!!!!!! спрете да карате бързо засрамете се !!!!
  • 45 кик

    1 0 Отговор
    аз от кога си мислим да си купим седлови влекач и с него да си карам......ще съм безопасност
  • 46 jdm

    0 3 Отговор
    Аз съм моторист мога да ви кажа на всички че сте ид..ти, ид..ти са тези които са ви дали книжки, цял живот ще си останете ограничени защото все пак сте българи и това да си тъпеете по цял ден ви харесва. Жалко за момчето, жалко и за неговите близки!
  • 47 гост

    2 0 Отговор
    ДО ВСИЧКИ!
    Катастрофата стама пред местоработата ми.
    Идвамата водачи са виновни. МИР НА ПРАХА ИМ!

    Познавах момчето с мотора... Никога преди не е карал така! Не зная защо този ден го е направил!
    Не е семеен и няма дете...
    Жалко за загиналите! И за близките им!
  • 48 Антон Дачев

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "!!!!!!!!!!!!!":

    Като видиш няколко такива снимки и се замисляш дали ще караш като луд. Не говоря конкретно за случая..
    Мир на праха им..
  • 49 Ангел

    1 0 Отговор
    Parvo leka im prast na zaginalite hora, Vtoro vinata nai veroiatno e kompleksna i na dvamata voda4i to e iasno, Goliama tragedia naistina.Motora si e mnogo riskovo prevozno sredstvo vseki go znae v niakoi slu4ai i malka skorost e v sastoianie da te ubie, vapreki 4e v slu4aq....moje bi skorostta e doprinesla za slu4iloto se.Poneje ne jelaq da zaemam pozicia v slu4aq 6te kaja 4e pove4eto ladi4ki i moskvi4i koito vse o6te se dvijat tuk tame po ulicite ni masovo sa bez strani4ni ogledala za zadno vijdane tai 4e goliama e veroiatnostta 6ofiora da ne e imalo kade da pogledne, no pak moje da obarne glava nazad i da pogledne predi da predpriema tazi riskova manevra ,a i ako niama strani4ni ogledala pak moje da se montirat dopalnitelno, no nali sme si balgari tanem i jiveem v nevoli i mizeria, koi da misli za tova ili pak 6te kajem a ot kade pari sia za ogledala te pari struvat da viarno taka e ,no pak dva 4ove6ki jivota struvat mnogo pove4e ot dve strani4ni ogledala ili ot sekundi trapka adrenalin porajda6ta se ot visokata skorost na motora.Neka vseki se zamisli za sebe si predi da se ka4va na kakvoto i da e 6te6 na kola, na kolelo,6te6 na motor, ta dori i na magare s karuca deto ima edna duma za6toto v mnogo ot slu4aite imenno te pri4iniavat tejki katastrofi za6otto niamat nikakvi otli4itelni belezi prez no6ta, da ne govorime za ogledala za zadno vijdane i taka natatk........Bog da gi prosto zaginalite.
  • 50 PlimP

    0 0 Отговор
    хм ладичката е отнела предимство (примерно), а за да се размаже така мотористът с колко ли км/ч се е движел
  • 51 морално

    0 0 Отговор
    Доста фенове на зрелището са драскали коментари без да мислят. Не го пожелавам на никой, но поставете се за малко на мястото на близките в подобни катастрофи и да видим дали искате последните снимки на любимите ви хора в такъв вид да са из медийното пространство. Ама на чужд гръб може, пък и всеки си мисли, че той и близките му са застраховани от такива беди. Мрежата, както и ТВ предаванията и вестниците са пълни с подобни снимки откакто съществуват и няма човек който да не е виждал такива, но е неоспорим факт, че на пътя нещата не се променят, което опровергава подобен мотив за показването им. Психологически доказан факт обаче е, че колкото повече един човек гледа, толкова повече претръпва и свиква!
    + на коментари 1,5,9,33 и подобни
  • 52 секунда

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "чичо поп":

    ”…..ако ще и с 200 да е карал моториста шофиора на колата няма право да прави обратен завой там и ако се беше огледал в огледалото….” Хубаво е да знаеш, че при 200 км/ч моторът изминава за 1 секунда 55 метра!!!!. В градско, като погледнеш в огледалото и видиш на 50-100 метра една точка и решиш, че имаш време за маневра и докато отпуснеш съединителя и отлепиш 1-2 метра, което е секунда-две и …. всичко свършва! 100 и 200 не са за градско, а за извънградско и писта!
    Не коментирам конкретно тоя случай, а по принцип!

    Коментиран от #53

  • 53 Христо Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "секунда":

    Да разбирам, че всички шофьори трябва да си носим радари, и да засичаме с колко се движи камикадзето?Това е много глупаво и несериозно!
  • 54 Ачо

    0 0 Отговор
    Има една приказка.Да би мирно седяло не би чудо видяло.Ако си беше карал моториста с 50 км сега и той щеше да пише тук.
  • 55 закос

    0 0 Отговор
    кои ти каза че няма право да прави обратен завои ? и моториста ако беше карал с 40-50 в населеното място дали щеше да е така а ?
  • 56 ГОШО

    0 0 Отговор
    Тука бая т...нари пишат: "кои ти каза че няма право да прави обратен завои" като пораснеш и се научиш да четеш ще видиш за какво служи двойна непрекъсната маркировка.Добре имаше законопроект да се криминализира пресичането на двойна непрекъсната линия и ако беше приет доста хора щяха да са между живите.
  • 57 mentra

    0 0 Отговор
    АКО БАБА БЕШЕ МЪЖКА ЧУДЕСА ЩЯХА ДА СТАНАТ,ИМАЛО ДА СТАВА И Е СТАНАЛО.
  • 58 Komentatora

    0 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ ПАЗИ МОТОРИСТА, това е всеобщо прието правило за цялото българско автомобилно общество, каквато и вина да е имал, с колкото и да се е движел..................и не говоря само за конкретния случай, а от гледна точка на водач на двуколесно...
  • 59 abv

    0 0 Отговор
    километража на мотора е застинал на 200км- мир на праха им
  • 60 Аспарух

    0 0 Отговор
    Абе кво сте му забрали толкова гайлето.Самоизчистил се е .Такива като него зачерниха половин България а ние ги съжаляваме.Той като е карал с голяма скорост в населено място какво е очаквал всички да бягат по тротоарите ли.Затова в закона е написано да се кара с разумна и съобразена скорост.Този е карал с несъобразена и е станал клиент на свети Петър.Това е положението.
  • 61 Нормален шофьор

    0 0 Отговор
    Мир на праха им!!Така да размажеш Ладичка,явно е карал с над 100 км/ч,което просто е ненормално...Няма как да искат да ги пазим при положение,че те не се пазят!!Колко пъти ме задминават мотористи от дясно с над 100 км/ч и това пред пешеходна пътека,коли,аз нямам време да го видя в огледалото,повечето мотористи са донори,пък каквото си искате говорете!!!Аз да попитам,тези дето говорят за двойната непрекъсната линия,на вас не ви ли се е случвало да объркате пътя и да направите обратен завой на забранено място?!?!На мен ми се е случвало и се оглеждам внимавам,ама ако някои кара с над 150 км/ч(което не ми се е случвало в града) какво да направя?!?!

    Коментиран от #63

  • 62 човек

    0 0 Отговор
    виждал съм как два тира се разминават ,а моториста е между тях,и в алкаида няма такива,те умират ама знаят -защо,иначе са нормални хора ,ама на мотора полудяват,могат да карат бързо ,но не могат да спират бързо там е проблема,гаранция шофьора на ладата е погледнал ,но не го е видял,той му е дошъл като гръм от ясно небе,и усукал колата,каква сила е необходима мотор тежащ 200кг да деформира кола тежаща тон-силата на скороста,поне 150-180км,съжалявам за водача на ладата,той е виновен,но не е убиец,хубав мотор движещ се с 50-60км спира за 10метра най- много- 2 секунди и 1 секунда за реакция=3секунди,просто нямам думи ,лека им пръст
  • 63 IID_IUnknown

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Нормален шофьор":

    Случвало ми се е, и то не веднъж, но не се е налагало да нарушавам правилата, за да обърна, това е идиотско извинение! Като си объркал - караш до място, което ти позволява да го направиш без нарушение, всичко останало е идиотизъм!
  • 64 Дженев

    0 0 Отговор
    Не ги разбирам тия драскачи и това си е.Пише ти, че в ладата се удря движещ се зад нея мотоциклет, и веднаг след това" От
    челния сблъсък между мотоциклета и лекия автомобил"Тия
    журналисти са проспали доста часове по физика и др. важни
    предмити.И все пак никога вината не е само в едната страна.
    Жалко....
  • 65 vasko

    0 0 Отговор
    kak mojete da kavate takiva snimki!!! ako nqkoy ot blizkite na jertvite vidqt tezi snimki, tova 6te se zapameti v saznanieto im i 6te gi pomnqt zavinagi
  • 66 аз

    0 0 Отговор
    eто такива кьорави ни изпотрепаха с тези обратни завои!!да беше погледнал .......
  • 67 Методи Нейков

    0 0 Отговор
    Аман от ненормални мотористи! По междуградските пътища карат с над 150 км/час. Изпреварват ме, все едно съм спрял! И лично аз на два пъти да блъсна подобни ! Не, че всички мотористи са такива, но малцинството определя имиджа на мнозинството. Как ви звучи положението: престроен в ляво на кръстовище за ляв завой в населено място е с включен мигач ме изпреварват отляво. Ако не го чуя, че няма време да го видя, съм си го отнесъл! На мойта кола нищо няма да и има, защото имам ролбари и ще ме запазят, но това са самоубийци от класа, за които правилата за движението не важат! До кога така бе хора?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Clio 2.0 16v

    0 0 Отговор
    Мир на прахта им! Искам само да кажа , че на пътя трябва да има толерантност и спокойствие. Изобщо българите сме много зле от към тази част. Аз лично като видя моторист , от страх за него , си хващам воланчето с две ръце и гледам да не мърдам много много. Имам много приятели мотористи и знам какво е. Трябва да ги пазим , изобщо не само тях , а всички шофьори , не се ли пазим един друг , няма кой друг да ни опази. Дано почиват в мир , съболезнования на близките им!
  • 70 Prelude

    0 0 Отговор
    Случаите с несъобразена скорост няма смисъл да се коментират. Горния явно е бил такъв.

    За останалите си струва да се кажат две приказки.

    Към автомобилистите:
    - На магистрала при добри метеорологични условия 160 - 180 не е несъобразена скорост, а съвсем нормална. Гледайте си в огледалата по няколко пъти при смяна на ленти.
    - По двупосочни пътища като карате зад мотор спазвайте 2 секунди дистанция за да не го карате да прави рискови изпреварвания за да се отърве от вас.

    Към мотористите:
    - старайте се да не изненадвате водачите пред вас, никой не е длъжен непрекъснато да си гледа в огледалата.
  • 71 bibbo

    0 0 Отговор
    абе гледайте бе хора, как ще правиш обратен завой на забранено , пазете ни мотористите, с колко искаш да карам на междуградски пътища, с 70-90 ли , вземете се стегнете? Караш според условията на пътя и спазваш елементарни правила да се съобразяваш.. може и с 200 да карам ама видя ли знак за крастовище или за опасност на пътя намалявам ако трябва и с 50....
  • 72 аз

    0 0 Отговор
    Моториста се казва Тихомир Маринов от Стара Загора или с.Могила. очевидци ми разказаха че мотора е изцедил първа и втора предавка до край и преди да включи трета се е забил в ладата. Мотора е сузуки gsxr 1000 к3 . Има и нещо което никой от вас дори не предполага .. лека му пръст