Last news in Fakti

29 Декември, 2012 17:29 22 140 69

На 1 януари ще има bTV по "Булсатком"

  • булсатком-
  • бтв-
  • btv

На 2 януари пак ще има преговори между спорещите страни

Сигналът към каналите на bTV в мрежата на "Булсатком" със сигурност няма да бъде спрян на 1 януари, който е официален празник, съобщиха от телевизията.

На 2 януари предстои нова среща между двете спорещи страни за изясняване на договорните отношения. От  bTV подчертаха, че досега няма постигнато споразумение със сателитния оператор, но няма да оставят зрителите си без телевизията на празника.

Допълнително ще бъде обявена дата на спиране на сигнала, ако не се постигне договаряне.

bTV е информирала и еврокомисаря по телекомуникациите и медиите Нели Крус за некоректните действия на доставчика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bold

    1 2 Отговор
    Ей,тез от БТВ не спряха да манипулират зрителите с нагласените си изказвания.Долна телевизия с алчно управление.Няма ли някой да направи страница в нета да гласуваме за или против БТВ,да се видят тогава що за програма смотана са.
  • 2 the_rain

    1 3 Отговор
    Awe na koi mu trqbva tazi televiziq ni6to intresno ne davat po neq samo spodpomaga za potur4vaneto na Bulgariq s skapanite turski seriali i samo izopa4avat ne6tata. Ne struva tazi televiziq po dobre bulsatcom da se otkaje ot neq ......
  • 3 boci

    17 1 Отговор
    и аз заставам зад Булсатком.сключих договор наскоро с тях и съм доволен от качеството и на продуктите и на обслужването. ако булсат се договори с б тв това неминуемо ще вдигне цените на услугата , която разбрах че не е вдигана от години.да се махат. да си ги гледа който иска да дава десетки левове за турски сериали.
  • 4 Симеон Тасев

    1 1 Отговор
    АМИ ТАКА Е МАНИПУЛАТОРИ СА ТЕЯ БТВ И МОШЕНИЦИ БУЛСТАТА СА СИ ПРАВИ АМА КАКТО И ДА Е ТЕЯ БТВ САМО БУЧАТ И ЛЪЖАТ
  • 5 Мастера

    1 1 Отговор
    i sa za glasuvane da gi vidim .
  • 6 Ники

    1 1 Отговор
    Никои не ви гледа така или иначе освен бабичките по селата заради скапаните ви турски сериали! Пуснете си скапания сигнал в Турция там ще ви гледат!
  • 7 Цветан Цеков

    1 1 Отговор
    Ееееееееее. Много са нагли тези от БТВ.
  • 8 Цветан Цеков

    1 1 Отговор
    Няма ли,къде да гласуваме та да ги видим ?
  • 9 222222

    1 1 Отговор
    БТВ спокойно може да го д...т под вода , защото и без пари да го дават вече по Булсатком няма да го гледам
  • 10 един от многото

    1 1 Отговор
    Като гледам май всички абонати на Булсатком сме на едно мнение. През годините до втръсване се даваха едни и същи филми и серияли ( Женени с деца, Приятели, Ало ало, Отчаяни съпруги, Грозната Бети, Али Макбийл, барабар с всички долнопробни турски и мексикански сапунки) Сега по Коледа пак същата трагедия. Договора ми с Булсатком е от 2006 г. и също заставам зад тях , не искам този бъл...оч босфор ти ви.
  • 11 3333

    1 0 Отговор
    Булсатком да не плащат на бтв и техният пакет от програми.Да пуснат на тяхното място HBO,HBO komedi и синемакс.Хората ще са много доволни тогава

    Коментиран от #56

  • 12 даниел петров

    1 0 Отговор
    босфорТВ си мушна един ГОЛ, автоГОЛ с простотията си...чак плашат гълъба с кифла "спираме сигнала" хахаха ... само разбраха, че никой не ги гледа...излетеха претенциите май...
  • 13 Янко

    1 0 Отговор
    Абе кой го интересува това?

    Коментиран от #33

  • 14 BTV

    1 2 Отговор
    Turkistan da izchezva kolko prost si za da spresh na horicata televiziqta tochno v praznichnite dni Chak i zaplashvat shte sprem shte pusnem za malko ....
  • 15 2727

    1 0 Отговор
    Циркаджии...
  • 16 БУМЕР КАМОР

    1 2 Отговор
    BTV e nai smeshnata televizia
  • 17 999

    1 0 Отговор
    рекетьори от бтв
  • 18 kibika

    1 0 Отговор
    Кой още гледа тази измислена медийна група,а?
  • 19 JORO ot blg

    1 0 Отговор
    Мизерна телевизия, никога няма да се откажа от булсатком, не ме е.. дали ше дават турската БТВ, даже по-добре и без това не я гледам
  • 20 JORO ot blg

    1 0 Отговор
    Мизерна телевизия, никога няма да се откажа от булсатком, не ме е.. дали ше дават турската БТВ, даже по-добре и без това не я гледам
  • 21 JORO ot blg

    1 0 Отговор
    Мизерна телевизия, никога няма да се откажа от булсатком, не ме е.. дали ше дават турската БТВ, даже по-добре и без това не я гледам
  • 22 Палача

    1 3 Отговор
    Спомнете си сега с времето колко хубави предавания затри БТВ поради алчност, и екипите им отидоха в други телевизии! И какво остана от БТВ - едни манипулиращи новини, "Институцията" Шоуто на Слави, което се държи с големи напъни, и умопомрачаваща канонада от сериали - не стига че бабешки, ами и най-лошото - турски, т.е. анти-български:) От време на време дават по някоя "ода" за "Бат Бойко и Сие" ЕООД и това е. Другите им деривати повтарят безинтересни филми като развалена плоча, а сериалите им стигат до 3-цифрен брой епизоди - кой нормален човек би имал време и тъпотия да следи всичко това!? Групата БТВ се оля, да не кажа ос.а! В мегаломанията си си повярва, и превърна бутафорните си напъни за телевизионерство в досада, тормозеща народа. Много съм си добре с другите канали - пфу-у-у - гледай чужди канали, руски канали, разните му там Диеми, НВО и други такива - и в един момент ще забележиш, че групата БТВ не само че не ти липсва, ами и мозъкът ти може да се поизбистри малко:) Най-добрият начин за борба със злото и несправедливостта е забравата - да нямаме нищо общо с тях - те сами ще си отидат.....
  • 23 330i

    1 1 Отговор
    абе и булсата не са цвете, сега ще им се наложи да си свият печалбата, щото без бтв не може
  • 24 3333

    1 0 Отговор
    алооо бтв-тоо само шоуто на слави гледам на вашия канал. Нито сутрешния блок ви струва нито новините в 19ч. Заради тия турски бози ви намразиха хората.

    Коментиран от #30

  • 25 Сульо

    1 0 Отговор
    Аз мислех че БТВ плащат на Булсатком за да им пускат телевизиите, а то се оказа че било обратното. Щом е така, то по-добре от Булсатком да ми пуснат някоя друга телевизия бонус и хич не ми трябват на БТВ каналите.
  • 26 tvtvtv====

    1 0 Отговор
    Кои ги гледа тиа бтv аз не сам абонат на булсатком но пак не гледам бтв
  • 27 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    Много се радвам,че толкова много хора разбраха истината и им лъснаха задниците на БТВ! Най-покварената и схемаджийска медия! Само рейтинга на Бойко ще пострада ако спрат сигнала.Иначе с удоволствие не бих гледал БТВ!
  • 28 sspp

    1 0 Отговор
    Кво занимават хората с тая затъпяла телевизия като е спрат три дена ще се питат хората какво става и това ще е толкова. След което БТВ ще фалира, защото никой няма да рекламира при тях и ще пуснат друга телевизия кво толкова еее всичко си има начало и край БТВ сами си го докараха края по- бързо и ще ми сезират еврокомисаря смешници то Булсат е частна фирма ако иска пуска ако иска не това е положението. БТВ накрая ще дават пари да ги излъчват щото парите на фирмите дето са ги прибрали за реклама ще трябва да ги върнат не толкова заради празника или скъпите зрители хахахаха!
  • 29 Николай Талев

    1 0 Отговор
    Ако някой се затъжи за БТВ да вади антенката и да гледа!
  • 30 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "3333":

    a to poneje shouto na slavi ne zatapia totalno.taia televizia e gola voda
  • 31 sa[o

    1 1 Отговор
    Ей, хейтъри, променете малко стила и посланията си, че вече и пъпчасалите тийнейджъри не ви се впрягат. БТВ емарка, БТВ е класа! Така че, по-добре се свийте, гледайте Пацо и тризначките!

    Коментиран от #43

  • 32 Георги

    1 0 Отговор
    Ако самоповярвалите си Босфор ТиВи не ги излъчват повече, ще съжалявам ЕДИНСТВЕНО за Комиците.

    Гнусните им и изкривени новини, прокламиращи як негативизъм не мога да ги понасям, когато не могат да намерят поредната депресария хващат някоя циганака да реве в ефир как не и стигали парите! Да не говорим за оня учиндолския, дето всяка втора дума му е Бойко Борисов, вече не просто личи, то направо крещи кой поръчва музиката в неговото предаванийце!
    Не ми се говори за турските сериали, налагани от тъпата телевизийка Босфор Ти Ви, нито за "журналистка" Циганолюба Бенатова.
    А обяснението, че като не се съгласявали с новите условия Булсатком им пречели да се развиват меко казано звучи нагло!

    Довиждане, гнусна телевизийка на турските сериали, негативизма и депресарските "новини".

    А на тоя мишок под мене, който псува нехаресващите Босфор ТиВи и разправя, че били марка , Битиви бяха марка по времето на Мърдок, сега е просто поредната чорбаджийска фирмичка!

  • 33 Б***

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Янко":

    Моето мнение е, че трябва БТВ да плаща на кабелните оператори. Нали така я промотират. Бюджета да си го правят от реклами.
  • 34 Георги

    1 0 Отговор
    И още нещо - Босфор ТиВИ, по време на спортните новини - с показване на сцени от трибуните на футболните терени по Европа, кадри от пресконференции и интервюта - НЕ СТАВА!
    Хората искат да гледат головете и играта в репортажите, но вие отново се правите на хитри и не сте си платили правата дори и за това, жалкари!
  • 35 zorro

    1 0 Отговор
    Подкрепям Булсатком.БТВ трябва да плащат на операторите за да им излъчват пропагандните програми,не операторите на тях.Най добре ще е всички оператори да спрът да им плащат за да се напрегнат ,да има истинска конкуренция и да почнат да правят качествени лични програми.И като солидарност още утре ще ходя да си взема 1 чиния на булсата да ги подкрепя. до сега не ми пречеше че съм на кабеларка.от утре съм на чиния без БТВ.хи хи хи
  • 36 Андрей Данчов

    1 0 Отговор
    Босфор Ти Ви за пореден път на.ират положението, е ми то така става когато се опитваш да заграбиш и с га.а си и без това тази телевизия започнаха да истапяват....
  • 37 Точи и Меси

    0 1 Отговор
    Хайде стига се самонавивахте.Който не ги харесва - да не ги гледа.Мисля че наистина Булсатком и по-вечето кабеларки декларират по-малко абонати.
  • 38 Чопър

    1 0 Отговор
    Булсатком да ги спрат тотално програмите на бтв.Ако продължават да ги излъчват,може да направим подписка за спирането и на Булсатком или да ни изплащат обезщетение,че ни ги предлагат.На мен лично само ми пречат като заемат каналите,пускайте ги в канализацията да си ходят.
  • 39 някой

    1 1 Отговор
    До 2,5,14 и т.н.
    Личи си колко сте заинтересувани от "potur4vaneto na Bulgariq" щом не пишете на кирилица :)
  • 40 П Ш

    1 0 Отговор
    По повод наказателното спиране на сигнала към Булсатком навръх един от най-християнските празници, много съм съгласен с Георги #32 за определението Босфор Ти Ви.
    А като усетиха възмоност за изнудване, веднага още знайни и незнайни гаражни телевизии решиха, че имат претенции към Булсатком!

    По повод целия този панаир проверих за алтернатива офертите на други сателитни оператори и мисля, че пакетите на Булсатков са най-изгодни! /разбира се, без подвеждащите"промоции"/
  • 41 льоло

    1 0 Отговор
    Ефирна телевизия за която някой трябва да плаща!Струва ми се адски нагло.Криели потребители-доволни бъдете и на това което сега ви се плаща!
  • 42 Влдслв

    1 0 Отговор
    според мен БТВ извиват ръцете на Булсатком с висок хонорар за телевизиите и задължават Булсатком да купи целия пакет, а Булсатком не искат БТВ лейди и разни други .. подобни телевизи, а и не са променяли таксата си вече толкова много години, вероятно БТВ повишава и цената на предлаганото, а това значи по-висока цена от Булсатком и нарушаване на принципите им, защото вече толкова години цените са непроменени, аз вярвам на Булсатком
  • 43 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "sa[o":

    btv e marka ama drug pat.mai ti si papchasaliat.
  • 44 чопър

    1 0 Отговор
    Да ги пуснат в отделен пакет, на каквато цена искат от босфор тв ,да видим тогава колко желаещи да ги гледат ще имат.
  • 45 ГОГО

    1 0 Отговор
    От заглавието на статията си помислих, че ще има БТВ и след нова година, но с тези фалшиви заглавия след като чуеш новината са известни единствено по БТВ, моля ви журналисти не вървете по техния път. БТВ единствено манипулират зрителите с заглавия на новини, които са съвсем различни от самата новина. Подвеждат зрителите с подвеждащи заглавия на рубрики и те карат да чакаш новината, а когато я чуеш цялата се оказва съвсем обратното. От няколко месеца не гледам Босфора Ти Ви и сега съм по спокоен, не ме наторват с убийства в Австралия или катастрофи в Америка, говорят само кой кого заклал и кой нападнал и какво откраднал, като целенасочено контролират зрителите и преместват фокуса от важните неща за хората в БЪЛГАРИЯ. Нищо не казват за увеличението на данъците, за голямата инфлация, за ниските доходи, за спрените заплати на много хора, които взимат по закон само 60 % от заплатата си. Това няма да го кажат, но ще кажат че Булсатком не им плщали, че защо да им плащат, нали са ефирна телевизия. БТВ трябва да плаща за да я гледат хората, с тези смотани реклами през 15-20 минути затъпяват зрителите, а и трябва да плащам да им гледам рекламите. Няма да стане !!!
  • 46 wulkan

    1 0 Отговор
    Това взе да прилича на турски сериал. Ми да ги спрат. След има няма месец БТВ сами ще започнат да плащат да ги излъчват като им спрат приходите от рекламодатели. Щото никой не рекламира в телевизия, която никой не гледа. Босфор ТВ нещо са се взели съвсем на сериозно щом си мислят, че няма да оцелеем без тях.
  • 47 шопа

    1 0 Отговор
    не плащаите на бтв и бестова не го гледаме не са интересни мразя изнудвачите
  • 48 зрител

    1 0 Отговор
    Защо трябва да се плаща на БТВ?Нали са национална и ефирна телевизия?Ако я гледаш с антена е безплатно.

    Коментиран от #68

  • 49 Скарлет Монтани

    1 0 Отговор
    аре махайте ги тея Бтв !!! кой ги гледа !!!
  • 50 Петко Колев

    1 0 Отговор
    ьТВ и класа? Ти нормален ли си? Каква класа може да има канал, който е като черна станция, която през цялото време бълва криминална хроника и опитва да насажда определени настроения на зрителите си? Да ви обясня защо върнаха каналите в мрежата - защото ги настъпиха рекламодателите и щяха такива неустойки да плащат, че нямаше да им стигне имуществото, за да ги покрият. А защо го спряха - явно се взеха насериозно и решиха, че народът е достатъчно изпростял, за да им се върже на лъжите за задлъжнялост. Сериозните медии не правят така. Сериозните медии правят, най-малкото пресконференция, на която канят и другата страна, вадят доказателства черно на бяло и казват:"Ето, дължите ни такива и такива пари за това и това, даваме ви срок до еди си кога, като за празниците оставяме всичко да си върви, защото ни интересуват зрителите ни." А не като вас - спирате сигнала, хвърляте безпочвени обвинения, които няма как да докажете, защото и на вас ви е ясно, че не са истина, но ламтите за пари.
    Стана ясно също, че това явно е игра на цялата СМЕ. Днес се разбра, че каналите на PROTV Румъния, също спират за оператора Dolce от НГ, пак заради пари и изнудване. Искам да ви видя докъде ще я докарате като спрете сигнала. Не повече от април и сте аут.
  • 51 123

    0 1 Отговор
    btv еnai dobrata televiziq s nai dobrite seriali(turski)
  • 52 Пламен

    1 0 Отговор
    Спирайте БТВ, никой не иска да им гледа платените новини!
  • 53 tttt

    1 0 Отговор
    Само аз ли не гледам бТВ ? Пусках ги само заради Господари на ефира, вече няма причина да ги гледам...
  • 54 инж.Андреев

    1 0 Отговор
    не че нещо, ама БТВ супер подла анти реклама са пуснали - без значение защо няма подписан договор, не мисля, че е редно. Те за какво реват - че някой не иска да си купи услугите им - ами, че то си е техен избор дали ще ги купят или не. Че ще казват кой колко абонати има - как пък така само те са "установили", че Булсатком крият абонати...Пълни смешници...отчаяни и жалки действия, за да им купи някой безсмислената помия...нямам думи направо...надали подобно нещо се е случвало някъде по света...
  • 55 Стар Българин

    1 0 Отговор
    БТВ могат само да д....т!

    Коментиран от #57

  • 56 Пирамид Хлътков

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "3333":

    Е това е истината!
  • 57 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Стар Българин":

  • 58 ПППППП

    0 0 Отговор
    Гледам обаче че ТВ7 и Супер 7 също ще спират сигнала. Ако беше само БТВ айде как да е, обаче ако има и други телевизии значи на булсаткома нещо не им е наред.
  • 59 ххх

    1 0 Отговор
    Надали някой от Булсатком чете мненията, но защо просто не ги предлагате като пакет? Лично на мен няма да ми липсват. Много отдавна мина времето когато БТВ си заслужаваше. Булсатком могат без БТВ, но обратното не е сигурно...
  • 60 jobo

    1 0 Отговор
    Хехе аве на кои му пука ЗА ВАЩЕ Взаимоотношения.....
    Защо занимавате народа сваще РАБОТИ.......
    Ревете Като ВДОВИЦА ЗА К..раставица.
  • 61 Сашо

    0 0 Отговор
    Те ще се договорят за повишаване на заплащането на БТВ, но театъра го играят за да подготвят клиентите за по-високите такси за Булсатком.
    Аз съм техен абонат вече 4 година, не съм доволен .
    Предлагат пакети с програми, в един пакет гледам 3 програми, останалите не, но ги плащам .
    Трябва да се плаща за програма която вие сте си избрали, да има избор от 100 програми .Сами да си правим пакетите .
    Аз гледам "БТВ комеди", харесвам филмите който пускат , но ако е вярно че искат 3 пъти повече пари, не мисля че е обосновано .

    И аз искам да ми увеличат заплатата 3 пъти, но няма как да стане .Шефа ми предлага, или да напусна, или да си стоя със старата заплата .
  • 62 Биби

    1 0 Отговор
    Споко . Много Хора МОГАТ И БЕЗ БТВ
  • 63 еко

    1 0 Отговор
    Ако някой от абонатите на булстат е искал да гледа БТВ едвали би си купил сателит специално за тоя ,,сапун канал,, пенсионерите обаче ще страдат много заради сапунките
  • 64 блк

    1 0 Отговор
    Не е тайна че булсат държат голям дял от пазара на сателитните и кабелните оператори. Как ли биха се почуствали рекламодателите ако рекламите им не могат да се гледат от такъв голям зрителски поток. Няма ли нова телевизия да ги бие по рейтинг? Повечето абонати на булсат са мъже които не могат без испанското първенство и Формула 1, така че губещия в случая е само БТВ. А и мисля че булсат са в правото си да си търсят правата в съда заради анти рекламата която се прави от БТВ
  • 65 Икономиста

    0 1 Отговор
    Абе по-вечето коментари тук да не са написани от служители на Булсатком.Все едни и същи глупости.Който иска да си го държи Булсата.Който не-има и други оператори Аиде стига сте ревали.

    Коментиран от #69

  • 66 bavarets

    1 0 Отговор
    имам едно предложение към булсатком! да не подписват договора със бтв-то да пуснат всичките канали и няма да са на загуба,в загуба ще е само бтв-то. благодаря за внимание.
    п.с и без това никой не ги уважава и не ги гледа.
  • 67 Стига глупости

    0 0 Отговор
    Не знам кой е прав и кой е крив от цялата история, но не мога да разбера как голяма компания като bTV media group може да иска по-големи такси, и да настоява да си продава всичките безполезни програми на куп, при условие че голяма част от тях почти никой не гледа. От друга страна, Bulsatcom и всички останали доставчици трябва да спрат предлагането на отделни пакети , а всеки един зрител да избира какви програми иска да гледа. Обзалагам се, че голяма част от вас са платили за пълните пакети, но гледате не повече от 10 програми. Крайно време е да спрем с простотиите и да се заяждаме за щяло и нещяло, и да започнем да мислим като зрели хора!
  • 68 brankos. bukovlak plevensko

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "зрител":

    hora sabydete se vav koi vek giveem sa da njama btv moljavi
  • 69 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Икономиста":

    Господин икономист , така ли се пише според Вас ''по-вечето'' или повечето. Весело посрещане на новата 2013.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове