Last news in Fakti

8 Август, 2021 15:40 5 950 83

Пламен Данаилов отговори на Дончева: До 15 хил. на месец изкарва вещо лице

  • пламен данаилов-
  • татяна дончева-
  • вещо лице-
  • приходи

Той вероятност ИТН да опитва отлагане на влизането на страната в Еврозоната

Пламен Данаилов отговори на Дончева: До 15 хил. на месец изкарва вещо лице - 1

Зависи каква е експертизата, но диапазонът е голям, може от 8-10 до 15 хил. лв. месечно да постигне едно вещо лице. Това обяви пред Нова тв номинираният за финансов министър Пламен Данаилов от ИТН, за когото Татяна Дончева обяви, че не знае как се издържа, защото е вещо лице в съда.

Това изказване е на човек, който не познава съдебната система, не се е явявал по дела в последните години, коментира той думите на юристката Независимият експерт подпомага съда да вземе справедливо решение, той е изключително важна фигура в целия процес.

Достатъчно добре са платени и могат само от тази дейност да се издържат, но аз имам други квалификации и други доходи. Но всяко вещо лице може да се издържа от тази си работа в съда, обяви депутатът и кандидат-министър с уговорката, че доходите все пак всеки месец са различни, има и лятна ваканция на съдилищата, както и по Нова година. Не знам да се обмислят още смени, но е факт, че конституцията дава такава възможност, коментира той анонсираната от шефката на парламента Ива Митева възможност да се сменят още имена на министри до гласуването в пленарната зала, което се очаква да е в сряда.

"Подкрепа от партиите, с които имаме обща визия и цел и за което близо 1 г. бяхме на площада" очаква Данаилов. Всеки депутат според него в сряда ще гласува по съвест и както прецени. Разговорите с другите партии извън ГЕРБ и ДПС били продължили независимо от писанията по медиите.

Дончева все пак каза и че е добре да има правителство до април догодина, предстои да видим какво ще решат за подкрепата, вярва все пак кандидат-министърът. Той отказа да коментира вероятността за излъчване на правителство с третия мандат, ако в сряда този на ИТН не мине.

Несигурно бъдещо събитие нарече опцията, а вероятността от нови избори - голяма. Кандидатът за министър на финансите разкритикува актуализацията на бюджета, внесена от служебния кабинет. Изглежда писана набързо, без да са отчетени различни факти, смята той. Фискалният съвет също го отчете, за първи път от много време гласува с особено мнение, посочи Данаилов.

Причината - не били направени оценки за отраженията на тези мерки през следващите години Например липсват пари за болничен в сегашната актуализация, а това биха били стотици милиони лева при четвърта вълна. Не знаем има ли буфери в бюджета за това. Не знаем и предвижданията колко тежка ще бъде тя, стигат ли тези заделени 300 млн. Не само здравният фокус, и много неща още, допълни той.

Най-вече актуализацията на пенсиите е това, което явно не подкрепя ИТН, даде да се разбере номинираният за финансов министър. Партията на Трифонов поискала изчисления от НОИ и имала няколко варианта, които първо ще бъдат предложени за обсъждане в бюджетна комисия. Този с преизчисляване с доход от 2018 е по-справедливият, въпросът е как ще бъдат компенсирани тези близо 1 млн., които в този случай няма да получат увеличение, описа той вижданията на ИТН.

За вариант през нов доход, а не през тежестта на стажа, са и БСП и Мая Манолова. Запазване на данъчните ставки обеща Данаилов. Евентуална възможност за намаляване, след като се преценят всички разходи за здраве, инфраструктурни проекти, пенсии. Отрече вероятност ИТН да опитва отлагане на влизането на страната в Еврозоната, но 2024 г. според него е трудно постижима дата заради критериите, на които трябва да сме отговорили дотогава. По-важните теми сега са ще има ли правителство и с какъв бюджет ще разполага страната, заключи той.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    67 20 Отговор
    Прeдaтeлcкaтa пaртия нa Cтaниcлaв Трифoнoв ИТН нямaт мяcтo пoвeчe в пoлитикaтa!Ceдящият нa дивaнa ce изживявa кaтo диктaтoр,пacтир нa нaрoдa,кoйтo тoй cмятa зa cтaдo,чe щoм ca гo избрaли мoжe дa прaви кaквoтo cи иcкa и кaктo cи иcкa!Зa тoвa cключи cкритa cдeлкa и cъглaшaтeлcтвo c ДПC и ГEРБ зa дa мoжe дa върнe cпрeнитe oткрaднaти пaри oт Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo oтнoвo в ръцeтe нa oлигaрcитe oт ГEРБ и ДПC !Нямa дa нaпрaви нищo и пo oтнoшeниe нa Гeшeв!Тoтaлни прeдaтeли! Никaквa пoдкрeпa зa тях!

    Коментиран от #5, #8, #32, #52

  • 2 така така

    59 17 Отговор
    Този е толкова гнусен, противен и нефотогеничен, че е възможно само от репка като Слави да го набута там...

    Коментиран от #16

  • 3 Пич

    35 5 Отговор
    Фииуу... Егати ... Този дали говори за Лас Вегас...
  • 4 1618

    50 10 Отговор
    Има такъв народ няма да съставят правителство на подмяната! ИТН какви министри пробутвате да управляват България? 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов! За вас политиката е самоцел, колкото и да се кълнете в обратното! За вас приоритет е да върнете в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ спрените милиони от кражби! За това предлагате министри свързани кой по роднински, кой по приятелски с Гешев, Пеевски , с ГЕРБ и ДПС! Главен кукловод и проводник на лъжата и подмяната-седящият на дивана!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 1618

    49 8 Отговор
    Наглостта на Станислав Трифонов и ИТН е пословична!Наглостта да твърдиш,че имаш програма,която ще бъде изпълнена от неподготвени и зависими от ДПС и ГЕРБ министри?Наглостта да искаш да бъдеш подкрепен от другите партии без подписан договор за да ги вкараш в капан и след това да обвиниш тях за подмяната на вота,за предателството и неизпълнените ангажименти към избирателите? Тези хора напълно са изгубили връзка с реалността и със здравия разум!Това правителство не трябва да бъде подкрепяно!

    Коментиран от #15

  • 7 Gowo

    72 4 Отговор
    Нека уточним.Вещо лице означава още експерт.А какъв експерт трябва да си че да получаваш 55 минимални заплати.Аз ще го кажа.Мошенник.

    Коментиран от #11, #31, #54

  • 8 ДРУГИЯТ ПЪТ СЛАВИ ЩЕ ТЕ ПИТА

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    МОЖЕ ЛИ ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА......ДРУГАРЮ
  • 9 Пич

    48 3 Отговор
    А дали плаща данъци за по 15000 лева на месец... НАП защо не провери...
  • 10 ВЯРНО Е

    49 3 Отговор
    Въпросът е, че всеки може да се впише в съда за вещо лице, но далеч не всеки случаен го викат толкова често, че да изкара 15 хил., еле пък 1500лв. намесец.

    Коментиран от #28

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гешеф

    18 4 Отговор
    Пламен Данаилов ми върши добра работа.
  • 13 Gowo

    32 2 Отговор

    До коментар #11 от "ТИ ЩО НЕ ПОЛУЧАВАШ ТОЛКОВА":

    Аз го казах Защото не мога и не съм мошеник.И в това няма срамно.Срамно е да си мошеник в Тиквена държава.За тебе това е гордост.Защото в такава си се родил.А може би и такива са те ....
  • 14 Gowo

    25 3 Отговор
    Разбира се че стана срамно да не си мошеник.И това е превъзпитанието на последното поколение .Поколението на Бойковото управление

    Коментиран от #33

  • 15 Стига троли

    6 26 Отговор

    До коментар #6 от "1618":

    И слепците разбраха, подлите мераци на дб, плащащи на тролове и спамещи всички теми с манипулативни глупости и лъжи! Предатели и продажници, никой не желае!!!

    Коментиран от #20

  • 16 1618

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "така така":

    Партиите могат и трябвa дa cпрaт пoдмянaтa на вoтa и прeдaтeлcтвoтo нa Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН! Кaквo пoлучихa избирaтeлитe нa ИТН? Пoлучихa кaтo пoдaрък ДПC и ГЕРБ!Пoлучихa и eдин куклoвoд,кoйтo ce гoтви oт вкъщи дa диктувa зaдкулиcнo кaквo дa прaвят ИТН в Пaрлaмeнтa! Eдин чoвeк изгубил нaпълнo чувcтвo зa рeaлнocт пo дoмaшнa тeниcкa и aнцунг oт дивaнa ce гoтви зaeднo c ДПC и ГЕРБ дa cъcипят Бългaрия!

    Коментиран от #19

  • 17 Нищо

    12 1 Отговор
    конкретно не е отговорил , завоалирал е нещата!
  • 18 Gowo

    10 2 Отговор
    Понеже някои изпитват гордост от това да получаваш грешни пари И да го считаш за предимство пред останалите ти сънародници.Ще го кажа Вещо лице се счита и Натариуса.Вдички знаеме кой и как направиха така че тия ,,експерти" си направиха заплати повече и от Доналтд Тръмп.Тска че политиката ако ще е нова нека стъпва и на морал.Тогава и Коко Динев ще става за депутат.Нали
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 1618

    16 2 Отговор

    До коментар #15 от "Стига троли":

    Кoятo и дa e пaртия,aкo дoпуcнe грeшкa и влeзe в кaпaнa нa прeдaтeлcкaтa пaртия Имa тaкъв нaрoд cъc ceдящ нa дивaнa куклoвoд зaвиcим oт ДПС и ГEРБ щe пaднe нa дънoтo зaeднo c прeдaтeлcкaтa пaртия! Тoвa e прeдaтeлcтвoтo нa гoдинaтa! Нaрoдa щe линчувa ИТН и вcякa пaртия кoятo гo пoдкрeпи!

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 1618

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "Стига троли":

    При нoви избoри вcички глacoве oт прeдaтeлcкaтa пaртия ИТН oтивaт при Дeмoкрaтичнa Бългaрия и Изпрaви ce!Прeдaтeлcкaтa пaртия нa Cтaниcлaв Трифoнoв ИТН пoвeчe нямaт мяcтo в пoлитикaтa!Врeдaтa, кoятo нaнecoхa нa Бългaрия c пoдмянaтa нa вoтa,c прeдлoжeнитe миниcтри зaвиcими oт ГEРБ и ДПC c aрoгaнтнoтo cи нaглo пoвeдeниe,c нeкaдърнocттa cи e oгрoмнa и трябвa дa бъдaт измeтeни oт Пaрлaмeнтa при cлeдвaщитe избoри!

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Gowo

    15 1 Отговор

    До коментар #19 от "Стига троли":

    Още като заговори един чуляк разбирам дали е измамник.Тоя не става Още не се е кандидатирал и започва с лъжите И да овърта.Кажи го направо Ти за народа ли си отишъл там или за пари.Какво баламосваш със сметки .Оценката ще ти е дадат хората Ако се почувстват по добре.А не като Бойко Борисоглу по цял ден да се хвали с ,,неговите" и на партията ,,му" постижения

    Коментиран от #30

  • 25 Санди

    18 2 Отговор
    Слави бърка много по въпроса за пенсиите. Немалка част от избирателите му бяха пенсионерите. Те няма да му дадат гласа си на следващите избори - това е 100 % сигурно.
  • 26 Тоя дрънка

    19 2 Отговор
    глупости. Излиза, че всяко вещо лице взема най-малко 8000, повече от прокурори, съдии, взети заедно.
    И такива невежи се очертава да са начело на държавата.
    Нема такава държава.

    Коментиран от #29, #34

  • 27 Димитров

    14 1 Отговор
    Значи увеличените пенсии ще са справедливи ако се вземе за основа дохода от 2018г ,нищо че 900000 няма да получат увеличение!?
    Егати справедливостта!
    Да казваш,че
    Дончева не познава съдебната система е голяма истина,нали!?
  • 28 Кво вещо

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "ВЯРНО Е":

    Да не би да изтрелваме совалки, че да има нужда от толкова вещи скъпоплатени лица?
  • 29 СУМАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ

    0 7 Отговор

    До коментар #26 от "Тоя дрънка":

    В ЗАВИСИМОСТ ОТ ОБЕМА НА РАБОТА И ЗНАЧИМОСТТА НА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА......ЗАТОВА ВАРИРА ОТ....ДО....

    Коментиран от #37

  • 30 ДРУГИЯТ ПЪТ ШЕ ТЕ ПИТА ТЕБ ....ДРУГАРЮ

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Gowo":

    КАКВО ДА ГОВОРИ
  • 31 Gowo

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    Право казваш брате.Той и един ,,експерт" с агентурно име ,,Сава" така се писа вещи лице и прави едни консултации по ХИДРОИНЖЕНЕРСТВО.,Че му плати държавата едни 2 милиона за съветите.Още е ценен.Сега му дадоха и ТЕЦ Варна и студения резерв на България.Явно се е доказал като неповторим ,,експерт" и вещ .Такъв да ги ринеш в тая държава.Затова сме на последно място по стандарт на живот .И на първо по мошеници.

    Коментиран от #46

  • 32 Пълни глупости,

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    точно служебното правителство сключи договор за 3 военни корабчета с Германия за 1 милиард и то без въоръжението, по негово време изчезнаха 500 милиона лева за строителството на АМ Хемус, точно то наля на олигарсите - зърнари 170 милиона за щети от Ковид (???)...
  • 33 А КАК ТРЯБВА ДА ГИ ВЪЗПИТАВАТ

    1 8 Отговор

    До коментар #14 от "Gowo":

    В........ МАРКСИЗЪМ-ЛЕНИНИЗЪМ

    Коментиран от #44

  • 34 Gowo

    12 2 Отговор

    До коментар #26 от "Тоя дрънка":

    Това доказва на какво ниво сме.Катастрофата идва когато нищожните идват на власт.
  • 35 До тиквуна ПД

    17 0 Отговор
    Хаха, а съдията взема в пъти по-малко от вещото лице, така ли?
  • 36 Тъ по племе

    13 0 Отговор
    А муньовците бачкайт еза 1000 лв и се радвайте, когато ви дадат 50 лв отгоре.

    Коментиран от #42

  • 37 Хаха

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "СУМАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ":

    Излиза, че колкото е по-значимо доказателството, толкова е по-голяма заплатата. Ако докаже питагоровата теорема, ще получи милион

    Коментиран от #41, #61

  • 38 Тиква

    10 0 Отговор
    Хванете и чси -тата и банките и другите по веригите. Че правят мазало. Всички го знаете и си мълчите нали? На наш гръб и 200 тояги са малко.
  • 39 Го4о

    11 0 Отговор
    Ами, стой си там бе пич, къде се буташ за някакви 2-3-до4 хиляди лева на месец и накрая може и да те осъдят в затвора да лежиш!?!?
  • 40 Subaru WRX

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    1. Диков няма претенции да е певец=шоумем, за разлика от Трифонов!
    2. ГЕРБ и ИТН гласуват според нарежданията на Борисов (от Зайчарника) и Трифонов (от Дивана) - къде виждате гласуване по съвест?!
    3. Смятате ли, че "политикът" Трифонов трябва да се крие зад обектива на Дивана и така да "носи" отговорност за съдбините на държавата чрез съмнителни сламени "политици".
    4. Съветвам Ви да разберете, че държавата не е поле за експерименти на чалга-културата в политиката!
  • 41 ЩОМ ИМА КОЙ ДА МУ ГИ ДАДЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Хаха":

    ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ........ТОЛКОВА Е ПРОСТО
  • 42 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Тъ по племе":

    ама верваш ли му ?
  • 43 Gowo

    11 1 Отговор
    И понеже тоя , кандидат политик , е такъв балък , че не се усеща как го подвеждат за заплати.А и тоя утре ще ми бъде водещ в политическата клоака.Нека го кажа.За да си политик требе и да се усещаш.Да имаш ориентир за подлост.Ама как да имаш като ти си самият подлец
  • 44 НЯМА

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "А КАК ТРЯБВА ДА ГИ ВЪЗПИТАВАТ":

    ИЗБОР , ДА ИДВА НИНОВА или РАДЕВ!!! БУЦИ НА СЕЛО!
  • 45 Ама как

    13 2 Отговор
    лъжеееш! Това е такава нищожна работа, че не си струва да говорим за нея. Да не говорим пък че по чл.34, от Наредба № 1 от 16.01.2008 г. за вписването, квалификацията и възнагражденията на вещите лица, ал. 3 Първоначалното възнаграждение на вещото лице не се изплаща, ако органът, възложил експертизата, не приеме заключението.
    Много ми е интересно да знам по какво си бил вещо лице във всичките десет съдебни експертизи по класове и видове.
    Да не говорим, че вещите лица си имат основна работа на трудов договор. Господинът като какъв е работил на основна работа или е бил на повикване. Леле какви мошеници и калинки се извъдихте всички от ИТН, бе. Надминахте Боко във всяко едно отношение!
  • 46 Леле

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Gowo":

    колко си прав, забравихме, че има и главни и по главни експерти. Тоя явно е аматьор с некакви 15 хиляди.
  • 47 факт

    7 0 Отговор
    Всеки опирал до съд знае що за,, вещи,, лица са тези!
  • 48 Ivan S

    16 0 Отговор
    15 000лв.... Кажи го на вещите лица в института по криминалистика, или виж колко плаща съда за една балистична експертиза... И как МВР ги съди за тези 15 лева защото били служители на МВР и нямали право на допълнителни пари като вещи лица, но пък балистична експертиза частни експерти не могат да правят щото нали... как се подменят доказателства.

    Коментиран от #50, #53

  • 49 разгочарован

    12 0 Отговор
    Вещ министър ще бъде...Тези не спират да ни разсмиват, лошото е обаче, че всичко е на наш гръб. Станиславчо тотално разочарова народа. Не, че очаквах нещо от него, но поне се надявах да остави тези които могат да работят. Той обаче ни предложи новото старо...кабинет пълен с калинки!
  • 50 ПуДела

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ivan S":

    ни взе за мезе май? Ама има предостатъчно балъци
  • 51 Българка

    16 1 Отговор
    Щом финансовото "величие" с огромни успехи влоза в обяснителен режим колко получава едно вещо лице, то работата е ясна. Балона издиша и скоро щр се спука. Някой от форума да е чул Кирил Петков, Асен Василев да се хвалят, че могат да получат 15 хиляди на месец, щото са много велики и знаещи? Не, защото те с работата се доказват! Просто несъизмерими величини са екипа на служебния кабинет и недоносчето проекто-кабинет на ИТН
  • 52 До простия

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Ами стадо сте, щом сте гласували за чалгари и клоуни, които хабер си нямат, как се управлява държава !
    Стадо сте....!!!

    Коментиран от #67

  • 53 И ИТН

    10 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ivan S":

    ни взе за прост човешки мат,риЯл. Този си е добавил няколко нули към заплащането си на вещо лице. Кой зарязва 15 хиляди лева за два-три пъти по-малка заплата на министър! Нещастник жалък!
  • 54 Пълен мошеник

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    Едно вещо лице има не повече от 2-3 ангажимента на месец за експертиза. Този съвсем ни взе за балъци!

    Коментиран от #57, #59

  • 55 глоги

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той вероятност ИТН да опитва отлагане на влизането на страната в Еврозоната.....КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ,БЕ,АЛООУ?!
  • 56 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 1 Отговор
    ТОЯ ГЛЕДА МНОГО ЛОШО.....СИГУРНО СИ МИСЛИ ЗА НАС
  • 57 ЗАВИСИ ОТ ВЕЩОТО ЛИЦЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Пълен мошеник":

    АКО Е НЕКАДЪРНИК, МОЖЕ ДА ИМА 2...3....ЕКСПЕРТИЗИ НА ....ГОДИНА
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Gowo

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Пълен мошеник":

    И Бай Ганя е вещо лице .Викат го кога някой прави ракия.Ама не мой доказа доходи.Той на ден ходи незнайно къде Доходите са в това че го търсят .А и държавата да си гледа нейната политика.Кравата Дочка може нека да пусне малко .Утре повече.Ми сложете и кранче....
  • 60 Я посмятай

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "ТИ ЩО НЕ ПОЛУЧАВАШ ТОЛКОВА":

    ако можеш : "В момента почасовата ставка на вещите лица е 2,3% от МРЗ, която сега е 510 лв. Така експертите получават 11,73 лв. на час." - лекс бг. Едно вещо лице пребивава за експертизата си средно между 3 и три и четири часа на мястото, където е изпратен. Работата на вещото лице е не повече от 3 дни на едно място. Ерго за една експертиза вещото лице получава между 120 и 150 лева. Ангажиментите на мещите лица са не повече от 2-3 / с условие до четири/ на месец, според квалификацията им по експертизите. Смятай сега колко е възнаграждението на вещото лице на месец. С много голяма фантазия парите БИХА могли да бъдат 1500 лева. Човекът си е добавил една нула за авторитет и поради избиване на комплекси. Да не забравяме, че тази сума се облага с данъци.
  • 61 един от стадото

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "Хаха":

    като нищо ще докаже и теорията на относителността, макар самия Айнщайн да не е могъл. Много вещи тия лица бе. А колкото до нотариусите по горе, те поне са вещи само в една област, сделките. И закона е категоричен къде могат само да прилагат вещината си. Друг е въпроса колко могат и дали винаги вземат страната на истината. Колко невежи завлякоха в некоректни сделки..но това е друга тема. А сега по темата. Имаме ли сделка с ИТН или не, ние не гласувалите за тях, питам и избирателите им. Мисля, че не. Нищо, и те ще патят наравно с мен. Поне аз знам защо
  • 62 НИЕ ПИТАМЕ

    8 1 Отговор
    А СЕГА ФИН.МИНИСТЪР ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ СЛАВИ ИМА МИЛИАРДИ ВЪВ ФИРМИ В САЩ И ПАНАМА С ПРЕХВЪРЛЯНЕ ОТ ЕДНА КЪМ ДРУГА И ОТКРИВАНЕ НА НОВИ...
  • 63 Лудница

    8 0 Отговор
    А така половин България ще бачка на минималната,този без срам ще казва че взима пари за 10.15човека е това е извращението тука в тази тъпа територия,един ще взима тавана другите минималната,ама ще кажете ама той учил хахахаха ако сложим неговата професия на кантара и тази на един копач на картофи,на кой е по стойностна на този който носи храна за всички или тази която дере всички с измислените си правила,закони и разпоредби имащи за цел да гърчат хората които наистина работят.

    Коментиран от #64

  • 64 ИТПН

    10 1 Отговор

    До коментар #63 от "Лудница":

    Оставете заплатката на този псевдо специалист. Много по-интересна му е "професионалната" кариера. От профила му в linkedin се вижда, че първата му работа е "финансов мениджър" или казано на български - финансов директор в КАИ. Започнал е през 2001г. или когато е бил на 21 гоини, т.е. още е бил студент!!! Пак от профила му се вижда, че е завършил чак през 2003г. Не е зле, нали! Нормалния човек след като завърши работи години наред докато се докаже и натрупа опит, а този още на студентската скамейка става финансов директор! Още тогава са започнали да му подготвят CV-то. Иначе, ще борим статуквото!

    Коментиран от #70

  • 65 демократ

    6 0 Отговор
    Този разказва Лакърдии. Бил съм вещо лице и зная възнагражденията.
  • 66 демократ

    5 0 Отговор
    Този разказва Лакърдии. Бил съм вещо лице и зная възнагражденията.
  • 67 Калоян

    2 4 Отговор

    До коментар #52 от "До простия":

    Ако ги нямаше чалгарите, Борисов щеше да вземе мнозинство и с помощта на патрЕотите да състави кабинет.Вие влизате в парламента с тридесет човека и днес щяхте да сте на площада,а Тулупа да се фука,че пак ви е бил.Малко реалистично гледайте на действителността.

    Коментиран от #69

  • 68 КуКу Къш

    4 1 Отговор
    Не казвам, че случаят е такъв, но корупцията сред вещите лица е изключително развита. Познавам едно такова и наистина си докарва много добри "странични" доходи.
  • 69 Gowo

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Калоян":

    Ако ги нямаше чалгатиъе народа щеше да гласува против Бойко Борисоф.И щеше да намери начин.Криви ти са сметките.Учил си до първи и си прочел една книга а искаш анализи да правиш

    Коментиран от #76

  • 70 Gowo

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "ИТПН":

    Мамин.
  • 71 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    На теория,ако на борсата дневно правиш0,3% върху 1000...За 10г ще станеш милиардер....на практика .......не е така!
  • 72 222

    3 0 Отговор
    Да разбирам ли, че да си вещо лице е много печелившо? Реалните доходи многократно надхвърлят официалните? И как става това? Трябва ли ти корумпиран съд за да отсъди по определен начин? Не, им
  • 73 ДедоВиЯ

    0 0 Отговор
    БаГу, сичко около съдебната с/ма тез кинтаври за нищо ги нема! Май сички са за 💣💣💣 и правосъдие с чифтета!
  • 74 Патето Яки

    1 0 Отговор
    Кожодер.
  • 75 питане

    4 0 Отговор
    Този декларирал ли е такива доходи в данъчната декларация?
    Да не се окаже, че финансовия министър е укривал данъци?
  • 76 Калоян

    0 2 Отговор

    До коментар #69 от "Gowo":

    Прочел съм достатъчно книги.Като ти гледам правописа и правоговора и слагането на непълен член пред подлог,по-добре не се прави на духовит.

    Коментиран от #77, #79

  • 77 Gowo

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Калоян":

    Аз пък виждам друго.Каквито ти приятелите такива ти и духовните дадености.Освен от правопис разбираш ли от друго.За политиката вече си ми ясен.За обноските , повече ми приличаш на ченге.За възпитанието ти имам някои съвети към тебе Забрави за тежкото ти детство.Баща ти не е виновен .Повечето комунисти бяха наивни идеалисти.Такива са и децата им.Вярват в доброто като самопородило се.Не не бъркам.Дошло и само се родило.Такава изкривена представа за реалността носят комплексарите.Многото книги дето си чел са доказателство за това.Излез от рамката ГЕРБ Бъди уверен.Слънцето ще изгрее.Въпреки увереността на идола ти.Че без него светът е свършен
  • 78 ЛЕКО ТЪП

    4 0 Отговор
    ЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ НА ВЕЩИ ЛИЦА МАЙ ЛЪЖЕ МРЪСНИКА А КО ШИ КАИШ И НЕ Е ВАЖНО ЧЕ ЛЪЖЕ А ЧЕ ЛЪЖЕ ТЪПООООО
  • 79 СОДОМИТ

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Калоян":

    АДЕ СТИГА С ТОЯ ЧЛЕН ВЕДНЪЖ Е ПЪЛЕН ПОСЛЕ ПРАЗЕН
  • 80 Две димящи дула

    1 0 Отговор
    Този явно е бил вещо лице към герб или дпс. Там за всяка донесена вещ получаваш солидно възнаграждение или сладка служба, естествено платени от нашите джобове. Под вещ разбирайте пачки, кюлчета и ритони.
  • 81 СМЕХУРКО

    0 0 Отговор
    АБЕ ШУШУЛКО , МОЖЕ И 20000 ЕВРО ДА ДОКАРВА ,АКО Е ВЕЩО ЛИЦЕ ПО ПОТЪВАНЕТО НА ТИТАНИК .....!!! А ТИ ,.......КОЛКО СИ ДЕКЛАРИРАЛ........????
  • 82 3333

    0 0 Отговор
    Простак, Дончева не е излизала от съдебната зала по знакови дела. Голямо самочувствие, големи претенции, иначе си пълен с въздух,
  • 83 дедогошо

    0 0 Отговор
    То се превърна в лъжа и мазане, яко мазане...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове