Last news in Fakti

5 Март, 2013 08:19 14 177 44

Дъщерята на Брендо е отвлечена

  • брендо-
  • дъщеря
Дъщерята на Брендо е отвлечена - 1
Снимки: БГНЕС

Дъщерята на Евелин Банев - Брендо – Лара е била отвлечена тази сутрин. Отвличането е станало на ул. „Пушкин“ в столичния квартал Бояна.

Бившата му жена Моника Добринова, която е майка на Лара, бе засечена преди седмици да носи храна в затвора на Брендо.

На 15 февруари Софийcкият грaдcки cъд поcтaнови 7 години и 6 мeceцa зaтвор зa Eвeлин Бaнeв-Брeндо по обвинение за оргaнизирaнe нa прecтъпнa грyпa и прaнe нa над 2 млн. евро от контрабанда на наркотици.

На Банев е наложена и глоба от 30 000 лева и девет години лишаване от право да бъде управител и да осъществява търговска дейност. Освен това съдът реши, че Евелин Банев трябва да възстанови сумата от 21 млн, лева, изпрани чрез наркотрафик. Заедно с Брендо прeд cъдa ca изпрaвeни и бившaтa мy жeнa Моникa Добриновa, вдовицaтa Дecиcлaвa Дишлиeвa, и Cимо Карaйчeв, които полyчихa 3-годишни ycловни приcъди.

Нападението е станало пред дома на сочения за "кокаинов крал" Банев, когато момичето, което по различни данни е на 10,11 или 12 години, заедно с охранителя си, излизали от къщата, потвърдиха от полицията. Трима маскирани препречили пътя им, стреляли по охранителя и отвлекли момичето с джип BMW Х5.

Похитителите са избягали в посока към Околовръстното шосе.

Охранителят е откаран във Военномедицинска академия. След стрелбата той е бил контактен и е успял да каже, че момиченцето не е ранено при похищението.

От ВМА съобщиха, че охранителят е с две прострелни рани в областта на белия дроб. Състоянието му е критично.

Сигнал на тел. 112 за отвлеченото дете е подаден тази сутрин към 7.33 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. По данни на полицията възрастта на момичето е 10 години. Предприети са всички оперативни и издирвателни действия за установяване на местонахождението на детето. Блокирани са изходните и входни артерии към София.

В момента соченият за "кокаинов крал" Евелин Банев е подсъдим в дело за пране на пари. Той бе доведен в България от Милано, където италианските власти го разследват за трафик на наркотици. Брендо бе отведен в Софийския затвор, където чака делата си.

Cъдeбният зaщитник нa Брeндо aдвокaт Инa Лyлчeвa зaяви, чe щe обжaлвa приcъдaтa, тъй кaто нямa докaзaтeлcтвa зa извършeно прecтъплeниe, a в обвинeниeто имa ceриозни пропycки. Присъдата на Евелин Банев може да бъде обжалвана пред Софийския апелативен съд.

Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баа тодър

    1 0 Отговор
    ''тая година завод за полупроводници ,догодина за цели проводници.''
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bobi

    1 0 Отговор
    При мажоритарен вот ще влезнат пак поставени лица на някоя политическа сила , защото обикновенните хора не искат да се занимават с политика . Ще кажете , че ще може да ги отзоваваме , но кой ще го замени ?? -ПАК СЪЩИЯ Б....К !! ....или може би всички трябва да станем политици ??
    Ще гласуват пак в купом турци и цигани и нещата все ще се повтарят , докато не излезнат да гласуват и останалите !
  • 4 Бай хой

    3 1 Отговор
    Цецко прибра съдружниците си да ги пази държавата ама роднините май останаха отвън.
    Кво стана ве мутри нали преборихте престъпността и нямаше да има отвличания.
  • 5 ALK

    1 7 Отговор
    Е голема работа мене некой ми застреля котката тия за една малка трафикантка мрънкят. Ако знае татко й колко наркотици е продал и колко хора са умрели заради него.
  • 6 таслаков

    1 7 Отговор
    Нека сега и той да види какво е. Сега малката пикла ще плаща за неговите злодеяния
  • 7 Читател

    1 1 Отговор
    Съжалявате всички тук детето на този нарко-дилър Брендо, а случайно да съжалявате хилядите деца които той трови със дрогата която внася в България и дрогира нашите деца, и дали този Брендо ги съжалява ? Както се казва в поговорката децата изплащат греховете на родителите си...

    Коментиран от #9

  • 8 хаана

    1 0 Отговор
    Един мафиот сърба супата сега, нека види какво е да живееш в мафиотска държава. За нарко дилър немога да имам никакво съжаление, защото както коментар 7 казва, нека помислим колко деца той е погубил с дрога!
    Детето не е виновно за баща си и дано тези които са го отвлякли помислят за това.
  • 9 РАЗМЪРДАИТЕ СИ МОЗЪЧЕТО

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Читател":

    Вашите деца са наркомани,не заради брендо,а заради слаб родителски контрол....не търсете вината другаде,за да си лекувате съвеста!!! хора като БРЕНДО са национално богатство,те внасят милиони в БГ-ИЗДЪРЖАТ СТОТИЦИ (ХИЛЯДИ) СЕМЕИСТВА! НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО СА ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА И ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ В ЧУЖБИНА!!! АЙДЕ ВЕЧЕ СИ ОТВОРЕТЕ УЧИТЕ И НЕ БЪДЕТЕ КАТО КОН С КАПАЦИ!!!

    Коментиран от #17, #26

  • 10 Кофти

    0 1 Отговор
    Къде е Лара?
  • 11 Бай хой

    1 2 Отговор
    Вижте коментарите по-долу и съдете какви хора подкрепят ГЕРБ.
  • 12 РОМЕО

    1 2 Отговор
    Напълно съгласен с №9 !!!!!!!!!
    НИКОЙ не Ви кара на сила да си купувате какъвто и вид дрога !
  • 13 Гражданин

    1 1 Отговор
    Обикновен бандит, че и с международен опит. Да го д.ха сега с пълна сила!!!
  • 14 Лай хой

    3 1 Отговор
    Каква ли ще е съдбата и на нарко-трафиканта Боко Тиквата.
  • 15 yellow

    1 0 Отговор
    За тия дето защитават престъпника - утре ще потропа и на вашата врата
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Какво Ви става бе хора!?! Кефите се, че е отвлечено едно ДЕТЕ! То няма вина, че баща му е престъпник.
  • 17 ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "РАЗМЪРДАИТЕ СИ МОЗЪЧЕТО":

    Моли се детето ти да не стане наркоман, че тогава едва ли ще си на същото мнение и каква работа отваря тоя, работа за няколко малоумни напомпани типове дето иначе биха насили пясък и цимент на някой строеж. А знаеш ли заради подобни хора в нашата държава колко можещи хора са се изнесли в чужбина.

    Коментиран от #22, #23

  • 18 213234324

    1 2 Отговор
    баща му да я мисли.какво ни занимавате с личните проблеми на един разпространител на СМЪРТ
  • 19 Димитър

    1 0 Отговор
    Да много готино - супер, Брендо да го д.ха, момичето какво е виновно, че баща му изпълнява един или повече състави от НК ?!
    Или може би трябва да се кефим, че отвличат деца на криминално проявени лица, понеже няма държава, в това число прокуратура и съдилища, които да вкарват такива хора по затворите ? Или е по лесно да махнем с ръка и да кажем - бе нали е дете на наркобос не е на нормални родители какво ме бърка, че някой си поради отмъщение, преразпределяне на пазара или не знам си какво го отвлича
  • 20 KOREKTOR

    1 1 Отговор
    Ей, умниците БУДАЛИ ГЕРБАДЖИЙСКИ, а не ви ли минава друго през празните кофи. По време на ТРОЙНАТА имаме дерижирани отвличания и пищене от страна на БОКО И ЦВЪКО. Пада ТРОЙНАТА залавяме кокошкари от НАГЛИТЕ без тарторите (тях така и не ги откриха) и отвличнията спряха. Сега УЖ паднаха БОКО И ЦВЪКО и хоп отвличане и пак пищене до бога и нагоре – Видяхте ли няма ги БОКО И ЦВЪКО и пак се започна с отвличания. Нека ви сега , свалихте ги тези незаменими борци с НАГЛИТЕ и вижте какво стана.

    Коментиран от #35

  • 21 2323123232

    1 1 Отговор
    и кво сега дай да скърби цялата държава.а баща и ще ти плати ли сметките.това са си техни проблеми честно казано не ми пука че са я отвлекли,то на баща и не му пука та на мен ли.знае в какво се забърква и кво дай да се хванем на и да друснем едно хорце и да свалим знамето на половина.да се оправят.да е мислил преди да тровил нашите деца

    Коментиран от #29

  • 22 БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "ivan":

    1 всеки се моли детето му да не стане наркоман,НО НЕМОЖЕ ДЪЩЕРЯТИ ДА Е ПРОСТИТУТКА-А ТИ ДА ОБВИНЯВАШ КЛИЕНТИТЕ!! 2 Брендо работи с интелигентни хора-работа за напомпаните няма!3 виновните за изселването на можещите хора от БГ са ПОЛИТИЦИТЕ И ТЯХНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ!
  • 23 до Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "ivan":

    ПО ДОБРЕ ДА РАБОТИШ В ХОТЕЛИТЕ НА БРЕНДО ОТКОЛКОТО В ТЕЦОВЕТЕ НА КОВАЧКИ!!!
  • 24 трепача

    2 1 Отговор
    Много измет има в Бълхария, уж Герб трябваше да я измете, а пък както забелязваме, просто едни бандити ги заместват с други и кошмара продължава.
  • 25 ivan

    1 0 Отговор
    Едва ли Ковачки е уместен пример за работодател и двамата са създадени от една корумпирана и лоша система, а не е ли по-добре да можещ сам да си направиш хотел без да дойде някой като Брендо да ти го запали. Та мисълта ми е, че Брендо си остава един наркотрафикант и хотелите му са да си пере парите, но с подобни бизнеси нито се развива кой знае каква икономика, нито се превличат и много туристи, пример с нашето родно презастроено черноморие.
  • 26 оптимис

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "РАЗМЪРДАИТЕ СИ МОЗЪЧЕТО":

    Ami to nito roditelski,nito uchitelski kontrol ima.Roditelite osven,che ne kontrolirat decata si,no ne pozvoliavat i na uchitelite da go praviat;Kolko pati sam vijdal da se karat napudreni shmatki s uchiteli,che smamrili pred klasa chaveto im.Posle drug im vinoven,che narkomani ili chalga kifli.Narode ne plachi,a raboti.............DANO?NAMERIAT DETENCETO............
  • 27 дс пауър

    0 1 Отговор
    Сега да ви обясня за какво иде реч, че пак не се усещате.
    Брендю съвсем легално си прави бизнеса от 20 години, обаче е щипнла повече пари и сега другарите си търсят парите, това се случва със всеки, който в един момент решава, че е недосегаем!!!!!
    За това сега са отвлекли детето му, за да каже къде са парите, нищо, че го разследват и т.н.
    Щом си е дошъл в България, няма да го оставят на мира, докато не си вземат дължимите суми.
    Нали се сещате, че тия дето са атакували гарда и Х5 цата не са случайни хора.... ;)
  • 28 ДО ИВАН

    1 0 Отговор
    престъпника си е престъпник,но по добре бандит вносител на финанси отколкото политик износител на финанси.ИВАНЕ СПОРЕД ТЕБ КОЕ Е ПО ЛОШО ЗА ДЪРЖАВАТА?

    Коментиран от #31

  • 29 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "2323123232":

    Страхотна логика вадиш, ами да взема аз да ти платя сметките за ток и парно, щом от това зависи да си съгласен и отвличането си е негов проблем нали, супер, ми да взема аз да направя едно отвличане на гаджето ти и по тази логика си е пак твой проблема и някой който преди 5 дни се научил да се подписва да ти обяснява по форумите, че не му пука. Въобще това да ти обясняват че е не ти пука, че е отвлечено едно дете понеже бащата е наркодилър и си го заслужава може да го роди само гениален ум като теб. Добре, че НК не се пише от хора като теб, който да смятат че за престъпленията на родителите трябва да отговарят децата им, а това, че не можеш да си оправиш сметките за тока и парното 100% ти е виновен Брендо, а въобще не е щото си много умен или защото политиците 20 години ни лъжат с повишение на заплатите
  • 30 до дс пауър

    1 0 Отговор
    Много флми гледаш момче.Холивуд ти е промил мозъка,ама това е и целта,явно са си свършили работата.Мнооооого си далече от истината.Кой простреляха наскоро?На всяко действие има противодействие.Войни винаги е имало и винаги ще има,дано само си останат локолни,а не световни,че трета няма да може да се преживее.
  • 31 ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ДО ИВАН":

    Ами те политиците и такива като Брендо вървят ръка за ръка и успяха за 20 г. да заприличаме на африканска държава, това се опитвам да ти кажа, че такива "бизнесмени" като Брендо, са вредни за бизнеса, защото с мутренските си приоми задушават другите кадърни хора, решили да правят пари легално. За политиците няма какво да коментирам.
  • 32 Гост

    1 0 Отговор
    Да би мирно седяло не би чудо видяло.

    Коментиран от #36

  • 33 pacoran

    0 0 Отговор
    Просто е много тъп тоя Брендо щото неможе да си голям играч да имаш няколко стотшн милиона изкарани лесно и да не наемеш поне 10-20 човека да пазат най скъпото ти детето ей тва е простотията Брендо мендо циганина си е циганин
  • 34 W164

    1 0 Отговор
    МЕДИЙТЕ СА МНОГО ТЪПИ.НЕ ЗНАЯТ НА КОЛКО ГОДИНИ Е МОМИЧЕТО.ЕДНИ ПИШАТ НА 10 ДРУГИ НА 11 ТРЕТИ НА 12.ДАНО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО РАНО ДА ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО ТОВА И ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ПОСТРАДАЛИ ХОРА
  • 35 кика

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "KOREKTOR":

    да, да се съглася с всичко това, ама не обесихме НИКОГО
  • 36 българин

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Мисъл на роб, ей затова сме на това положение.

    Коментиран от #38, #39

  • 37 pepepe

    0 0 Отговор
    за6то не спрете с тоя брендо,кои му дреме 4е 6терка му е отвле4ена.....
  • 38 Да..

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "българин":

    Добре, защитнико на престъпници. Колко си жалък...
  • 39 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "българин":

    Аз пък все си мислех, че сме на това дередже заради "гангстери" като този Брендо. Ама явно имаме различни представи за нормална държава. :)
  • 40 испанец

    0 0 Отговор
    Тръгвам си с вдигната глава защото вече няма да ми задават въпроси за отвличания,за нагли и т.н.Защото това вече е история.Те са си там,където им е мястото.-Това каза Цветанов минути след подаване на оставката на правителството.А кажете ми сега дали всичко което гледахме 4 год.не е евтин мутренски пиар.
  • 41 ........

    1 0 Отговор
    Защо нямаме заглавия от рода на"

    "ОТВЛЯКОХА ДЪЩЕРЯТА НА ОВЧАР."


    "МАСКИРАНИ ОТВЛЯКОХА ДЕТЕТО НА ТРАКТОРИСТ."

    МАФИОТСКА ДЪРЖАВА .
  • 42 W164

    1 2 Отговор
    НЯМА ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ ЗАЩОТО НА КОЙ ЩЕ МУ ПОТРЯБВА ДЪЩЕРЯТА НА ОВЧАР ИЛИ НА ТРАКТОРИСТ
  • 43 1:1

    1 0 Отговор
    Хотелите на Брендо са по малки от хотелите на Велчеви!
  • 44 кик

    0 0 Отговор
    за 500 евра заплата нима е о4аквал този дето е бил с детето да е нещо пове4е от 4овек за компания?тези на ли4ната охрана на единия от тримата от тим вземат около 750 евра заплата и по малко и шефът о4аква в крити4на ситуация тези хора да си рискуват животът ?????? а ина4е парадира с мержани с по 1000 коня и милиарди....алтава работа..знам с о4ите си много загубеняци дето ходат с охрана а пък тренират в обществени фитнеси където са изложени на абсолютна пробиваемост на сигурноста им.....парадират с поршета и Г класи а не дават 20к евра да си оборудват помещение което е безопасно за да тренират там дале4 от външни погледи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове