Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 22:34 6 580 87

Виктория Василева, ИТН: В момента Борисов няма полезен ход

  • виктория василева-
  • итн-
  • борисов-
  • няма-
  • полезен ход

"Много от хората, които приветстват нашето поведение, са доволни, че са видели в наше лице за първи път партия, която не е отстъпила в името на властта, тоест не се е продала", обясни главният секретар на "Има такъв народ"

Виктория Василева, ИТН: В момента Борисов няма полезен ход  - 1
Снимка: БГНЕС

На всяка цена ли ще има кабинет след поредните предсрочни парламентарни избори? "Най-голямата цена е бъдещето на България и начинът, по който живеят българските граждани. Всичко, което работи в посока съставяне на стабилно и успешно управление, което да може да реши най-наболелите проблеми на българите - това ще е цената", посочи главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева в студиото на "Денят ON AIR".

По думите ѝ ИТН не се е отказала нито за миг от решенията вследствие на референдума. Времето ни показа, че има и много други наболели проблеми, които чакат да бъдат решени и са в момента на дневен ред - здравната криза, кризата с електроенергията, благосъстоянието на гражданите и състоянието на бизнеса, който буквално оцелява в тази ситуация", коментира Василева.

Според нея едва след резултатите от изборите може да се обсъждат приоритетите.

"Нормалният ред е първо да чуем какво мислят българските граждани - кой и по какъв начин да ги управлява. Тогава вече всеки да сложи на масата своите приоритети и да видим кои са общи за политическите партии, които могат да постигнат съгласие", категорична е тя.

ИТН ще бъде един от важните фактори в следващото управление на страната, изтъкна Василева пред Bulgaria ON AIR.

"Много от хората, които приветстват нашето поведение, са доволни, че са видели в наше лице за първи път партия, която не е отстъпила в името на властта, тоест не се е продала", обясни събеседникът.

Българският народ иска политическите партии да седнат и да се разберат, смята тя.

"Българските граждани се опитват да ни кажат два поредни избора, че не искат да бъдат управлявани еднолично. Готови сме на диалог", подчерта Василева.

Главният секретар на "Има такъв народ" заяви, че ГЕРБ и ДПС остават единствените партии, с които не биха могли да разговарят изобщо.
"Ние сме хора, които могат да оставят настрани тежките думи, казани по наш адрес. Досега едва ли е имало по-оплювана нова политическа формация от нас", уточни гостът в студиото.

Василева коментира и изказванията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Не познавам друг човек, който за единица време може да изрича толкова щуротии. Този човек в момента няма полезен ход. Хората много отдавна прозряха, че това е човек, който е далеч от реалността", посочи тя.
Служебното правителство било попаднало в ситуацията, в която е трябвало да гаси много пожари, смята Василева.

"Бяха допуснати доста грешки - мерките бяха прилагани без хората да бъдат подготвени. Това създаде тази криза. Когато говорим обаче за Ковид-19, смятам, че нещата ги изтървахме още в началото", уточни тя. И добави, че на този етап "зелените сертификати" у нас не дават резултати.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ставри

    16 19 Отговор
    Има, при чен в южното лрило

    Коментиран от #80

  • 2 Ставри

    20 15 Отговор
    Има, при мен в южното крило

    Коментиран от #60

  • 3 Петко

    41 37 Отговор
    ИТН са продукт на ГЕРБ!

    Коментиран от #81

  • 4 Факт

    43 32 Отговор
    ГЕРБ+ ДПС= МАФИЯ Двете мафиотски партии ще имат общо максимум 35 процента заедно! България ще бъде спасена от мафията
  • 5 Хехе

    77 12 Отговор
    Остави го Борисов! А вие от ИТН дали имате? Скъсаняци..
  • 6 бпя бля бля

    58 3 Отговор
    времето на думите отмина,идва времето на действието!
  • 7 цървулан

    66 12 Отговор
    Уффффффффффф,вече ми се драйфа от вас ма офффффцо.Нали не си мислите че не ни е ясно какво целите всички?Целта винаги е една-мекото депутатско кресло и добрата заплата,а хората,кучетата ги яли.
  • 8 Смех

    61 10 Отговор
    To па и вие като сте цъфнали и завързали.. кой имаше акъл вече е избягал от вас...
  • 9 !!!?

    54 9 Отговор
    "Протестните партии" са по-загрижени ГЕРБ да не се върне на власт, отколкото самите те да управляват - Синрома Нане: Я не сакам да съм добре, а Вуте да е зле ! Боже слез и си прибери вересиите !!!?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИТН Вие постъпих те по долно и от герб.

    47 10 Отговор
    Кой го каза
  • 12 Има

    44 14 Отговор
    и това сте вие предатели!! Вие го съхранихте заедно с Гешев!!!!
  • 13 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    11 51 Отговор
    Само Демократична България Всички други ще ви излъжат
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Активист на БКП

    9 35 Отговор
    Съюз със СССР и победа на БСП!
  • 16 Алф

    18 3 Отговор
    ха,ха,ха
  • 17 Добре казано

    10 50 Отговор
    Оказахте се единствената достойна партия! Всичко останало, борба за власт и обслужване, на Доган и Прокопиев! Единственият начин беше да впрегнат цялата медийна сила и калинките които притежават срещу вас! И въпреки всичко, добре, че ви има! Вие сте светъл лъч и доза надежда на този фон!

    Коментиран от #21

  • 18 гербаджия

    39 24 Отговор
    ГЕРБ ще е 10% пред втория на предстоящите избори. Ако продължите с хаоса, рейтинга на ГЕРБ ще продължи да расте.
    Изолирайки ГЕРБ и българите които са ги подкрепили, само им качвате процентите. Хората виждат, че сте разруха.

    Коментиран от #27

  • 19 Професор

    39 7 Отговор
    Виж сега, како, нивото ви е ТОЛКОВА НИСКО, че ми е неудобно да го коментирам, но ще го направя не заради тебе и чалгаджиите, които използваш за ракета носител, а за да стимулирам семейния ти, или любовния ти живот -- да има за какво да си говорите с мъжа на живота ти в момента, след като сте се били отдали на една непринудена интимност. И така, за да има ПО-ДОБЪР ЖИВОТ за българските граждани, е необходимо те, индивидуално, но и взети заедно, да имат ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ, нали така? Тия ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ не падат от небето. Могат да се получат по точно ДВА начина: 1) С увеличаване на работоспособното население при запазване на средната производителност на труда; и 2) С увеличаване на производителността на труда при запазено работоспособно население, чрез (а) повече обществена и лична трудова дисциплина, повече трудодни в годината, по-малко ТЕЛК, МЕЛК, отпуски по болест и скатавки, прилагане на нови методи за увеличаване на производството, нови машини, автоматизация и т.н.; (б) намиране на нови пазарни ниши водещи до по-големи печалби от произвежданите и продавани продукти, и (в) създаване на иновационни продукти от идея до масов пазар, носещи големи печалби. Избери си каквато искаш комбинация от горните и ми отговори, ДА ВИЖДАШ нещо от горните неща вашата така-наречена партия да е адресирала, с изключение на производството на шнорхели и плавници, и то не директно, а случайно, понеже намерихте такъв човечец за министър-председател? А това е Икономика 101, кажи
  • 20 ми ,

    28 3 Отговор
    Закъде да бързате .. Може и коледни избори да спретнете ...
  • 21 !!!?

    42 7 Отговор

    До коментар #17 от "Добре казано":

    Какво й е достойно на тази тълпа от лаици бе !? Най-яловата партия - влезе в Парламента само колкото да пречи !!!?

    Коментиран от #22

  • 22 Като

    12 16 Отговор

    До коментар #21 от "!!!?":

    станеш достойна, ще разбереш и без да питаш! Като за начало, започни, с този от Банкя, който боготвориш! Там е интересното кое е достойното! 😃

    Коментиран от #25

  • 23 Димитър

    32 4 Отговор
    ББ е ясен , а вие имате ли такъв ход госпожо ?
  • 24 манолова

    9 4 Отговор
    каква работа има6 кн мар6о ти незнае6 каде се намира
  • 25 !!!?

    22 12 Отговор

    До коментар #22 от "Като":

    Вашето "достонство" мирише като това на "този от Банкя", само че не можете да се видите от страни !!!?

    Коментиран от #29

  • 26 Бат Вальо

    16 7 Отговор
    Памперс, бързо памперс за тай пiкла ...

    Коментиран от #42

  • 27 Теко

    6 11 Отговор

    До коментар #18 от "гербаджия":

    Е и ко от тва пак няма да на власт
  • 28 Стамат

    27 6 Отговор
    А вашия полезен ход какъв е, видяхме два пъти безполезни, оттук нататък какво ще правите, щото кирчо и кокорчо няма как да вземат гласове от герп, те са се свили до минимум, осигурен им от тяхните назначения, обаче вИЕ къде сте, мисля, че в миманса.

    Коментиран от #61

  • 29 Тъй ли

    9 13 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    Сигурно всеки ден бълват лъжи като Банкянското недоразумение? Или да лъжеш е достойно! Или да крадеш! Айде не ме занимавай с простотия! Ако имаше достойнство, щеше да те е срам от онуй! Драскай си глупостите и си затваряй очите за истината! Това го можеш най добре!
  • 30 оня с коня

    32 8 Отговор
    ИТН беше ном.1 при последните Избори,сега според Проучванията СЕ СРУТИ на ЧАК на 3-4 място.Госпожата от снимката обаче вместо да обясни въпросния Провал на Партията си,се е вторачила във ПЪРВАТА Полит. Сила в БГ - ГЕРБ?!Е ЩО бе Къзъм вместо да си решаваш собствените Партийни Проблеми,анализираш тия на Друга Партия и дали имат "Полезен ход"?Ама нямало да Разговарят с ГЕРБ и ДПС...А ДАЛИ пък ГЕРБ и ДПС пък искат да разговарят с Вас?

    Коментиран от #36, #40

  • 31 maia манолова

    17 5 Отговор
    много си грозна боико да те е.бе....
  • 32 оооох

    26 9 Отговор
    БСП ви подадоха ръка, без да искат постове и облаги, а само политики в полза на населението, защо не приехте тази ръка, ами се направихте на интересни, защо? Били на другия бряг. И какво от това? Важен е интереса на България и населението, а не някакви си брегове!
    Властта беше в ръцете ви, защо не я взехте?

    Коментиран от #41, #70

  • 33 5577

    28 5 Отговор
    Всичко у вас буди само смях. Много сте смешни. Получава ви се. Все пак и така сте се създали, с комедията. Само че сега въобще не е смешно. По добре замълчете, че на изборите ще бъдете наказани още повече.
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 17 Отговор
    БОРИСОВ е аут
  • 35 Hoho Boho

    12 18 Отговор
    Има, имааа...
    Борисоф разчита на патерицата си - ИТН.
    Той затова ли похарчи толкова пари за да я създаде..

    Коментиран от #39

  • 36 Ама

    8 6 Отговор

    До коментар #30 от "оня с коня":

    кой го интересува герб и дпс дали искат да разговарят бре! И първа ще стане след избори, ако стане!
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 13 Отговор
    ИТН ГЕРБ ЛЮБОВ ИНТЕРЕСИ ФОРЕВЕР
  • 38 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    4 11 Отговор
    БАЙ КУРТИ играе за итн и за герб
  • 39 По голяма

    11 2 Отговор

    До коментар #35 от "Hoho Boho":

    простотия и да искаш, няма да можеш да изкараш! Това не пречи да се опитваш!

    Коментиран от #52

  • 40 ХАТЕРА

    8 13 Отговор

    До коментар #30 от "оня с коня":

    никога герб БОЙКО при БАЙ СТАВРИ ЦСЗ
  • 41 Я пак

    4 15 Отговор

    До коментар #32 от "оооох":

    Щото не се ли казваха бсп тия дето казаха, че няма да ги подкрепят! След това нямат и право и да искат! Гадно, ама сме присъствали тогава! А лъжите ви, само показват колко са били прави ИТН!

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 гдйдд

    15 1 Отговор

    До коментар #41 от "Я пак":

    БСП искаха само да сменят онова момче, което излагаше и ИТН и щеше да излага и коалиционните им партньори, старите политици и партии са опитни, те знаят какво трябва да се направи, защо просто не го сменихте и да вземете властта? Момчето е добро, но не става за политик, защото е твърде импулсивно и наивно и ще създава грешки, конфликти, които щяха да ви костват проблеми.

    Коментиран от #45

  • 44 Четем не пасем

    22 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Българските граждани се опитват да ни кажат два поредни избора, че не искат да бъдат управлявани еднолично. Готови сме на диалог", подчерта Василева.
    Да, ама вашата партия искаше да управлява сама!
    И решенията във вашата партия се вземат еднолично- това го казаха и хора отказали се от членство при вас!
    Например Галина Иванчева-Кандидат за депутат от ИТН се отрече от партията и написа "кърваво писмо" до Слави Трифонов...

    Коментиран от #46

  • 45 Викаш

    4 8 Отговор

    До коментар #43 от "гдйдд":

    старите партии били опитни! Е видно от последните 30 години, са доста опитни в овладяването на страната и нейните кражби! ИТН и БСП, нямат необходимият брой гласове! Та тая мантра ЗАЩО, звучи глупаво! Видно и двата олигархични клана на Прокопиев и Доган са против ИТН, защото просто ще направят с тях гейм овър! Та стига локуми и опорки! Някой за разлика от вас, искат да си имат държава!
  • 46 Малко

    9 4 Отговор

    До коментар #44 от "Четем не пасем":

    драматургията ти дойде в повечко май с тия кървави писма! 😂

    Коментиран от #51

  • 47 да бе да бе

    20 4 Отговор
    Приказки за податливия на манипулация суверен!
    Слави никога не е искал повече от 5-6 %. Достатъчно са му 10-на депутата да прави някои водевилчета в НС!
    Хем ще си прави реклама, хем ще си черпи сюжети за телевизийката направо от извора!
  • 48 Фен

    18 3 Отговор
    А Слави има полезен ход! Ама и той самият не знае какъв е! Смехурковци!
  • 49 защо

    9 8 Отговор
    Властта беше в ръцете ви, ако беше Боко, щеше да сграбчи като хиена, без да се интересува от нищо, но вие не я взехте, защо? Просто не проумявам защо направихте това?

    Коментиран от #50, #53, #82

  • 50 Я виж ти

    13 3 Отговор

    До коментар #49 от "защо":

    А аз мислех, че са нямали 121 депутата, а те имали и не взели властта!
  • 51 уточнение

    14 3 Отговор

    До коментар #46 от "Малко":

    Не съм плагиат.
    Забравих да добавя, че "Кандидат за депутат от ИТН се отрече от партията и написа кърваво писмо до Слави Трифонов" е заглавие от публикация в медиите!
    Справка- чичко Гугъл.

    Коментиран от #55

  • 52 Hoho Boho

    5 17 Отговор

    До коментар #39 от "По голяма":

    Не ме подценявай! Способен съм и на по-големи простотии.
    Но е факт, че
    ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН солидарно
    се опитаха да съботират изборите с това решение на ЦИК - да се броят квитанциите от машините
    Нали?
    Те са части от едно цяло - МАФИЯТА

    Коментиран от #56, #59

  • 53 гдйгд

    14 3 Отговор

    До коментар #49 от "защо":

    Имаше партии, които им подадоха ръка, като БСП, Маята и т.н. и щяха да им стигнат гласовете, но те не знам какво точно искаха и защо не взеха подадената ръка и властта.
    Направиха едно зрителско шоу на зрителите и чао!

    Коментиран от #57

  • 54 Помним

    18 6 Отговор
    Помним как от ИТН омаловажавахте мерките в ковид пандемията,които вземаха от ЩАБ-а и при всеки възможен случай "слагахте прът в колелата", а сега обвинявате пак ГЕРБ. Голямо нахалство.Нали вие разказвахте вица за крокодилите --един човек,ръсел сол по улицата ,за да няма крокодили и като му казали,че по улиците няма крокодили,той отговорил,че защото ръси със сол.Сега като не се вземат мерки,виждате,че нещата са лоши,много лоши.И вие носите вина.

    Коментиран от #63

  • 55 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "уточнение":

    те заглавията по нашите медии са именно такива! 😃
  • 56 моля

    13 4 Отговор

    До коментар #52 от "Hoho Boho":

    Нали на броенето на бележките присъстват хора от всички партии? Как допускаш, че може да има някаква измама, при положение, че всики партии участват в броенето и ще се самоконтролират?
    По-вероятно е компютъра да излъже, отколкото хората броящи на ръка.

    Коментиран от #68

  • 57 Я дай пак

    12 5 Отговор

    До коментар #53 от "гдйгд":

    Присъствахме на дружният отказ в един ден! ДБ и ИБГНИ по нареждането на Прокопиев! БСП, по вероятно използва момента! Това са глупави лакърдии в момента! Истината е прекалено ясна и прозрачна!
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 15 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ
  • 59 Права си

    9 2 Отговор

    До коментар #52 от "Hoho Boho":

    Наистина имаш дарба в драскането на простотия! 😃

    Коментиран от #69

  • 60 БАЛКАН

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ставри":

    И ТИ ще си с памперс защото ГОДИНИТЕ не прощават
  • 61 ЦАР ПЛЪХ

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "Стамат":

    ВИЕ не сте ли имено СТАМАТ магарито
  • 62 справка

    12 2 Отговор
    Василева е знаков кадър на Христо Бисеров в СДС, депутат от Козлодуй и бивш шеф на младежкото СДС.
    Хора, работили с нея през 90-те години в СДС, твърдят, че още когато е оглавявала младежката структура на партията, е била една от най-напористите активистки на „Раковски“ 134. В онези години тя е сред най-приближените на Христо Бисеров, който тогава е главен секретар на седесарите и се занимава успешно с най-важното – да създава и крепи структурите на най-старата дясна партия от промените на 10 ноември насам. Василева е неизменно до него, проявява се като добър ученик, попива от опита на тогавашното си гуру и усвоява всички тънкости в изграждането на местните структури.
    Е, Христо Бисеров, последно в коя партия беше?
    Еми, такива сме ние от протестърските партии!
    Не като тия от статуквото!
  • 63 Ами

    3 9 Отговор

    До коментар #54 от "Помним":

    или не си разбрал или драскаш за някоя монета! 😃 Та ИТН никога не са били против мерки, но са твърдели, че са неправилни и има други начини! Това е съвсем различно от тези глупави опорки които драскате! Дали са прави или не, е друг въпрос!

    Коментиран от #64

  • 64 Помним

    9 3 Отговор

    До коментар #63 от "Ами":

    Измисляй си колкото искаш,но действителността е друга .Даже Сл.Трифонов наричаше хората страхливи мишки.По-добре да се направи нещо излишно,отколкото недостатъчно. Вирусът беше непознат за целия свят и от ЩАБ-а се справяха добре.Не позволиха да стане Бергамо. Сега се ядосвам само,защото продължават да плюят,съвсем неоснователно.С хващане на хоро,ще ни спасяват новите управляващи.Ненапразно хората се бъзикат,че само песента "Бяла роза" липсвала Жалко е само,че умират невинни хора.

    Коментиран от #65

  • 65 Ами

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "Помним":

    не драги! Преди да кажеш нещо невярно, провери! В днешно време, поне е лесно! Да, обвиняваха щаба, защото според тях, мерките са неадекватни и имат други виждания! Но не са били срещу мерките! Както и сега не са! Но не са съгласни с тези! Това е нещо съвсем различно! Аз лично не бих обвинил никой! В такава ситуация, на нещо не известно, каквото и да направиш може да е грешно, както може и да е правилно! Та това в момента са супер глупави спорове и опорки!
  • 66 кйфхкйд

    5 5 Отговор
    Според мен, ИТН беше много добро решение, но си изиграха картите много зле и загубиха управлението, когато не ти достигат гласове, трябва да се договаряш, а не да не искаш с никой да управляваш, щото бил "на другия бряг" или щото тези "не били убави" или да си налагаш само своите решения, трябва да има някакъв консенсус, за да получиш успех, макар и непълен.

    Коментиран от #67

  • 67 Консенсус

    0 7 Отговор

    До коментар #66 от "кйфхкйд":

    или обединение с някой, който няма чисти намерения, води само до едно! Да продължиш по старият път! Дали тогава е правилно да не искаш?! За мен, който иска да върви по нов път, да! Всеки избира, според това което иска! Аз не искам това което се случва на страната ми в последните 30 г.! Затова и ИТН, е моят избор!
  • 68 Hoho Boho

    2 5 Отговор

    До коментар #56 от "моля":

    Ходи ТИ да броиш бележките по нощите.
    Вярвам ти!
    НО МИ КАЖИ ЗА КАКВО СА ТЕЗИ МАШИНИ
    щом ТИ ще броиш бележките!

    Коментиран от #72, #79

  • 69 Hoho Boho

    0 4 Отговор

    До коментар #59 от "Права си":

    Не си първия, който ме оценява подобава...
    Обикновено ми казват:
    Абе, ти луд ли си?
    :))
    свикнал съм...
  • 70 Роко

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "оооох":

    БСП и политики в полза на населението? Пич по - голям виц не можа ли да измислиш?
  • 71 Кауза пердута

    3 3 Отговор
    Патка - ББ не е сам! Държавната администрация и всичките неграмотни калинки са с него!както и всички милиционери, кусайки от държавната трапеза! Както казват от ИТН - пълно изчегъртване на свинските черва! Токев - милиционерско отроче, Митко каратиста - тоже, Младен М. и тн.н. Всичко е пропито от милиционерщина!А вие спете спокойно!
  • 72 Роко

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "Hoho Boho":

    Приятелю машината може да бъде програмирана да показва "правилен" вот да добавя избиратели и т.н. Всичко зависи от желанието на програмиращия. Ръчното броене на места където има съмнителни резултати е разумна мярка която ще попречи на дадена партия с определени властови позиции да манипулира вота. Отказът от контрол показва единствено желание за опорочаване на вота.
  • 73 Серж

    2 3 Отговор
    В момента БСП има полезен ход!
  • 74 БРАВО БЕ БРАВО

    6 6 Отговор
    ЗНАЧИ МОЖЕ С БСП А С ГЕРБ И ДПС НЕ МОЖЕ Е БРАВО БЕ ЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ ФАКТИТЕ ЗА БСП ЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ ОКРАДЕ БЪЛГАРИТЕ ЩОТО ЗАБРАВИХТЕ ЖАН ВАЛЖАН И ЩОТО НЕ ВИЖДАТЕ НЕКАДЪРНОСТТА НА РАДЕВ И МИСИРИТЕ МУ БРАВО БРАВО
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Пустиняка

    3 3 Отговор
    Бе таа верно удАра на Цола Драгойчева.
  • 77 Жоро

    2 5 Отговор
    Мен не ме притеснява коронакризата /имунизиран съм/, финансовата криза /работя онлайн за чуждестранни клиенти/, енергийната криза /вместо 100лв ще давам 120лв и какво/ цената на олиото че била 5лв..., обаче ме притесняват тия ваште СМЕШНИЦИ СЦЕНАРИСТИ КАКВО ПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА!!! ДОЛУ ГЕРБ АМА НЕ ЗАРАДИ ВАС..
  • 78 Комунист

    2 3 Отговор
    Колкото повече изолиране ГЕРБ, толкова повече увеличавате привържениците му.Продължавайте в същия дух и скоро ще сте извън борда.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Тупик

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ставри":

    Борисов-Гешев-Пеевски

    Тримата глупаци!
    Които ни направиха на идиоти!
    На дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Някой

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "защо":

    За да върнат боко на бял кон. Патерица на герб.

    Коментиран от #85

  • 83 ганьо

    3 2 Отговор
    Който гласува отново за тоя наркоман обрича децата си на глад и мизерия.

    Коментиран от #86

  • 84 картофа

    0 2 Отговор
    Кажи нещо за ВАШИТЕ ходове!?????
    Стига с тоя Борисов, вече ми писна да слушам само за него!!!!!
    Кви с атия уникати бе, вместо да кажат как ще оправят положението тя тръгнала да ми дрънка врели некипели за Боко Тиквата.
  • 85 Нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Някой":

    като за по големи от първи клас имаш ли?
  • 86 Така е!

    1 2 Отговор

    До коментар #83 от "ганьо":

    Затова няма да гласуваме за наркомани, няма и за подлеци и продажници като копейкин, ристьо, дончева, баце и други знайни и незнайни отпадъци! Ще гласуваме за единствената достойна партия ИТН, които не плащат на глупаци за лъжи и простотия!
  • 87 Айде бе

    5 1 Отговор
    Аз помня още по-голяма простотия- как се отричаха заслугите на НОЩ и се твърдеше, че БЦЖ- то ни пазело,.че сме имали специален имунитет... Абе едва ли не, щото Господ е българин. Как се пращаха на пресконференциите провокатори да прекъсват и дразнят експертите, как ги причакваха лумпени пред БНТ. Обругаха всички, които призоваваха за мерки, хем у нас никога не бяха така строги, както в Гърция, Германия, Франция. После антиваксърскитв простотии. През цялото време със свито сърце очаквах кога ще си платим за неблагодарността... За жалост, сега си плащаме с най- ценното: умират невинни хора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол