Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 12:57 1 521 76

Радев: Изборите са възможност да санкционирате онези, които бъркат в джоба ви

  • радев-
  • българи-
  • гласуват-
  • институции-
  • силни

В неделя предстои да изберем не просто народни представители, президент и вицепрезидент, но и да определим какво бъдеще искаме да имаме, каза още държавният глава

Радев: Изборите са възможност да санкционирате онези, които бъркат в джоба ви - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев направи обръщение по повод изборите 2 в 1 на 14 ноември. "В неделя гласуваме за парламент, президент и вицепрезидент, но в неделя предстои и да определим какво бъдеще искаме да имаме, да надмогнем егоистичните заблуди. Затова всеки един глас - на младия и възрастния, на бедния и богатия, на образования и необразования, ще окаже влияние при определянето на нашата съдба", заяви Радев. Президентът призова всеки да гласува.

"Колкото повече българи кажат думата си, толкова по-силни ще бъдат институциите ни. Нека всеки, който милее за България у нас или в чужбина да даде своя глас. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност.", допълни той.
Мнозина се страхуват да не бъдат излъгани, но изборите са възможност да санкционирате лъжата, да санкционирате онези, които ограбват бъдещето ви. Това каза още държавният глава.

Ето и цялото обръщение на държавния глава:

Уважаеми сънародници,

В неделя гласуваме за парламент, президент и вицепрезидент. Това е третият вот за годината.

Изборите през април и юли оставиха България без редовно правителство. Пред страната стоят неотложни задачи, които изискват законодателни решения. Сред тях е и приемането на държавния бюджет, но всеки ден без работещ парламент натрупва проблеми, които следващото Народно събрание трябва да решава, и тези проблеми правят неговата задача още по-предизвикателна. Проблеми, от които вече страдаме и днес.

Последните два състава на Народното събрание живяха кратко, не излъчиха мнозинство, но бяха етапи от пътя, който ще ни изведе от кризата. В тях се чуха важни идеи, важни предложения, истини и мнения, които допринесоха за възстановяването на демократичния дебат.

В неделя предстои да изберем не просто народни представители, президент и вицепрезидент, но и да определим какво бъдеще искаме да имаме. Да надмогнем егоистичните заблуди и спасяването поединично, които са в основата на моралната криза. Затова всеки един глас - на младия и възрастния, на бедния и богатия, на образования и необразования, ще окажат влияние в определянето на нашата обща съдба. Нека всеки от нас даде своя свободен, осъзнат и отговорен глас.

Мнозина не гласуват, защото се страхуват да не бъдат излъгани. Но изборите са тъкмо обратното: възможност да санкционирате лъжата. Да санкционирате онези, които бъркат в джоба ви, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта. Да зададете посоката, в която искате да се развива България. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност.

И колкото повече българи кажат думата си, толкова по-устойчиви ще бъдат институциите ни, толкова по-слаба ще бъде мафията, която разчита на обществената апатия.

Скъпи съотечественици,

Нека всеки, които милее за България, както тук, така и далече от Родината, даде своя глас за нейното бъдеще в неделя, 14 ноември.

Благодаря за вниманието!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choki

    26 16 Отговор
    Значи ще има санкция за ГЕРБ и ДПС :)
  • 2 Удряй Асене

    22 22 Отговор
    Продължаваме промяната.
  • 3 ХАХАХАХА

    30 28 Отговор
    А ЗЕЛЕНИЯ (КАФЯВ) ФАШИСТКИ СЕРТИФИКАТ КАКВО Е, БЕ, ЗЕЛЕН ЧОРАП?
    Не понасям тиквата, който трябваше вече да е в затвора.

    Коментиран от #7, #38

  • 4 кака

    28 3 Отговор
    Още сега в Неделя мисля да им се отблагодаря на шайката мутромилиционери, че ни зачерниха живота.
  • 5 Фатмакоф

    28 17 Отговор
    кои са ти спонсорите, кои са ти съветниците, изкарай ги на светло да разберем що за птица си !!!

    Коментиран от #9, #69

  • 6 КОТарАК

    12 4 Отговор
    толкова много БГ турци има тука , не ги виждам да пишат за един от лидерите им -ШИШИ , а само за тунелите , армията и мостоовете не Ердоган драскат
  • 7 Дългият

    16 11 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХАХАХА":

    По кафяви от последните три правителства на Тиквата в съвременната българска история няма

    Коментиран от #15

  • 8 В джоба

    17 1 Отговор
    и в душите ! Рушат България , рушат съдби и човешки животи и не им дреме !
  • 9 ХЪМ

    24 8 Отговор

    До коментар #5 от "Фатмакоф":

    Е като видиш кирчо и кокорчо не ти ли е ясно-сорос.
  • 10 добре бе

    32 11 Отговор
    Мани джоба, най важното е здравето. А точно ТИ, да ТИ и твоите плазмодии бръкнахте в ЗДРАВЕТО на Народа - преди 3 седмици. От мен имаш ЧАО - макар че те подкрепях с двете си ръце.
  • 11 Абе пу як

    24 7 Отговор
    Ти освен да гюрлюкаш злобно друго можеш ли ?!! Нищо конструктивно не сме чули от теб досега !
  • 12 Пачки , кюлчета , апартаменти.

    13 5 Отговор
    Са придобивките на настанилите се като политици мутри тормозещи и грабещи народеца.
  • 13 Кирчо ксерокса

    22 13 Отговор
    Мунчо, кога ще те видим на живо бе? ... страхльоо, даже Учиндоския се появи /почти де/ ама фелдфебела не знае какво да прави в релания живот
  • 14 Факултето

    15 5 Отговор
    Сега не бъркат ,а дават по сто лева.А Радев какво дава?
  • 15 ХАХАХАХА

    8 10 Отговор

    До коментар #7 от "Дългият":

    Е, И? АЗ КВО СЪМ НАПИСАЛ? Това обаче не прпечи и на зелените чорапи да са кафяви! На тиквата правителствата са най-вече криминални, клептократски.
  • 16 ТаУмВзе

    19 5 Отговор
    Пак ни баламосват, колега робе! 32 годин гласуване до Последна национална катастрофа. 3те изборчета до сега ни струват около 500 милиона. Честито! С партийки и кукли, нищо няма да се промени.

    Коментиран от #30

  • 17 БОЛШЕВИК 🌟

    11 16 Отговор
    Ние, че ще гласуваме, ще гласуваме против ГЕРБ, ДПС,БСП,ДБ, но другите ако ни излъжат и не видим веднага възмездие, отиваме на революция!
  • 18 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    20 8 Отговор
    Възможност са също да санкционираме теб заради зелените сертификати, не го забравяй!
  • 19 НИЕ ДА

    12 6 Отговор
    А вие кога ще ги санкционирате? КЪДЕ СА 64те МИЛИОНА ОТ ХЕМУС??? КЪДЕ СА????
  • 20 Отвътре ме подтиква....

    14 9 Отговор
    Да не гласувам за една... ТИКВА....
  • 21 Значи

    21 10 Отговор
    Ти го отнасяш одма , Резиденте
  • 22 Бай Стою касапина

    24 15 Отговор
    Радев години наред бъркаше в джоба ни като даваше две държавни заплати на любовницата си. В същото време дори си купи и два апартамента на безценица. А сега се прави на света вода ненапита. По-голяма наглост от това надали има.
  • 23 нннн

    14 6 Отговор
    Ще санкционираме тези, които ни бъркат в джобовете и тези, които ни изнасилват с фашисткия сертификат
  • 24 ГЕРБ

    19 9 Отговор
    Точно ти пуч си този който ни бърка в джоба с мафията около теб
  • 25 миризлив пръч

    19 8 Отговор
    Кауне,и ти си в този списък.Бъркаш ни в джоба,а обвиняваш само други.
  • 26 Фин

    14 25 Отговор
    Победа на Президента Радев още на първи тур! Мутри - вън!
  • 27 Избирателите БГ

    23 13 Отговор
    Защо Радев отказва дебат с проф. Герджиков?!
    Радев изпитва интелектуално неудобство от проф. Герджиков. Latinitate culinaria utitur. Затова отказва дебат.
    Рaдe oткaзa вcички пoкaни зa дeбaт. Зaщoтo aкo влeзe в публичeн диaлoг, щe дeмoнcтрирa рeaлния cи лидeрcки пoтeнциaл, пoлитичecкa зрeлocт и cпocoбнocт дa ръкoвoди cлoжнa инcтитуциoнaлнa cтруктурa, кaквaтo e държaвaтa.

    Страхливецът
    Прeз пeттe гoдини нa cвoeтo прeзидeнтcтвo Рaдeв изгoвaря в рeжим нa мoнoлoг пoдгoтвeни oт cътрудницитe му тeкcтoвe. Вceки oпит дa бъдe интeрвюирaн, дoри и c прeдвaритeлнo зaдaдeни въпрocи cъздaвa кoнфузи, кoитo мнoгoбрoйни трoлoвe трябвa дa oтигрaвaт c нeпoчтeни aтaки cпрямo критицитe му.

    Мoдeлът Рaдeв вcъщнocт нaпoмня мoдeлa Cлaви Трифoнoв – и нe e извecтнo кoй oт двaтa мoдeлa e възникнaл пръв и e вдъхнoвил втoрия. Oткaзът oт диaлoг e изрaз нa cлaбocт, мacкирaнa кaтo зaгaдъчнocт и миcтифицирaнa влacт нa рeцитирaщия мoнoлoзи влacтник.

    Щe ce oкaжe,чe винaги e бил cтрaхливeц!

    Тoзи фoрмaт нa oткaз oт нoрмaлнo диaлoгичнo oбщувaнe мoжeшe дa минe „мeжду кaпкитe“ дoкaтo нacтoящият прeзидeнт нe бe в прякa пoзиция нa упрaжнявaнe нa кoнцeнтрирaнa влacт. Придържaнeтo към фoрмaтa нa мълчaниeтo и „кoмюникeтo“ вce пoвeчe рaзкривa влacтoвaтa уязвимocт нa фoнa нa нeуcпeшнoтo упрaвлeниe, чийтo мeнтoр e прeзидeнтa Рaдeв.

    Коментиран от #45, #53

  • 28 !!!?

    22 6 Отговор
    Драги сънародници ! Свидетели сме на поредният опит за метаморфоза ("промяна")на червената русофилска Мафия, която иска отново да ви направи съучастници в легитимирането й във власта, чрез участието ви в изборите за разпределение на плячката между отделните й кланове и обрачи. Нека всики хора да знаят, че Народа е винаги от другата страна на барикадата и интересите на мафиотските структори, наречени за благозвучие партии, са винаги противоположни на вашите ! Желая на всички здраве ! Пазете се ! Народе ????
  • 29 user

    14 12 Отговор
    Ще те санкционирам Радев, така хубаво ще те снакционирам макар и да знам, че вече сте подготвили измамата и моят глас е без значение!
  • 30 LOSHIA

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    А с какво ще се промени бре? Кажи!!

    Коментиран от #37

  • 31 ГЕРБ

    11 10 Отговор
    Пак ще санкционираме бай чекмеджан
  • 32 Лели Герб

    3 9 Отговор
    Баце ни е конкуренция щото се ехехе с мургави муже. Нема да го подкрепим
  • 33 Ако

    14 10 Отговор
    Гласувам- няма да е за теб 100%
  • 34 Гражданите БГ

    12 10 Отговор
    За мое огромно съжаление мога да кажа, че Румен Радев е най-слабият държавен глава от времето на Вълко Червенков насам.
    По-жалък дори от правешкия полуграмотник. Казвам го с огромна болка, защото съм български патриот и искам държавният глава, независимо кой е, да бъде БЪЛГАРИН с достойнство и визия.
    И като си говорим за това на кого, коя му е родината, ми хрумва тъжния въпрос: а сигурно ли е, че България е Родината на Радев? Тъжен е, защото още не съм забравил унижението един наглец, в лицето на руския патриарх, да унижава българският държавен глава насред София. А той, бидейки президент и генерал, да стои и да мълчи като виновен комсомолец.
    Благодарен съм на Бог, че съм част от българския народ и ме е срам от държавния ни глава!
  • 35 ПРЕЗИДЕНТ на 1 тур

    10 13 Отговор
    Р.Радев и И.Йотова получават пълна подкрепа от избирателите на БСП и почти 90 процентова подкрепа от привържениците на ИТН, както и от гласуващите за ИБГНИ. 86% от избирателите на ПП декларират подкрепа за Р.Радев.
  • 36 1944

    6 6 Отговор
    зеления чорап да бега в барвиха че местата скоро свършват
  • 37 Обяснявам и

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "LOSHIA":

    Ще се промени само чрез:

    Рестарт може да започне само при смяна на изборната система.Смяна на пропорционалната с мажоритарна изборна система.Това е само за започване на рестарта,а процеса ще продължи поне 2-3 последователни парламентарни избора.Докато партиите отглеждат депутати в София и после ги разпределят из цяла България на първите две избираеми места ,рестарт няма!За всяка област,във всеки избирателен район листите изцяло трябва да бъдат местни кадри.Тия от София да си бъдат само за София.Така всеки избран депутат ще си защитава поминъка и развитието на своя роден край,ще защитава интересите на своите избиратели.

    Другoтo,кoeтo трябвa дa ce прoмeни e вceки дeпутaт нaй-мнoгo двa мaндaтa в Пaрлaмeнтa!Тaкa щe ce прeмaхнe cклeрoзирaнeтo в Пaрлaмeнтa.

    Ще се спра на два положителни момента в мажоритарната изборна система единият е, че дългосрочно мажоритарните системи водят до това умствено по-добри кандидати да стават народни представители и политици. И второто много ценно е, че мажоритарната система ражда по-стабилни правителства и по-стабилни управления.

    Сега разбра ли с какво ще се промени?!
  • 38 пфу

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХАХАХА":

    уффффф,и аз не понасям фуражката,ама кво да правя
  • 39 Просветен илюминат

    11 1 Отговор
    Вече никой не вярва на обещанията,които никога не изпълнявате.
    Изглеждате и се държите така,че искате за последно да захапите кокал,но времената се променят,стадото също,а господарите ви имат други планове дори и за вас.
    С парите и властта ви пратиха каквото искаха,но идва време,в което вече няма да имат нужда от слуги като вас.
  • 40 !!!?

    19 6 Отговор
    На снимката: Един неудачник, некадърник и самотник - изтъкан от злоба, ненавист и отмъститилност. Още 5 години Радев в Президентството, още 5 години загубени за България - още 5 години разруха, език на мразата и мор за българите. Народе !!!?

    Коментиран от #49

  • 41 NeXu s

    13 5 Отговор
    Г-н Мунчо, най-много червените другари бъркате в джоба ни. Не съм забравил и как искахте да спрете парите за медиците, когато назначихте мунчовците. Не съм забравил нищо, което сте опитали срещу мен.
  • 42 гражданин

    13 4 Отговор
    С тези цени и новите дългове,този който ни бърка в джоба си ти Радев. Така че не се безпокой, няма да пропусна да те санкционирам на изборите.
  • 43 чичо

    12 5 Отговор
    Нейсе доживях да съм на едно мнение с Радев.Така е престъпник,за това народе,санкционирай БКП=БСП=ДС=Радев от чието бъркане в джоба ви,повече от полувин век управление,още не можем да си стъпим на краката.
  • 44 ВАСО

    10 3 Отговор
    ами ти ни бръкна у джоба, отиваш си

    Коментиран от #46

  • 45 АБСОЛЮТНО ТОЧЕН КОМЕНТАР

    11 3 Отговор

    До коментар #27 от "Избирателите БГ":

    „ТОЯ” МОЖЕ САМО ДА ВОДИ „ДИАЛОГ С КУЛАТА И ДИСПЕЧЕРА НА ВЪЗДУШНИЯ ТРАФИК”😂😂😂ПЕТ ПРОПИЛЯНИ ГОДИНИ!
  • 46 El Prezidente

    2 5 Отговор

    До коментар #44 от "ВАСО":

    И това е само началото. На вас гербаджийте тепърва ще ви се бръкне по дълбочко в джоба, че и чекмеджетата ще провериме.

    Коментиран от #50

  • 47 Българка

    10 4 Отговор
    Да, г-н фатмак, аз ще гласувам срещу този който ми бърка в джоба. От всичките кандидати, вие (никога няма да пиша за вас с главна буква и по име) г-н фатмак успяхте да бръкнете в джобовете на много българи. Цените виждате ли ги, а помните ли какви бяха преди вашите подлоги да окрадат каквото могат, да разбият управлението на работещи институции? Помните ли??? Колко хора умряха от корона при вашия министър?

    Коментиран от #57, #73

  • 48 📌🇧🇬

    5 2 Отговор
    📌🇧🇬🏴‍☠️:)✨Ето в цифрово изражение “бъркането в джоба”, може би “офцет!” да се събудят веднъж разбрали, “колко, кой и какво” но и това не сигурно, за някои “офц!/хора” животът е сън от който други такива “офц!/хора” никога не се събуждат(:🏴‍☠️🇧🇬🏴‍☠️:) И така “джобът” за който говори Радев образно казано!✨🏴‍☠️✨1 000 000 х 1 000 = 1 000 000 000 милиард х 8 пъти = 8 000 000 000 милиарда лв., е кражбата от “държавният бюджет” на България,✨🏴‍☠️✨с други думи ако притежавахте Златна Мина, това би било = Чист Профит/Печалба за Една Година = 4 000 000 000 € евро на година, “чист профит” е печалбата след всички разходи, такси и “так дале” на Златната Мина която работи за една шепа Червено/Кафява Клепто/Мутрокрация на територията на България!!!
  • 49 ПЕТ ГОДИНИ СТИГАТ👍

    10 4 Отговор

    До коментар #40 от "!!!?":

    ВРЕМЕ Е ЗА :„✊✊✊” ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО✌✌
  • 50 Психo от Курило

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "El Prezidente":

    На теб ще бръкна където слънце не огрява
  • 51 Радев респект

    3 6 Отговор
    Ма как му бърка на Бойко в здравето...тик так тик так. Бойкоооооо

    Коментиран от #55

  • 52 ЛЯВОилиДЯСНО

    4 1 Отговор
    Демокрацията е преди Феодализмът, феодализмът е след капитализмът. След висшият стадии на капитализмът следва аристокрация и абсолютна монархия. Анархия следва демокрация - следва капитализъм - следва аристокрация - следва феодализъм. ....... Едно село преди 5000 години, е постоянно нападано, и обирана реколтата и добитъкът им. Оцеляват благодарение на дивите плодове и животни. Но постепенно изграждат крепост където да крият реколтата си и добитъкът си. Едно колективно убежище. Този град-крепост държава, им дава възможност за натрупване. И по егоистичните и лакомите натрупват хиляди овце и другите им стават работници. Така от лявата - колективната страна на битието, убежище и село, израства егоизъм - дясното. Избуява. И който победи от най-богатите в тази крепост става цар. Но реколтата и повечето овце е извън крепостта, и е нападано от време на време от другоземците. Така няколко такива града се обединяват и правят армия. Ляво обединение, но ако един цар вземе управлението в тези градове, той принуждава другите градове, пък и собствените си, да му плащат такса, срещу рекет или срещу опасност. Но външните градове плащат васален данък, а вътрешните плащат за армия. Крайно дясно е когато някой живее сам и напада другите. Крайно ляво е когато някой прави саможертва за доброто на другите. Саломон пита дали да раздели на две едно бебе, за две майки, но едната се отрича за спаси живота на бебето. Десният не е ближен, левият е ближен.
  • 53 Българка

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "Избирателите БГ":

    Абсолютна истина, само ще добавя, че фатмака говори през зъби, това е израз на ниска интелигентност съчетана с огромна злоба към по-умните от него.
  • 54 фен

    5 3 Отговор
    Точно така! Да изметем хунтата на Радев, Макс и Мориц и цялата олигархично - мафиотска структура зад тях!
  • 55 Абе

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "Радев респект":

    Човек,той обяснява,че всичко е ЕТАП.Етап е ключова дума.Пъзелат е подреден,но си има ЕТАПИ.Милиони левове похарчени,избори до дупка,но всеки елемент от пъзела,трябва да си пасне.Ама ти си се радвай де,щом нямаш никакви други радости в живота.
  • 56 Пламен

    8 3 Отговор
    Ще те санкционираме,като гледаме как мрат по 200 българи на ден и теглиш по половин милиард дългове през седмица
  • 57 До тая псевдо българка =нищожество

    2 7 Отговор

    До коментар #47 от "Българка":

    Да, га.спожица ф а т-мачка, потай.пай се в септичната яма, откъдето си изпълзяла и повече не ни трови въздуха с твоя гербер.о корон.орски такъв!
    Изчезни, Казах
    Г-н Румен Радев Най Достойнство Български президент. Ние с ме с Вас и ще Гласуване за Вас.
  • 58 Българин

    3 4 Отговор
    В неделя битката е РУМЕН РАДЕВ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ!ВИЕ НА КОЯ СТРАНА СТЕ...ДА НЕ КАЖЕ НЯКОЙ,ЧЕ НЕ Е РАЗБРАЛ. ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ.

    Коментиран от #63

  • 59 Няколко етапа

    8 1 Отговор
    Етап 1:Някой подлъгва Мая Манолова да прави протести,като й обещава да е дълго под прожекторите.Тя не се колебае,защото й е все едно кого ще подкрепя.Организира нещата--хора,ковчези, бесилки.. Етап 2:Президентът поглежда през прозореца,казва си,че има достатъчно хора,които да "чегъртат" и слиза с вдигнат юмрук.На хората това им харесва много.Етап 3: Президентът си лансира хората,които ще му трябват,има си "бухалки",другите си "чегъртат".На определен Етап се включва и Сл.Трифонов. Неговата роля е странна--хем е против ББ,хем пък обижда хората на Президента. Етап 4: 45 Парламент--фал Етап 5: 46 Парламент--фал.През това време хората умират от ковид,никой нищо не прави--няма значение.Всичко поскъпва,кораб засяда,самолет пада...те спират строежи и търсят под вола теле.Следващи етапи--предстоят.
  • 60 Антигербер

    9 3 Отговор
    Зелен фатмак да изчезваш!
  • 61 Радев искаме ЦЯЛАТА истина

    6 1 Отговор
    Кои сте вие и за какво РАТУВАТЕ ? Защото Едни Бъркат в джобовете ни а ДРУГИ нищо там не ПУСКАТ ! Говори ни по-подробно и обстойно !
  • 62 Гост

    7 2 Отговор
    Демек теб и слугинското ти "правителство",но ще ви изтраем още два дни.
  • 63 А не може

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    ли да изберем друг? Борисов и радев са двете лица на една монета. И двамата са ни гробокопачи и глобалистски подлоги.
  • 64 РАДЕВ и ти си партийна ла/кучка !

    1 5 Отговор
    Референдум ще предложите ли за ВРЪЩАНЕ на Държавната нявга Собственост на Законните и собственици - НАРОДА и Държавата ? Референдум ще предложители за осъждане на ПРЕВРАТАДЖИИТЕ от 1989-та година за ОГРАБВАНЕ , РАЗРУШАВАНЕ на държавата и обричане на МИЗЕРИЯ на НАРОДА ? Р А Д Е В , Референдум ще предложители за Разследване, Съд и Присъди по КРАЖБИТЕ извършвани от управляващите за послед тридесет години ? КОМПЕНСАЦИИ ЗА ИЗМАМЕНИТЕ ХОРА ще предложите ли ? Мълчиш като ПУХЛЮ ! Или сабя на Кръст или Х в г/з ! Запей с народа или МЛЪКНИ ! Махни се ! Дотягат всичките ви КЬОРФИШЕЦИ !
  • 65 Играете си с ОГЪНЯ !

    4 1 Отговор
    Ще стане меле !
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ти си бръкнал най-дълбоко

    5 1 Отговор
    В джоба ни-с 3-ти избори, машини, ток, газ и всичко, зависещи от това, бе радев
  • 68 Те така го измислиха,

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Това не са ИЗБОРИ а Рокада !":

    Понеже няма редовен начин да се докопат до власт
  • 69 Разни финансирали нпо-то

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фатмакоф":

    на бойкикев, откъдето се пръкнаха кирчо и кокорчо и засегнати криминални олигарси от летните "протести"- организиран метеж
  • 70 JEFF

    2 4 Отговор
    В неделя с номера 6 и 25. Успех !

    Коментиран от #71

  • 71 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "JEFF":

    32 ще е болшинството.
  • 72 Гоце

    4 2 Отговор
    Явно “мозъчният тръст” пресметна, че без 430-те машини “за резервни части” нещата с изборите са на кантар. Наложи се Фатмака бързо да наизусти и издекламира нова реч! Смешна работа!
  • 73 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Българка":

    Браво,дори и мен надмина.радев дори и буква не заслужава,камо ли главна.
  • 74 България

    5 0 Отговор
    В неделя избираме дали да сме свободна и просперираща България или Радевата хунта да ни превърне във Венецуела, Беларус или Сев. Корея.
  • 75 Предпоследния Софиянец

    2 0 Отговор
    Разбира се че ще те санкционираме с вот!!!! И след това ще те санкционират за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!!
  • 76 Сивата чапла

    0 0 Отговор
    Уффффф,
    избор никакъв обаче!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол