Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 10:37 1 158 22

Радев за КТ "Подкрепа": Търсите причините на проблемите и техния генезис. Ценен и търсен партньор, но и критик

  • румен радев-
  • кт подкрепа-
  • причина-
  • проблеми-
  • партньор

Имате силите и енергията да ги отстоявате и затова си мисля, че работейки заедно, ще е само за добро. Ние сме длъжни като общество да отговорим на проблемите и исканията на хората, каза още държавният глава

Радев за КТ "Подкрепа": Търсите причините на проблемите и техния генезис. Ценен и търсен партньор, но и критик   - 1
Снимка: БГНЕС

Пандемията от COVID-19, енергийната криза, войната в Украйна и галопиращата инфлация поставят живота на хората и трудещите се в България на все по-голямо изпитание. Това каза президентът Румен Радев по време на единайсетия конгрес на Конфедерацията на труда (КТ) "Подкрепа", цитиран от novini.bg.

"Всеки конгрес е повод за анализ и равносметка, но бурният живот през тези три десетилетия, през който мина вашата организация, се превърна в опора и безмилостен критик, но и ценен и търсен партньор от властта".

"Групата хора, създали организацията, не заложиха не обикновени неща, затова те устояха на трусовете на времето", добави президентът.
"Защото КТ "Подкрепа" не е просто синдикална федерация, а формация, която отива много по-далеч към бъдещето на страната".

"Вие сте организация, която търси причините на проблемите и техния генезис. Имате силите и енергията да ги отстоявате и затова си мисля, че работейки заедно, ще е само за добро. Ние сме длъжни като общество да отговорим на проблемите и исканията на хората. Тук хората трябва да бъдат сплотени и солидарни. У нас и в света има ситуации, които поставят хората в трудни положения и затова вие, ние и всички трябва да работим за това да ги разрешаваме".

"Пожелавам Ви успех, да ви е спорна работата и на добър час".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неконтролируемо

    5 1 Отговор
    В Скопие не могат да завършат учениците годината! Некадърната им служба за сигурност, не може да хване хакрчетата младежи, които пращат сигнали за бомби в училищата, и се събират на тумби, да се напушват с продукцията от заводите за хашиш на Заев!
  • 2 4444

    16 4 Отговор
    Този е най големия виновник за случващото се в България.
  • 3 Мафията начело с зеления чорап

    12 4 Отговор
    Крадливия зелен чорап се опитва да ни лъже отново, а истината е една този ни обра доходите и спестяванията чрез инфлацията! Фатмака вие и вашите правителства управлявате през последните две години, вие ни обрахте и вече с 100 лева не може да се купи нищо! Простия Киро парапета и кака Асена Спецова кой ги докара, Копринкоя и Узунов на кой са служители? Разкарай се пропаднал шарлатанин и шеф на мафията!

    Коментиран от #9

  • 4 Кому

    9 1 Отговор
    са нужни тия хрантутници , сучещи от къде ли не ?

    Коментиран от #6

  • 5 уйна Пена

    7 2 Отговор
    Защо цената на дизела продължава да е 3лв? Продължава ли правителството на Радев да иизнася горива за Украйна?
  • 6 Как на кого,

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кому":

    На правителството/както винаги е било до сега/.Те са най-удобната маша.
  • 7 Иво

    9 3 Отговор
    Лицемера и комунист Радев държи речи като Т. Живков на конгрес на БКП. Точно този човек ни подготвя фашистки режим по страшен от путинския.Хората трябва да са нащрек Радев и хунтата ПП ДБ готвят смяна на демокрацията с тоталитарен режим.
  • 8 уйна Пена

    10 0 Отговор
    ГЪЛЪБА Радев да премахне акциза върху горивата, да намали на половина Толл таксите, и да намали ДДС на храните на 10%. А не да говори глупости.
  • 9 666

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мафията начело с зеления чорап":

    Този няма да се разкара доброволно. Само народа е този който ще измете червената плесен. В противен случай ни чака фашизъм тип путински.

    Коментиран от #14

  • 10 Колю

    6 1 Отговор
    Чорапа се радва на феновети си и идилията им наречена средна заплата! Цялата политическа клоака ще получат среден пръст на изборите !
  • 11 Мда Мда мнее

    5 0 Отговор
    На туй монче взе да му се изчерпва репертоара и на него
    Аз за синдикати по времето на управлението на тиквите 12 не съм чувал
    Предполагаме че всичко е било наред по него време
  • 12 уйна Пена

    3 1 Отговор
    Пътищата трябва да се ремонтират масово, а за това трябва битум, а битум се произвежда от петрол! Затова трябва да се увеличи потреблението на горива и преработката на петрол!
  • 13 Стършел

    5 0 Отговор
    Помня един синдикален "лидер", който псувайки комуниЗЪМА изкара почти, колко "човека от народа" години на това топло и доходно местенце. Давайки обилно интервюта десетки години, сега си кара старините харчейки откраденото.
  • 14 уйна Пена

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "666":

    Фашизъм и Комунизъм (национал социализъм) е едно също нещо. Последното правителство на Тиквата беше с националистите комунисти ВМРО, НФСБ и Атака! Радев е плануван за президент още 2013г
  • 15 АДЮТАНТА И ДЕСА КОЛКО ПАРИ СТРОШИХА

    6 0 Отговор
    А СЕГА НИИ СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН, СМЕШКО.
  • 16 АКО РАЗМАХАШ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЮМРУК

    5 1 Отговор
    НАРОДА ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ПРИЧИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, СИ ТИ И ЖЪЛТОПАВАЖНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ КОИТО ИЗМАМИХТЕ НАРОДА.
  • 17 Минева

    4 0 Отговор
    Празните мисли на един празен човек
  • 18 Радев

    2 0 Отговор
    Този на Подкрепа не направи 32 години нещо смислено за хората.Тази авторитарна структура е диктатура,един мошеник 32 години я яхва.Какво ги подкрепяш такива йерархични структури и диктатори.Срамувам се от такива профсъюзни лапачи,несвършили нищо добро,само обогатяват себе си с имоти и пачки и само си правеха селфита с Банкянския бандит.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Събрала се

    1 0 Отговор
    банда от безделници на дирнек,начело с болшевишкия си главносерко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол