Last news in Fakti

4 Октомври, 2013 16:46 27 401 17

Двама загинаха при жестока катастрофа в Русе

  • двама-
  • загинаха-
  • жестока-
  • катастрофа-
  • русе

Лекият автомобил е помел и автобусна спирка

Двама загинаха при жестока катастрофа в Русе - 1
Снимка: Ruse News

Двама загинаха при тежка катастрофа в Русе. 28-годишен мъж и 9 години по-възрастна от него жена са загинали при тежкия пътно-транспортен инцидент на бул. „Доростол“, съобщи Ruse News.

Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе. Двамата пътували с лек автомобил „Honda“ в посока към центъра на града. По неизяснени засега причини, най-вероятно заради превишена скорост, автомобилът напуснал пътното платно и се забил в стълб от тролейбусната мрежа. След удара колата отлетяла и буквално помела намиращата се в района автобусна спирка. Ударът бил толкова силен, че звукът от него разбудил живеещите в района.

При зверския удар на място загинали 28-годишният С.Д., който управлявал автомобила и 37-годишна жена, която пътувала до него на предната седалка. Телата на двамата са откарани в отделението по съдебна медицина за извършване на аутопсия.

Мястото, където е настъпил пътния инцидент  не се характеризира като участък с концентрация на ПТП, уточниха от МВР. Ограничението на скоростта е за  населено място – 50 км.ч. Няма странични фактори, свързани с  принадлежностите на пътя, сигнализацията му или с пътни съоръжения, които да са оказали  влияние за настъпването на ПТП. Най-вероятната причина за настъпването на произшествието е движение с несъобразена скорост от страна на водача. Предстои да се установи дали водачът е употребил алкохол преди да седне зад волана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    5 5 Отговор
    Този е бързал за старта на писта Русе. Явно е бил от състезателите (№157), които обявиха война на билбордовете и се заеха с премахването им. Като гледам останките, ще е прелитал с поне 120-150км/ч, което при ограничение 50км/ч си е в рамките на допустимата грешка. Сега ще се окаже, че е сипал керосин фостата си, вместо в резервоара и кръвната проба ще отчете 1,6 промила минимум. Да го жалиш ли, или да се радваш, че по това време на спирката е нямало други хора. Ами ако там беше някой близък или просто познат?? Жалко само за спътницата му. Вината й е, че се качва в джет който няма пред себе си писта за излитане. Аз довечера ще си сипя една ракийка за здраве. С.Д. какво ще прави под земята си е негова работа!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 петър петров

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Maurice":

    първо доживей до довечера, пък тогава си сипи ракийка. в Бг е трудно да се оцелее и до довечера, 20 пъти повече хора умират от рак и други болести в следствие на това че нямат пари за хубава храна а и от нерви пак че нямат пари. 20 пъти повече отколкото в катастрофи.

    Коментиран от #12

  • 3 Димитър Калудев

    3 1 Отговор
    Съдбата е голямо нещо, да си чипосаш колата и да те сполети в същия ден [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=po9rFKKDoAk[/youtube]
  • 4 Ото Скорцени

    5 4 Отговор
    Този се е правил на велик пред лелчето и от простотия е претерпал и двамата.

    Коментиран от #6

  • 5 comment

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Maurice":

    Не си малък нещастник, ще знаеш.
  • 6 ВИП АМГ

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ото Скорцени":

    ti si profan
  • 7 Людмил Матев

    1 1 Отговор
    Това не е ли НС2000 Хонда??? не знам с каква скорост се е ударил ама от хондата не е останало много.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 comments

    2 1 Отговор
    Поредният потенциален убиец-ид..т на пътя,получил
    заслуженото!......
  • 10 Веселин Желязков

    1 1 Отговор
    лоша работа
  • 11 Stoyan

    2 1 Отговор
    Honda S2000
    На хлъзгаво се кара много трудно ...
  • 12 Maurice

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "петър петров":

    Като цяло си прав, но това с рак и други болести не можеш да го избираш. А това с катастрофата си е личен избор. В 90% от случаите вината е само в "пилота". На мен работата ми е такава, че доста често се занимавам точно с тези пилоти преди и след като открият, че наистина не могат да летят. Претръпнал съм, макар винаги да има нещо ново, което да се види.
  • 13 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Когато такива автомобили попаднат в неопитни ръце ето какво се получава.Жалко е да си проиграеш живота по толкова нелеп начин.Добре ,че в близост не е имало пешеходци защото щеше да е поредното мазало.Дори и по един полицай да сложат до всеки стълб пак няма спасение от такива джигити.Господ да ни пази от такива шофьори!
  • 14 PROFESIONALISTA

    2 3 Отговор
    Не е вярно. Не е проблема нито в алкохола, нито в липсата на опит, нито пък в липсата на контрол или в малките глоби. Проблема е в липсата на места за изява на младите хора. Държавата ни е поробена, заливат ни с някакви л..нарски шоу-програми, които имат за цел да ни втълпят, че трябва да се занимаваме само с музика, забавление и шоу, а не с реална дейност. Искат да сме келнери и камериерки и като дойдат тук лятото на курорт, само да им ближем гъ-вете и да се радваме на нищожния бакшиш, който ни оставят. Ето защо младите хора се чудят къде и как да се изявят, и правят глупости, и се напиват,и измират по пътищата. Това са национални герои, а не лоши деца.
  • 15 comments

    2 1 Отговор
    Не че е кой знае колко важно лично за мен или че ще се
    развълнувам неприятно от това,че НЯКОЙ е сложил [-]
    на коментара ми,но все пак-искам да пожелая същият този
    при друг подобен случай ДА СЕ СЛУЧИ ТОЧНО НА СПИРКАТА
    ИЛИ ТРОТОАРА и да се запознае с ПОРЕДНИЯТ НЕНОР..ЛЕН
    ПРАЗНО..ВЕЦ,с каквито се срещаме всички по пътищата!
    И-много интересен и любопитен ще ми е КОМЕНТАРА МУ
    за случката........
    Ако,разбира се-има възможност за коментар изобщо.....
    Хайде-ПО-ЗДРАВИ лично на него и-да мисли малко повечко,
    когато реши да даде ГЛАСНОСТ на мнението си......
  • 16 comments

    1 2 Отговор
    ....Извинявам се на всички-пропуснах нещо много важно-
    ПАЗЕТЕ СЕ от професионалиста където и да го срещнете-
    той май е от точно тези ПОТЕНЦИАЛНИ ЗАПЛАХИ за всички ни....
    Комплексарче,което търси ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА независимо от
    това-какво би причинил на невинните околни...
    И като оправдание-виновни са му всички други,целият свят дори,
    без изобщо да търси причините в себе си.....
    ОБЩЕСТВЕНО ОПАСЕН-пазете се,.......

    Коментиран от #17

  • 17 Красо Зелето

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "comments":

    #15, Много си прав, но няма кой да те разбере! Всеки се усеща когато стане белята, ама тогава е късно!
    Явно и ти си патил като всички ни, и знаеш до какво води, гордостта, от много стаж зад геврека и когато всички покрай тебе ти се виждат неопитни, и когато излезеш на пътя, всички карат по-лошо и по-бавно от тебе, и почваш да ги ругаеш с клаксона и почваш да мачкаш газ-та!
    Просто в България няма култура на шофиране! Качил каката в колата, и дай да и покажа как върви количката от лидъл.... Жалко за загиналите........ :(
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове