Last news in Fakti

27 Септември, 2023 15:26 2 817 115

Нинова за ракетите за Украйна: Грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност

  • корнелия нинова-
  • ракети-
  • украйна-
  • скандал

„Беше казано, че комплексите C-300 няма да бъдат давани, а сега, в условие на извънредност, се прокарва едно решение, което е на практика празен чек, позволяващ да бъде дарено цялото въоръжение за зенитно-ракетните комплекси C-300 под формата на дефектни ракети“, обясни Зафиров, който подчерта, че не е станало ясно какво точно означава „дефектни ракети", каза и Атанас Зафиров

Нинова за ракетите за Украйна: Грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност - 1
Снимка: БГНЕС

Прави се пореден опит да се обезкърви Българската армия и да бъдат дарени на Украйна последните зенитно-ракетни комплекси C-300, които защитават българското небе. Това заяви заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в Народното събрание, цитиран от novini.bg.

„Беше казано, че комплексите C-300 няма да бъдат давани, а сега, в условие на извънредност, се прокарва едно решение, което е на практика празен чек, позволяващ да бъде дарено цялото въоръжение за зенитно-ракетните комплекси C-300 под формата на дефектни ракети“, обясни Зафиров, който подчерта, че не е станало ясно какво точно означава „дефектни ракети“.

Според него следващата стъпка е да се направи излишен и самият зенитно-ракетен комплекс, след като няма въоръжение за него.

„В знак на несъгласие с това изключително национално предателство и безотговорно поведение на тези политици, внесли предложението и на политическото ръководство на отбраната, групата на „БСП за България“ напуснахме залата, но това не означава, че няма да продължим с всички възможни политически действия да не допуснем този позорен акт да бъде извършен“, категоричен бе Зафиров.
На закритото заседание военното ръководство ни информира, че не знаят какво и колко ще се дава. От тях се е изискало само да дадат справка с какво разполага България. Те са си изпълнили задълженията, не бива от тях да търсим отговорност. Решението е на правителството и на политическото ръководство. Това е страшно притеснително - висшите военни нямат никаква представа какво става в държавата по отношение на даренията за Украйна, заяви от своя страна Корнелия Нинова и допълни, че по всички дарения досега България не е получила и един лев компенсации.

„Всички внушения, че ние даваме нещо, срещу което получаваме европейска помощ, са лъжа“, посочи тя.

„Вносителите Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев и Кирил Петков не бяха на заседанието, Тагарев избяга и изпратиха военните да се червят и да отговарят: „Това не е наше решение, питайте политиците“. А депутатите натискачи на копчета натискат копчетата без да знаят какво, кога и колко България ще даде. Това е грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност“, обобщи Корнелия Нинова.

В заключение тя даде алтернативно конструктивно предложение на решението, което, по нейните думи, е празен чек на правителството да решава при закрити врати – към него да има секретен анекс и в него да се запишат бройките, които се дават.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    37 95 Отговор
    Ха ха ха подлогата на Путлер

    Коментиран от #38

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    65 10 Отговор
    БНА Нямаме от
    1990
    Година

    Коментиран от #44

  • 4 Каква

    67 16 Отговор
    национална сигурност ? Хора няма , армия няма , оборудване няма , пари няма , тя за сигурност приказва !
  • 5 АБВ

    46 105 Отговор
    Засрами се Нинова ако България беше в положението на Украйна какво ще приказваш гад мръсна

    Коментиран от #25, #28, #64

  • 6 Настанаха времена

    47 47 Отговор
    Късат ли си дрехите ошанките в парламента..взимат пари пък нищо насреща..МОЧА-та обсадена..руската църква заключена..Лукойл пред изгонване..сега и ракети пътуват към Украйна..крайно незадоволителна работа другари..крайно

    Коментиран от #83

  • 7 Коко

    93 24 Отговор
    Всички си траем и мълчим докато шепа поставени предатели унищожават България това не е на добре.Наближава времето когато няма да има връщане назад.Нека всеки се замисли
  • 8 чул

    41 19 Отговор
    Путин каза ,че с даването на ракетите може да има невинни жертви !!

    Коментиран от #20

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 оня с коня

    34 60 Отговор
    Наистина ли си мисли Нинова че ако ще и 10 комплекта допотопни С-300 да имахме,БГ щеше да се опази от Руския Духов Оркестър ако не бяхме в НАТО?Естествено че не го мисли,но няма да пропусне да си направи Предизборен ПиАр глезейки Електората си колкото и малко да е останал!
  • 11 ха ха

    28 51 Отговор
    Проруската пета колона говори врели-некипели. Каква национална сигурност със зенитни комплекси на вражеска държава? Нашите военни не могат да правят стрелби, защото ще останат без ракети. Нямат поддръжка за да са сигурни, че зенитните комплекси ще са изправни в следващите 2-3-5 години. Колкото по-бързо се освободим от тези комплекси толкова по-добре. Накрая ще се окаже, че точно когато ни трябва защита, те са са скапани.

    Коментиран от #17, #30

  • 12 Дайте да дадем

    58 17 Отговор
    едни нови милиарди долари за нови чертежи за "ново" ПВО от кравиланд.
  • 13 Злати Минкова

    17 51 Отговор
    Нямаме какво да защитаваме, ние сме страна членка на НАТО. Трябва да дадем всичко, което имаме, плюс хората, минали военна служба.

    Коментиран от #16, #26, #49, #71, #95

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кухчо

    25 48 Отговор
    Нинова така и не разбра, че с такива опорки, нищо няма да постигне. Грандиозният скандал е в главата й куха.
  • 16 кална вена

    22 3 Отговор

    До коментар #13 от "Злати Минкова":

    ти не си минала явно, с чужда пита помен не се прави, кой предложи той заложи
  • 17 Шкембе Войвода

    15 4 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха":

    ми те малоумите катои теб ги скапаха
  • 18 ха ха

    40 9 Отговор

    До коментар #14 от "Шкембе Войвода":

    Прав си. Руското оръжие не се разваля. Електрониката действа безотказно и ладите палят от раз на 30 години. Нещо ни будалкат.

    Коментиран от #37, #77

  • 19 Алигатор

    26 53 Отговор
    Нинова , ако влезна с взлом в дома ти и започна да ви бия , няма ли да търсиш помощ . Русия е агресор , опомни се !

    Коментиран от #21, #101

  • 20 Точно

    17 11 Отговор

    До коментар #8 от "чул":

    Ами да, никой няма представа къде ще паднат.. Тия ракети са от 70-те. А и по-модерни да бяха пак не се знае къде ще паднат.

    Коментиран от #45

  • 21 Опааа

    15 2 Отговор

    До коментар #19 от "Алигатор":

    Тоя па! 🤦‍♂️😆 СО п ОЛ!

    Коментиран от #23

  • 22 Опааа

    17 9 Отговор
    Слава за другарката Нинова! Слава!

    Коментиран от #47

  • 23 Алигатор

    3 11 Отговор

    До коментар #21 от "Опааа":

    Много си смел на компа !
  • 24 Само питам

    15 18 Отговор
    И срещу кого ще използваме тези ракети, нали според русофилите Русия е братска на България страна, която много ни обича и уважава?

    Коментиран от #93

  • 25 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    33 8 Отговор

    До коментар #5 от "АБВ":

    ГАДИНАТА СИ ТИ КОЙ ГАСИ ПОЖАР С БЕНЗИН ???НООО СКОРО ПОЖАРА ЩЕ ОПРЕ И ДО ТВОЯТА ЧЕРГА ..ЩЕ ТРЯБВА ДА МРЕШ ПО ПОЛЕТАТА НА ОКРАЙНА ЗА КРАВАРСКИ ИНТЕРЕСИ ..ТОГАВА ПИШИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ..

    Коментиран от #106

  • 26 Боруна Лом

    19 3 Отговор

    До коментар #13 от "Злати Минкова":

    КРАВА БОЛНА ОТ ШАП!
  • 27 Всичко е ясно

    24 9 Отговор
    Окрайна ни прави суперуслуга като ни взема дефектните ракети. Даже ще трябва да им платим. Луда работа.
  • 28 Ааааа...

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "АБВ":

    Нищо нямаше да приказва. Устата и щеше да е пълна...
  • 29 Монката Паси

    46 9 Отговор
    Всичко каквото ни поискат ще дадем ! Ние сме национални предатели и слуги на САЩ. И войничета ще пратим, ако ни наредят. И откровеното украинско зърно ще изкупим. И АЕЦ-а ще затворим скоро...само да ни наредят.

    Коментиран от #50

  • 30 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    20 7 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха":

    ОСВОБОЖДАЙТЕ СЕ ЗА ДА КУПИТЕ ПАТРИОТИ КОИТО СТАВАТ САМО ЗА ФОЕРВЕРКИ НА С300 ..КАКТО В УКРАЙНА . ТОВА Е 59 ГОДИШНА СИСТЕМА КОЯТО Е МНОГООО ПО ДОБРА ОТ 10 ГОДИШНИЯ ПАТРИОТ ..АЙДЕ БЕГОМ В КАУФЛАНД ДА ПЛАТИТЕ ПОРЕДНИЯ ПОДАРЪК ЗА ФАШИСТИТЕ
  • 31 Оффф..

    0 2 Отговор
    ...!!!
  • 32 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    17 9 Отговор
    АМИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЗНАЧЕНО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ Е ДЕФЕКТНО ДА ЗАМИНАВА И ТО В ФАШИСТКА УКРАЙНА
  • 33 ухнатга

    27 10 Отговор
    Ами нищо не трябва и не можете да давате. Първо това е на българите и с техните пари е купувано. Второ има договори с които най вероятно нямаме право без разрешението на производителя да даваме нищо. Системите и ракетите се водят с гриф за секретност и по закона за класифицираната информация нямате право да раздавате все едно са мръсни гащи. Ще ви осъдят и ще ги плащаме/те още веднъж. Там акъл имате ли в това събрание??? ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС явно че сте от глупак и предател и нагоре.

    Коментиран от #40

  • 34 М да

    15 21 Отговор
    Позор има разбира се, но той е за тези които не смеят да назоват агресора по име, не смеят да назоват неговата безчовечност и варварство, затварят си очите пред масовите изнасилвания на ДЕЦА , жени, а и мъже, пред изтезанията и мъченията на мирно население и военопленници, пред масовите бомбандировки на гражданска инфраструктура и артилерийски и ракетни обстрели водещи до всекидневни убийства на цивилни, пред..................... С едно изречение: ПОЗОРА Е ЗА РУСОФИЛИТЕ

    Коментиран от #104

  • 35 Дефектни Ракети е Ала Бала!! Негодниците

    35 10 Отговор
    Тагарев, Борисов, ХР Иванов Пеевски, Мирчев К Петков са Национални предатели а Тагарев е и Украински Шпионин!! Тези политици са Негодни и Дефектни!! Това са Българомразци, Марионетки, зависими от чужди държави, посолства и служби!? Срам!!

    Коментиран от #46

  • 36 Против военни операции

    7 15 Отговор
    Кой ще ни напада и от кого ще се защитаваме ? Стига с тези празни приказки .А единствено войнствено настроени са вашите братя руснаци с тях вие сте добре и ще ни пазите така че няма проблем
  • 37 Шкембе Войвода

    20 7 Отговор

    До коментар #18 от "ха ха":

    не просто е кат фасул, дефектни ракети на въоръжение няма, да кажат колко са дефектни и колко бройки имат...., няма да кажат , а само ще мажат.....ходете пак гласувайте за мафията , за новата и за старата
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Въх

    7 11 Отговор

    До коментар #33 от "ухнатга":

    Ти не си българин та да говориш от наше име, рушляк си
  • 41 Бързо

    6 4 Отговор
    да задиволяваш началника на сглопката Пеевски.
    Не те ли е срам шефовете ти го правят тъпото,кълвача,тиквата и татунчоти дженерал
  • 42 Дефектирал Космос

    17 1 Отговор
    Всичките ни С-300 дефектни ли са?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Шкембе Войвода

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "Точно":

    комплекса е добит 90-та година, не си ги дрънкай кат мара с......

    Коментиран от #53

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Вчера я видях

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Опааа":

    на живо и ми стана!Само да я барна,ще я кача на С-10
  • 48 нннн

    23 6 Отговор
    Повечето българи не искат да даваме оръжие на Украйна, но гласуват ЗА партиите на войната. Това на шизофрения ми прилича. Има и негласуващи - те са съгласни.
  • 49 Куку Руку

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "Злати Минкова":

    За конфликта между две членки на НАТО и наши комшии да чувала нещо?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 инж. Ганчо Илков

    8 18 Отговор
    Щом и Нинова, с цел Диктаторски Слугинаж започна да говори за Оръжие, значи Русофизма в Партията и взема огромни размери. Може ли реално да си отговори какви са стандартите в Русия и в НАТО. България е в НАТО. Какво трябва да е Въоръжението на Българската Армия - Руско, или НАТО вско. При наличния Двуполюсен Политически Модел в България наблюдавайте на къде клонят Младите и си задайте въпроса защо и докога. Рафаел (синът на Корнелия) е в САЩ (защо не в Русия). /Да е Жив и Здрав/. Пред наивниците се кланя на Путин (не на Руския Народ), а в реалността следи и се радва на успехите в САЩ. Подобна е Картинката и с Костадинов и другите Русофилски Лидери. Политиците вместо чуждопоклонничество да се стегнат и обединят Усилията си в Провеждането на Икономически и Социални Реформи. Не затривайте България!

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ццц

    8 13 Отговор

    До коментар #45 от "Шкембе Войвода":

    Това не е реколта та да се добива, всъщност комрлекса е закупен през 1989 г., но тази както и ред други войни преди нея ясно показаха , че освен мита за "вторая армия мипа", рухна и мита за руското оръжие. Между другото винаги съм се чудел на оная наивна вяра на ненашенските русофили , че страната им която не е в състояние да произведе една нормална самобръсначка или прахосмукачка, да не говорим за пралня, телевизор или автомобил, може да произведе най–добрит в света ракети или самолети и изобщо оръжие. Ма от къдя на къдя бе, от дек на дек ?

    Коментиран от #62, #110

  • 54 ежко

    17 4 Отговор
    Аз предлагам да хванем гербаджии и онези от промяната и ДБ-то и да им конфискуваме всеки лев, с който ще купим въоръжение да запълним дупките в армията.Който подарява,трябва да плаща!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Руска кaймa джyмepкu

    6 12 Отговор
    ще валят руски месаци. Пир за вълци и чакали. И то от наши ракети.

    Коментиран от #65

  • 57 Очевадно

    9 12 Отговор
    Тази стигна до истерия да брани Рашисткия терористичен режим на Путлер Такова отчаяно противопоставяне води до съмнение за Огромна зависимост която трябва да се разследва от службите
  • 58 Бобо до копейковците

    10 10 Отговор
    Копейковците, я кажете що синчето на Нинова живее в Ню Йорк а не в Москва ? ЧАКАМ ОТГОВОР !!!
  • 59 М да

    6 10 Отговор

    До коментар #52 от "кална вена":

    М да истинската ви глупост веднага лъсва, в това се състои вашето разбиране за освобождението : кланянето. Иначе щом мечтаеш за соца марш при Ким Чен УН или в Куба, лично аз съм живял в оная свинщина и хиляди пъти предпочитам днешна България пред Ненародната република

    Коментиран от #68

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Шкембе Войвода

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ццц":

    и какво ти показа войната , че с ц-300 думкат земя земя на разтояния 300км , за удари по самолети и дума не може да става , защото то не останаха такива още от първия месец ги няма никви, фърчат с няколко мига и дарените им най-вероятно от нас су-та.... Ако мислиш , че с ц-300 ще буташ хипер ракети си в грешка, това може да бутне само истребители и някой друг модел подобен на искандера.....за по нови ракети си е една голяма тенекия....и тук става дума , че някои малоуми си мислят че топлата вода сега се открива, системята била 70-та годиня ахахахха
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 инфо

    0 5 Отговор

    До коментар #5 от "АБВ":

    Безкрайно непеп пример! България не може да е в положението на Украйна, "умнико".
  • 65 може би

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Руска кaймa джyмepкu":

    Или по-скоро полски трактористи.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Доротея

    3 12 Отговор
    Така и не разбрах какво е позицията на другарката Нинова относно ежедневните руски заплахи за употреба на ядрено оръжие? Нали е голяма пацифистка и се бори за мир. Или за българските русофили е въпрос на огромна чест той и семейството му да загинат от руска ядрено ракета?
  • 68 кална вена

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "М да":

    мечтае за соца тоя дето го живял, аз не съм от тая част, и ти навярно....за това си трай и недей лай какво как и защо е било и спри да им вярваш кат манна небесна, кой та освободил и за какво ....особенно на силните на деня...утре ще се врътнат и ще запеят друга песен, тогава и ти ли ще им припяваш?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мдаа

    7 5 Отговор
    Тагарев, Денков спокойно бе, Русия ще ни ги върне тези ракети в десеторен размер над София, Варна , Бургас, Козлудуй

    Коментиран от #80, #91

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хаха хаха ха

    4 9 Отговор
    Нинова задмина и Копейкин!
  • 73 Патриот

    6 5 Отговор
    Аз се гордея с премиера Денков!

    Аз не съм примитивен злобен гъзрожденски путинофил!

    АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

    Високи сини планини,
    реки и златни равнини,
    небето нежно от коприна – /
    Това е моята родина. / 2

    Обичам те земя голяма
    тъй както си обичам мама.
    Тук мила ми е всяка птица /
    и всяка мъничка тревица. / 2

    Обичам българските думи
    що слушам по поля и друми.
    Обичам хубавите песни /
    и наш’те приказки чудесни. / 2

    Когато гледам планините
    и слушам как шумят реките.
    Шума на Рила и Пирина, /
  • 74 Перо

    11 0 Отговор
    Не може да няма кадрови изисквания, кадрово обезпечение и конкурсно начало при подбора на кандидат-депутатите, министрите и зам.-министрите! Като са политически лица, това не означава, че може да бъдат унтерменши! Напълниха НС с престъпници, некадърници, предатели и корумпирани типове! Тагаренко защо не се явява в НС, да обясни как стоят нещата със С-300?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 номера от вечеринки

    7 2 Отговор
    Раздават се ракетите, за да направят и комплексите неизползваеми. Не пипайте оръжието на армията!
  • 77 АГАТа Кристи

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "ха ха":

    Само да допълня :
    Москвичите палят и без акумулатор, и без манивела. Един познат пробва стана и с клечка кибрит !

    Коментиран от #107

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Никой

    4 6 Отговор
    Зенитните комплески С 300 са предоставени на България от Русия в далечната 1988г. Същите са произведени през 1980 г. стояли са окомплектовани в резерв и после въведени в експлоатация в Българската армия. Тази модификация която притежава БА не е от най модерните за тогавашното време тъй като ПМУ е с обсег между 75 -90 километра и височина 24 километра. За сведение МИГ 21 бис производство 1984-85 год . при височина на полета 17 километра и 500 метра- ПМУ е достатъчно. И сега мислите ли ,че зенитните ракети на тези установки след 40 години, са годни на 100 % за употреба от л.с на армията и каква е гаранцията ,че при употреба ракетката е безопасна. Скоро се очертава ,че в близките 20 години подмяна няма да има никаква от Русия. Ще трябва ние сами да си ги утилизираме или да платим на някой друг.

    Коментиран от #109

  • 80 Панталон

    5 7 Отговор

    До коментар #70 от "Мдаа":

    Много сте страхливи бе, пълните гащите когато се засегнат рашките интереси. русия не ни е никаква освен душманин.
  • 81 Перо

    7 1 Отговор
    П.С. Ционисткият режим на Украйна е снабден с германски и американски танкове и бронетранспортьори, ракети, изтребители Ф-16, противотанкови установки, стотици милиарди долари и какво ли не, без измислената държава да членува в НАТО и ЕС, а ние ще се разоръжаваме доброволно, без никакви компенсации! Това са пари на данъкоплатците и не са паднали от небето, а са заработени с тежък труд!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 вейл

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Настанаха времена":

    Руснаците са били тук и пак ще бъдат , ако ще да бутнете всички паметници в държавата и да изпратите всичкото оръжие от складовете на бълг. армия .Това оръжие даже не ни трябва , краварите сами ще се бият за базите си ....та какво казваш , руснаците ни били окупирали , а краварите не са ?

    Коментиран от #96

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 А така

    0 5 Отговор
    Вземете взривател някоя църква с повечко хора вътре в знак на несъгласие.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 бай Иван

    4 1 Отговор
    " Нинова за ракетите за Украйна: Грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност"

    Е Нинова при това което твърдиш какво ще правите ??? . Ще си говорите, ще си стоите в парламента , за да им осигурявате кворума и да им подпечатвате предателствата ли?. Ми излизайте и събирайте поддръжниците си и пред НС . Вътре работа ще има още малко и после мисля,че можем направо да поканим посланика да ръководи НС. От трибуната ли ще водите диспути с него? Дошъл е исторически момент да се определите къде сте на барикадата. И не само Вие.
  • 88 кална вена

    2 1 Отговор
    ко стана бе ахахахахха......нещо се засегна май май...., не минавате просто и ясно е , колкото и да се пънете...хората имат глави и могат да мислят, а за причинно-следствените връзки ....малко трябва да го имаш...за това ви манипулират!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    2 9 Отговор
    Тая буZеста леля всеки път когато станеше дума за превъоръжаване на БА в последните двадесет години стопираше, пречеше и саботираше. И сега, когато Майчица Русия поиска, изведнъж стана защитник на БА?! Изумително. Значи 40 и кусур годишните ракети са ни "гаранцията"! Апропо, защо не попита Гълъб-а, как така Служебното прецака американското предложение да получим NASAMS срещу нашите С 300 за Украйна? Как го каза Гълъб-а? Не, че не сме искали да говорим с американците, ама просто не стигнахме до разговор с тях?! Къде баш е националното предателство?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    госпожа Нинова Говори в Момента по Евроком Делници и в Ю ТУБ
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Ще ви текат

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "вейл":

    носовете съвсем скоро и бг паспортите и моторджиите няма да помогнат
  • 97 Коментар

    5 1 Отговор
    Като ги дадат да не вземат укрите пак да проверяват дали са дефектни като ги удрят с чук?Преди месеци се бяха самовзривили като бяха удряли по едни български снаряди обаче не се знае дали са били по потник или без.
    Наблюдаваме пълната деградация на Продажните Политици.Готови са да оставят България без никаква защита само,за да се подмажат.Ясно е,че не са дефектни...никой няма да вземе дефектни.
  • 98 нито един патрон е

    6 0 Отговор
    Б О К Л У К
  • 99 Матей преображенски

    5 1 Отговор
    Бравос,това е поредния рекет,политиците се изсулват,те са заети с кметските избори,как да ги спазарят и подулат помежду си,герб отново излиза напред в надпреварата,дпс си държи своите региони турцизирани под властта си и усвоява и нови,един се закани ,че и София някой ден ще превземат.
  • 100 Последния Софиянец

    3 4 Отговор
    Само от млатене разбира ватника и гладната продажна копейка!

    Коментиран от #103

  • 101 А ако някой

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Алигатор":

    се самонастани в къщата ти, няма ли да го изгониш и натепаш? Истинското название на Украйна е Малорусия и към Крим Новорусия. Укрете са като Маклайците.
  • 102 Ветеран от протеста

    5 1 Отговор
    Белия Сахиб от Посолството така е наредил и местните ам уджи ще си счупят краката да изпълняват.
  • 103 СтаМат Мага Рето

    4 0 Отговор

    До коментар #100 от "Последния Софиянец":

    Мога да тее млатяя в гъъъzzzaa безплатно.
  • 104 Всичко написано от тебе

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "М да":

    е вярно с изключение на ПОСЛЕДНОТО. Жълтопаветниче си жалко.
  • 105 Добре де

    1 2 Отговор
    Безсмислени опорки, като излезете къде ще отидете-в Сибир. Шепа хорица сте наследници на активните борци и много страдате по соца, 90-те се бяхте изпокрили.
  • 106 Добре де

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Безсмислени опорки, като излезете къде ще отидете-в Сибир. Шепа хорица сте наследници на активните борци и много страдате по соца, 90-те се бяхте изпокрили.
  • 107 Ха ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "АГАТа Кристи":

    Една метла наточното тимясто, клечка кибрит и се превръщаш в жар фтиса.
  • 108 Добре де

    3 2 Отговор
    Безсмислени опорки, като излезете къде ще отидете-в Сибир. Шепа хорица сте наследници на активните борци и много страдате по соца, 90-те се бяхте изпокрили.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 коня с чукът

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Ццц":

    братле не си запознат какво как и защо е правено тук, потенцяла го има-човешкият, само няма волята и правилните политици
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Нцистите в България вече на сцената

    3 2 Отговор
    Българските нацисти се показаха ! Съмнение няма. България отново е на страната на нацизма срешу Русия !

    Коментиран от #115

  • 114 Урко

    0 1 Отговор
    И тая циркаджика участва в заверата .
  • 115 Хайл 14/88

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "Нцистите в България вече на сцената":

    Това не са нацисти а национални предатели,а предателите ги стига ВЪЗМЕЗДИЕТО НА НАРОДА...ЩЕ ИМА "В ИМЕТО НА НАРОДА"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол