Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 17:46 1 199 26

Калоян Паргов: Личността на един кандидат за кмет е много важна. Но това, кой застава зад него е още по-важно

  • калоян паргов-
  • кандидат за кмет-
  • личност

"Това е успех на цялата кампания на БСП София с мажоритарен кандидат Ваня Григорова", заяви още  членът на Националния съвет на БСП 

Калоян Паргов: Личността на един кандидат за кмет е много важна. Но това, кой застава зад него е още по-важно   - 1
Снимка: Нова телевизия

В студиото на "Пресечна точка" членът на Националния съвет на БСП Калоян Паргов припомни, че още през лятото е прогнозирал, че „трябва да се очакват изненади на местните избори”. „Радвам се, че се оказах прав. Казах „изненади” спрямо парламентарните избори от април тази година, а именно, че битката ще е между ГЕРБ и ПП. Но се оказа нещо доста по-различно”, посочи още Паргов. Според него през изминалите дни се е „нагнетило доста напрежението с изразените лични подкрепи за кандидатурата на Ваня Григорова”, визирайки предложената от Бойко Борисов подкрепа, която беше отказана от Корнелия Нинова. „Истината е, че избирателите в София ще вземат сами своето решение. Очевидно подкрепата на Борисов за г-н Хекимян не се сбъдна и не се претвори в балотаж или във възможност ГЕРБ за пореден път да имат кмет на София. Това показва, че избирателите без значение в какъв цвят са – сами взимат своето решение и преценяват. Защото местните избори са може би най-истинските избори, защото са битка на личности, които вдъхват доверие на местните общности”, подчерта Паргов.

"Шансовете на Ваня Григорова да спечели кметската надпревара в София са големи. Искам да благодаря на всички социалисти за проведената кампания. На БСП София за кампанията, която проведе, и за това, че за втори пореден път след 2019 година кандидатът, който избра и издигна партията за кандидат в столицата – стигна до балотаж. И то балотаж, както и преди 4 години, който е с неясен изход", коментира още той. И цитира и социологическо проучване от лятото, според което Ваня Григорова като синдикалист е спечелила доверието и е харесвана от всички. "Беше нормално да се спрем на този кандидат, който двуцифрен процент на одобрение в това което говори, прави и излъчва - поне при парламентарно представените партии", категоричен беше Паргов.

И допълни: "Личността на един кандидат за кмет е много важна. Но това, кой застава зад него е още по-важно. Защото практиката показва, че ако няма съществена и солидна партия зад един такъв кандидат, шансовете му да успее не са големи. И практиката го доказва. Така, че това е успех на цялата кампания на БСП София с мажоритарен кандидат Ваня Григорова", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    2 12 Отговор
    Терзиев ще е кметът а Бонев кметицата.
  • 2 глигорова

    8 8 Отговор
    Малинката е куче медалист на Путя и ме подкрепя.

    Коментиран от #16

  • 3 ГЕРБ=БСП=ДПС

    14 7 Отговор
    Ало застаналите зад циг@нето, ако не беше личността на циг@нето, БСП-арите този път нямаше да сте на балотаж в София.
    Кога ША местите централата от Позитано 20, във Факултето?
  • 4 Прав е Паргов

    11 7 Отговор
    Днес Ваня на обиколка и среща с граждани получи подкрепа и уверение че ще гласуват за нея в неделя

    Коментиран от #6

  • 5 Град Симитли

    7 0 Отговор
    ".... членът на Националния съвет на БСП..."
    Не го ли изпъдиха от БСП, нищо, че съда дето не му е работа партийните работи, го визстанови?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 🇧🇬🇪🇺💯

    6 2 Отговор
    Айде, аман заман от Коми Пропаганда, Сто Години Коми Пропаганда Крадене на Българска Земя, използване на българският народ за тор на Интернационалния Коми Кабал, върли Анти Семити Карл Маркс, Фридрих Енгелс, присвояване от Интернационалния Коми Кабал на Световни Личности като Спартакус, Христо Ботев, Васил Левски и плеяда други, Форсирана Индустриализация на България под дулото на пистолета.
    Азиатските Диванета, Сталин, Ленин.
  • 8 🇧🇬🇪🇺💯

    4 0 Отговор
    Коми Антисемити, Нео Наци и Фашисти превърнаха българският народ в Нео Нацистка тълпа, Фашистка и Анти Християнска Омраза.
  • 9 Мислете, бе !

    8 6 Отговор
    Пасольството желае в София и в страната да предизвика етнически вот с далеко отиващи последствия. Никой от големите аналлизатори и журналисти не забеляза този факт! Въпросът е какво правят такива „патриоти“ като Нинова, Волен Сидеров, Румен Петков, Георги Седефчов и сие в тази коалиция?
  • 10 Вредни

    4 3 Отговор
    Май за Ваня Григорова ще е по-добре да няма подкрепата ви, че е твърде еротична.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Важно ,важно

    4 3 Отговор
    Зад Васко ще застанат хора с големи и четвъртити , може и по груби ;)
  • 13 Гласуващ

    6 5 Отговор
    Е-е,един път да сме на едно мнение.Много е важно кой стои зад една кандидатура.Зад циганушата стоят доста портийки,които ме отказват да гласувам за нея.

    Коментиран от #15

  • 14 Никой

    3 2 Отговор
    Особенно ако е рома
  • 15 БСП на Бунището

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гласуващ":

    Еми ето точно Кои са тези Партийки зад Ваня Григорова скрили зад Коалиции...Фрапиращи са трите Комунистически партии е България там и всички Путинофили...
    БСП за България" - коалиция между БСП с политическите клубове "Екогласност" и "Тракия""Левицата" - включва АБВ на Румен Петков, "Движение 21" на Татяна Дончева, "Изправи се.БГ" на Мая Манолова, "Български земеделски народен съюз "Александър Стамболийски"
    Коалиция " Неутрална България" - включва "Комунистическа партия на България", "Българска комунистическа партия", "Партия на българските комунисти", "Нова сила"- бивши от Атака , "Русофили за възраждане на отечеството"
    "Алтернатива на гражданите" - формация около Николай Абушев, директор на оръжейната фирма "Арсенал"
    "Атака".
  • 16 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "глигорова":

    Тролчета-мр...сници сипят лъжи и провокации по адрес на Ваня Григорова, за да не може един наистина достоен и способен човек най-после да стане кмет на София. Това е жалко и подло активно мероприятие, напълно закономерно за Терзиевите последователи, замесени от тестото на Държавна сигурност!

    Коментиран от #20

  • 17 българка

    6 0 Отговор
    Да гласуваме против тези, които са ни приготвили мухлясалото комунистическо блато!
  • 18 Никой

    3 1 Отговор
    БСП да каже кои са предците на болшевичката Ваня Григорова.
  • 19 Майора

    3 1 Отговор
    Ваня Григорова изнесе цялата кампания , бе Паргов! И за каква голяма партия е БСП , наследник на забранената БКП и кретаща в дъното на таблицата! И това го направих не аз , а твоята любима Корнелия!
  • 20 Кандидат Милионер

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    Ромка Григорова щяла да прави по една циганска паралелка във всички Елитни езикови гимназии в София,без Приемен изпит и класиране по Бал,защото не можело такова Неравенство - Някои в Елитна гимназия,а другите в обикновенни училища...Обучена с финанси на Джордж Сорос в Нео комунизъм да експлоатира Неравенството като средство за Политическа Пропаганда...
  • 21 Опа

    2 2 Отговор
    Кметът е много важен и общинските съветници са важни и затова ББ положи толкова усилия да фалшифицира бюлетините и най-много недействителни бюлетини за съветниците. Видяхме как Фандъкова години наред съсипвала София. Градът трябва да расте и да се разширява, а в София строежите само вътре в града, защото така не се харчат пари за инфраструктура, водопроводи, канализация, пътища и се натоварват старите.
  • 22 Плач за БСП

    3 0 Отговор
    Ако е от сглобката на Митрофанов и БСП не става. Между другото говори доста неизпълними глупости за лековелните хорица.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Локумджии

    1 0 Отговор
    Комунистите са убедителни в разтягането на локуми Да каже господжата какво е направила като синдикалистка за хората и какво може да направи като кмет на София без мнозинство в общинския Парламент НУЛА ДЗЕРО
  • 26 ...

    0 0 Отговор
    Щом роми, деца навън, искаме си тодора, турците също, искаме си Живков. И това са достоверни източници, а не лъжи, и то са средно интелигентни хора. На запад е Ок, но многократно сме писали, но да отидат децата ви, деца на ДС, а не да изпеащате невинни жертви. Да, зад Ваня стоят силни лидери. Няма какво да се заблуждава народа, бил син зелен червен ляв десен, всички сте от ДС възрозители и вината си е ваша, че сте се съгласили да им сненяте имената на турци и сие, но вие си построихте вашата България бкп дс кгб ООД, с много измани и внушения през тия многобройни години, след 1984. Не ви прави чест да маните хората, до вчвра бяха за запада турци роми, а как стана всичко това, да се обърнат и си поискат някои хора Тодор Живков, а мо же би е бил прав, като умра искам да ме обърните по корем, ще дойде ден и ще ми целувате задните части, и стана с много измами, че сте за ЕС ДС, а си искат хората на досгербсп др. Живков. Ще работите на капиталистите за жълти стинки и ще мълпуте в някои рвгиони, и ще се затваряте по гаражите за пиене и друсане от скука. Дреме им на забогателите, ограбили собствените си хора. Подигравка факти подигравка. Нима това заслужаваха, а за младите, искащи бързи печалби, спрете се, алчността ви ще ви затрие. Имайте но честно придобити доходи, а не с далавери и измами, това го еня малкият човек, здравеопазване е в колапс, образование стщо, феодала гледа да ви изцеди като лимин за малко пари. Орилича ми за този феодален свят преди 1944 в Бг,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол